|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
20.9.2009 23:16:33   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

babe žabe, mož me vabi v posteljo user posted image pa še jutri moram zgodaj vstat, moram bit ob 11h že v LJ user posted image

lahko noč

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 826
20.9.2009 23:16:54   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

felix, lepo se mej jutri, pa moža pozdrav. user posted image

Jaz tud grem spat. Sem jutri neki zmenjena, pa bi rada bla spočita.user posted image

Lahko noč.

lahko noč

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 827
20.9.2009 23:27:19   
yania
Cd posnet...ne morem verjeti user posted image user posted image  vsaj mislim, morm še prečekirati...ma mislite verjetno da sem kot bučman za rač.samo je tule res čisto drugače, kot na mojem rač..... pa še nov program danes, tale Picasa 3, pa sem kar skozi tole dala na Cd...mislim pa da mi je še ene 4 slike z morja zraven dalo..mi ni jasno zakaj, ko ni bilo v tej mapiuser posted image ...ok, sam da je piknik, a ne..

Ja, no..zdej nalagam en filmček gor, z morja, sem ga ravno našla, ko je moj snemal kar s fotoaparatom, ko je bil Timon star točno 5 mesecev in je privč jedel jabolko z nektarino....kolk je mićken in kako smešno je...kar skos cuza žličko, kot bi pil mlkecauser posted image user posted image user posted image ....ja to je njegov 10 dan GH...ker vem, da sva začela 10 dni pred 5 mesecem......bom dala na net...mi že nalaga gor, preko Picase, bom potem samo link prilimala...upam da uspe....še danes....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 828
20.9.2009 23:28:42   
yania
Ja, ja,,,,Najaa in Feliša...kar pejta se spočit...jutri pa se lepo imejta......

nočko obema...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 829
20.9.2009 23:30:03   
yania
jaz grem še pod tuš, pa pridem nazaj..ma samo ne vem, upam da mi ne prekine, ko mi ekran ugasne, če nič ne tipkam oz.premikam miške...user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 830
20.9.2009 23:40:00   
yania
Evo uspelo....

http://picasaweb.google.si/jana.lavrinc/782009?authkey=Gv1sRgCOeh5bnZrf6hGQ#

samo je še ene par slik zraven od toplic, ko je bila Naja z našimi...user posted image .... video je 5.od zadaj

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 831
21.9.2009 7:31:03   
Lolita23
Dobro jutro!!

Mi smo vstali spet ob pol sedmih, ma sej zdej sem pa že skor navajenauser posted image user posted image user posted image

Gh jaz ji tudi dam kar naribano olupjeno jabolko, banano tudi kar strgam pa dajem, grozdje sem ji pa tudi dala kar tak malo brez koščic, sploh nisem miksala, pa tudi druge hrane več ne bom, krompir ji je bolj všeč pretlačen in isto korenje.Je pa res, da sva zdaj zaenkrat samo en obrok izpustile, pa mi bojo zize odpadle, sam počasi moraš, aja pa malico ima eno sadje poleg zize.

18.3.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 832
21.9.2009 9:07:30   
spps
Oj,kako ste kaj?
Nam polno dogaja, Marcel ponoč za en drek spi ( zbuja se na pol ure,mal je nahoden), mož je padel s kolesom (udarec v ledveni del-ima kri med vodo)-zdaj čakamo kaj bo..., nad stropu od Larisine sobe,skozi eno stropno lučko teče nekakšna rjava tekočina zarad sršenjega gnezda... ma ni da ni...
men se bo zrolalouser posted image

ostale ste ok?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 833
21.9.2009 9:46:57   
Nina00
Dobro jutro, dober dan!

Spet je en lep vikend za nami, poln obiskov. Bi pasal trodnevni vikend, ampak mi bi imeli spet obiske user posted image  Je blo zelo luštno, a zvečer sem potem samo za v postlo past. Pa še to sem vesela, če mi do postle uspe prit, da ne padem dol že na kavč. Brin se je pa zadnjo noč odločil, da bi on spet na 2 uri jedel user posted image

Spps user posted image  pa user posted image user posted image user posted image za moža in zate, da se ti ne zrola user posted image  Kaj je mož sedaj v bolnici ali doma?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 834
21.9.2009 9:51:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dobro jutro, dober dan!

Spet je en lep vikend za nami, poln obiskov. Bi pasal trodnevni vikend, ampak mi bi imeli spet obiske user posted image  Je blo zelo luštno, a zvečer sem potem samo za v postlo past. Pa še to sem vesela, če mi do postle uspe prit, da ne padem dol že na kavč. Brin se je pa zadnjo noč odločil, da bi on spet na 2 uri jedel user posted image

Spps user posted image  pa user posted image user posted image user posted image za moža in zate, da se ti ne zrola user posted image  Kaj je mož sedaj v bolnici ali doma?
ma je doma,sam mora hodit v laboratorij na kontrolo- ne vejo al je to zarad udarca al zarad bakterije v urinu...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 835
21.9.2009 9:55:55   
Nina00

kako pa pol uši prehajajo z glave na glavo? lezejo po posteljnini al kako?

