|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
23.9.2009 9:38:43   
Tejčika29
Pri nas pa že sije sonček, nobene megle, res lep dan se obeta. Čakam kolegice, ker imam danes "zaključek" porodniške in jih bom malo pogostila - tortice in kavica, čvek, pa pol še kak sprehod.

Alina je danes kar ok spala,tu in tam še pokašlja, sluzi v nosku skoraj ni več. Zdaj jo moram res pazit ko so te spremembe temperature.

Jolly- tole pa je smola, čimbolje uredi tole zadevo z avtom.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
23.9.2009 9:43:45   
jana84
Pozdravček...spet prva danes...Hja, zgleda da nimam nič kaj bolj pametnega za počet user posted image  

Kako kaj? MI smo kar fajn, se ne smem pritoževat. No ponoči je naš fantina bolj tako tako spančkal...ga neki premetava po potelji gor in dol in počes in ne vem še kam...Ne vem, kaj ga matra fanta...Pol smo ga vzeli k sebi v posteljo, pa se je tud pr nas ful premetaval in delal neke akrobacije. Kdo bi vedel, kaj mu je...
In kot da ni bilo dovolj, da se je Jakob ful premetaval po postelji, tud jaz do 11h nisem mogla zaspat. Sem se obračala z ene strani na drugo pa na trebuh pa na hrbet, pa še na glavo bi se postavla sam da bi zaspala...Pol pa ko sem končno mal zakinkala, pa se je tamali zbudu...Uf sem ga mislila zabrisat skoz okno...Hvala bogu da je mož vstal in ga vzel k sebi...Ker jaz bi takrat res nardila kakšno neumno. Mogoče je bla pa kakšna luna? Itak luna je vsaki dan in se lahko izgovarjamo nanjo, kaj ne?

Včeraj sva bile z mamo v lovu za obleko za poročno pričo. Celo Qlandio v Novi Gorici sem predelala podolgem in počez pa nič pametnega dobila. No, na koncu sem šla v Murino prodajalno in vidla eno fullll lepo oblekco, rjavo, tako malo pomečkano, ne vem kako bi opisala, no...Pomerila, in je bila še kar prav, če bi imeli še eno številko več, bi jo vzela brez kaj premišljevat...Sam pol niso imeli nobene svetle jakne za čez, samo temno...Pol pa prodajalka, da za pričo in tako mlado je bolje bolj žive brave in ne vem še kaj...Pa ji razlagam da imam rjave čevlje in vijola ne gre gor če se na glavo postavim in da si ne bom drugih čevljev kupovala in blablabal...Pa še cene imajo take da te na rit vrže, ni čudno da gre firma po Muri...Vem da ni lepo tako govort, ker sočustvujem z ubogimi delavci, sam firma nima perspektive, halo, da ima tako nabite cene...

Nič nisem dobila v glavnem, bom verjetno skočila danes do šivilje tuki blizu, kejr sem si poročno obleko sposodla in izposoja tudi maturantske obleke, mogoče pa dobim kaj zanimivega...

Zdaj pa me čaka pol urce pilatesa, pol pa učenje, kuhanje in še marsikaj drugega...Tako da šibam...

Aja, Jolly, jaz ti ne morem nič svetovat ker se v to popolnoma nič ne spoznam...Nimam avta, tako da ne vem nič. Hvala bogu, da se mi še nikoli ni nič zgodilo z avtom, ker ne vem koga poklicat in kaj naredit...Pa še vozniško imam "neveljavno" - še na dekliški priimek...Ampak že dve leti čakam, da se lotjo izdajat nove, ki jih obljubljajo. Da ga ne bom dvakrat v enem letu menjavala...

ok, fajn se mejte, jaz grem po opravkih
papa

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
23.9.2009 9:45:04   
jana84
ok, ko sem se lotila pisat sem bila prva, pa me je Tejčika prehitela...

