Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:34:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania jao punce...kaj vam je...jaz sem imela pa že ob 20ih slabo vest, ko sem si tunino pašteto mazala pa tamale koruzice zraven grizla.....joooj,,,kaj pa želodček potem ponoči pravi?...a ni težko noter?...ma če bi jaz dej kako močno hrano jedla, mi je 100% slabo ponoči, ko se mali zbudi in je treba futrat.... Če si navajen, ni panike. A mogoče veš, kako daleč uši skačejo? Mislim, če si cca meter narazen, lahko skočijo z glave na glavo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:34:51
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania jao punce...kaj vam je...jaz sem imela pa že ob 20ih slabo vest, ko sem si tunino pašteto mazala pa tamale koruzice zraven grizla.....joooj,,,kaj pa želodček potem ponoči pravi?...a ni težko noter?...ma če bi jaz dej kako močno hrano jedla, mi je 100% slabo ponoči, ko se mali zbudi in je treba futrat.... Ne, prav nič mi ni slabo ponoči. Se pa seveda pozna, da kg ne grejo tako lepo dol, kot bi si želela. Lahko bi se reklo, da se s hrano tolažim, ko sem utrujena. Bo boljše, da grem spat, ker, če ne, bom še kaj v usta dala Torej, lahko noč vsem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:34:52
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania SLIKE:....... http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=14696 bom še piknik gor dala...kaj če ne gre drugače...samo ne danes..jutri, a prav?....zvečer, ko pridemo s fešte... Lepo lepo. Pena pa super zgleda¨! Sam jaz še zdaleč nimam toliko prostora. Je pa res super za videt. Ej sam Timon je res čisti ati, Naja pa čista mami. Aja?, no za Timona vem da ni poštarjev ( ...tako vsi pravijo....haha), samo za Najo so pa tudi govorili kako je atijeva, pa se tudi meni zdi da ni ravno no...čeprav meni pa tudi ne...kr ena princeska...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:35:45
|
|
|
|
PERSIDA
|
yania - tebe bo tudi tiščalo v želodčku ,ker od vseh teh luštov boš imela preveč sline v njem in potem prav tako ne boš mogla spat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:35:47
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania jao punce...kaj vam je...jaz sem imela pa že ob 20ih slabo vest, ko sem si tunino pašteto mazala pa tamale koruzice zraven grizla.....joooj,,,kaj pa želodček potem ponoči pravi?...a ni težko noter?...ma če bi jaz dej kako močno hrano jedla, mi je 100% slabo ponoči, ko se mali zbudi in je treba futrat.... Če si navajen, ni panike. A mogoče veš, kako daleč uši skačejo? Mislim, če si cca meter narazen, lahko skočijo z glave na glavo? Ne, to pa sigurno ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:36:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ne uprabljam babylove plenice samo ti ,pa povem ,da je razlika v pamperskah ,če naše kupiš ali avstrijske.Tako je tudi pri mehčalcu.Lenor pri nas definitivno manj diši kot avstrijski.Pa sem vedno mislila ,da je vseeno kje kupiš isto znamko ,pa ni,žal. pol pa kupi Duel, ga itak samo pri nas delajo ampak res... vse sorte mehčalce sem probala, pa mi je rumeni od Duela daleč najboljši bravo Šampionka resno misliš? al nas malo hecaš no, jaz bom probala, če resno misliš. če ne, mi že zdaj povej, da si ne bom tega domov vlačila čisto resno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:36:35
