|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
19.9.2009 22:29:18   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Eh zdej pa če rečem, da je bil naporen dan, pa jamram. user posted image

user posted image

ja itak user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 651
19.9.2009 22:31:04   
PERSIDA
Čebelica- veš da pridemouser posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 652
19.9.2009 22:33:17   
PERSIDA
Drage moje po dolgem času se grem sedaj v bano namakat,če se ne javim več pol veste ,da sem potonlauser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 653
19.9.2009 22:34:56   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Drage moje po dolgem času se grem sedaj v bano namakat,če se ne javim več pol veste ,da sem potonlauser posted image .

Pa daj kam greš zdaj, ko si jih začela strelat?? user posted image user posted image user posted image

MČ ( MalaČebelica te lahko tako kličem?user posted image ) sanjam lahko, da Tija takoj zaspi. Je imela več energije kot jaz še pol ure nazaj...user posted image user posted image    user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 654
19.9.2009 22:38:47   
trezika

daj si rokavčke gor user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 655
19.9.2009 22:40:17   
MalaČebelica

no tepa idi. pa naj te dragi pride zmasirat.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 656
19.9.2009 22:43:32   
MalaČebelica

Pa daj kam greš zdaj, ko si jih začela strelat?? user posted image user posted image user posted image

MČ ( MalaČebelica te lahko tako kličem?user posted image ) sanjam lahko, da Tija takoj zaspi. Je imela več energije kot jaz še pol ure nazaj...user posted image user posted image    user posted image

ti me lahko tak  kličeš. druge pa ne user posted image

a tak je Tija naspidirana. tepa mašdovoljenje za jamrat. te ne bomo več zafrkavale. mogoče samo malo še user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 657
19.9.2009 23:05:33   
MalaČebelica
nigdje nikoga. no, saj jaz sem se že pred eno uro poslovila. samo do konca tekme bom še že zdržala...

aja, to sem še hotela pokomentirat - zadnjič je ena napisala o teoriji, kako se živali pojejo ena drugo in potem ima druga, ki je pojedla prvo veliko količino strupa v sebi in potem mi pojemo drugo in imamo še več strupa itd. in potem otrok dobi mleko od mamice, ki ima še več strupa.... samo jaz se ne bi s tem strinjala, ker mislim, da telo vseeno filtrira mleko in ne spusti vse svinjarije skozi. v bistvu pa bi po tej teoriji moral otrok pojest celo mamo, da bi potem dobil zelo veliko dozo strupa user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 658
19.9.2009 23:05:45   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ti me lahko tak  kličeš. druge pa ne user posted image

a tak je Tija naspidirana. tepa mašdovoljenje za jamrat. te ne bomo več zafrkavale. mogoče samo malo še user posted image user posted image

O, to pa je privilegij. user posted image  

Ne, ne bom jamrala. To je drugače v KOKIČINI domeni. user posted image  Čeprav zdaj že dolgo ni jamrala.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 659
19.9.2009 23:08:38   
PERSIDA
Sem priletela iz bane ,ker se moj tako dere zraven košarke ,da se stropi trosijouser posted image .Če v ponedeljek slišite ,da kdo okrog brez glave leta pol veste ,da je to on.Grem zdaj lahko noč mam delo moram mojmu glavo vtrgatuser posted image ,ker glavico še rabim.

Neposredna povezava do sporočila: 660
19.9.2009 23:14:53   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

hvala vsem za čestitke. smo bili danes na Ptuju. smo šli na fiiinooo kosilo. pol pa smo se hotli it kopat pa se nam več ni dalo user posted image user posted image user posted image bomo šli keri drugi dan...

evo še ene slikice, kak smo danes lepo praznovali. lahko jo pa tudi kdo na seznamu zamenja, če se komu da....