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
23.9.2009 13:18:35   
janja 27
ojla bejbe

jolly kako si?????? si kaj zrihtala...upam da ja.....to je bla dobra ideja s stricem držim pesti da ti ratauser posted image user posted image user posted image user posted image in boš saj neki eurčkov dobila user posted image user posted image

afnica mala...kako si ti??? ja it prehladi in viroze znajo bit full nadležniuser posted image user posted image user posted image ....upam da je z neli bolje, če se ti zdi da ni ok se kr pojdi k P pokazat, sej zgubit itak nimaš kej razen da tam visišuser posted image če majo gužvo....

tejčikauser posted image user posted image user posted image za čvek in seveda dobro družbo,....upam da ste uživale in se nasončkale......jaz sem bla tud prejle mal na sončku....bi šla tud jaz na sprehod z vozičkom pa ga žal ne morem porivatuser posted image user posted image

jana_k glede cen s cunjami se strinjam s tabo sam mura je znamka...sej veš k druge priznane znamke...tko pač je ....če maš keš si kupiš, če ne oddideš v kik naprimer...to je to....pa verjetno je tud kvaliteteta v muri čist drugač k kej drugje...je pa res da ni za vsak žep še še posebno danes k je vse v k....user posted image .....upam da najdeš kaj koristnega za oblečt pri šivilji....priča mora že bit lepa a ne user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa ne kompliciraj....pol boš najboljšauser posted image user posted image user posted image pa da se boš počutla ok v oblekci...ker bo sigurno jakob po tebi skakaluser posted image user posted image user posted image
aja za info vozniške delajo že nove ker jo moj že ma v žepuuser posted image user posted image user posted image user posted image

dream....kako si v službi, se nič ne javiš, kako je matic????

evo v soboto štartamo z tajom k bo pihal prvo svečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj k gre hitro časuser posted image user posted image user posted image a ne jolly..))))

jaz pa danes bolj počivam, no sej itak moram to se dela na bolniški, metka mi je šla spat, jutri gre nazaj v vrtec joj bo jokec in stokec k je ni blo sedaj od petkauser posted image user posted image user posted image user posted image sam da ne bom pol spet že jaz jokala...no sej verjetno bom user posted image user posted image user posted image

lep prvi dan jeseni, k je danes prav čudovituser posted image user posted image user posted image user posted image ...

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
23.9.2009 13:29:04   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

ojla bejbe

jolly kako si?????? si kaj zrihtala...upam da ja.....to je bla dobra ideja s stricem držim pesti da ti ratauser posted image user posted image user posted image user posted image in boš saj neki eurčkov dobila user posted image user posted image

afnica mala...kako si ti??? ja it prehladi in viroze znajo bit full nadležniuser posted image user posted image user posted image ....upam da je z neli bolje, če se ti zdi da ni ok se kr pojdi k P pokazat, sej zgubit itak nimaš kej razen da tam visišuser posted image če majo gužvo....

tejčikauser posted image user posted image user posted image za čvek in seveda dobro družbo,....upam da ste uživale in se nasončkale......jaz sem bla tud prejle mal na sončku....bi šla tud jaz na sprehod z vozičkom pa ga žal ne morem porivatuser posted image user posted image

jana_k glede cen s cunjami se strinjam s tabo sam mura je znamka...sej veš k druge priznane znamke...tko pač je ....če maš keš si kupiš, če ne oddideš v kik naprimer...to je to....pa verjetno je tud kvaliteteta v muri čist drugač k kej drugje...je pa res da ni za vsak žep še še posebno danes k je vse v k....user posted image .....upam da najdeš kaj koristnega za oblečt pri šivilji....priča mora že bit lepa a ne user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa ne kompliciraj....pol boš najboljšauser posted image user posted image user posted image pa da se boš počutla ok v oblekci...ker bo sigurno jakob po tebi skakaluser posted image user posted image user posted image
aja za info vozniške delajo že nove ker jo moj že ma v žepuuser posted image user posted image user posted image user posted image

dream....kako si v službi, se nič ne javiš, kako je matic????

evo v soboto štartamo z tajom k bo pihal prvo svečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj k gre hitro časuser posted image user posted image user posted image a ne jolly..))))

