Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 11:40:15
|
|
|
|
trinity22
|
bogi Timon
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 17:51:01
|
|
|
|
mediuhec
|
mala čebelica: midva z matevžem sva za akcijo ta teden! frej sem cel teden, samo petek raje ne, ker ma moj dopust. kdaj vam paše? tasa: pa ne mi rečt da so šli v moravce (lahko bi šli skup, ne pa z razmakom 1 teden). no ampak vreme bo pa ta teden boljše!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 19:02:18
|
|
|
|
yania
|
Evo, tavelika je šla z mojimi nekam proti Kamniku, mislim da je en sejem, če se ne motim, tamali je spal zdej 2 urce, mi2 sva pa med drugim pospravila sobico-bodočo od Timona,,,,prebekslala nekaj omar, pa prestavila klavir itd....ma ful enga dela...in glih ko sva vse do konca poštimala,se je zbudil moj miško... zdej se pa na tleh z lesenimi kockami igra..mu naredim visok stolp, on pa pride, podere in se ves vesel igra z njimi na trebuščku... Feliša, jutri ob 11ih, ok? Pride Najaa, še katera?...ima še katera čas? Citipark, slaščičarna Pod vodo....no jaz bom šla , če mi uspe prej še do Milerja....upam da bo Timon ok, potem sigurno prideva...pa Naja, bo verjetno tudi z mano... Drugače pa sem danes spekla Jogurtovo pecivo, že dopoldan, povrhu pa sem dala borovnice, njami... ga ravno jem...Timonu je tudi všeč..samo noter je 1 dcl olja ...ah, sej bo jutri padla aerobika...
< Sporočilo je popravil yania -- 20.9.2009 19:03:11 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 20:08:25
|
|
|
|
trezika
|
Čer! Samo da vam povem, da je torta za mojo pikico uspela ....polovičko smo lepo praznovali... kot da bi vedela, da se dans nekaj dogaja in čez dan skoraj nič ni spala saj še zdaj ne....nekaj se sama s sabo meni v posteljici
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 20:09:33
|
|
|
|
Lolita23
|
Mene pa zanima, če je katera ponudila otroku grozdje, glede nato da je sezona ravno???NO jaz sem ji, čeprav kao napenja, sam to velja za hruško tudi.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 20:13:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Mene pa zanima, če je katera ponudila otroku grozdje, glede nato da je sezona ravno???NO jaz sem ji, čeprav kao napenja, sam to velja za hruško tudi. Jaz sem mu dala ampak samo na usta, da je cuzal jagodo. Hruška pa napenja pri nas tudi, ja!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 20:13:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Bogi Timon. Dobro, da si pomisla na ušeska. Se podpišem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 20:13:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Sem priletela iz bane ,ker se moj tako dere zraven košarke ,da se stropi trosijo .Če v ponedeljek slišite ,da kdo okrog brez glave leta pol veste ,da je to on.Grem zdaj lahko noč mam delo moram mojmu glavo vtrgat ,ker glavico še rabim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 20:13:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Drage moje po dolgem času se grem sedaj v bano namakat,če se ne javim več pol veste ,da sem potonla . Pa daj kam greš zdaj, ko si jih začela strelat?? MČ ( MalaČebelica te lahko tako kličem? ) sanjam lahko, da Tija takoj zaspi. Je imela več energije kot jaz še pol ure nazaj... ti me lahko tak kličeš. druge pa ne a tak je Tija naspidirana. tepa mašdovoljenje za jamrat. te ne bomo več zafrkavale. mogoče samo malo še O, to pa je privilegij. Ne, ne bom jamrala. To je drugače v KOKIČINI domeni. Čeprav zdaj že dolgo ni jamrala. p.s Včeraj pa sem malo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 20:16:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Čer! Samo da vam povem, da je torta za mojo pikico uspela ....polovičko smo lepo praznovali... kot da bi vedela, da se dans nekaj dogaja in čez dan skoraj nič ni spala saj še zdaj ne....nekaj se sama s sabo meni v posteljici