user posted image

user posted image user posted image user posted image mislim, da bi morali zamenjati vrstni red pa bi bilo oboje izvedljivo! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 661
19.9.2009 23:15:12   
yania
Punce, tako sem user posted image
Smo bili na enem pikniku in vse uredu, mali ful priden cel dan...no potem pa ob ene 18.30 zaspi in ko se je zbudil ob 19.30 fuuuuuuulllllllllllllllll jok, kričanje.....no in smo po hitrm postopku se poslovili....bili smo 20 minut od doma, v hribih, pribl.15 km od nas...no in celo v avtu smo ustavili in se ni in ni potolažil, ne pri meni, ne pri mojemu...no ko smo prišli domov, sem ga previla, bil pokakan..in sem mislila,da ga je pač to tako oviralo, čeprav je bil lep trdi kupček....no in ker ni nehal niti mleka ni hotel, sem mojega "prepričala"- prej sva se še skregala, da kaj delam paniko....blabla...deci kot deci...no in smo šli na Metelkovo....tam v čakalnici so bili 3 pred nami, tako da sem kar v veliki avli se usedla, Timona je zmanjkalo, hvala bogu...no in še tam mi pizdi, da bo zdej še kaj staknil ko so pa zares bolni tam...ej kar user posted image  sem....
pride sestra in vpraša, kaj je, pa ji povem, da sumim  da neutolažljivo joka, in da sumim da je kak ušesek, ker mi je 10 dni že nahoden...samo je bilo že bolje, ponoči edino mal pokašlja....in ona pritisne na uhec, pa je kar trznil...in reče, da je ziher, ker drugače ne bi nič trznil...da skrajšam...po dretju noter v ambulanti in pregledu- Hiconcil, svečke za desni  uhec....vaje da je kar fino vneto...potem se je drl še vse do doma in še doma 20 minut...komaj sva mu uspela dat AB in svečko..no zdej pa aja...upam da je prijelo...božček mali...evo, pa smo prvič fasali antibiotik...kako je kričal, in to od 19.30 pa do 22.30...vam povem, da sem čisto fuč...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 662
19.9.2009 23:16:26   
MalaČebelica

Sem priletela iz bane ,ker se moj tako dere zraven košarke ,da se stropi trosijouser posted image .Če v ponedeljek slišite ,da kdo okrog brez glave leta pol veste ,da je to on.Grem zdaj lahko noč mam delo moram mojmu glavo vtrgatuser posted image ,ker glavico še rabim.

ha ha Persida kake maš ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tepa lahko noč

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 663
19.9.2009 23:18:09   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Smo bili na enem pikniku in vse uredu, mali ful priden cel dan...no potem pa ob ene 18.30 zaspi in ko se je zbudil ob 19.30 fuuuuuuulllllllllllllllll jok, kričanje.....no in smo po hitrm postopku se poslovili....bili smo 20 minut od doma, v hribih, pribl.15 km od nas...no in celo v avtu smo ustavili in se ni in ni potolažil, ne pri meni, ne pri mojemu...no ko smo prišli domov, sem ga previla, bil pokakan..in sem mislila,da ga je pač to tako oviralo, čeprav je bil lep trdi kupček....no in ker ni nehal niti mleka ni hotel, sem mojega "prepričala"- prej sva se še skregala, da kaj delam paniko....blabla...deci kot deci...no in smo šli na Metelkovo....tam v čakalnici so bili 3 pred nami, tako da sem kar v veliki avli se usedla, Timona je zmanjkalo, hvala bogu...no in še tam mi pizdi, da bo zdej še kaj staknil ko so pa zares bolni tam...ej kar user posted image  sem....
pride sestra in vpraša, kaj je, pa ji povem, da sumim  da neutolažljivo joka, in da sumim da je kak ušesek, ker mi je 10 dni že nahoden...samo je bilo že bolje, ponoči edino mal pokašlja....in ona pritisne na uhec, pa je kar trznil...in reče, da je ziher, ker drugače ne bi nič trznil...da skrajšam...po dretju noter v ambulanti in pregledu- Hiconcil, svečke za desni  uhec....vaje da je kar fino vneto...potem se je drl še vse do doma in še doma 20 minut...komaj sva mu uspela dat AB in svečko..no zdej pa aja...upam da je prijelo...božček mali...evo, pa smo prvič fasali antibiotik...kako je kričal, in to od 19.30 pa do 22.30...vam povem, da sem čisto fuč...

bogi Timonček user posted image user posted image user posted image user posted image za njega

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 664
19.9.2009 23:24:15   
Najaa
Bogi Timon. Dobro, da si pomisla na ušeska.

