|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
17.9.2009 10:12:59   
jana84
Pozdravček vsem skupaj!

Se mi kar ne da spravit, da bi se lotila pakirat stvari za v toplice...Lenoba lena. Še vedno sem v pižami zaspanka...

No, sem malo prebrala kaj debatirate in da vam malo povem kako je pri nas:

- glede hrane: naš je zajtrk, malico, kosilo in popoldansko malico v vrtcu, tako da zato mi ni treba skrbeti. Ko pride iz vrtca okrog 15.30 imamo mi kosilo, tako da on poje kaj zrven ko mi kosimo, ponavadi pa mu podtaknemo kakšen piškot. POtem še enkrat pomalica tam okrog 17-17.30 kakšno sadje (najraje vidi da mu dam banano kar v roko - jo dam na tri kose in on jo lepo popapca, brez kakšne večje packarije). za večerjo pa poskusim da mu podturim kakšno sadno skuto, včasih celo uspe, da poje nekaj gresa s kakavom...In zadnje čase prakticiramo, da mu zvečer v mleko dam malo keksolinota ali čokolinota, tako da še vedno teče skozi malo večjo luknjo na cuclju in se mu kar dopade. Ampak ugotavljamo, da se je spet lotil zjutraj ob 4-5h zbujati, ker je lačen, tako da bo treba kakšno konkretnejšo večerjo pojest!
Čez vikend pa je tako: zjutraj mu poskusimo podturiti še v postelji malo mleka, po možnosti s keksolinotom ali čokolinotom, potem zajtrkuje tam okrog 8h če nam uspe poje kakšno mlečnožitno kašico ali pa kruh in marmelado, posebno salamo, včasih tudi hrenovko...KOt se mu sprdne, oziroma kot zajtrkujemo mi. Za malico poje kakšen jogurt s sadjem in kosmiči, kosilo je ponavadi kakšna zelenjavna mineštrca s testeninami ali kuskusom, v nedeljah je juhca, če je dovolj pri močeh in lačen pa še kakšen krompirček in malo mesa...Popoldan pa tako kot drugače med tednom: sadje, sadna skuta, piškot...Kar pride pač pod roko...

- oblačenje za v vrtec in doma: bodi brez rokavov ali s kratkimi rokavi, kratka majčka, dolge hlače od trenerke, nogavičke in copati (doma je včasih tudi bos, ker imamo dokaj toplo po tleh in mu samo v nogavičkah drsi). Ko ga zjutraj pelje mož v vrtec mu da čez še eno majčko z dolgimi rokavi od trenerke...Je pa res, da je pri nas zaenkrat še kar toplo, tudi zjutraj je tam okrog 18stopinj. Itak gre samo iz hiše v avto in iz avta v vrtec...Dve sekundi na zraku.

-zdravje: hvala bogu je naš fantina zelo zdrav in se ga v vrtcu še ni nič prijelo. No, malo je prehlajen in mu ponoči zamaši nosek, ampak to je pa tudi vse. Tudi do sedaj ni bil nič kaj hudo bolan. Pri enem mesecu je bil v bolnici zaradi suma na pilerostenozo - zakrčena mišica med dvanajsternikom in želodcem - sum ovržen. POtem je imel enkrat maja meseca eno manjšo virozo z vročino, ki je trajala en teden čez 38stopinj, nič drugega, čez 14dni pa je staknil še eno virozo z bruhanjem in drisko, ki je tudi trajala en teden...Res hvala bogu, da mu ni nič hujšega...MOgoče zato, ker je mama šolska zdravnica in prinese domov marsiketeri virus, pa doma skoraj nikoli nihče ni bolan - smo očitno pridobili vsi dober imunski sistem zaradi tega in zgleda da je tudi Jakob tak! Res samo hvala bogu lahko rečem!

