|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
18.9.2009 14:54:42   
jolly123
Corti nič novega meni to vedno reče. Tko da že prav živčne zlome doživljam včasih. Še zdaj ko sem ga pripeljala je rekla, da je en virus pol pa reče aja a vaš je v vrtcu ma dejmo mu vzet za vsak slučaj bris in pol se izkaže da ima streptokok in mora jesti antibiotike. Pa naju je že hotla domov poslat, da je virus user posted image

KONEC SLUŽBE, GREM DOMOV.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
18.9.2009 15:17:10   
corti
Ma sej tega me je strah....ok...nama so sicer kri vzeli....in po izvidih mi je povedala to,da je nek virus! Kateri žal ne ve! Tako da pijemo sirup proti vročini...pa še zato mamo velike probleme da sploh usta odpre! No zdaj smo začeli praktecirat z šprico,da ji samo vbrizgam not...!
Mah očitno vsi nekaj šprarajo na pregledih....jao pa naše zdravstvo!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
18.9.2009 16:23:19   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

No pri nas je kao viroza ali kot je že znano gripa,navadna in pandemska...Viroza ponavadi v treh dneh izzveni,medtem ko je gripa bolj trdovratna.Drugače pa je gripa zakrožila tudi po sosednjih šolah...Nič bat..panika je odveč,samo odležat in veliko pit,pa kako tableto proti bolečinam...Jaz sem se opremila z njimi..pa seveda razpršila za nos.
Lovely,na kmetijo pa res ne...Joj,samo na verigo ne..Skbno najdi nove lastnike,izbiraj...najboljše.Brez otrok,starejše-ne preveč..,user posted image pa po možnosti z vrtom in seveda hišouser posted image
A boste potem še imeli psa??Mislim drugega?

jaz sem tudi ugotovila, da v našem bloku vsi nekaj smrkajo tako da je zihr kaj na hodniku pobrala...
Glede kužka pa ja, zaenkrat bo pri mojih in skrbno bomo izbirali. Upam pa, da se moja dva zaljubita do konca vanga in da ga ne bosta mogla dat :)

Lovely

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
18.9.2009 16:24:51   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: corti

Ma sej tega me je strah....ok...nama so sicer kri vzeli....in po izvidih mi je povedala to,da je nek virus! Kateri žal ne ve! Tako da pijemo sirup proti vročini...pa še zato mamo velike probleme da sploh usta odpre! No zdaj smo začeli praktecirat z šprico,da ji samo vbrizgam not...!
Mah očitno vsi nekaj šprarajo na pregledih....jao pa naše zdravstvo!

Nas vedno ful pregleda in za vsako figo reče pridite jo pokazat. Tako da sem super duper zadovoljna. Jaz bom kar počakala čez vikend če pa ne bo bolje gremo v pondelk do P. Če ne pride kaj vmes...

Lovely

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
18.9.2009 20:59:40   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely
Upam pa, da se moja dva zaljubita do konca vanga in da ga ne bosta mogla dat :)

JAZ NAVIJAM ZA TOLE!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
18.9.2009 21:38:48   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely
Upam pa, da se moja dva zaljubita do konca vanga in da ga ne bosta mogla dat :)

JAZ NAVIJAM ZA TOLE!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

JAZ TUDI,JAZ TUDI..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
18.9.2009 21:40:58   
PikicaStonoga
Kukuc!

Ja včerej sem se naspala, čeprav je bla še ena urca okol, preden sem šla spat! Sem mal še delala seznam ljudi, ki jih bom vabila na vselitveno žurko, pa sem ugotovila, da bom imela kr več žurov, ker imam tolk ljudi, pa tud tolk različne, da bomo na večkrat delali ...sicer ne planiram nč posebnega, tko pijačka, pa kej za grickat, ker sva tolk broke, da se ne morva še tukej keširat ...tko tolk da vidjo, kje smo, pa da nazdravimo ...če pa kdo kaj več pričakuje, pa ni moj problem a ne! ;)