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania jao punce...kaj vam je...jaz sem imela pa že ob 20ih slabo vest, ko sem si tunino pašteto mazala pa tamale koruzice zraven grizla.....joooj,,,kaj pa želodček potem ponoči pravi?...a ni težko noter?...ma če bi jaz dej kako močno hrano jedla, mi je 100% slabo ponoči, ko se mali zbudi in je treba futrat.... Če si navajen, ni panike. A mogoče veš, kako daleč uši skačejo? Mislim, če si cca meter narazen, lahko skočijo z glave na glavo? svakinja je frizerka, in mi vedno trdi- UŠI NE SKAČEJO....zdej pa ne vem no...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:36:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara ojla...čveke...mi smo pa od nedelje bili v bolnici sem mu dala v nedeljo zveča fizološko v noseka ker je mel fejst zamašenega pa se je začel dušit-kar hlipal je za zrakom...bil je tak božček mi je v bolnici rekla da se mu je vse iz noska zaletelo v grlu ko se mu je raztopilo...pol pa so ugotovili da ma ušeska vneta,pa grlo vneto...je virozo fasal...danes pa mi pove da ima pozitivni test na rotavirus a zaenkrat še nima driske... kako ve davate kaplice ad3 oz d3?na žličko al z mlakom oz čajem? mleko si sčrpam, pol pa kar v flaško nakapam kapljice za malčka
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:36:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara sprašujem ker naš ni htel po žlički pa mi je rekel p da lahko z mlekom al pa čajem mešam...zdaj pa so ugotovili da ma mehko lobanjo ker mu d vitamina primanjkuje in so v bolnici rekli da se te kapljice primejo na steno flaške zato samo na žličko...na pregledu pa moram povedat da ga preglega ker je mehka lobanja znak rahitisa aja??? pišuka, bova še midva z žličko začela...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:37:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania SLIKE:....... http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=14696 bom še piknik gor dala...kaj če ne gre drugače...samo ne danes..jutri, a prav?....zvečer, ko pridemo s fešte... Lepo lepo. Pena pa super zgleda¨! Sam jaz še zdaleč nimam toliko prostora. Je pa res super za videt. Ej sam Timon je res čisti ati, Naja pa čista mami. Aja?, no za Timona vem da ni poštarjev ( ...tako vsi pravijo....haha), samo za Najo so pa tudi govorili kako je atijeva, pa se tudi meni zdi da ni ravno no...čeprav meni pa tudi ne...kr ena princeska... Na tisti sliki, kjer vsi kao spite, sta si z Najo podobni, vsaj meni se zdi tako. Sej tvoj ni poštar? Pol res ni poštarjev...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:37:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara sem dajala kapljice a v čaj...se pa še ne obrača na trebuh,se trudi in jezi zraven a še nima moči...bomo videli...pa hvala za spodbudo ej, zaradi obračanja se pa nikar ne sekiraj, naš je tudi bolj lene sorte jaz ga pa tudi ne silim, bo že pogruntal.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:37:19
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania jao punce...kaj vam je...jaz sem imela pa že ob 20ih slabo vest, ko sem si tunino pašteto mazala pa tamale koruzice zraven grizla.....joooj,,,kaj pa želodček potem ponoči pravi?...a ni težko noter?...ma če bi jaz dej kako močno hrano jedla, mi je 100% slabo ponoči, ko se mali zbudi in je treba futrat.... Če si navajen, ni panike. A mogoče veš, kako daleč uši skačejo? Mislim, če si cca meter narazen, lahko skočijo z glave na glavo? svakinja je frizerka, in mi vedno trdi- UŠI NE SKAČEJO....zdej pa ne vem no... Ja, bolhe skačejo, uši pa ne.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:37:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Oooo ,kokica helo.Daj rečima kako meni je danes.In ostale seveda.Če me zmanjka te veste da je lakota .Sta šla tak hitro spat ,da bo še verjetno akcija. Jaz pa sem zmazala trojanski krof pa sem sita... Jaz pa tri taščine slivove cmoke in bom počla. In še to, da ne citiram unega posta - svaka ti čast za čpanje 4m. Naj ti ne bo hudo, ponosna si lahko na sebe. Pa je os začetka sam tvoje mleko pil al si dodajala? Ja, res je bila dolga doba. Hvala. Na začetku je bilo mojega dovolj, potem pa kljub popitemu tovornjaku piva (ohne alko seveda) mi je zaloga upadala, da sem bila na 50:50, potem 30:70 in tako naprej... Ja, vem kako je, ko zaćne padat količina. Men je kar dolgo