jana84
|
O, dobro jutro...Zgleda da sem prva tuki gor! No, jaz sem že spila, tako da jo privoščim tudi vsem ostalim. Janja, midva z Jakobom pa sva s seznama padla ...A nas lahko daš nazaj gor, prosim ... JAKOB je rojen 3.10.2008, tehtal je 3440g, velik pa 56 cm...Hja, jaz sem pa še vedno JANA_K iz Vipave in bom pa prav kmalu imela 25let...HIhihi, se že pripravljam, da si bom spekla... No, danes ponoči je naš fantina tako lepo spančkal da ni za verjet...Sicer se ful premetava po posteljici in vmes nekaj stoče, tako da sem se tudi jaz takrat zbujala, ampak samo da ni treba vstajati in ga ven s posteljice jemat...No, da ne bom ga preveč hvalila, tako je bilo do okrog 1h, potem pa ni več hotel zaspati v posteljici in je priromal v našo posteljo se stiskati k mamici in tatkotu...Je pa pol lepo spančkal tja do 5h zjutraj, potem pa je malo mlekeca dobil, ob 6h je bil pa že zbujen in sva se še enih 15minutk cartala, potem pa ga je mož vzel za v vrtec... Sam pomoje mu res kakšen zobek zgoraj ven poganja, ker sva bila včeraj pri tašči na obisku in je grozdje jedel, pa kar naenkrat v neutolažljiv jok...Je pomoje ravno s tistim zobkom vgriznil v grozdno jagodo, pa ga je zabolelo, ubošček... Potem pa smo šli še k njegovim sestričnam na obisk in je divjal kot velik gor pa dol po dvorišču, pa s kolesom, pa z žogami pa levo in desno...Neumorno. Ob 20.30 je pa spančkal kot klada pri tatkotu na naročju, zaspal med večerjo (mleko s keksolinotom, mljask, mljask)... Eno vprašanje: kaj date ve otročičkom za večerjo? Samo mleko ali pojedo prej še kaj konkretnega? Ker naš zvečer po 18h sploh noče nič jest, tako da mu zvečer v mleko zamešam keksolino na mlečni osnovi, tako da je dvojna doza mleka, kar konkreten energetski zalogaj se mi zdi. Tako, zdaj pa počasi po opravkih: me čaka posoda za pospravit, cunje za obesit, da ne pozabim še telovadit, pa UČIT seveda nekje vmes, kosilo za skuhat...Uf, dela da se ven ne vidiš...Pa je ura že čez deveto... lepo se imejte in se tipkamo kaj kasneje...
|