Dans smo že prileteli k mojim v Savinjsko, ker si je moj zaželel gledat košarko, mi pa še vedno doma nimamo antene in TV ne delauser posted image , jaz bom pa jutri tud še popakirala in pripravila zadeve, ker drug teden planiramo še selitev stvari s kombijem iz tukej! Pa če bo lepo vreme, bi jutri rada šla na Šmartinsko jezero na zorbing, da ne čakam na pomlad! Popoldne pa letimo domov, ker dobimo obiske in bosta prespala :) moja frndica pa njen novopeeni možek! :)

Ni, imejte se lepo, grem še malo brskat po netu, pa še kasnej kej gor pridem!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3207
18.9.2009 21:57:38   
gogabojan
Ojla punce.

Nimam kaj pametnega za povedat, sem pa prišla sem gor, da vam le napišem sledeče:

ŽELIM VAM DA SE IMATE ČIMLEPŠE V TEM VIKENDU. Tisti otročki, ki so bolni, da čimprej ozdravijo, starši da se spočijejo in se imajo radi. In da gremo vsi skupaj novim zmagam naproti.

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 3208
18.9.2009 22:20:08   
PikicaStonoga
No jaz vam bom pa samo zaželela LAHKO NOČ!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
19.9.2009 7:52:20   
PikicaStonoga
Včeraj zadnja, danes prva! user posted image user posted image user posted image

Najprej eno lepo dobro jutro!

Tijana se igra, vlada je čist nora, ker je tukej en kup igrač, ki so njej nove (od nečakov in nečakinj), jaz pa mal na netu ....atija (možeka) sva pustile spat, mami je šla do stare mame, ati pa tud še spi ...čakava, da brat z družinico poje zajtrk, da pridejo na jutranjo kavico dol! Po tem bom pa šla mal staro sobo spravit v škatle, avto nafilat in povedat moji, kaj drug teden spakirat v kombi in pripeljat na hiško!

Sem zdej klicala, če je dans zorbing center odprt, pa delajo samo ob nedeljah zdaj v septembru in oktobru! :( Joj sem žalostna, sem se misla it s tisto žogo pustit po hribu in bit mal adrenalinsska! Jutri nas pa več ne bo tukej, gremo danes domov! :(

No želim vam lepo sobot, še lepšo nedeljo, veliko zdravja in ljubezni!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3210
19.9.2009 9:08:36   
Lovely
Jutro,

.100noga, lepo te je brati. Glede vselitvenega žura. Mi2 sva tudi zelo v easy takrat zastavila zadevo. Pa saj imava prijatelje itak podobne nama - drugače si ne bi bili všeč he he - pa itak vsi vemo kok je ura zdaj ko smo v letih ustvarjanja... Tako da, pravi prijatelji bodo veseli, da sta jih povabila in srčno sprejela a ne?

Inya je danes 100% bolje, noč je bila boljša od pričakovanj, 2x je jedla, 1x se je zbudila s čisto zabasanim nosom, da sem morala babyvac uporabit (sem imela sesalec kar pri postelji pripravljen) pa samo ene parkrat je zastokala, da sem jo morala malo pozibat in pocartat. Je pa spala pri meni. Sem preveč izmučena, da bi hodila do njene sobe vsakič. Glede na to, da sem sama že tretji dan... HB danes popoldne pride moj nazaj. In sem mu rekla, da me jutri enostavno NI. Nedeljo si bom vzela čist za počitek, ker sem DEAD TIRED.

Kužek je pri mojih (še vedno) in fotr je celo začel nekaj omenjat, da ga moti, ko ful vleče ko se sprehajata, da če to ne bi da bi morda razmišljal o tem, da ga obdrži. On pač ne more laufat za njim k je srčni bolnik. In sem že začela propagando za pasjo šolo in to, ker je fotru itak dolgčas v penziji. Upam, da rata, ampak bo težka. Kadarkoli vidim kokra na cesti še nobenega zdravega in ne starega nisem videla, da ne bi vlekel flexija... No ja, hvala za držanje pesti punce, to rabim user posted image

Lepo soboto vam želim!

