|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
21.9.2009 12:42:45   
trezika
Dan!

Sn bla dans pri zobozdravniku in me je doktorca izbrala za poskusnega zajčka user posted image user posted image nek nov premaz proti kariesu je dobla in mi ga je dala na dva zoba kjer bi naj bli vidni začetki kariesa...no saj to ne bi blo nič takega če ne bi s sestro pred mano brali navodila in ugotavljali kako se to dela, za kaj je katera epruveta, kako dolgo se čaka da se posuši... pa ne sam pred posegom, ampak še vmes...js tam z odprtimi usti ona pa bere in ugotavlja kako se tej stvari streže user posted image user posted image user posted image in za nameček še neke epruvete ni znala odpret in je na koncu meni 3/4 tiste zelene tekočine v obraz špricnila user posted image js pa z belo majco....seveda imam gor tri zelene pikice....bolje za njo da gre to s pranjem dol user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 851
21.9.2009 12:44:23   
trezika
Aja, z marušo prideva jutri popoldan v Mb...katera ma čas?
Pa mogoče bova prišli še v četrtek dopoldan oz. ko se boste pač zmenile ali pa naslednji teden.... no, zdaj je jutrišnji dan važen...javite se kandidatke user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 852
21.9.2009 12:54:35   
čebeica maja
DAN
jaz bi pa vprašala kako ste dale-naredile bučke prvičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 853
21.9.2009 13:17:32   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

dober dan drgač..... kaj pol neki berem da nisem edina ki ponoč ne spi.... Taj je neki nahoden, nosek zabit, pa grlo vneto...tak da ponoč jkamo pijem čaja in hodmo nos pucat s sesalnikoom :P .... včeri smo uspešno dal čez sveti krstuser posted image user posted image user posted image je bil priden, na koncu maše omagal na rokah spal kot ubit tak da me še danes roke bolijouser posted image ma lep dan je bil sm vesela da ni blo deža kakor so ga napvedal tak da je na koncu bil prav en vroč popldan... al sm pa jst mela tak treme da mi je kuhal user posted image ... slikice pridejoo ko pridej dl s fotoaparata... za to je moj zadolžen... zdej morm it pa počas kej skuhat za malega dokler še spi... 
  Čestitke za krst!

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 854
21.9.2009 13:19:03   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

DAN
jaz bi pa vprašala kako ste dale-naredile bučke prvičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Narezala na kolobarje in skuhala...user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 855
21.9.2009 13:30:24   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Oj,kako ste kaj?
Nam polno dogaja, Marcel ponoč za en drek spi ( zbuja se na pol ure,mal je nahoden), mož je padel s kolesom (udarec v ledveni del-ima kri med vodo)-zdaj čakamo kaj bo..., nad stropu od Larisine sobe,skozi eno stropno lučko teče nekakšna rjava tekočina zarad sršenjega gnezda... ma ni da ni...
men se bo zrolalouser posted image

ostale ste ok?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 856
21.9.2009 13:30:45   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Timonu sem ene 3 tedne samo kuhala, da je bilo mlačno...npr.1 jabolko in pol nektarine, olupljene...al pa kej drugega zraven...no potem sem celo v kuhano zadevo zmiksala ohlajeno banano, in tako sva vedno bolj hladno jedla....in je pogruntal da ni slabo...sej no Najaa, samo vztrajaj...ma jaz sem bila tudi čisto zmedena, ko ni hotel hladno...čeprav se pa spomnim, da je jedel banano hladno, ko sem jo samo olupila in sem jo z žličko strgala....čeprav njegov obrazek...hm...je bil skremžen, je pa fulll jedel...

Ja sej banano tud ona je, tak da mi ni čist jasno.user posted image  

kaj ve olupite jabolka al cela zmiksate? jaz sem lupila do zdaj...

Lupim...user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 857
21.9.2009 13:30:49   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

a katera ve, če so kje na RRju tudi mali oglasi?