zdržalo, no 5m dojenja z večernim dodatkom. Ni slabo za 7t prej rojenega otroka in s CR. Res je... BRAVO!!! se podišem pod tole za obe jaz sem si črpala samo dober mesec in pol, pol sem pa dala dol to obrt, ampak sem pa vztrajala pri dojenju in je gospodična lepo začela vlečt in še danes vleče ... srečna jaz in sita ona zdaj pa flaške noče niti za čaj/sok tud enkrat ne potegne joj, trinity, dobra si! ne veš, s kakšnim veseljem bi jaz dojila, pa s tistim trapastim nastavkom ni in ni šlo, jaz pa si še kar črpam. No, zdaj črpam le še dvakrat na dan, mleko kar hitro pojenja zadnji mesec
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:38:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania jao punce...kaj vam je...jaz sem imela pa že ob 20ih slabo vest, ko sem si tunino pašteto mazala pa tamale koruzice zraven grizla.....joooj,,,kaj pa želodček potem ponoči pravi?...a ni težko noter?...ma če bi jaz dej kako močno hrano jedla, mi je 100% slabo ponoči, ko se mali zbudi in je treba futrat.... Če si navajen, ni panike. A mogoče veš, kako daleč uši skačejo? Mislim, če si cca meter narazen, lahko skočijo z glave na glavo? Ne, to pa sigurno ne Pol pa vredi. yania, se kaj vidimo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:38:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania jao punce...kaj vam je...jaz sem imela pa že ob 20ih slabo vest, ko sem si tunino pašteto mazala pa tamale koruzice zraven grizla.....joooj,,,kaj pa želodček potem ponoči pravi?...a ni težko noter?...ma če bi jaz dej kako močno hrano jedla, mi je 100% slabo ponoči, ko se mali zbudi in je treba futrat.... Če si navajen, ni panike. A mogoče veš, kako daleč uši skačejo? Mislim, če si cca meter narazen, lahko skočijo z glave na glavo? svakinja je frizerka, in mi vedno trdi- UŠI NE SKAČEJO....zdej pa ne vem no... Ja, bolhe skačejo, uši pa ne. kako pa pol uši prehajajo z glave na glavo? lezejo po posteljnini al kako?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:38:24
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA yania - tebe bo tudi tiščalo v želodčku ,ker od vseh teh luštov boš imela preveč sline v njem in potem prav tako ne boš mogla spat ej, Persidica, nič bat...sem že danes celga hudiča vase dala...med drugim sem si vzela čas in mojo Najo presenetila s skutinimi cmočki s špinačo, k jih ima fuuuuuuuuuuullllllllllll rada....no vidiš, kje cajt zabijam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:38:32
|
|
|
|
PERSIDA
|
nina00 - lahko noč ,pa hvala ,ker si mi krajšala čas.Imam ,pa ne morem ,ker drugače bi ker je moj končno doma
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:38:36
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Aja, taglavno sem pa pozabla.... Na začetku tedna so nas v vrtcu opozorili, no ena mama me je klicala, da ima njena uši, in naj Najo počekiram....in smo jo pa ni bilo nič...včeraj smo imeli roditeljski, pa sta še 2 mami rekli, da so jih našli v lasišču tamalih...no in mi pogledamo pa nič....prej pa Naja reče-oči, tuki me neki srbi...in pogleda.....grrrrrrrrrrrrrrrr 3 gnide je najdu...katastrofa...še dobro da sem imela šampon za to sranje doma, ko mi ga je enkrat ena kolegica dala, ko je njena imela uši in jim je ostal...je pa rekla, naj takrat Naji preventivno operem, da jih ne dobi, ko so se skupaj družile...samo baje da ta N.I.X od GlaxoSmith K..ne deluje najboljš...da je nekaj na P boljše...da je treba po tistega iti...mah,naj gre v tri krasne, kot da nimam že tko dost perila...zdej pa še to pranje...ravno sem dala na 90 posteljnino......pa še ne bo konca...včasih sem konec tedna oprala ene 3-4 stroje in to je bilo to...zdej pa po 2 na dan...halooooo.... Ti prav nič ne zavidam. jaz tudi ne prav sitno je tole...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:38:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, jaz ne gledam košarke. PERSIDA, si brala, kako Gaja lepo napreduje? Jaz sem tak vesela, da vsakič jokam zraven. a res? joj, si mi polepšala večer