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 3211
19.9.2009 11:36:45   
jolly123
Dan. Mi smo ponoči okoli 4-ih spet imeli neke arije, pa sem ga vzela k sebi in je potegnil do 8-ih user posted image user posted image Spal je 13 ur!! To se nam še ni zgodilo, bo treba na en kolendar zapisat user posted image Je bil očitno čist zmatran od celega tedna.

Zdaj pa počasi kosilo delat, pol pa kakšen sprehod udarit, pa bo že konec dneva. Mater kam gre cajt user posted image

Pikica oh dej nehi če so prijatelji pravi bodo razumeli, da nimata keša za stran metat. Če pa ne razumejo, pol pa njihov problem.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
20.9.2009 10:02:16   
Tejčika29
Jutro,

jaz sem tudi sama, moj je šel na morje za vikend - tolk o tem, kolk moški uživajo, jaz pa sem se imela fino pri mojih, lepo špancirala okrog Šmartinskega jezera, tako da Pikica, ti kar pridi, Zorbing pa ne vem če še laufa, nič ne grem tja pogledat.

Pa Pikin festival se je začel v Velenju, danes ne gremo, ker imamo neke rojstne dneve, sicer pa še malo tuhtam zaradi vse te gripe, kaj praviš MBD????

Naše noči so postale čudne. Včeraj auf že ob 6.15, danes tudi pa je zaspala nazaj, nos jo muči, se vidi, upam da bo bolje, celo noč se nekaj obrača, sem čist utrujena ko kar čakam budnico.

Lepo nedeljo punce!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
20.9.2009 11:42:50   
PikicaStonoga
Tejčika29 - zorbing še laufa, ampak zdaj v sept in okt samo ob nedeljah, tko da nisem šla, ker danes nisem več v Savinjski ...kdaj drugič!

Za mano je lepa sobota in nedeljsko jutro, smo imeli obiske, mojo dobro prijateljico in njenega možeka, smo spat šli ob pol dveh zjutraj, smo se načvekali, nasmejali, nadoknadili za nazaj :) danes zjutraj pa že naredili en dooooooooooolg sprehod, da sem že čist hin!

Onadva sta zdaj šla naprej na pot (sta na dopustu po SLO en teden), mi se bomo pa odpravili in šli na kosilo k tašči, potem pa malo ob Savo ... zanima me namreč, kje bi lhko našla večje kamenje za moj skalnjak in gremo mal pogledat teren! Ali mogoče od vas katera ve, kam ga naj grem nabrat? Mogoče kakšen plac ob Savi, Kamniški BIstrici ali pa kje drugje???[/b] Ljubljanjčanke, Domžalčanje, Kamničanke ...kakšna ideja???? Ta teden bi rada šla po kamenje, da si uredim vsaj en delček okrog hiše. :)

Lepo nedeljo!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
20.9.2009 16:54:03   
corti
Dan!

Pa da se vam še jaz mali javim. Pri nas se je stanje z vročino umorilo, zdaj je ni več. So pa se nam pojavili flekci...pikice in nismo nič jedli in ne pili. Tako da smo bili v soboto na dežurni in mi je dohtarca rekla da naj ji dam sirup claretin če bi se flekci razširili po telesu....to da pa nič ne je...pa sploh ni problema....na hitro jo je pregledala in rekla dda dehidrerana ni...ampak da naj ji vsake 10 min dam žličko vode. Ja ampak problem je k hanna tudi ust ni hotla odpret...tako da smo to očeli z šprico. No danes je stanje mnogo bolje....je, pije in je tudi veliko več pokonci. Le pikice...flekci ...so šlo po celem telesu. Kaj bi to bilo...nimam pojma. In ko sem zdravnici omenila šesto bolezen....je ta odgovorila....tak čudn odgovor kot da prvič sliši za to.

PikicaStonoga...sem mojga vprašala in je reku da ne ve...da mogoče ob kamniški bitrici, tam kjer ljudje piknikirajo.