jaz pa danes bolj počivam, no sej itak moram to se dela na bolniški, metka mi je šla spat, jutri gre nazaj v vrtec joj bo jokec in stokec k je ni blo sedaj od petkauser posted image user posted image user posted image user posted image sam da ne bom pol spet že jaz jokala...no sej verjetno bom user posted image user posted image user posted image

lep prvi dan jeseni, k je danes prav čudovituser posted image user posted image user posted image user posted image ...

saj Neli zdaj ni tako bolna za p. Sam me je zanimalo kdaj peljat, ker včeraj sem šla k p. po njene antibiotike za ledvička- jih grem vsak mesec iskat, pa so bile vse čakalnice polne, njene p. pa itak ta teden ni. Sem se odločila, če ni velikega razloga je ne peljem več k dr, ker se je tam malezla že rotavirusa in bronhitisa- no, na pediatrični v LJ.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
23.9.2009 13:30:37   
afnica mala
Zdajle pikipoki poje kosilo, potem pa greva na sprehod kozice pogledat- je že tako toplo zunaj, da ne bo velikih temp. sprememb. Danes očka pride šele okoli 17h, po kosilu pa šibamo dediju voščit r.d.

Neposredna povezava do sporočila: 3256
23.9.2009 15:03:44   
jolly123
Očitno sem se nalezla od Tajkota, ker me grlo boli, peče, smrkam, kiham, čudno se počutim...joj no...sej bom pa doma. Kle itak nimam kaj za počet imam eno tako podobno situacijo kot ti Lovely. Imeli so neke blazne reorganizacije ( beri na vsa pomembna mesta so dali svojo žlahto ) in meni so včeraj na sestanku sicer ne direktno ampak nekako okoli v lepem tonu rekli, da ne vejo kaj točno z mano počet, da sem nekako odveč, da so si zamislili da bi se naučila delo od vseh v hotelu in da bi potem ko bo šel kakšen na dopust/bolniško lahko nadomeščala. To je zaenkrat moja delovna naloga.
Mislim pa da znoriš, res no. Mislim sem jih že ne vem kdaj spraševala naj mi povejo kaj pa kako, če bi vedla, bi si že kaj drugega našla in sploh ne bi sem nazaj prišla, ne pa da me kle zdaj vsak ki ima 5 minut cajta drka. Tko da uradno si iščem novo službo, upam da čimprej najdem kaj pametnega.

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Jolly

Naj ne bi nič kontrolirali točno. Lahko pa se zgodi, sam bolj poredko. A si samo ji kuponček dala, ali ste tudi evropsko poročilo napisali?????

Drugače pa ti zgrabi priložnost in vzemi kuponček. Sam se boš potem morala zgodbe držati do konca. Mislim lagati. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa vprašanje. A ste kaj poškodovale ograjo?????
Moj oče je imel na avtocesti hudo prometno nesrečo, ker je šel prehitevati, pa ga je zabijalo iz ene ograje v drugo. Po enem letu je pa dobil položnico od zavarovalnice, da mora plačati 4000 evrov za ograjo. Seveda zdaj so si najeli odvetnika.

Mene če vprašaš jolly bi vzela kuponček od strica. Drugače pa poklič kr eno zavarovalnico pa se pozanimaj kako in kaj. (ni treba točno to podružnico, kjer si ti zavarovana, vzemi raje kako iz drugega kraja, npr. mariboruser posted image user posted image user posted image user posted image ).

Želim ti, da čimbolje to zrihtaš. In da bo tebi v plus.

Ne bo šlo, sem govorila s parimi agenti, pa še ena kolegica dela na zavarovalnici pa se je pozanimala, je rekla da so povezani med seboj in bi takoj ven skočila, da sem imela prometno nesrečo pred kratkim in bi šli ziher preverjat, tko da je rekla, da naj se nikar ne zajebavam, ker me potem čaka še kazenska prijava. mah dej...še to se mi manjka. Bom šla pa ob večerih in vikendih kelnarit, da bom zaslužila, ne vem kaj naj drugega.