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:38:43
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 se podišem pod tole za obe jaz sem si črpala samo dober mesec in pol, pol sem pa dala dol to obrt, ampak sem pa vztrajala pri dojenju in je gospodična lepo začela vlečt in še danes vleče ... srečna jaz in sita ona zdaj pa flaške noče niti za čaj/sok tud enkrat ne potegne Sej moja je tud vlekla, že od 35. tedna dalje. Prvič sem jo namreč pristavila nekaj dni po porodu, ko bi bila noseča 35t. Sam jaz nisem mela dosti mleka, to je bil problem. Ampak ji nič ne fali, tud če je na AM. Najaa super si seveda ji na AM nič ne fali, kot pravijo da je otrok bolj zdrav če je dojen, mah figo drži ... naša je skoz dojena ( če je dvakrat pila dodatek je veliko) pa je bila zdaj bolana ( viroza), no kolegica je svojega fantiča dojila samo 1 mesec potem pa ji je žal zmanjkalo mleka in je skoz na AM pa je fant HB tak da kar poka od zdravja ... tako da mislim da je to dojeje precenjeno, čeprav pa je vseeno zelo lep občutek da lahko na svojih prsih nahraniš otroka, to pa je seveda nepreceljivo sem brala en članek zadnjič o tem, kaj je bolj zdravo - dojenje ali AM. No, ta tip, ki je to napisal, je trdil, da je AM bolj zdrav, in sicer ker vsak člen v prehranjevalni verigi prenese na naslednji člen v prehranjevalni verigi 10x večjo koncentracijo strupov, kot jih je sam zaužil. Npr. sardela zaužije določeno količino strupov v svojem življenju, njo poje tuna in v tej tuni se nakopiči 10x večja koncentracija strupov, kot jih je pojedla sardela. Mama poje tuno in dojenček se hrani pri mami. Dojenček tako dobi precejšnjo količino strupov preko maminega mleka. Sicer mi to ni čisto jasno, za razmislek je pa vseeno.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:38:46
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Da ne pozabim še tukaj napisat. lejca sprašuje, če je katera za srečanje ta teden. Če rabi katera njeno številko, jo imam jaz. kdaj pa?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:39:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara sprašujem ker naš ni htel po žlički pa mi je rekel p da lahko z mlekom al pa čajem mešam...zdaj pa so ugotovili da ma mehko lobanjo ker mu d vitamina primanjkuje in so v bolnici rekli da se te kapljice primejo na steno flaške zato samo na žličko...na pregledu pa moram povedat da ga preglega ker je mehka lobanja znak rahitisa aja??? pišuka, bova še midva z žličko začela... Zanimivo. Meni so pa v P rekli, naj jih kar dajem v flaško. Tam sem jih res dajala, doma pa ne več. <Sem že od Tije navajena na žličko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:39:33
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania jao punce...kaj vam je...jaz sem imela pa že ob 20ih slabo vest, ko sem si tunino pašteto mazala pa tamale koruzice zraven grizla.....joooj,,,kaj pa želodček potem ponoči pravi?...a ni težko noter?...ma če bi jaz dej kako močno hrano jedla, mi je 100% slabo ponoči, ko se mali zbudi in je treba futrat.... Če si navajen, ni panike. A mogoče veš, kako daleč uši skačejo? Mislim, če si cca meter narazen, lahko skočijo z glave na glavo? Ne, to pa sigurno ne Smotka ...a to zato sprašuješ...kaj boš na razdalji 1 m? Pol pa vredi. yania, se kaj vidimo?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:39:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA nina00 - lahko noč ,pa hvala ,ker si mi krajšala čas.Imam ,pa ne morem ,ker drugače bi ker je moj končno doma moj je spet na sedežni zaspal
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 23:40:45
|
|
|
|
felix7
|
se o teh ušeh pogovarjamo, pa me je kar glava začela srbet
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?