-kaj vse že zna: ja samostojno stoji kadar se z nečim zamoti in pozabi da ga nihče ne drži oziroma da se zaradi igrače v rokah ne drži za kavč ali kaj podobnega. Hodi še ne, no vsaj samostojno ne. Ob opori pa zelo rad, ampak ne hodi temveč teče...Jaz pravim da ne bo shodil ampak stekel...Kajti tak brzinko kot je naš fantina...ga je treba kar lovit...Če mene vprašate, še nekaj časa ne bo hodil, ker se mu zelo dopade plaziti in že od 6meseca plazi in mu nič predaleč...Tako, da bo verjetno še nekaj časa na trdnih tleh. Ja kar se tiče plezanja pa počasi izgubljam živce: ma ne mineta dve sekundi od tega ko ga daš na tla, da ne spleza na kavč ali na kašno večjo igračo (avtomobilček, klopco...). Hvala bogu se je dokaj hitro naučil, kako se spleza tudi dol, tako da večjih bušk in padcev ni bil deležen. Ja še včasih pade s kavča, ker v vsem skakanju in plazenju pozabi da je na kavču in da je slabega pol metra do tal...nič hujšega, sploh ne joče če pade s kavča, ker očitno ve, da si je sam kriv...
Govorimo tako tako, nekam po svoje blebeta...Ampak to pa veliko. NOn stop nekaj blebeta in poje...Je prava klepetulja. Če ga med njegovim govorjenjem nobeden ne pogleda in mu odgovori nazaj, se prav pošteno razjezi in zakriči, pri tem pa še po mizi udarja...Res smešen je takrat za pogledat...Edino besedo, ki smo jo do sedaj izluščili iz njegovega besednjaka je MAMA, ampak tako reče meni in tatu tudi...No eneparkrat mu je rekel tudi tata, ampak zgleda da se mu ne da več, in ga ponavadi pokliče kar EH...
Najbolj zanimiva igrača so mu mobiteli - ima ene par starih odrabljenih mobitelov s katerimi telefonira in blebeta...res pojava. No druga stvar pa so seveda dalinci od televizije. Mu uzamemo baterije ven in potem od usmeri dalinec proti televiziji in pritiska na gumbe...Res smešen, kot bi hotel spremeniti program...

-zobki: ja še vedno sta samo dva in to spodnja sekalca. Tako stanje je že en mesec in pol, pa nič ne kaže, da bi bilo kaj drugače...Bo že...Še nobeden ni ostal s samo dvema zoboma, vsaj kot dojenček ne, potem ko nam izpadajao je druga pesem...

Tako, zdaj sem mislim, da napisla vse in še preveč kar se dogaja pri naši hiši. Zdaj bo pa počasi čas, da grem spakirat za na dopust...Ker itak rabimo ene šare s sabo, da ni za verjet!

Lepo se imejte in se tipkamo kaj ko pridemo z dopusta, da vam povem kako ni kaj!

papa
jana

< Sporočilo je popravil jana_k -- 17.9.2009 10:28:54 >

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
17.9.2009 10:13:29   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Jaz sem škripala itak 20 let in še v spanju, sem se zbudila od tegauser posted image A še kdo? A lohk sploh kaj naredim?

Ja moj mož user posted image user posted image Nonstop škripa z zobmi sredi noči in to tako naglas da ne moreš verjet. Ne vem očitno ne pomaga nič, samo ena brca, da se prestavi na drugo stran user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3177
17.9.2009 11:05:37   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

škripanje z zobmi- Neli neprestano škripa in to full, ji včasih kar prst v usta potisnem, da neha, ampak takoj spet začne. Jaz sem škripala itak 20 let in še v spanju, sem se zbudila od tegauser posted image A še kdo? A lohk sploh kaj naredim?

Inya tudi. Nič ne moremo.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 3178
17.9.2009 11:10:00   
Lovely
Jana, lepo se imejte in dobro spakiraj.

Evo, jaz sem polikala zdaj me je pa buča začela ful bolet. Bom počivala do 12h ko moram po Inyo. Baje da je malo krize ampak da se hitro umiri. Pojedla je pa pol banane za zajtrk. No, HB, da je ponoči zmazala skor pol litra mleka z grisom (2 flaški)...