Lovely kako je z Inyo? 

Neposredna povezava do sporočila: 3215
20.9.2009 21:10:29   
Lovely
Čer,

Inya je danes čisto brez vročine, ima pa še zabasan nosek. Ji dajem fiziološko in babyvac. Drugače pa je in pije normalno pa nori ter rine v težave tudi user posted image  Tako da me ne skrbi več. Jutri bova šli skupaj varuški, bom videla kako bo z noskom no.

Drugače pa sem zbita, čistilka mi je zbolela in sem morala vse spucat, polikat, moj je pa Inyo skoraj ves dan čuval. Ma smo se imeli luštno. Zdajle perilo obeša jaz pa na kavču. Saj prav, naj tudi ženske malo uživamo a ne?

Lovely

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
20.9.2009 21:11:46   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: corti

Dan!

Pa da se vam še jaz mali javim. Pri nas se je stanje z vročino umorilo, zdaj je ni več. So pa se nam pojavili flekci...pikice in nismo nič jedli in ne pili. Tako da smo bili v soboto na dežurni in mi je dohtarca rekla da naj ji dam sirup claretin če bi se flekci razširili po telesu....to da pa nič ne je...pa sploh ni problema....na hitro jo je pregledala in rekla dda dehidrerana ni...ampak da naj ji vsake 10 min dam žličko vode. Ja ampak problem je k hanna tudi ust ni hotla odpret...tako da smo to očeli z šprico. No danes je stanje mnogo bolje....je, pije in je tudi veliko več pokonci. Le pikice...flekci ...so šlo po celem telesu. Kaj bi to bilo...nimam pojma. In ko sem zdravnici omenila šesto bolezen....je ta odgovorila....tak čudn odgovor kot da prvič sliši za to.

PikicaStonoga...sem mojga vprašala in je reku da ne ve...da mogoče ob kamniški bitrici, tam kjer ljudje piknikirajo.

Lovely kako je z Inyo? 

meni je pa to ful čudno. Kaka P pa je, da ni slišala za šesto bolezen??? Ker po tem kar ti pišeš je čisto možno, da je to. Svašta.  

Lovely

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
20.9.2009 21:51:53   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Tejčika29 - zorbing še laufa, ampak zdaj v sept in okt samo ob nedeljah, tko da nisem šla, ker danes nisem več v Savinjski ...kdaj drugič!

Za mano je lepa sobota in nedeljsko jutro, smo imeli obiske, mojo dobro prijateljico in njenega možeka, smo spat šli ob pol dveh zjutraj, smo se načvekali, nasmejali, nadoknadili za nazaj :) danes zjutraj pa že naredili en dooooooooooolg sprehod, da sem že čist hin!

Onadva sta zdaj šla naprej na pot (sta na dopustu po SLO en teden), mi se bomo pa odpravili in šli na kosilo k tašči, potem pa malo ob Savo ... zanima me namreč, kje bi lhko našla večje kamenje za moj skalnjak in gremo mal pogledat teren! Ali mogoče od vas katera ve, kam ga naj grem nabrat? Mogoče kakšen plac ob Savi, Kamniški BIstrici ali pa kje drugje???[/b] Ljubljanjčanke, Domžalčanje, Kamničanke ...kakšna ideja???? Ta teden bi rada šla po kamenje, da si uredim vsaj en delček okrog hiše. :)

Lepo nedeljo!

Če jih boš za Savo našla, mi kar povej kje. Jaz jih tudi rabim, ampak bolj okrogle, da razmejim zeliščni vrt- mi trava sili vanj.Smo že 1 leto in pol tukaj, pa še nisva do Save prišla, vedno druge špacirunge naredimo.

Neposredna povezava do sporočila: 3218
20.9.2009 22:01:06   
afnica mala
Dober večer.
Jaz sem nazaj iz laufanja- še kar vztrajava s sosedo- 3x tedensko, 50 minut sva danes- vmes 5 minut raztezanja, pa še na koncu doma 5 min vaj naredim.