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 20:20:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
o kokica zdravo. in vse ostale. grozdje - mi še nismo tak daleč. smo pa danes jedli že kar lepo. zmiksala sem svežo jabolko pa malo banane notri pa razredčila z vodo in ji je bilo ful dobro. sicer ji je ful gor dvigovalo, ker še vedno ne ve požirat pa pri vseh luknjah je ven šlo pa po celi kuhinji je blo, ker bi gospodična že zdaj rada jedla sama no, ampak nekaj je pa tudi pojedla. je pa bla tak smešna, ko ji je ful gor dvigovalo, ampak je še kar segala po več dopoldne pa sem ji dala malo hippove jabolčne kašice pa je pojedla prvo žlico potem pa ni več niti ust odprla. je že zdaj izbirčna zgleda da banane res naredijo svoje glede okusa... al pa je blo kaj drugo krivo - preveč lačna, premalo lačna, utrujena, slabe volje... kaj te vem... potem smo bli pri tašči in tasteku na kosilu pa malo okoli. pa je danes spala samo dvakrat po pol ure. bomo videli kaka bo noč.... sem jo dala kar dobro uro prej spat kot jo ponavadi.... srečanje v mb - jaz lahko bilo kdaj, samo jutri ne
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 20:25:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o kokica zdravo. in vse ostale. grozdje - mi še nismo tak daleč. smo pa danes jedli že kar lepo. zmiksala sem svežo jabolko pa malo banane notri pa razredčila z vodo in ji je bilo ful dobro. sicer ji je ful gor dvigovalo, ker še vedno ne ve požirat pa pri vseh luknjah je ven šlo pa po celi kuhinji je blo, ker bi gospodična že zdaj rada jedla sama no, ampak nekaj je pa tudi pojedla. je pa bla tak smešna, ko ji je ful gor dvigovalo, ampak je še kar segala po več dopoldne pa sem ji dala malo hippove jabolčne kašice pa je pojedla prvo žlico potem pa ni več niti ust odprla. je že zdaj izbirčna zgleda da banane res naredijo svoje glede okusa... al pa je blo kaj drugo krivo - preveč lačna, premalo lačna, utrujena, slabe volje... kaj te vem... potem smo bli pri tašči in tasteku na kosilu pa malo okoli. pa je danes spala samo dvakrat po pol ure. bomo videli kaka bo noč.... sem jo dala kar dobro uro prej spat kot jo ponavadi.... srečanje v mb - jaz lahko bilo kdaj, samo jutri ne Pozdravljena nazaj, MČ! Srečanje- jaz ne bom mogla, oz. bom lahko LE v četrtek. Še Spps se moram opravičiti, da v torek ne bo šlo skozi, ker mi je moj dragi ( ) spet naložil obveznosti, ki so seveda neodložljive. p.s. Najaa oprosti, za zavijanje oči.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 20:30:16
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Mene pa zanima, če je katera ponudila otroku grozdje, glede nato da je sezona ravno???NO jaz sem ji, čeprav kao napenja, sam to velja za hruško tudi. Jaz sem mu dala ampak samo na usta, da je cuzal jagodo. Hruška pa napenja pri nas tudi, ja! Pri nas zaenkrat še od samega rojstva nič ne napenja, ker konkretno prdimo Sam me tak zanima, kake so izkušnje z grozdjem, jaz sem ji ga olupila, pa mal sredico zmehčala pa ga je kar konkreten grozd pojedla.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 20:30:32
|
|
|
|
trezika
|
Mariborčanke ta teden se pa res moramo dobit ker napovedujejo prav lepo vreme Aja, midve imava čas v popoldanskih urah ko je ati v službi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 20:34:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Mariborčanke ta teden se pa res moramo dobit ker napovedujejo prav lepo vreme Aja, midve imava čas v popoldanskih urah ko je ati v službi... to pa meni nena paše...žal...