Jolly, ful sem vesela, da se imaš fajn s kolegi, delo se bo pa tudi zrihtalo, boš vidla. Tajko bo pa tudi v vrtcu ujel ritem. Boš vidla.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
17.9.2009 13:25:08   
mbd0411
Škripanje z zobmi tudi pri nas prisotno.Ko je prišel zobek ven pa je nehal.
Danes je bolj nizek pritisk in nas bo več z glavobolom.
Naš Nikec je veliko bolje.Zdajle ga imam malo zunaj na sončku in spi v vozičku.Sva šla v trgovino in malo naokoli,vmes se je kosilo kuhalo-samouser posted image ..joj,joj....si pa upam.user posted image user posted image
Sem videla kako šolo res zračijo.Vsa okna imajo odprata.Saj,zdaj bo pa naš tavečji če ne za gripo pa s prehladom prišel domov.user posted image Nikol ni prav..Samo,da gripo naženemo iz naših krajev.Mediji tako napihnejo vse,čeprav ni bilo tudi iz šole vse resnično.Poznam veliko ljudi ki so obležali in imajo gripo,samo ne vedo kakšno..Ker jih pač ne testirajo več...Mislim kako sploh lahko potem vedo,da jih ima Slovenija skupno obolelih nekaj čez 200,ko pa ne testirajo vseh...Kar neki no!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
17.9.2009 13:50:54   
Tejčika29
U ste se razpisale, bravo, čeprav sem samo preletela. Hvala za info in linke za hrano, bom pogledala, danes je jedla mešano zelenjavo s polento, sicer pa tudi babi že kuha čisto drugo kot jaz, tako da bo imela, upam, pestro. V hrano - kosilo in malica, ne mešam nič mlečnega, ker spet jemo zdravilo za železo, pa se potem ne bi le-to vezalo če bi dajali mlečne stvari - smetana....

Ali v vrtcu dajo Alpsko mleko ali sveže kuhano mleko????? Me res zanima, ker je P rekla, da strogo naj ne bi jedla Alpskega mleka, kolegica pa mi pravi da v Preboldu dobijo Alpsko mleko. Samo za info, naša tako ne gre v vrtec.

Danes pa je lep topel dan, super za sprehod in igrala popoldan. 

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
17.9.2009 13:54:35   
Tejčika29
Aja, jajčno ometo smo že probali, vse ok, včeraj je za večerjo pojedla malo palačinke in je danes tudi ok, kaj več z beljakom nismo eksperimentirali.

Še vedno se izogibam hrenovk, klobas... še veliko bo tega pojedla, ko sem bila jaz majhna, so se tudi izogibali tej hrani za mene, jaz pa se je izogibam še danes user posted image ... No sem zdaj zakomplicirala,. bistvo je jasno ane?!

Lep dan...

P.s. Včeraj sem govorila še z mojim direktorjem in je rekel, da se veselijo, da pridem nazaj, how nice, res mi je bilo toplo pri srcu, 100x laže bom šla v ponedeljek teden, že tako mi ni vseeno zaradi Aline predvsem.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
17.9.2009 15:09:24   
PikicaStonoga
En lep pozdravček!

Mene že dva dni ful hrbet boli, ne vem a sem tako grdo spala al kaj :(
Tijana je dans tečna k drek :(
No sej drugače je pa pridna in en zlata pupika :) More tud ona met kdaj slab dan a ne ;)
Dans je na plano končno pokukala dvojkica zgoraj, njena leva, in njen peti zobek ...mislim da zo desna kmalu za njo ...

Komej čakam vikend, sem kr nekej utruejna in dela mam za znoret dst  :( Mogoče je pa to čudno vreme krivo za počutje ...

V soboto dobimo na obisk mojo prjatlco iz MB in njenga možeka, bosta prespala, jupi bo luštno, se bomo načvekali :)

Parket zgoraj je gotov, zdaj čakamo samo še notranja vrata :)

Hoja pri nas ej samo še vprašanje časa, ker hodi ob obopi že 2,5 meseca, tko če jo za roke kdo prime itak da hodi kaj hodi šiba, zadnji teden super hodi že če jo samo za eno roko držiš, pa zadnje dni že tud stoji, če jo postaviš, samo še spustit se mora, sem jo jaz prej, pa je kr dva koraka nardila ...sam ok, to zame še ni hoja ...kdaj dejansko ve računate, da otrok shodi? ker ta zadeva je po mojem dost subjektivna ....

tud naša škripa z zobmi ....groza!

uvajanje ...a že vse uvajate ...lovely zate sem zasledila, da začneš službio 15. 10 ...a bo vmes še mal zase mela časa ...ker si zgodnja! Moj možek bo uvajal šele prvi tedenv  oktobru in bo imel en teden časa, da uvede ... 7.10 gre v službo ...se nama zdi dovolj, nima smisla vlečt zadeve ...

tok sem utrujena in lena, da se mi tud vn ne da ...pa morm it na banko nekej, pa pol bova sproti še na sprehod šli ...sam bova počakali babico, da pride iz službe, da gremo skupej ...

lep dan, pa se beremo zvečer!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3183
   [Brisano sporočilo]
17.9.2009 15:20:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3184
   [Brisano sporočilo]
17.9.2009 15:23:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3185
17.9.2009 16:05:45   
gogabojan
Dan.