No, naj povem, da nam je včeraj hiša zasijalauser posted image - dobili smo rumeno fasado. Izpadla je bolj močna, kot sva mislila, ma je vseeno lepa. Ni pa še čist fertik, še kulirplast in mal detajlov, pa bo.

corti- samo, da ste boljši, sam ti p. user posted image .

Neli pa moram Ta teden urin nalovit in to 2 curek, v eno posebno vrečko, ko ima še plastično cevko. 3 meseci so okrog in mora kontrolo naredit. Upam, da ne bom spet čakala 1h kot prejšnjič (drugače mi je v 5 minutah napolnilauser posted image )

Nočko

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
21.9.2009 7:17:37   
PikicaStonoga
Jutro!

Najprej vam zaželim lep začetek (delovnega) tedna! :)

Sem vstala že ob šestih, da bi med pripravami, pranjem perila, hitrem skoku na počivališče v Lukovico (mi je brat nekaj pripeljal), ujela kakšno minutko še samo zase in mi bo uspelo! :)

Malo sem že inhalirala (nekej mam nos zabit in včerej sem začela še kašljat), skuhala sem si čajčka, pa še na RR sem prišla! :)

Za kamenje potem včeraj nismo šli gledat, bomo pa definitvno splanirali en dan ta teden, ker sem se tako odločila!!!

Drugače smo OK, vse po starem, pridni kot mravljice, časa vedno zmanjkuje ...

Moja sestra je zdaj itak že čist super, je pa bilo kritično prejšnji teden - vam sploh nisem povedala, ker sem bla čist v šoku, ker je skoraj umrla! Šlo je za minute menda ... ker jo je pičila osa! In je cela otekla in veke in grlo in vse vse vse vse in ni mogla dihat in je šla z rešilcem v bolnico. Tud njena zdravnica in sestra sta enostavno zaprli ordinacijo in šli zraven v rešilcu, ker se je mudilo! Zdravniki v bolnici so šele po nekaj urah rekli, da je zdaj končno izven življenjske nevarnosti in da je šlo za minute, da HB, da je takoj, ko je začela zatekat hitro šla k zdravniku!!! Tako da punce moje, pazite sebe in svoje drage!!! Moja sestra NIKOLI ni bila alergična na pike, ampak več kot očitno svet ni več to, kar je bil ...ne opozarjajo zastonj P o alergijah in da naj svoje malčke pazimo in uvajamo določene stvari ob določenem času, tako pač je ...nič ni več kot je bilo ...

no želim vam lep dan, jaz moram še pohitet, da naredim še, kar imam v pol urce in potem šibam v službo!

LP!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
21.9.2009 7:49:43   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Pa Pikin festival se je začel v Velenju, danes ne gremo, ker imamo neke rojstne dneve, sicer pa še malo tuhtam zaradi vse te gripe, kaj praviš MBD????

Naše noči so postale čudne. Včeraj auf že ob 6.15, danes tudi pa je zaspala nazaj, nos jo muči, se vidi, upam da bo bolje, celo noč se nekaj obrača, sem čist utrujena ko kar čakam budnico.

Lepo nedeljo punce!

Nič komplicirat zaradi gripe.Mi hodimo normlno okrog,se družimo in sploh pošiljam tavečjega v šolo,kar nekateri ne delajo,zaradi preventive...mislim..Potem smo lahko samo noter in doma pa nič pouka...Če je kdo prehlajen ga opozorim,da naj ne hodi k nam.Nabavili razkužilo,roke umivat in to je to...

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
21.9.2009 8:27:34   
coccinella
Pozdravljene!!!