So ja.

fb spet šteka, ne?user posted image

sem obupala user posted image

No! BRAVO!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 858
21.9.2009 13:30:53   
KOKICA32

jutri pa dobim od ene sošolke fredov obroč user posted image a bi šla katera pol enkrat z nama v Atlantis, da ga sprobamo? user posted image

pridita vidva recimo v terme ptuj user posted image user posted image

A si jih kaj poklicala MalaČebelica??? Za tečaj, mislim!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 859
21.9.2009 13:30:56   
KOKICA32

bomo pa tukaj kakšno rekle user posted image

tak se govori! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 860
21.9.2009 13:31:06   
KOKICA32

Najaa, chat na FB fuuuuuuul šteka, sploh mi ne pošilja sporočil :S

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 861
21.9.2009 13:31:11   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

LIJA -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    7 MESECEVuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 862
21.9.2009 13:31:14   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

o kokica zdravo. in vse ostale.

grozdje - mi še nismo tak daleč. smo pa danes jedli že kar lepo. zmiksala sem svežo jabolko pa malo banane notri pa razredčila z vodo in ji je bilo ful dobro. sicer ji je ful gor dvigovalo, ker še vedno ne ve požirat pa pri vseh luknjah je ven šlo pa po celi kuhinji je blo, ker bi gospodična že zdaj rada jedla samauser posted image user posted image user posted image no, ampak nekaj je pa tudi pojedla. je pa bla tak smešna, ko ji je ful gor dvigovalo, ampak je še kar segala po več user posted image user posted image dopoldne pa sem ji dala malo hippove jabolčne kašice pa je pojedla prvo žlico potem pa ni več niti ust odprla. je že zdaj izbirčna user posted image zgleda da banane res naredijo svoje glede okusa... al pa je blo kaj drugo krivo - preveč lačna, premalo lačna, utrujena, slabe volje... kaj te vem...

potem smo bli pri tašči in tasteku na kosilu pa malo okoli. pa je danes spala samo dvakrat po pol ure. bomo videli kaka bo noč.... sem jo dala kar dobro uro prej spat kot jo ponavadi....

srečanje v mb - jaz lahko bilo kdaj, samo jutri ne user posted image

Pozdravljena nazaj, MČ! user posted image user posted image user posted image

Srečanje
- jaz ne bom mogla, oz. bom lahko LE v četrtek. Še Spps se moram opravičiti, da v torek ne bo šlo skozi, ker mi je moj dragi (user posted image ) spet naložil obveznosti, ki so seveda neodložljive. user posted image user posted image user posted image p.s. Najaa oprosti, za zavijanje oči. user posted image

tega privilegija pa ti nimaš user posted image user posted image user posted image user posted image

zaradi mene se lahko zmenimo za četrtek. a še počakamo kaj bojo rekle trezika pa persida?

pa naj pride spps v Mb v četrtek pa se bosta tukaj videle user posted image

Ji upaš to predlagati? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 863
21.9.2009 13:31:16   
KOKICA32

Najaa, chat na FB fuuuuuuul šteka, sploh mi ne pošilja sporočil :S

A res? Men pa še kr dela danes.user posted image

ma sem ga ugasnla pa še enkrat užgala, zdej pa sploh gor ne pridem... user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 864
21.9.2009 13:31:22   
KOKICA32

Najaa, fb spet šteka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 865
21.9.2009 13:35:31   
trezika

Oj,kako ste kaj?
Nam polno dogaja, Marcel ponoč za en drek spi ( zbuja se na pol ure,mal je nahoden), mož je padel s kolesom (udarec v ledveni del-ima kri med vodo)-zdaj čakamo kaj bo..., nad stropu od Larisine sobe,skozi eno stropno lučko teče nekakšna rjava tekočina zarad sršenjega gnezda... ma ni da ni...

ostale ste ok?

se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 866
21.9.2009 14:13:33   
spps

o kokica zdravo. in vse ostale.

grozdje - mi še nismo tak daleč. smo pa danes jedli že kar lepo. zmiksala sem svežo jabolko pa malo banane notri pa razredčila z vodo in ji je bilo ful dobro. sicer ji je ful gor dvigovalo, ker še vedno ne ve požirat pa pri vseh luknjah je ven šlo pa po celi kuhinji je blo, ker bi gospodična že zdaj rada jedla samauser posted image user posted image user posted image no, ampak nekaj je pa tudi pojedla. je pa bla tak smešna, ko ji je ful gor dvigovalo, ampak je še kar segala po več user posted image user posted image dopoldne pa sem ji dala malo hippove jabolčne kašice pa je pojedla prvo žlico potem pa ni več niti ust odprla. je že zdaj izbirčna user posted image zgleda da banane res naredijo svoje glede okusa... al pa je blo kaj drugo krivo - preveč lačna, premalo lačna, utrujena, slabe volje... kaj te vem...