Evo nalogo spet pišemo že eno uro in še malo. OK, če bi jo jaz reševala, k sem proti bojanu KAO pametnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bi jo reševala slabo uro. (ok mal mogoče pretiravam) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še posebej so dobili učne liste, ker se bliža teden brez avtomobilov, in moramo skupaj reševati te učne liste.

Včeraj so imeli toliko naloge zato, ker so bili otroci v šoli nemogoči, in učiteljica ni uspela narediti tistega kar so imeli v učnem načrtu. So preveč divjali in klepetali. Te pa jim je zagrozila, ali bo v beležko dala za podpis, ali več naloge. In vsi so rekli nalogo hočejo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Valla jajčka - dlje ko je jajce izpostavljeno toploti, se več nekih beljakovin uniči. Morda pa ti ne paše tolikšno število beljakovin oz. neki na h...... nevem točno. Si pa ista kot moja mama. Bog ne daj, da bi jajce pojedla. Kot omleto že, drugače pa ni šans.

Uvajanje v vrtec - bravo vsem malčkom, ki se uvajajo oz. so že v vrtcu normalno. Želim vam čim manj joka. Mamicam pa mirne živčke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mene tudi to še čaka.

Pri nas vrtec. Hjaaaaaaaa. Dedi is calling.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa babi bo šla na bolniško (žal je preveč bolna, da bi hodila iz vrhnike v celje delat).

Januarja pa naj bi se sprostilo 120 prostih mest v vrtcu pri vojašnici. Zdaj ga še gradijo. Tako da, po številki bi morali priti notri. Je pa vprašanje kake kriterije bodo imeli. Po dva oddelka na starost naj bi odprli. Tako da nimam pojma kako in kaj bodo naredili. V vrtec se pa bomo uvajali (če ga dobimo šele januarja).

Ali katera ve za 19.-20.9. v Pivki Napoleonove bitke???? Katera kaj slišala???? Bi bojana tja peljali, pa nisem nikjer čisto nič zasledila. Moj pa je na hitro nekaj na radiu slišal.Tako da že cel dan poslušam radio, če bom slučajno kaj zasledila.

IRMA - fajn se imej na OKTOBERFESTU. Ti si napisala da greš mal okt. pogledat pa šoping in to. Ti kr priznaj, da se ga greš tja napit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ti prvoščim.user posted image user posted image user posted image Srečno pot bejba.

Škripanje z zobmi - to pri nas dela Rok. Nič ga ne ustavi. In to tako naglas, da se človek boji, da si bo zobe zbrusu v nulo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vprašanje.

KOLIKOKRAT NA DAN OTROKU UMIJETE ZOBE.?????????

Mi se jih 2x na dan. Zjutraj po zajtrku in zvečer pred spanjem. Sem pa ugotovila, da je možno, da ima na zobčkih že mal oblogice oz. Svetlo svetlo rjavi kariesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Dol mu z zobčka ne gre.  Res sem zelo žalostna, ker res pazimo, da poje vsaj košček jabučka po kosilu, da si umije zobčke (jabuček naravna krtačkka za zobčke). Ker bojan ima katastrofalne zobčke, tako da sem kar malo počena na higieno zobovja.

Mislim pa da je zato to, ker je prehitro dobil zobčke, in niti ne to toliko, kolikor on spije čez flaško za piti čaj, vodo,sok zelo redko (z vodo).
Komaj čakam da pride zobozdravnik z dopusta, da ga peljem h njemu. Groza in strah. Mislim, pa kaj nisem flaško vrgla v tri pm ej. Koliko smo z bojanom prejokali zaradi zobčkov, a zdaj spet??????