Pa da se vam še jaz malo oglasim!

gripa - ja jaz tudi mislim, da čim manj komplicirati. Saj je to v bistu tako kot "navadna" gripa, le da se širi malo hitreje....sploh je pa tudi "navadna" gripa nevarna. user posted image

V petek sem oimela s službo Team Building in smo se imeli krasno. Šli smo na Rakek Škocijan in smo imeli lov za zakladom user posted image (smo se razdelili na skupine in najprej v gozdi našli naloge in jih rešil, bilo je zakon). Po olravljenih nalogah smo morali najti tudi cilj - tam pa se je potem začela druga točka na sporedu - PIKNIK. Sledile so igre z žogo, hrana, pijača, razglasitev rezultatov skupin..... Potem pa še presenečenje.....Prišla sta dva fanta, ki obvladata igranje teh raznih Afriških bobnov in smo se vsi skupaj naučili Afriško poročno pesem.... user posted image user posted image user posted image . Tako, da sedaj uradno lahko igramo na afriških porokah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Aja potem zvečer pa smo šli še malo ven Žurat...joj kako se je prileglo user posted image user posted image user posted image user posted image ples ples do jutranjih ur user posted image
Ja Gaja je bila pa pri moji mami, tako da je bilo to tudi na nek način uvajanje in baje sploh ni imela nbenega problema - super user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako to je bil petek, sobota in nedelja sta minili dokaj mirno, danes pa sem službi, po dolgem času user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak je fino.

Aja pa da povem kako napreduje Gaja: imamo 6 zbkov + zg. dvojkici ven rineta. Hodimo samostojni še ne, vendar ob opori, pa tudi z pomočjo ene roke pa že prav šiba...tudi ko se igra že samostojno stoji, pleza preko ovir hehehe, kobaca.... Znamo reči mama, Gaja, kaj, kaj je...vemo kje je Tara (moj pes), lučka, učke, nos, babi, Tomaž (brat), popek...pa tudi nekaj angleških besed, kod dog, monkey, nose, no, up, go,....Drugače pa veliko po svoje govori user posted image user posted image user posted image user posted image . Znamo pa tudi ploskati, pomahati, lupčka "vržti".

.100noga - ja pomoje tudi kje ob kamniški bistrici lahko dobiš kamne. mogoče bolj proti izviru user posted image

No lep pozdrav a se še kaj slišimo. Lep dan vam želim

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
21.9.2009 9:53:42   
jana84
Lep pozdravček!

Mi smo nazaj iz odličnega vikenda v toplicah...Moram povedat, da je bilo superca. Naš fantina je tako užival v vodi, da je potem samo spal. user posted image  Sicer Terme Dobrna niso ravno najbolj moderne toplice v Sloveniji, ampak za nas tri je bilo super. Jakobu je prav vseeno ali ima bazen neke vodne tokove in tobogane in ne vem še kaj...Glavno je, da je bila voda! In vodna aerobika. Ko se je začela glasba je začel tako migati in skakti, da ga je bilo prav zanimivo gledat! Je bil v vodi tudi po eno uro in pol! Vodni človek ni kaj...Pa saj je bil user posted image  v vodi, kaj ne. No, jaz sem bila v vodi samo v soboto in še to bolj na hitrco, ker baje niti ne bi smela, ampak malo pa lahko posleparimo. In mi je tako fajn delo, res sproščujoče.

No, včeraj smo se vračali domov in to po zelo počasnem postopku: najprej smo se v Ljubljani ustavili v City Parku na kosilu, jaz pa sem si še čevlje za poroko od moje priče kupla - ji vračam uslugo čez tri tedne... No potem smo se še pri njej in "zaročencu" ustavli in malo pokramljali - Jakob se je ful igral z njihovim labradorcem, mu je metal žogico in ga lovil okrog...Faca ej. No potem smo se pa res počasi vračali proti Primorski. In ko je ravno naš fantina zaspal v avtu, smo se ustavili še pri svakinji in tam malo pokramljali, Jakob pa je akr spal in spal...Ko smo prišli domov je on še akr spal (vsega skupaj 2h od Ljubljane do doma). Potem pa smo ga morali kar zbuditi, ker je bila ura že pol sedmih in smo že vse spakirali iz avta...No, zvečer pa je zaspal tam okrog 20.30 in dokaj lepo spal ponoči...Ene parkart se je zbudil in ga je nekaj matralo in je jokal (pomoje mu rastejo zobki, ker je jokal prav auuuu...). Zjutraj pa veselo (no on bi še spal seveda zjutraj!) v vrtec...Jaz pa sem potegnila do 8.40! Uf, je pasalo. V toplicah smo namreč vstajali ob 6.15, kot za v vrtec...Smo bili ta prvi na zajtrku in v bazenu...Smo morali še čakati, ker se je bazen odprl komaj ob 9h!