potem smo bli pri tašči in tasteku na kosilu pa malo okoli. pa je danes spala samo dvakrat po pol ure. bomo videli kaka bo noč.... sem jo dala kar dobro uro prej spat kot jo ponavadi....

srečanje v mb - jaz lahko bilo kdaj, samo jutri ne user posted image

Pozdravljena nazaj, MČ! user posted image user posted image user posted image

Srečanje
- jaz ne bom mogla, oz. bom lahko LE v četrtek. Še Spps se moram opravičiti, da v torek ne bo šlo skozi, ker mi je moj dragi (user posted image ) spet naložil obveznosti, ki so seveda neodložljive. user posted image user posted image user posted image p.s. Najaa oprosti, za zavijanje oči. user posted image

tega privilegija pa ti nimaš user posted image user posted image user posted image user posted image

zaradi mene se lahko zmenimo za četrtek. a še počakamo kaj bojo rekle trezika pa persida?

pa naj pride spps v Mb v četrtek pa se bosta tukaj videle user posted image

Ji upaš to predlagati? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  sem v celju v četuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 867
21.9.2009 14:14:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Oj,kako ste kaj?

ostale ste ok?

se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a,da se mi je plomba zlomla in zob boli,sem povedala?user posted image user posted image user posted image  sam nimam cajta zdaj it, ko mam 3 otrokeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 868
21.9.2009 14:28:38   
mediuhec
trezika: čet dopoldan bi šlo! je še kera za?

vrtec: prosim če mi  katera pomaga, do kdaj morajo vrtci sporočit občini, da imajo dovolj malih za odprtje nove enote- sredi leta? naš vrtec skoz nekaj zavlačuje z odgovorom ali bo enota ali ne sred leta, pa se mi zdi, da čakajo da zamudimo rok :-((((  konkretno gre za MB. mala čebelica: a si kaj klicala kako kaže za novo enoto?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 869
21.9.2009 14:44:33   
Lolita23

Oj,kako ste kaj?

ostale ste ok?

se pridružujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 870
21.9.2009 15:41:41   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dan!

Sn bla dans pri zobozdravniku in me je doktorca izbrala za poskusnega zajčka user posted image user posted image nek nov premaz proti kariesu je dobla in mi ga je dala na dva zoba kjer bi naj bli vidni začetki kariesa...no saj to ne bi blo nič takega če ne bi s sestro pred mano brali navodila in ugotavljali kako se to dela, za kaj je katera epruveta, kako dolgo se čaka da se posuši... pa ne sam pred posegom, ampak še vmes...js tam z odprtimi usti ona pa bere in ugotavlja kako se tej stvari streže user posted image user posted image user posted image in za nameček še neke epruvete ni znala odpret in je na koncu meni 3/4 tiste zelene tekočine v obraz špricnila user posted image js pa z belo majco....seveda imam gor tri zelene pikice....bolje za njo da gre to s pranjem dol user posted image

o hudooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 871
21.9.2009 15:44:58   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

DAN

oprala narezala na majhne koščke in skuhala zraven s krompirjem nato pa vse zmiksala...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 872
21.9.2009 19:57:28   
trezika
Zadnji poziv za jutrišnjo kavo user posted image user posted image Ima katera Mariborčanka ali okoličanka (ne vem če je to sploh beseda user posted image user posted image ) čas?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 873
21.9.2009 20:07:01   
MalaČebelica

Oj,kako ste kaj?

ostale ste ok?

boga reva user posted image user posted image user posted image user posted image za vas

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 874
21.9.2009 20:08:13   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Dobro jutro!!

Mi smo vstali spet ob pol sedmih, ma sej zdej sem pa že skor navajenauser posted image user posted image user posted image

Gh jaz ji tudi dam kar naribano olupjeno jabolko, banano tudi kar strgam pa dajem, grozdje sem ji pa tudi dala kar tak malo brez koščic, sploh nisem miksala, pa tudi druge hrane več ne bom, krompir ji je bolj všeč pretlačen in isto korenje.Je pa res, da sva zdaj zaenkrat samo en obrok izpustile, pa mi bojo zize odpadle, sam počasi moraš, aja pa malico ima eno sadje poleg zize.

pridne sta glede gh. kaj nikoli ji nisi miksala pa to? je hotla kar od začetka jest pretlačeno?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?