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 20.9.2009 20:35:59 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 20:35:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
Punce...jaz grem....me glava boli..joj, spet jamram.. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 20:38:04
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Mariborčanke ta teden se pa res moramo dobit ker napovedujejo prav lepo vreme Aja, midve imava čas v popoldanskih urah ko je ati v službi... to pa meni nena paše...žal... zakaj ne? zjutraj pa lahko js šele naslednji teden
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 20:47:28
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer malo preinšpekcioniram kaj dogaja pol ,pa črta v krtovo deželo.Danes se mi samo spi.Smo bili pri mojih na vikendu ,pa smo po kosilo vsi za 2uri tako zaspali kot se šika.Haloški luft dela svoje . mbjovke - pol ,pa rečimo v četrtek na istem placu ob isti uri,al.....................,ker dobena ne izusti .Če ,pa trezika lahko samo popoldan pol se ,pa dobimo ob 11h in 15h .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 20:49:57
|
|
|
|
PERSIDA
|
LIJA - 7 MESECEV
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 20:53:33
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer malo preinšpekcioniram kaj dogaja pol ,pa črta v krtovo deželo.Danes se mi samo spi.Smo bili pri mojih na vikendu ,pa smo po kosilo vsi za 2uri tako zaspali kot se šika.Haloški luft dela svoje . mbjovke - pol ,pa rečimo v četrtek na istem placu ob isti uri,al.....................,ker dobena ne izusti .Če ,pa trezika lahko samo popoldan pol se ,pa dobimo ob 11h in 15h . ta ti je dobra
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 21:00:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 p.s. Najaa oprosti, za zavijanje oči. Ne, sej s situaciji primerne. Ne maram, če kdo zarad mene zavija z očmi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 21:00:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA LIJA - 7 MESECEV čestitke!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 21:02:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o kokica zdravo. in vse ostale. grozdje - mi še nismo tak daleč. smo pa danes jedli že kar lepo. zmiksala sem svežo jabolko pa malo banane notri pa razredčila z vodo in ji je bilo ful dobro. sicer ji je ful gor dvigovalo, ker še vedno ne ve požirat pa pri vseh luknjah je ven šlo pa po celi kuhinji je blo, ker bi gospodična že zdaj rada jedla sama no, ampak nekaj je pa tudi pojedla. je pa bla tak smešna, ko ji je ful gor dvigovalo, ampak je še kar segala po več dopoldne pa sem ji dala malo hippove jabolčne kašice pa je pojedla prvo žlico potem pa ni več niti ust odprla. je že zdaj izbirčna zgleda da banane res naredijo svoje glede okusa... al pa je blo kaj drugo krivo - preveč lačna, premalo lačna, utrujena, slabe volje... kaj te vem... potem smo bli pri tašči in tasteku na kosilu pa malo okoli. pa je danes spala samo dvakrat po pol ure. bomo videli kaka bo noč.... sem jo dala kar dobro uro prej spat kot jo ponavadi.... srečanje v mb - jaz lahko bilo kdaj, samo jutri ne Pozdravljena nazaj, MČ! Srečanje- jaz ne bom mogla, oz. bom lahko LE v četrtek. Še Spps se moram opravičiti, da v torek ne bo šlo skozi, ker mi je moj dragi ( ) spet naložil obveznosti, ki so seveda neodložljive. p.s. Najaa oprosti, za zavijanje oči. tega privilegija pa ti nimaš zaradi mene se lahko zmenimo za četrtek. a še počakamo kaj bojo rekle trezika pa persida? pa naj pride spps v Mb v četrtek pa se bosta tukaj videle
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 21:03:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Mariborčanke ta teden se pa res moramo dobit ker napovedujejo prav lepo vreme Aja, midve imava čas v popoldanskih urah ko je ati v službi... to pa meni nena paše...žal... hm. škoda. jaz se lahko dobim z vsako posebej če mate čas. mi ga mamo kolko čete
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 21:03:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce...jaz grem....me glava boli..joj, spet jamram.. LAHKO NOČ! lahko noč
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?