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Kdaj otroka peljati k p.? Če kašlja verjetno a ne? Kako pa veš, da ima vneto grlo ali kot je imel Tajko streptokok? Takrat verjetno dobi vročino, ane?

Ne moreš vedeti ali ima streptokok razen če mu vzameš bris grla. To pa zdravnik sam preceni na podlagi bogsigavedi česa. Meni je najprej rekla da je en virus, pol je pa vidla da hodi v vrtec pa je rekla ah za vsak slučaj bomo to naredili in se je izkazalo da je pozitiven, drugače bi pa nas pa domov poslala kao sej je virus user posted image

evo v soboto štartamo z tajom k bo pihal prvo svečko joj k gre hitro čas a ne jolly..))))

Jap prva svečka v soboto, madona, kakšen velik fant je že user posted image Torto sem že naročila danes, darilo je že dobil, se nismo mogli upreti, praznujemo pa v soboto.

Lovely si dobila že ovratnico proti lajanju? Midva jo imava doma, sva jo morala psu nataknit, ker je tako navezan na naju da je tulil oz. prav jokal kot majhen otrok vsakič ko sva ga samega pustila. In pol valda ni šlo zarad sosedov, sva mu dala to ovratnico gor, je ene parkrat zalajal in tista voda ga je vedno pošpricala in je hitro pogruntal da če ima tisto gor da ne sme lajat user posted image No sej pol se je tud odvadil lajanja sploh, samo zdej ko sem bila jaz dve leti z njim doma, ma zdej spet travme ko gremo kam brez njega. Tko da bo počasi spet treba ovratnico uvest.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
23.9.2009 19:12:55   
Lovely
Jolly, ful mi je žal k ne bo šla ta fora s kupončkom od strica. Ma ja, pri meni v službi je štala, sicer je po prespani noči vse malo manj grozno in v glavnem, finančno sem na istem dokler ne najdem kaj drugega bom pač morala sprejeti spremembe, nimam kaj.

Ovratnice še nismo dobili, ti bom povedala kako se obnese. Ampak mi2 nisva naročila te na spray, baje da ta na elektro šoke bolj pomaga. Kok se grozno sliši ampak baje da malo pikne. V petek ima opercijo, da mu odstranijo bulo in vidijo kaj pravzaprav je...

Inya je danes boje a še ni ta prava kar še ji z nosa občasno teče pa očke ma še motne. Malo spi čez dan pa se mi zdi ful utrujena. Je kokr tok OK pije pa kar dosti.
Jaz sem pa čist zmučena od živcev in vsega skupaj. Naj gre vse nekam, važno da imam jaz tale malo sonček. Zdaj je vse drugače. Včeraj ko sem prišla dam sem jo pogledala in mi je bilo FUL vseeno za vse drugo. 3 leta nazaj bi se požrla in ne bi mogla spat...

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
23.9.2009 19:33:10   
Marisha
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Jaz sem pa čist zmučena od živcev in vsega skupaj. Naj gre vse nekam, važno da imam jaz tale malo sonček. Zdaj je vse drugače. Včeraj ko sem prišla dam sem jo pogledala in mi je bilo FUL vseeno za vse drugo. 3 leta nazaj bi se požrla in ne bi mogla spat...

Točno tako se jaz počutim, ko vidim Marka mi je prav vseeno za službo in vse ostalo user posted image . Prejšnja leta sem pa non stop razmišljala, da sem le vse v službi naredila, vedno sem si vse sestanke in ostalo zapisovala v telefon, da ja ne bi kaj pozabila,... Zdaj mi je pa ravno in je na prvem mestu Mark!! In tudi ko sem začela s službo sem si zadala nalogo, da se ne bom prav nič sekirala zaradi službe, .....zaenkrat se držim tega user posted image . Me je pa malce k temu pripeljala bolezen, ki je doletela mojega brata, ki ga je pred 3 tedni zadela možganska kap user posted image . Mu je zdravnik jasno in glasno povedal, da je eden izmed razlogov stres!!

