|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
20.9.2009 21:04:52   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Mariborčanke ta teden se pa res moramo dobit ker napovedujejo prav lepo vreme user posted image user posted image user posted image Aja, midve imava čas v popoldanskih urah ko je ati v službi...

to pa meni nena paše...žal...user posted image

zakaj ne? user posted image zjutraj pa lahko js šele naslednji teden user posted image

pol pa takrat še enkrat pa je problem rešen user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 701
20.9.2009 21:05:02   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

LIJA -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    7 MESECEVuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  čestitke!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 702
20.9.2009 21:05:58   
MalaČebelica

Dober večer malo preinšpekcioniram kaj dogaja pol ,pa črta v krtovo deželo.Danes  se mi samo spi.Smo bili pri mojih na vikendu ,pa smo po kosilo vsi za 2uri tako zaspali kot se šika.Haloški luft dela svojeuser posted image .

mbjovke - pol ,pa rečimo v četrtek na istem placu ob isti uri,al.....................,ker dobena ne izustiuser posted image .Če ,pa trezika lahko samo popoldan pol se ,pa dobimo ob 11h in 15huser posted image .

dobro pa v četrtek lahko dvakrat. lahko pa ta četrtek ob enajstih. pa naslednji teden še enkrat v četrtek ob enajstih ko pride še tasa nazaj pa to user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 703
20.9.2009 21:06:21   
MalaČebelica

LIJA -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    7 MESECEVuser posted image user posted image user posted image

bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 704
20.9.2009 21:07:26   
MalaČebelica

user posted image user posted image user posted image p.s. Najaa oprosti, za zavijanje oči. user posted image

Ne, sej s situaciji primerne. user posted image
Ne maram, če kdo zarad mene zavija z očmi!user posted image

pa saj sem se ti opravičila zadnjič user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 705
20.9.2009 21:29:08   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Mariborčanke ta teden se pa res moramo dobit ker napovedujejo prav lepo vreme user posted image user posted image user posted image Aja, midve imava čas v popoldanskih urah ko je ati v službi...

hm. škoda. jaz se lahko dobim z vsako posebej če mate čas. mi ga mamo kolko čete user posted image user posted image

Faca si! Sej res, kolko imate dela, pa sej ste na porodniški! user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 706
20.9.2009 21:29:12   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Mene pa zanima, če je katera ponudila otroku grozdje, glede nato da je sezona ravno???NO jaz sem ji, čeprav kao napenja, sam to velja za hruško tudi.user posted image

ja jaz sem ji ga že dala sem olupla jagode in koščice ven pobrala pol sem pa še tist s paličnim mal zmiksala, bilo je ful redko skor sam sok in je veselo odpirala ustauser posted image  da bi jo kaj posebej napenjalouser posted image  ne vem, nisem zasledila, pa po hruški tudi neuser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 707
20.9.2009 21:30:29   
Najaa

user posted image user posted image user posted image p.s. Najaa oprosti, za zavijanje oči. user posted image

Sej vem. Sam KOKICI sem razložla, da se mi ne rabi opravičevat, če čez svojega benti in da smajlije, ki zavijajo z očmi.user posted image
V glavnem, MČ, pozabi.user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 708
20.9.2009 21:36:56   
MalaČebelica

hm. škoda. jaz se lahko dobim z vsako posebej če mate čas. mi ga mamo kolko čete user posted image user posted image

Faca si! Sej res, kolko imate dela, pa sej ste na porodniški! user posted image user posted image

seveda. pa se nam v pol leta še sploh ni uspelo vsem naenkrat dobit user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 709
20.9.2009 21:37:51   
MalaČebelica

Sej vem. Sam KOKICI sem razložla, da se mi ne rabi opravičevat, če čez svojega benti in da smajlije, ki zavijajo z očmi.user posted image
V glavnem, MČ, pozabi.user posted image

Ok. pozabljeno user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 710
20.9.2009 21:47:52   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Evo, tavelika je šla z mojimi nekam proti Kamniku, mislim da je en sejem, če se ne motim, tamali je spal zdej 2 urce, mi2 sva pa med drugim pospravila sobico-bodočo od Timona,,,,prebekslala nekaj omar, pa prestavila klavir itd....ma ful enga dela...in glih ko sva vse do konca poštimala,se je zbudil moj miško...
zdej se pa na tleh z lesenimi kockami igra..mu naredim visok stolp, on pa pride, podere in se ves vesel igra z njimi na trebuščku...
Feliša, jutri ob 11ih, ok? Pride Najaa, še katera?...ima še katera čas? Citipark, slaščičarna Pod vodo....no jaz bom šla , če mi uspe prej še do Milerja....upam da bo Timon ok, potem sigurno prideva...pa Naja, bo verjetno tudi z mano...
Drugače pa sem danes spekla Jogurtovo pecivo, že dopoldan, povrhu pa sem dala borovnice, njami... ga ravno jem...Timonu je tudi všeč..samo noter je 1 dcl oljauser posted image ...ah, sej bo jutri padla aerobika...user posted image

itak, da pridem, voziček sem že v avto spakirala user posted image no, razen če pride do kakšne nepredvidene situacije...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 711
20.9.2009 21:48:10   
felix7