Pa sem si rekla, da temu otroku ne bom dovolila, da bi moral hoditi čez to, kar hodi bojan. Smo pri bojanu že imeli prehudo šolo glede tega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Evo ta post pišem že dvajset minut. In naloga končana.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Madona je danes vroče. In lepo vreme. Nemogoče. Že dolgo ne tako lepega vremena. UUUUUU rollingi špilajo na radiu. OUJEAHHHHHHHHHHH.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3186
17.9.2009 18:25:16   
PikicaStonoga
Madona zadnje dni pa spet čvekate kot nore noooooooooo še dobr da sem tukej pri tašči, kjer mam net ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
17.9.2009 20:13:34   
PikicaStonoga
še enkrat vas pozdravim, pol pa vprašanje, kolk bom spet gor :(
jutri zjutraj ob 6:30 z miško štartava proti domu, tm jo pa prevzame moj ati (pa mogoče tud mami pride zraven), da jo pazi, ker je moj možek moral danes v avstrijo in se vrne jutri :( jaz grem pa v službo ... HB da je petek ...danes grem spat že kr zdej počasi pod tuš pa spat, da se naspim! sem zadnjič enkrat, ko je možek nekje bil zvečer enako naredila, ne morem povedat kolk sem se lepo naspala, ko sem šla spat ob pol devetih!!!  spanje je zdravilo za dušo!
imejte se radi, imejte se lepo, pa se kaj beremo!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
17.9.2009 20:14:27   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Vprašanje.

KOLIKOKRAT NA DAN OTROKU UMIJETE ZOBE.?????????

samo zvečer, pa še to se ne spomnim vedno user posted image user posted image  joj joj bom morala bit bolj skrbna user posted image

NOOOOOČČČČČČČKOOOOOOOOOO!!!!!!1

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
17.9.2009 21:09:52   
Lovely
Čer.

Evo, še en dan uvajanja za nami. Jutri bomo poskusili, da po kosilu tam spi. Ajde da vidimo to čudo. .100noga, jaz računam na krizo še v pondelk pol pa vedno manj in manj, ker jo bom kar pustila naj se navadi, ne bom več z njo. Tako da bom imela vedno več časa zase do 15.10.

No, ravnokar se je pa zgodilo, da je Inyo 3x zbudil naš glup pes. In moj je na službeni poi tako da so moji doma. In sem tok jezna, da sem se odločila, da gre od hiše. Res ga imam dost, vsak večer moram maldane pazit kam stopim, da ne bo zalajal, Inya vedno bolj za njim leze, moram spet ful pazit k ga ful ščipa in jo lahk šavsne. In sem kar na mojega vse zvalila. Jutri ga moj fotr pelje k njim (ampak tam ne more ostat za stalno) in ga ne želim videt več. Pospravila bom njegove stvari in me ne zanima kaj bo moj z njim. Nočem vedet k bom edino tako preživela. K ga imam res ful rada ampak žal imam Inyo in njen mir rajši.  No, pa sem se spovedala. K moj zdaj nekje večerja v Rovinju pol gre pa na MTV žur. Tudi jaz bi imela tako službo...

Lovely

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
17.9.2009 21:11:06   
Lovely
Zobe zjutraj in zvečer krtačimo.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
18.9.2009 7:26:32   
jolly123
Jutro. Evo že pridno v službi, mater je že petek. Še nikoli mi ni šel teden tako hitro res. Ma moram rečt da res uživam zaenkrat, sem res rabila tole, definitivno nisem tip za doma bit in sem bila že nevarna človeštvu hehe. Tud s Tajem veliko bolj uživam ko pridem po njega in tud njegove nočne arije me ne motijo več toliko, kot prej. Tko da ja, če bi se še enkrat odločala bi šla še prej delat user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Uf, ste se razpisale, zdaj mi spet ne bo uspelo vse pokomentirat.

Tilen je v vrtcu ok, 2x je spal samo pol ure, danes je že podaljšal na 50 minut. Tako kot včasih doma, potem se je pa navadil na uro in pol. Drugače je super, nič ne joka zjutraj, čez dan je priden, v glavnem tako kot sem predvidevala :) Srček moj :)

Glede jajc: jaz predvidevam, da nimam alergije, tudi v mladosti nisem imela težav, se mi je pa pred parimi leti začelo dogajat, da ne smem zaužiti premalo kuhanega/pečenega jajca. Se pravi špageti carbonara odpadejo npr. Ali jajce na oko. Lahko pa pojem dobro zapečeno omleto. Meni je to prav čudno, sem brskala po netu, pa nisem nič pamentega našla, moram ob priliki vprašati zdravnico. Če pojem premalo pečeno jajce, me začne boleti trebuh in to tako, da vidim vse zvezde. Nazadnje sem šla na silo bruhat, da sem izpraznila želodec, ker sem mislila, da me bo konec. Tko da se zdaj takim jajcem izogibam na daleč.