Punce držite se in se čim več crkljajte s svojimi sončki !

Lep pozdrav,

Marisha in Mark

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
23.9.2009 20:03:31   
janja 27
o jolly fak no če ne bo šlo s kupončkom.....ja vse na kupcu kadar ni treba :-((( bo posijal sonček...user posted image user posted image user posted image
marisha OMG možganska kap....kolk pa je star po moje dost ne ..glede na to da si tud ti mladauser posted image user posted image user posted image ja stres danes....joj kriza user posted image user posted image user posted image user posted image na vsakem korakuuser posted image user posted image user posted image user posted image

afnica fino čeje neli bolje , itak pol jo ne pelji v tiste virusne ordinacijeuser posted image .....kako si ti ???

lovely ...upam da urediš vse slabe stvari user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa itak stisneš svojo pikico in mal pozabiš na skrbiuser posted image user posted image držim pesti da bo vse ok s kužkom......da ni kaj resnega z bulo, tud lajež boste obvladali in pol veseljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa nič ..nekaj pospravljam k ne bi smela, ma ja itak d ne morem počivat z dvema majhnima okoli sebe......pa to in ono pa metko dvigni ....kako naj jo ne k me tko pogleda..stisneš zobe in je..madona smo potrpežljive....ene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ZA VSE NAS user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
23.9.2009 20:12:20   
Marisha

marisha OMG možganska kap....kolk pa je star po moje dost ne ..glede na to da si tud ti mladauser posted image user posted image user posted image ja stres danes....joj kriza user posted image user posted image user posted image user posted image na vsakem korakuuser posted image user posted image user posted image user posted image

star je 32 let, ..........  no sedaj je že mal boljše, ker počasi že hodi le desna roka ga še ne uboga, tako, da je sedaj v zdravilišču na zdravljenju oz. terapiji.

Janja, ti se pa tudi drži in se pazi, da ne bo spet kaj narobe, te pa popolnoma razumeme, da pri 2 sončkih res težko miruješ user posted image .

Tudi jaz sem vsako popoldne v akciji, ker Mark šiba, gor -dol, pa tolk je firbčen, da mu nobene kamiona ali avtobus ne sme uiti, ko pa zasliši, da pristaja avion je pa cela akcija user posted image  user posted image

Punce držite se user posted image

Marisha

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
   [Brisano sporočilo]
23.9.2009 20:18:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu janja 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3262
23.9.2009 21:42:11   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Sem zdej klicala, če je dans zorbing center odprt, pa delajo samo ob nedeljah zdaj v septembru in oktobru! :( Joj sem žalostna, sem se misla it s tisto žogo pustit po hribu in bit mal adrenalinsska! Jutri nas pa več ne bo tukej, gremo danes domov! :(

a si šla že kdaj prej? Jaz v živo še nisem videla, sem pa že pomislila, da bi šla...čeprav je prvo na moji lestivci skok s padalom user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
23.9.2009 21:44:01   
mbd0411
Valla,HB,da ste v redu.
Res fajn da si takole izmenjujemo svoje izkušnje...Jaz nisem vedela kaj je to Laringitis,ubožec se je vso noč matral z dihanjem in še cel vikend.So mi pri dežurnemu dali ventolin in inhalacijo operila...v pon, pa je potem dobil injekcijo.
Vem za celo življenje kako in kaj glede tega...Pa menda se radio ponavlja ali čisto zgine...
Jolly,kako si??Saj se bo uredilo...vem,da je to lahko reči,samo vsi smo samo ljudje in usoda že naredi tako kot je prav... Službo tudi jaz iščem...s tole štipendijouser posted image zdaj res komaj gre...hišo moram popravit,avto imamo samo en,torej sem jaz brez-večino...pa peš hodim..Če dobim službo v Celju bo pa druga pesem...Hm..pa zima prihaja,vrtec km stran...peš odpade,sploh če bo to pred 7h zjutraj...Moram nekaj pogruntat...Vsi imamo težave...samo da so otročki zdravi,,,vse ostalo ni važno..

