Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:51:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem pa danes probala dat še malo banane zraven. pa ji je blo dosti bolj všeč. pa res ful sem zmiksala pa še malo z vodo razredčila. ji je blo dobro. samo še vedno ne zna požirat in ji kar gor dviguje, bogi revi. ampak ji je blo tak dobro, da je kljub temu hotla še.... Sej se bo navadla. Ravno danes me je yania vprašala, če nas gleda, ko jemo in sem rekla, da niti ne. Po tistem sladoledu poleti, ko ga je dobesedno požirala z očmi, ni več gledala. V glavnem, pol pa dam Tiji banano in Nika je skor zlezla v njo. Kasneje je pa pojedla ene 30ml rižolina.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:51:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a katera ve, če so kje na RRju tudi mali oglasi? So ja. fb spet šteka, ne? sem obupala Male oglase si našla? ne še, čak A kej prodajaš? Al kupuješ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:51:46
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Timonu sem ene 3 tedne samo kuhala, da je bilo mlačno...npr.1 jabolko in pol nektarine, olupljene...al pa kej drugega zraven...no potem sem celo v kuhano zadevo zmiksala ohlajeno banano, in tako sva vedno bolj hladno jedla....in je pogruntal da ni slabo...sej no Najaa, samo vztrajaj...ma jaz sem bila tudi čisto zmedena, ko ni hotel hladno...čeprav se pa spomnim, da je jedel banano hladno, ko sem jo samo olupila in sem jo z žličko strgala....čeprav njegov obrazek...hm...je bil skremžen, je pa fulll jedel... Ja sej banano tud ona je, tak da mi ni čist jasno. kaj ve olupite jabolka al cela zmiksate? jaz sem lupila do zdaj... olupim, pa peške tut ven dam pol ga pa naribam na steklen ribežen
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:52:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a katera ve, če so kje na RRju tudi mali oglasi? So ja. fb spet šteka, ne? sem obupala Male oglase si našla? ne še, čak A kej prodajaš? Al kupuješ? sterilizator bi prodala, mi gužvo v shrambi dela
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:53:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, super, ko bomo šle v Atlantis, pa jih lahko takrat prineseš, sej prej jih ne rabimo, za v banjo jih pa ne nucamo V vsakem primeru ti jih nekaj prinesem, tud če jaz "ne bom mela časa" za atlantis. Pa Mamo revijo, veš sem jo pozabla zdej vzet... ne bit huda... Pa yaniji nosim že ful dolgo kapljice... Kdaj se spomin povrne v prejšnje stanje? ko otroci odrastejo al pol že začne pešat iz drugih razlogov Resno, moj spomin je ko ementaler - poln lukenj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:53:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Timonu sem ene 3 tedne samo kuhala, da je bilo mlačno...npr.1 jabolko in pol nektarine, olupljene...al pa kej drugega zraven...no potem sem celo v kuhano zadevo zmiksala ohlajeno banano, in tako sva vedno bolj hladno jedla....in je pogruntal da ni slabo...sej no Najaa, samo vztrajaj...ma jaz sem bila tudi čisto zmedena, ko ni hotel hladno...čeprav se pa spomnim, da je jedel banano hladno, ko sem jo samo olupila in sem jo z žličko strgala....čeprav njegov obrazek...hm...je bil skremžen, je pa fulll jedel... Ja sej banano tud ona je, tak da mi ni čist jasno. kaj ve olupite jabolka al cela zmiksate? jaz sem lupila do zdaj... Jaz sem olupila in naribala s steklenim ribežnom. Ko bom miksala bom tud najprej lupila nekaj časa.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:54:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 sterilizator bi prodala, mi gužvo v shrambi dela Aaaa. Jaz ga bom tud počas vrnila. Mam sposojenega. A nč več ne steriliziraš? Jaz še kdaj pa kdaj vržem flaške not, cca 1x na 2-3 tedne.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:56:11
|
|
|
|
yania
|
Felix, greš na moja ringaraja, in imaš eno alinejo, moji mali oglasi, klikni to in se ti odpre...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:58:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem pa danes probala dat še malo banane zraven. pa ji je blo dosti bolj všeč. pa res ful sem zmiksala pa še malo z vodo razredčila. ji je blo dobro. samo še vedno ne zna požirat in ji kar gor dviguje, bogi revi. ampak ji je blo tak dobro, da je kljub temu hotla še.... Sej se bo navadla. Ravno danes me je yania vprašala, če nas gleda, ko jemo in sem rekla, da niti ne. Po tistem sladoledu poleti, ko ga je dobesedno požirala z očmi, ni več gledala. V glavnem, pol pa dam Tiji banano in Nika je skor zlezla v njo. Kasneje je pa pojedla ene 30ml rižolina. Najaa, naša že požira z očmi ko nas gleda ko jemo od enega tretjega meseca naprej. Če bi to bilo merilo, bi že zdavnaj pojedla ne vem kaj vse. Isto ko pijem. Recimo če na sprehodu pijem iz flaše, se začne cela trest in ji morem dat flašo in jo potem liže po zamašku Mislim, da je to bolj znak neke radovednosti, kot pa česarkoli drugega. Pa saj če ji dam žličko s hrano, pridno nese v usta, ker itak nese vse v usta, kar se znajde v rokah. Samo pol ko se pojavi v ustih hrana in tam ostane pa je panika Saj bo počasi. Začuda se zdaj za to GH ne sekiram sploh, kot sem se naprimer za dojenje. Ma mislim si, da enkrat bo pa že. Še mamo čas....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:59:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 sterilizator bi prodala, mi gužvo v shrambi dela Aaaa. Jaz ga bom tud počas vrnila. Mam sposojenega. A nč več ne steriliziraš? Jaz še kdaj pa kdaj vržem flaške not, cca 1x na 2-3 tedne. ma skoraj raj dam vse skupaj prekuhat, se mi zdi skoraj bolj enostavno...