Bravo Tilen!! Joj mene že kar malo skrbi kaj bo z našim, glede na to da se ni do konca uvedel v vrtec, pa zdej ma nonstop neke nočne arije, to bo čisto utrujen in tečen, upam da se motim in bo vse OK.

Jajca no jaz takih problemov z jajci nimam imam pa z gobami, če jih jem na pici jih prebavim, če jih pa v katerikoli drugi obliki, juhe, omake itd, me začne tako želodec bolet da komaj živim.

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

...danes grem spat že kr zdej počasi pod tuš pa spat, da se naspim! sem zadnjič enkrat, ko je možek nekje bil zvečer enako naredila, ne morem povedat kolk sem se lepo naspala, ko sem šla spat ob pol devetih!!!  spanje je zdravilo za dušo!
imejte se radi, imejte se lepo, pa se kaj beremo!

No vidiš zakaj jaz hodim spat ob pol devetih, tako lahko vsaj lepo po svetu hodim, če ne bi imela počasi že podočnjake do kolen user posted image Pa upam, da si se lepo naspala.

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

No, ravnokar se je pa zgodilo, da je Inyo 3x zbudil naš glup pes. In moj je na službeni poi tako da so moji doma. In sem tok jezna, da sem se odločila, da gre od hiše. Res ga imam dost, vsak večer moram maldane pazit kam stopim, da ne bo zalajal, Inya vedno bolj za njim leze, moram spet ful pazit k ga ful ščipa in jo lahk šavsne. In sem kar na mojega vse zvalila. Jutri ga moj fotr pelje k njim (ampak tam ne more ostat za stalno) in ga ne želim videt več. Pospravila bom njegove stvari in me ne zanima kaj bo moj z njim. Nočem vedet k bom edino tako preživela. K ga imam res ful rada ampak žal imam Inyo in njen mir rajši.

Pa kaj tvoj pes res tok laja al kaj? Je že prej lajal? Naš je terier pa včasih tud neki bevska, pa ga je tud že zbujal, samo ko ga vidim kako ma že zdaj rad Taja in kako je Taj navdušen nad njim, bi me res srce bolel, če bi moral it stran. To je moj prvi otrok pa kakorkoli glupo se že sliši. Ne mislit da ti kaj težim zdaj zakaj svojega daješ stran, samo spomnila sem se kako bi mene stiskalo pri srcu.

Neposredna povezava do sporočila: 3192
18.9.2009 7:54:03   
mbd0411
Lovely,v navalu jeze sem tudi jaz na nao mrcino jezna,ker ga je povsod polno in sem že parkrat skoraj padla čez njega,ker se sploh ne premakne.Pa laja tudi,saj je čuvaj...Če pa pogledam drugače,ga ima pa Nik tako rad(mačk se boji),pa še pes ga počuva.Je tako zaaščitniški.Moja mama mu jest nosi in je čisto nor nanjo,tako joka od veselja ali tako zavija,ko pride,saj ve da ima zanj vedno kaj dobrega,samo ko pa voziček prime ,da bi šla na sprehod,in če mene ni-ni šans..tako lajauser posted image in se pred vozek postavi.Ne,ne ne stran!!!!!!!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
18.9.2009 9:46:43   
Lovely
Mbd & Jolly, ma naš je kokršpanjel in ta pasma je že itak bolj čudna. Naš je ful posesiven in zaščitniški in je tudi na trenutke vedno bil tudi napadalen. Po Inyi se je vse skupaj še stopnjevalo do nivoja neznosnosti. Tudi blizu smo bili, da bi Inyo napadel ko ga je vsa nasmejana hotla objet. Jaz zanjo hočem to, da lahko svojega kužka mirno pocarta ne pa da jo učim, da se psa ne sme dotikat. Ful mi je hudo in ne pustim, da se ga uspava, fotr bo zdaj šel v akcijo in iskal nove lastnike. Najbolj na kaki kmetiji.  