Poposteljnini, plišastih igračkah,..., najraje pa kar z glave na glavo, ko otroci med igro stiskajo svoje buče skup.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 836
21.9.2009 9:57:29   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Dobro jutro, dober dan!

ma je doma,sam mora hodit v laboratorij na kontrolo- ne vejo al je to zarad udarca al zarad bakterije v urinu...
Pa so poslali urin tudi na kontrolo za prisotnost bakterij?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 837
21.9.2009 9:57:45   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

nina00 - lahko noč ,pa hvala ,ker si  mi krajšala čas.Imamuser posted image  ,pa ne moremuser posted image ,ker drugače bi ker je moj končno domauser posted image
 Sva si vzajemno krajšali čas user posted image  pa upam, da še kdaj.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 838
21.9.2009 9:57:56   
Nina00

sem brala en članek zadnjič o tem, kaj je bolj zdravo - dojenje ali AM. No, ta tip, ki je to napisal, je trdil, da je AM bolj zdrav, in sicer ker vsak člen v prehranjevalni verigi prenese na naslednji člen v prehranjevalni verigi 10x večjo koncentracijo strupov, kot jih je sam zaužil. Npr. sardela zaužije določeno količino strupov v svojem življenju, njo poje tuna in v tej tuni se nakopiči 10x večja koncentracija strupov, kot jih je pojedla sardela. Mama poje tuno in dojenček se hrani pri mami. Dojenček tako dobi precejšnjo količino strupov preko maminega mleka. Sicer mi to ni čisto jasno, za razmislek je pa vseeno. user posted image
  Ja, iz česa pa delajo AM? Ko dojiš, se lahko odločiš in določene hrane ne uživaš. Kako pa veš kaj je jedla krava, ki je dala mleko za AM user posted image  Kdo je pa napisal članak? Pa še bolj pomembno: kdo je sponzoriral pisca članka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 839
21.9.2009 10:35:56   
spps

Dobro jutro, dober dan!

jp.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 840
21.9.2009 11:04:08   
Nina00

Dobro jutro, dober dan!

jp.
Mu želim čimprejšnje okrevanje, ne glede na vzrok user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 841
21.9.2009 11:08:09   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

dolči: naš 6m lump tudi je po 120 ml že par mesecev, včasih pa mu res rata tudi 150 - ponavadi ponoči. GH pa pridno je. kaj se boš sekirala, glavno da na ven lepo zgleda- silit ga tako ne moreš. čeprav se mi je zadnjič ena mama hvalila (mali ima 4m), da ga kar posili z ostanki, tko da mora pojest cel obrok. samo meni to ni način
Dolči se strinjam z mediuhec. Nikar se ne sekiraj koliko poje. Glede na to, da lepo napreduje in je P. zadovoljna, poje toliko kot rabi.
To pa, da otroke oz. že dojenčke, ki lepo napredujejo, silijo s hrano, nima nobenega smisla. Samo navadiš ga, da zanemari svoj občutek sitosti in da je do onemoglosti. To pa vsi vemo kam vodi.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 842
21.9.2009 11:13:10   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

moja ni nedonošenček pa tud ima le nekje čez 6kg..povejte mi kolikokrat vaši pijejo iz flaške??moja samo ponoč 2-4krat,zjutraj pol pa vvse gh do večera..potem komaj flaška mlekapoje pa zelo veliko..jaz ji skoz nudim ker mislim da je lačna..npr ob 10 poje 150 čokolinota,al 200..ob 11 že poje celo 190gramsko sadno kašo..če ji dam za pol ure poje 1 fruhtzvergeuser posted image ..cel dan papa...se sekiram da nebi na teži dobijala.user posted image ker ne vem,če je lačna al ne..od sadne kaše če ji 2ure po njej nič ne dam,nebo niti pokazala da je lačnauser posted image ..pa ji vsake toliko dam pa poje ogromno...cel dan neke linote,kosilo,sadje,kekse....ne vem no,nimamo noben ritemuser posted image user posted image ..ker enkrat spi do 10 in potem dobi flaško.pa takoj zgubimo nek ritem..a je dovolj da ima flaško 2-3krat na dan??vem da se vedno sekiram skoraj brezvezeuser posted image
Glede flašk ti ne morem odgovorit, ker Brina še dojim. Ampak moje mnenje je, da mora otrok imet nek ritem prehranjevanja. Saj ni treba, da je to neg tog režim, ampak se malo prilagodiš glede na to kdaj se zjutraj zbudi in kaj počneta čez dan. Sama ne bi ponujala hrane vsako uro. Brina vedno podojim, ko sam nakaže, da je lačen. Za starejšega pa imam okvirne ure za posamezne obroke. Mu pa ponudim tudi kako sadje ali jogurt vmes, če sam reče, da je lačen, ali pa zamaknem malico na bolj zgodnjo uro.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 843
21.9.2009 11:15:53   
PERSIDA
Dober dan.Očitno pri vseh nekaj nagaja ponoči ,da ne morejo spat naši nagajivčki.Tomaž spi celo noč drugače ,pa je prav tako nekaj jokal ponči.Anžeja ,pa še nismo navdli reda ,da se spi celo nočuser posted image ,pa ima še druge probleme z dudo tako ,da se mi zdi ,da boljše ,da sploh ne hodim več spat ,ker tak drugo ne delam ko celo noč hodim sem ,pa tjauser posted image user posted image user posted image .Njuni posteljici  si ,pa ne mislim vlačit k sebi ,ker itak moram vstat ko mešam flaše.Blagor vam ko porinete tja samo zizekauser posted image ,pa mirna bosna.