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
23.9.2009 21:44:52   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: corti

Dan!

Pa da se vam še jaz mali javim. Pri nas se je stanje z vročino umorilo, zdaj je ni več. So pa se nam pojavili flekci...pikice in nismo nič jedli in ne pili. Tako da smo bili v soboto na dežurni in mi je dohtarca rekla da naj ji dam sirup claretin če bi se flekci razširili po telesu....to da pa nič ne je...pa sploh ni problema....na hitro jo je pregledala in rekla dda dehidrerana ni...ampak da naj ji vsake 10 min dam žličko vode. Ja ampak problem je k hanna tudi ust ni hotla odpret...tako da smo to očeli z šprico. No danes je stanje mnogo bolje....je, pije in je tudi veliko več pokonci. Le pikice...flekci ...so šlo po celem telesu. Kaj bi to bilo...nimam pojma. In ko sem zdravnici omenila šesto bolezen....je ta odgovorila....tak čudn odgovor kot da prvič sliši za to.

hm...tole se zid meni kot šesta bolezen?! A NI? Pri našem lumpu je bilo isto...po vročini flekci in po 2 dneh so izzveneli še ti user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
23.9.2009 21:45:33   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Zdajle perilo obeša jaz pa na kavču. Saj prav, naj tudi ženske malo uživamo a ne?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
23.9.2009 21:47:53   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Dober večer.
Jaz sem nazaj iz laufanja- še kar vztrajava s sosedo- 3x tedensko, 50 minut sva danes- vmes 5 minut raztezanja, pa še na koncu doma 5 min vaj naredim.
No, naj povem, da nam je včeraj hiša zasijalauser posted image - dobili smo rumeno fasado. Izpadla je bolj močna, kot sva mislila, ma je vseeno lepa. Ni pa še čist fertik, še kulirplast in mal detajlov, pa bo.

ej kapo dol za laufanje...RES! jaz sicer še vedno plavam in se ne dam (še od prve nosečnosti in potem takoj 6 tednov po porodu in še vedno vseo do poroda, upam), ampak vedno se mi zdi vzpodbujanja vredno vsako vztrajanje v rekreaciji in zdravem življenju - GO GO GO user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3267
23.9.2009 21:53:16   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Dan. Nisem vas nič za nazaj brala, ker sem še kar v šoku. Danes sem imela prometno na avtocesti. Spala nisem nič, Taj se je zbujal na pol ure in sem bila rahlo nepozorna in takoj evo nesreča. Sem zavila na prehitevalni v tem trenutku je ena že pripizdila mimo, ko sem jo zagledala, sem šla takoj nazaj, ona se je ustrašila in šla za mano user posted image in sva imela drsalnico po avtocesti jaz z 130 v riti ona zih vsaj 160-170. Ne vem po katerem čudežu nisem pristala pod kolesi tovornjaka.
tko da zdej se v službi vsa tresem in upam, da bo avto zdržal do doma. Kje bom pa dobila denar za popravilo pa tud ne vem user posted image

eeeej, dekle, user posted image user posted image user posted image je vse, kar lahko rečem....hvala bogu, da si ti ok, avto bo že....pa tud če ne....

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
23.9.2009 22:00:10   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Mi smo imeli tudi norijo čez vikend. Tamal je dobil laringitis. Mdb, tenks za tvoj post. Ne vem zakaj sem ga zadnjič 2x prebrala. Kot da bi slutila. V glavnem ponoči je čedalje bolj čudno dihal, tko da smo šli na urgenco, kjer je dobival inhalacije in injekcije. Če ne bi ratalo, bi mogli v bolnico. Je blo pa res težko, ker se je tolk upiral inhalaciji, jaz sem bla čist mokra, tolk sem ga držala. Zdaj je že ok, samo še malce prehlajen, ampak že skoraj zdrav. So nas res dobro poštimali. Za finish pa je še Niku špricnilo v oko razkužilo za roke, tko da smo mu ga izpirali... Pestro.