Čer!
Samo da vam povem, da je torta za mojo pikico uspela user posted image user posted image user posted image ....polovičko smo lepo praznovali... kot da bi vedela, da se dans nekaj dogaja in čez dan skoraj nič ni spala user posted image user posted image user posted image saj še zdaj ne....nekaj se sama s sabo meni v posteljici user posted image

nič ne verjamem, dokler ne probam user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 712
20.9.2009 21:48:21   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Mene pa zanima, če je katera ponudila otroku grozdje, glede nato da je sezona ravno???NO jaz sem ji, čeprav kao napenja, sam to velja za hruško tudi.user posted image

ja, včasih mu dam kakšno jagodo, samo frajer kar ugrizne vanjo in potem cel košček pogoltne user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 713
20.9.2009 21:50:25   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Evo, tavelika je šla z mojimi nekam proti Kamniku, mislim da je en sejem, če se ne motim, tamali je spal zdej 2 urce, mi2 sva pa med drugim pospravila sobico-bodočo od Timona,,,,prebekslala nekaj omar, pa prestavila klavir itd....ma ful enga dela...in glih ko sva vse do konca poštimala,se je zbudil moj miško...
zdej se pa na tleh z lesenimi kockami igra..mu naredim visok stolp, on pa pride, podere in se ves vesel igra z njimi na trebuščku...
Feliša, jutri ob 11ih, ok? Pride Najaa, še katera?...ima še katera čas? Citipark, slaščičarna Pod vodo....no jaz bom šla , če mi uspe prej še do Milerja....upam da bo Timon ok, potem sigurno prideva...pa Naja, bo verjetno tudi z mano...
Drugače pa sem danes spekla Jogurtovo pecivo, že dopoldan, povrhu pa sem dala borovnice, njami... ga ravno jem...Timonu je tudi všeč..samo noter je 1 dcl oljauser posted image ...ah, sej bo jutri padla aerobika...user posted image

itak, da pridem, voziček sem že v avto spakirala user posted image no, razen če pride do kakšne nepredvidene situacije...

Ne kliči user posted image . Jaz se že ful veselim...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 714
20.9.2009 21:58:59   
felix7
Najaa, chat na FB fuuuuuuul šteka, sploh mi ne pošilja sporočil :S

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 715
20.9.2009 22:00:41   
Najaa

A res? Men pa še kr dela danes.user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 716
20.9.2009 22:03:16   
felix7

A res? Men pa še kr dela danes.user posted image

ma sem ga ugasnla pa še enkrat užgala, zdej pa sploh gor ne pridem... user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 717
20.9.2009 22:03:43   
felix7
bomo pa tukaj kakšno rekle user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 718
20.9.2009 22:05:25   
yania
Ej, nujno, najprej to;
KAKO DAT ANTIBIOTIK zdej ob 22ih, če mi spiuser posted image ,,,,mislim, sej vem, zbudiš, pa daš...a je kaka druga možnost?...kako dajete, tiste ki ste že kdaj dajale mislim...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 719
20.9.2009 22:05:50   
Najaa
Ja seveda. Možnosti za klepet je veliko.
Kako? Možek spi?user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 720
20.9.2009 22:06:28   
MalaČebelica

Ej, nujno, najprej to;
KAKO DAT ANTIBIOTIK zdej ob 22ih, če mi spiuser posted image ,,,,mislim, sej vem, zbudiš, pa daš...a je kaka druga možnost?...kako dajete, tiste ki ste že kdaj dajale mislim...

jaz sem dala moji kar med spanjem. malo stisnila, počakala da pogoltne, pa spet naprej. je lepo pogoltnila in ni se zbudla

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 721
20.9.2009 22:08:07   
felix7

Ej, nujno, najprej to;

uf, tukaj ti pa žal ne znam pomagati user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 722
20.9.2009 22:08:10   
yania
Mi2 z Najo sva ravno končali ...sva delali skutne cmočke s špinačo,oz.blitvo, 2 dni nazaj pa s špinačo....mi je ena teta dala fuuul blitve, pa ima Naja to zelo rada, potem pa dam v skrinjoo...ma zelo izi recept, pa dobro je, potem pa skuhaš pa daš v maslo, in čez parmezan..njami...

aja, grojzdje, ravno danes sem ga dala Timonu, sem zmiksala cel šop grozdkov, potem pa precedila, pa mal kompota sem vmes zmešala....ma sem mogla 3x precediti, vedno se je mašilo, no na koncu je pa le šlo...nič ni bilo reakcije...aja, bolj vijoličasto je kakal, pa vse je imel po luliju nalepljeno, tako da je banja takoj pelauser posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 723
20.9.2009 22:08:44   
Najaa

Ej, nujno, najprej to;

Tak mali nisem dajala, drgač pa se Tija niti ne zbudi, ko ji dam. Poje in spi dalje.
Kako pa mu daješ? Z žlico al kako?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 724
20.9.2009 22:08:46   
felix7

Ja seveda. Možnosti za klepet je veliko.
Kako? Možek spi?user posted image

ne, možek rihta en računalnik in ima poleg tega še soseda na obisku, jaz pa... klasika, na računalniku user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?