coccinella
|
Pozdravljene!!! Pa da se vam še jaz malo oglasim! gripa - ja jaz tudi mislim, da čim manj komplicirati. Saj je to v bistu tako kot "navadna" gripa, le da se širi malo hitreje....sploh je pa tudi "navadna" gripa nevarna. V petek sem oimela s službo Team Building in smo se imeli krasno. Šli smo na Rakek Škocijan in smo imeli lov za zakladom (smo se razdelili na skupine in najprej v gozdi našli naloge in jih rešil, bilo je zakon). Po olravljenih nalogah smo morali najti tudi cilj - tam pa se je potem začela druga točka na sporedu - PIKNIK. Sledile so igre z žogo, hrana, pijača, razglasitev rezultatov skupin..... Potem pa še presenečenje.....Prišla sta dva fanta, ki obvladata igranje teh raznih Afriških bobnov in smo se vsi skupaj naučili Afriško poročno pesem.... . Tako, da sedaj uradno lahko igramo na afriških porokah . Aja potem zvečer pa smo šli še malo ven Žurat...joj kako se je prileglo ples ples do jutranjih ur Ja Gaja je bila pa pri moji mami, tako da je bilo to tudi na nek način uvajanje in baje sploh ni imela nbenega problema - super Tako to je bil petek, sobota in nedelja sta minili dokaj mirno, danes pa sem službi, po dolgem času , ampak je fino. Aja pa da povem kako napreduje Gaja: imamo 6 zbkov + zg. dvojkici ven rineta. Hodimo samostojni še ne, vendar ob opori, pa tudi z pomočjo ene roke pa že prav šiba...tudi ko se igra že samostojno stoji, pleza preko ovir hehehe, kobaca.... Znamo reči mama, Gaja, kaj, kaj je...vemo kje je Tara (moj pes), lučka, učke, nos, babi, Tomaž (brat), popek...pa tudi nekaj angleških besed, kod dog, monkey, nose, no, up, go,....Drugače pa veliko po svoje govori . Znamo pa tudi ploskati, pomahati, lupčka "vržti". .100noga - ja pomoje tudi kje ob kamniški bistrici lahko dobiš kamne. mogoče bolj proti izviru No lep pozdrav a se še kaj slišimo. Lep dan vam želim
|