še dobro, da ste pravi čas reagirali in ublažili zadevo user posted image user posted image user posted image naj čimprej mine user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
23.9.2009 22:00:48   
Lucka1
zdej pa vsem samo še en pozdravček za lahko noč in lepe sanje user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
24.9.2009 6:29:44   
gogabojan
Jutro punce.

Imam eno vprašanje. Ali boste ve otroka nezgodno zavarovale????? (tiste ki niste vključene v vrtec).

Ker ko je Bojan hodil v vrtec, so jih v jaslicah avtomatično vrtec zavaroval. Vem pa, da so se takrat dogajale ene spremembe, in da si moral sam jih zavarovati, le ne vem od kdaj. Glede na to, da Rok ni vpisan v vrtec, resno razmišljam, da bi ga zavarovala. Oziroma ga bom.

Kaj pa ve mislite o tem??????

Hvala in en prečudovit dan vam želim.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
24.9.2009 6:31:35   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Sem zdej klicala, če je dans zorbing center odprt, pa delajo samo ob nedeljah zdaj v septembru in oktobru! :( Joj sem žalostna, sem se misla it s tisto žogo pustit po hribu in bit mal adrenalinsska! Jutri nas pa več ne bo tukej, gremo danes domov! :(

a si šla že kdaj prej? Jaz v živo še nisem videla, sem pa že pomislila, da bi šla...čeprav je prvo na moji lestivci skok s padalom user posted image

ne nisem še bla na zorbingu! zdej smo zmenjeni za nedeljo, menda bo OK vreme in gremo na Štajersko na kosilo, pa po kosilu na zorbing! gremo jaz pa moja sestra v eno žogo, pa brat in njegova žena v drugo! :)
ja skok s padalom sem pa jaz že dala skoz! oba! jadralnega izpod krvavca in tistga iz letala tm nekje nd Kobaridom in Tolminom - fenomenalno!
Mene potem čaka samo še polet z balonom, pa kak rafting! :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
24.9.2009 7:47:22   
mbd0411
Goga!!!

Jaz bom svoje zavarovala..
Nič ne škodi..Sicer pa so otroci lahko od rojstva zavarovani,pa še varčuješ zraven...Zelo dobri programi za to varčevanje so,saj potem ko gredo študirat,lahko to koristijo...ali pač kasneje..(dota..)user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
24.9.2009 9:57:57   
jana84
Živjo!
Lepi dnevi so zdaj, kaj ne? Včeraj je blo pr nas tako vroče, da bi se kar v kakšen bazen šla ohladit...No, pa sem raje šla do šivilje in dobila oblekco user posted image ...Sem res zadovoljna. Sicer bom spremenila načrte glede čevljev, bom imela ene druge, da bodo pasali na obleko...No, oblekca je vinsko rdeče barve, zgoraj ala korzet, spodaj (krilo) pa tako nekam nagubano in gube spete z zaenkrat še belimi rožicami. No, šivilja mi bo nardila še korzet in v enaki barvi tudi zamenjala tiste male rožice na oblekici...Je res super šivilja, šiva za izbore raznoraznih missic...In ima res ful oblek, sam kaj ko na mojo ritko ne gredo vse...No ni ravno v ritki problem, je bolj v joškicah, ki so ostale kar velike...Moram res malo potelovaditi, da bodo spet malo manjše...Madonca saj nosim zdaj mdrčke 80C, pa so mi malo majhni...user posted image  Tako da sedaj so skrbi glede obleke mimo. Zdej se moram samo še za eno lepo manikuro naročit in za ličenje seveda, da bom lepa ko kakšna misica, če bom že tako obleko nosila user posted image ....