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:59:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Timonu sem ene 3 tedne samo kuhala, da je bilo mlačno...npr.1 jabolko in pol nektarine, olupljene...al pa kej drugega zraven...no potem sem celo v kuhano zadevo zmiksala ohlajeno banano, in tako sva vedno bolj hladno jedla....in je pogruntal da ni slabo...sej no Najaa, samo vztrajaj...ma jaz sem bila tudi čisto zmedena, ko ni hotel hladno...čeprav se pa spomnim, da je jedel banano hladno, ko sem jo samo olupila in sem jo z žličko strgala....čeprav njegov obrazek...hm...je bil skremžen, je pa fulll jedel... Ja sej banano tud ona je, tak da mi ni čist jasno. kaj ve olupite jabolka al cela zmiksate? jaz sem lupila do zdaj... olupim, pa peške tut ven dam pol ga pa naribam na steklen ribežen a pa je že naribanega? bravo Jurči mi smo še pri fejst fejst zmiksanem zaenkrat....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:59:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Felix, greš na moja ringaraja, in imaš eno alinejo, moji mali oglasi, klikni to in se ti odpre... hvala, sem našla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 23:00:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, super, ko bomo šle v Atlantis, pa jih lahko takrat prineseš, sej prej jih ne rabimo, za v banjo jih pa ne nucamo V vsakem primeru ti jih nekaj prinesem, tud če jaz "ne bom mela časa" za atlantis. Pa Mamo revijo, veš sem jo pozabla zdej vzet... ne bit huda... Pa yaniji nosim že ful dolgo kapljice... Kdaj se spomin povrne v prejšnje stanje? ko otroci odrastejo al pol že začne pešat iz drugih razlogov Resno, moj spomin je ko ementaler - poln lukenj. če te kaj tolaži - nisi edina. jaz se včasih ne morem spomnit besed - ko govorim se ne spomnim kak se kaj reče... ko kaka oma
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 23:02:48
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a pa je že naribanega? bravo Jurči mi smo še pri fejst fejst zmiksanem zaenkrat.... nima izbire to al pa nič
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 23:03:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica če te kaj tolaži - nisi edina. jaz se včasih ne morem spomnit besed - ko govorim se ne spomnim kak se kaj reče... ko kaka oma da nisi ti spet noseča
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 23:05:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica če te kaj tolaži - nisi edina. jaz se včasih ne morem spomnit besed - ko govorim se ne spomnim kak se kaj reče... ko kaka oma da nisi ti spet noseča Pol sem jaz tudi... bože ne daj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 23:06:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a pa je že naribanega? bravo Jurči mi smo še pri fejst fejst zmiksanem zaenkrat.... nima izbire to al pa nič a mu gre dol po grlu?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 23:06:42
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica če te kaj tolaži - nisi edina. jaz se včasih ne morem spomnit besed - ko govorim se ne spomnim kak se kaj reče... ko kaka oma da nisi ti spet noseča jaz nič ne vem o tem
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 23:08:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica če te kaj tolaži - nisi edina. jaz se včasih ne morem spomnit besed - ko govorim se ne spomnim kak se kaj reče... ko kaka oma da nisi ti spet noseča Pol sem jaz tudi... bože ne daj. tepa kar odprimo novo temo na RR. čakaj kdaj že te moremo rodit. aja, ni nujno da sma obe enako daleč že. hm, lahko pa je tema - marčevke 2009 spet pričakujejo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 23:09:51
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a pa je že naribanega? bravo Jurči mi smo še pri fejst fejst zmiksanem zaenkrat.... nima izbire to al pa nič a mu gre dol po grlu? ja, moram reči, da mu gre kar lepo. Je priden za jest
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 23:10:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica tepa kar odprimo novo temo na RR. čakaj kdaj že te moremo rodit. aja, ni nujno da sma obe enako daleč že. hm, lahko pa je tema - marčevke 2009 spet pričakujejo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 23:12:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica če te kaj tolaži - nisi edina. jaz se včasih ne morem spomnit besed - ko govorim se ne spomnim kak se kaj reče... ko kaka oma da nisi ti spet noseča Pol sem jaz tudi... bože ne daj. tepa kar odprimo novo temo na RR. čakaj kdaj že te moremo rodit. aja, ni nujno da sma obe enako daleč že. hm, lahko pa je tema - marčevke 2009 spet pričakujejo Ne ne, jaz ne bom sodelovala na tem forumu. Mi smo zaključli s proizvodnjo. Lahk pa navijam za vas, to pa.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 23:12:29
|
|
|
|
felix7
|
babe žabe, mož me vabi v posteljo pa še jutri moram zgodaj vstat, moram bit ob 11h že v LJ
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 23:14:42
|
|
|
|
Najaa
|
felix, lepo se mej jutri, pa moža pozdrav. Jaz tud grem spat. Sem jutri neki zmenjena, pa bi rada bla spočita. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 23:15:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica če te kaj tolaži - nisi edina. jaz se včasih ne morem spomnit besed - ko govorim se ne spomnim kak se kaj reče... ko kaka oma da nisi ti spet noseča Pol sem jaz tudi... bože ne daj. tepa kar odprimo novo temo na RR. čakaj kdaj že te moremo rodit. aja, ni nujno da sma obe enako daleč že. hm, lahko pa je tema - marčevke 2009 spet pričakujejo Ne ne, jaz ne bom sodelovala na tem forumu. Mi smo zaključli s proizvodnjo. Lahk pa navijam za vas, to pa. no saj lahko sodeluješ z navijanjem. bo glih tak v redu.
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?