Hja, moje počutje fizično in psihično je vedno bolje. So tile trije dnevi v toplicah res dobro deli...Da človek malo pozabi na vse skupaj...Sedaj samo čakam, da se tale izcedek ustavi in dobim M, potem pa k G in ponovno v akcijo, če bo vse v redu. V bolnišnici mi niso nič rekli, da bi bilo treba kaj čakat...Bomo vidli no kako bo! Ker si res želiv z možem še kakšnega, ki nam bo skakljal po glavi user posted image  

Zdaj pa grem malo po netu pogledata, kako se bom oblekla za poroko...Uf, to je šele dogodek - meni dobit nekaj za oblečt!

lepo se imejte in se kaj tipkamo
papa
jana

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
21.9.2009 10:58:50   
jolly123
Dan. Nisem vas nič za nazaj brala, ker sem še kar v šoku. Danes sem imela prometno na avtocesti. Spala nisem nič, Taj se je zbujal na pol ure in sem bila rahlo nepozorna in takoj evo nesreča. Sem zavila na prehitevalni v tem trenutku je ena že pripizdila mimo, ko sem jo zagledala, sem šla takoj nazaj, ona se je ustrašila in šla za mano user posted image in sva imela drsalnico po avtocesti jaz z 130 v riti ona zih vsaj 160-170. Ne vem po katerem čudežu nisem pristala pod kolesi tovornjaka.
tko da zdej se v službi vsa tresem in upam, da bo avto zdržal do doma. Kje bom pa dobila denar za popravilo pa tud ne vem user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
21.9.2009 13:00:35   
jana84
Ojoj, jolly...Samo da tebi ni nič! Ker prometne na avtocestah niso mačji kašelj!

Jaz pa sem ravno obupala na internetom in dejstvom, da bi gor vidla kakšno pametno obleko(kostim ali kaj podobnega) za poročno pričo user posted image

No, zdaj sem še malo potelovadila...Sem se odločila, da zdaj do naslednje nosečnosti pa moram malo zgubit kakšno kilco, predvsem tiste v trebuhu in nogah...Tako, da sem se danes ponovno lotila s pilatesom ali tistimi 10minutnimi varjantami. Danes 10 minut, jutri 10 minut, pojutišnjem 20, in tako naprej do 10+10+10=30minut vaj. 10 minut za ogrevanje, 10 minut za trebuh ali ramenski obroč, 10 minut za raztezanje...Mislim, da bi morali biti rezultati dobri: no vsaj počutje bi moralo biti kaj boljše! Ker se prav nič fajn ne počutim s temi kilogrami, ki so mi ostali po porodu oziroma da se bolje izrazim po dojenju, kajti iz porodnišnice sem prišla z enim kilogramčkom več kot sem jih imela pred zanositvijo! POtem pa je kar bum šlo vse skupaj nazaj na težo, k isem jo imela preden sem šla rodit...In ne gre in ne gre dol!

Hja, zdaj pa moram it malo pospravit po stanovanju: imam še vse kovčke za razpakirat in vso šaro, ki smo jo imeli s seboj v toplicah dat na mesto, da se ponovno ustalimo na normalne tirnice.

lepo se imejte...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

nosečniški čep
pika001

Koliko časa po odluščenju čepa si rodila?

isti dan (57%)

naslednji dan (16%)

v 3 dneh (12%)

v do 1 tednu (6%)

v 1-2 tednih (4%)

po 2 tednih (5%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!