felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Evo, tavelika je šla z mojimi nekam proti Kamniku, mislim da je en sejem, če se ne motim, tamali je spal zdej 2 urce, mi2 sva pa med drugim pospravila sobico-bodočo od Timona,,,,prebekslala nekaj omar, pa prestavila klavir itd....ma ful enga dela...in glih ko sva vse do konca poštimala,se je zbudil moj miško... zdej se pa na tleh z lesenimi kockami igra..mu naredim visok stolp, on pa pride, podere in se ves vesel igra z njimi na trebuščku... Feliša, jutri ob 11ih, ok? Pride Najaa, še katera?...ima še katera čas? Citipark, slaščičarna Pod vodo....no jaz bom šla , če mi uspe prej še do Milerja....upam da bo Timon ok, potem sigurno prideva...pa Naja, bo verjetno tudi z mano... Drugače pa sem danes spekla Jogurtovo pecivo, že dopoldan, povrhu pa sem dala borovnice, njami... ga ravno jem...Timonu je tudi všeč..samo noter je 1 dcl olja ...ah, sej bo jutri padla aerobika... itak, da pridem, voziček sem že v avto spakirala no, razen če pride do kakšne nepredvidene situacije...