Naš fantina spet ni skor nič spal ponoči, ne vem kaj ga matra, ej. Stalno se nekaj premetava po postelji in pol ob pol 4h bi on veselo skakljal po postelji in se igral...
Kako ve uspavate vaše lumpije? A vam zaspijo v posteljici sami od sebe ali jih pestvate...? Naš doma noče za nič na svetu zaspat sam v posteljici...V vrtcu pa baje ni problema: dudko, čaj, malo da ga potrepljajo in zaspi...Sem rekla, da bo treba tudi doma malo črto potegnit in vztrajat, da sam zaspi v posteljici...Sam ponoči človek nima prave volje sedet zraven njegove posteljice in ga trepljat in ne vem še kaj, da bi zaspal sam...Tulit ga pa tud ne moreš pustit ponoči, ker pol nič ne spi...
Ah, ne vem, jaz res počasi obupavam s tem spanjem...Ker se mi res ne dopadem da bi preveč časa spal pri nas v postelji...Saj se pol niti ne morem stisnit k možu ko mi zapaše...

Aha, še to sem mislila povedat: včeraj je bila pri nas cela dogodivščina. SO bili v centru za usposabljanje in rehabilitacijo invalidnih otrok motoristi, jih je bilo tam okrog 30 pomoje. Res ful. In sem peljala našega Jakoba malo tja. Je tako gledal tiste motorje in jim mahal in jih oponašal, da ga je bilo prav zanimivo gledat...Nimaš kaj fantje so fantje...Je bil res zelo zadovoljen...Lepo sedel v vozičku, kar je ponavadi muka, ker ne more bit 5minut pri miru...Tam pa je bil pol ure pri miru v vozičku...Bom še kdaj tako "varuško" kje poiskala...

Tako, zdej pa grem počasi telovadit...Včeraj sem pomoje malo pretiravala - sem delala vaje za trebušne mišice, pol pa sem spet malce zakrvavela, tako da danes tisti sklop odpade in bom raje za prsni koš in rame delala...

Nič fajn se mejte...

P.S. Janja, hvala za informacijo o vozniških izpitih...Se bom šla pozanimat kako in kaj!
papa

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
24.9.2009 12:13:10   
afnica mala
Živjo punce

služba- poznam primere, ko po porodniški izvisijo, prijateljica je imela enega user posted image za drugim, pa so jo čist na stranski tir dali. Vso srečo jolly in lovely

marisha- a bo brat popolnoma okreval? Res se šele tedej, ko je včasih prepozno zavemo, kaj v življenju je pomembno!

Jaz sem pa precej prehlajena al nekaj podonbega. Glava me boli za pop., tudi ponočli, ko se zbujam, začela sem že kašljat, smrkam skoz, grlo, uglavnem je naporno poleg tega imeti ves dan Neli. Je šla danes prej spat, se bo že počasi zbudila verjetno, ker se zbudi že ob pol sedmih (jo pustim v postelji še uro do uro in pol), ker ji sluz nagaja. Drugače je dobrovoljna, živahna, samo dolgočasi se ves dan notri. Bova šli potrem malo na zrak. No, saj moj dragi je pa tud bolan.

Smo mislili iti v nedeljo k prijatlom na morje, ker smo skoz doma in samo delamo, pa bolj salbo kaže s tem zdravjem.

Danes pa je Neli dobila že prvo darilo za r.d. Ampak ga bomo pospravili še za 14 dni. Vrečo za sedenje v roza barvi- ful je dobra.
Pa včeraj sem se nekaj menila, da bi si sposodili en tak napihljiv tranpolin oz. hiško, ko imajo na raznih prireditvah. Bomo videli kaj bo z vremenom čez 14 dni. otrok ne morem na travo posedet, ko je že premraz, tako igralo pa bi bila prava rešitev. Če bo pa dež, si pa ne predstavljam, kam z vsemi ljudmi?! Že imate kakšne ideje za praznovanja? Jaz sem tolk zagreta, samo kot sem že rekla, vreme mora zdržat. Se vidi, da je princeska najin prvi težko pričakovan čudež.user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

izbor imena za fanta
adock

Katero ime za fanta vam je najbolj všeč

peter (23%)

jan (47%)

izak (23%)

oto (7%)

Število vseh glasov: 268

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!