Lovely

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
18.9.2009 9:48:48   
jolly123
joj ne na kmetijo, tam ga bodo privezali na verigo namesto čuvaja. Mislim da mu ne privoščiš tega. Mogoče ciljaj raje na kake upokojence ki itak nimajo otrok in si želijo malo družbe. Pa še vedno bo lahko hišni pes. 

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
18.9.2009 9:50:31   
Lovely
drugače pa tudi mi danes smrkamo in imamo malo vročine :(

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
18.9.2009 9:58:05   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

joj ne na kmetijo, tam ga bodo privezali na verigo namesto čuvaja. Mislim da mu ne privoščiš tega. Mogoče ciljaj raje na kake upokojence ki itak nimajo otrok in si želijo malo družbe. Pa še vedno bo lahko hišni pes. 

maš prav. tnx

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
18.9.2009 10:02:20   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

drugače pa tudi mi danes smrkamo in imamo malo vročine :(

To je ziher malo sprememba okolja, pa še vremena. bo hitro minilo.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
18.9.2009 10:06:46   
corti
Čaw!

Končn mam spet malo časa, da vam lahko kaj napišem! V sredo je Hanna dobila vročino, tako da imamo pestro. Včeraj pa sva bile pri zravniku in še zdaj ne morem verjet besedam : Imate nek virus, ki pa ni nevaren in tudi tako deleč ni, da bi morali dobiti antibiotike. Vi ji zbijajte vročino ko ta preseže  38, 5! Na to da ji jo zelo težko zbijem oz. ponoči sploh ne mmorem in da pride tudi do 40....mi je odgovorila....da naj jo namočim v banjico in bo. potem ji povem da mi skoraj nič ne je....vbistvu po par žličk in da res malo bolje pije...pa mi reče....da tko je pač! no in na koncu doda....da če do ponedeljka ne zbijem vročine...in se stanje ne začenja umirjati naj pa pridem ponovno, da še enkrat vzamejo kri in vidijo če se je viroza že kaj bolje razvila! Dejte mi povedat...a to je normalno in samo jaz delam neko paniko....al je to še zdeleč od normale?

Lovely...Hanna bo v varstvu pri tašči in tastu! Sicer mi ne diši glih najbolj,ampak kaj drugega si ne moremo privoščiti! 

Pikicastonoga....user posted image user posted image  za hiško! Super....! Se mogoče sem zelo v zaostanku, ampak si to novo službo dobila kje v bližini hiške?

No tudi meni se približje služba in po tanovem sem zvedela da bom 2 tedna popoldne in en teden dopoldne. Mislm groza....ampak bo treba potrpet....upam samo da ne bom zastonj delala in sploh ne dobila plače!

Pa da še jaz povem malo o Hanni: ima 8 zobkov....vsatnemo zdaj gor že ob vsaki opori do katere pride po vseh šterih...mogoče ob njej naredi par korakov...in to je tudi vse. Kakšnega zanimanja za hojo še nima...upam da ga kmalu dobi. Tako lepo smo že hodili na kahlico, ko pa je dobila neko virozo z drisko....se je vse podrlo, tako da zdaj spet porabimo veliko plenic! Ma drugače je pridna, ni kaj za rečt....samo tole s hrano pa je kriza. Da naredim vse od A-Ž da poje vsaj pol obroka....ampak ok...ko bo znala povedat bo mogoče bolje! 

Nič zdaj grem pa tudi jaz likat, dokler hanna še spi, ker potem je konec...dokler spet ne zaspi!!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
18.9.2009 14:53:14   
mbd0411
No pri nas je kao viroza ali kot je že znano gripa,navadna in pandemska...Viroza ponavadi v treh dneh izzveni,medtem ko je gripa bolj trdovratna.Drugače pa je gripa zakrožila tudi po sosednjih šolah...Nič bat..panika je odveč,samo odležat in veliko pit,pa kako tableto proti bolečinam...Jaz sem se opremila z njimi..pa seveda razpršila za nos.
Lovely,na kmetijo pa res ne...Joj,samo na verigo ne..Skbno najdi nove lastnike,izbiraj...najboljše.Brez otrok,starejše-ne preveč..,user posted image pa po možnosti z vrtom in seveda hišouser posted image
A boste potem še imeli psa??Mislim drugega?

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

uporaba lubrikanta
carmencita

Ali uporabljate lubrikante po porodu pred spolnim odnosom?

DA (29%)

NE (71%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!