spps - bit ,če bolje.user posted image za vse vas

felix- da nebi midve  o pomarančni koži.Si čist lepa žena po jusu narejena.Če bi mene človek prepolovil,bi lahko dobil ven dve felišiuser posted image ,tak,da res  nebi midve debatirale.Ko boš mela 100 kg te se javi.Pa ne boj se ko sem jaz na bazen stopla ni nihče ušel ,samo vode je blo bolj malo v bazenuuser posted image .

Nina00 - dve uri boga,pri nas smo na tri ,malo boljše ,pa jeuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 844
21.9.2009 11:25:43   
Nina00
Yania user posted image za Timona! Upam, da je danes že boljše!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 845
21.9.2009 11:28:26   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober dan.Očitno pri vseh nekaj nagaja ponoči ,da ne morejo spat naši nagajivčki.Tomaž spi celo noč drugače ,pa je prav tako nekaj jokal ponči.Anžeja ,pa še nismo navdli reda ,da se spi celo nočuser posted image ,pa ima še druge probleme z dudo tako ,da se mi zdi ,da boljše ,da sploh ne hodim več spat ,ker tak drugo ne delam ko celo noč hodim sem ,pa tjauser posted image user posted image user posted image .Njuni posteljici  si ,pa ne mislim vlačit k sebi ,ker itak moram vstat ko mešam flaše.Blagor vam ko porinete tja samo zizekauser posted image ,pa mirna bosna.

Nina00 - dve uri boga,pri nas smo na tri ,malo boljše ,pa jeuser posted image
Ja, saj na tri kar gre. Ampak je pa res, da meni ni treba sem pa tja hodit. Če sem zelo utrujena, se samo z enga na drug bok obračam user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 846
21.9.2009 11:33:22   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Feliša, jutri ob 11ih, ok? Pride Najaa, še katera?...ima še katera čas? Citipark, slaščičarna Pod vodo....no jaz bom šla , če mi uspe prej še do Milerja....upam da bo Timon ok, potem sigurno prideva...pa Naja, bo verjetno tudi z mano...
  Če bi uspela pred eno uro tole prebrat, bi še priletela. No, sedaj je pa res prepozno.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 847
21.9.2009 11:45:46   
Nina00
Čebelica in Klara,
Trezika in Maruša,
Tasa_m in Lija,
Pocka in Blaž
 ČESTITKE VSEM z malo zamude 

In ČESTITKE ZA DANES še
MaJaLe in Leon,
Piruri in Neo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 848
21.9.2009 12:17:05   
NoBady

Čebelica in Klara,
Trezika in Maruša,
Tasa_m in Lija,
Pocka in Blaž
 ČESTITKE VSEM z malo zamude 

In ČESTITKE ZA DANES še
MaJaLe in Leon,
Piruri in Neo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iii kak si lepo napisala...... se kr podpišem user posted image user posted image user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 849
21.9.2009 12:21:03   
NoBady
dober dan drgač..... kaj pol neki berem da nisem edina ki ponoč ne spi.... Taj je neki nahoden, nosek zabit, pa grlo vneto...tak da ponoč jkamo pijem čaja in hodmo nos pucat s sesalnikoom :P .... včeri smo uspešno dal čez sveti krstuser posted image user posted image user posted image je bil priden, na koncu maše omagal na rokah spal kot ubit tak da me še danes roke bolijouser posted image ma lep dan je bil sm vesela da ni blo deža kakor so ga napvedal tak da je na koncu bil prav en vroč popldan... al sm pa jst mela tak treme da mi je kuhal user posted image ... slikice pridejoo ko pridej dl s fotoaparata... za to je moj zadolžen... zdej morm it pa počas kej skuhat za malega dokler še spi... 

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?