Neposredna povezava do sporočila: 665
19.9.2009 23:31:48   
yania
Ja, se mi je takoj zdelo, ker pripombe mojega so bile, da lahko da je utrujen, ker ni mogle zaspati v vozičku, pa sem mu rekla, da pa poznam jok in da ne bi tako kričal...sploh pa bi v avtu, v lupinici takoj zaspal, če bi bil res utrujen, ne pa da je bil med vožnjo pri mojem, nato sva se zamenjala, je on vozil in je bil še pri meni..pa nič boljše...ma takoj se mi je zdelo....itak gre rado naprej na ušeska, če je otrok nahoden, in teče iz noska...ma revček je...res ni prijetno poslušati otročka kako trpi, ko vem da je to hudčevo zoprno...Tasa že ve, a ne...
no, grem zdej, ko sem čist utrujena....
lepo spite, upam da bo svečka držala čim dlje in da bo spančkal, da ne bo bolečin....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 666
20.9.2009 0:10:05   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

moja ni nedonošenček pa tud ima le nekje čez 6kg..povejte mi kolikokrat vaši pijejo iz flaške??moja samo ponoč 2-4krat,zjutraj pol pa vvse gh do večera..potem komaj flaška mlekapoje pa zelo veliko..jaz ji skoz nudim ker mislim da je lačna..npr ob 10 poje 150 čokolinota,al 200..ob 11 že poje celo 190gramsko sadno kašo..če ji dam za pol ure poje 1 fruhtzvergeuser posted image ..cel dan papa...se sekiram da nebi na teži dobijala.user posted image ker ne vem,če je lačna al ne..od sadne kaše če ji 2ure po njej nič ne dam,nebo niti pokazala da je lačnauser posted image ..pa ji vsake toliko dam pa poje ogromno...cel dan neke linote,kosilo,sadje,kekse....ne vem no,nimamo noben ritemuser posted image user posted image ..ker enkrat spi do 10 in potem dobi flaško.pa takoj zgubimo nek ritem..a je dovolj da ima flaško 2-3krat na dan??vem da se vedno sekiram skoraj brezvezeuser posted image

ti priporočam, da uvedete rutino, pa se je tudi držite. Otroci potrebujejo rutino in red, takšno je moje mišljenje...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 667
20.9.2009 0:10:11   
felix7

hvala vsem za čestitke. smo bili danes na Ptuju. smo šli na fiiinooo kosilo. pol pa smo se hotli it kopat pa se nam več ni dalo user posted image user posted image user posted image bomo šli keri drugi dan...

evo še ene slikice, kak smo danes lepo praznovali. lahko jo pa tudi kdo na seznamu zamenja, če se komu da....

user posted image

a je Klara hotla torto mal preoblikovat? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 668
20.9.2009 0:10:15   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dober večer.
Danes nebm nekaj klepetala, sem ful utrujena. Sem likala (3 stroje user posted image ) pa pakirala za jutri tak da sem čist hin. Sedim v visečem stolu kot kup nesreče in gledam košarko user posted image user posted image

Drage moje dame, lepo mi bodite ta teden, ki prihaja, spomnite se kaj name in se tipkamo v soboto, ko prideva domov. Mami in ati pravita da je čudovito tak da komaj čakam, da grem spet mal iz totega Maribora user posted image

Aja, pa jutri imamo doma slavljenko user posted image user posted image torte nebo, bodo pa baje lepinje s kajmakom za jest user posted image user posted image tak da tudi kuhali nebomo, samo da gremo čimprej na lušno. user posted image

Taša uživajte, malo pa vseeno na nas mislite user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 669
20.9.2009 0:10:32   
felix7

nigdje nikoga. no, saj jaz sem se že pred eno uro poslovila. samo do konca tekme bom še že zdržala...

aja, to sem še hotela pokomentirat - zadnjič je ena napisala o teoriji, kako se živali pojejo ena drugo in potem ima druga, ki je pojedla prvo veliko količino strupa v sebi in potem mi pojemo drugo in imamo še več strupa itd. in potem otrok dobi mleko od mamice, ki ima še več strupa.... samo jaz se ne bi s tem strinjala, ker mislim, da telo vseeno filtrira mleko in ne spusti vse svinjarije skozi. v bistvu pa bi po tej teoriji moral otrok pojest celo mamo, da bi potem dobil zelo veliko dozo strupa user posted image user posted image user posted image

jaz sem to napisala, ja... ma sej meni je to tudi čudno, če drugega ne, je mamino mleko živo, vsebuje vsa potrebna protitelesa in je po mojem mnenju najboljše. Napisala sem samo kar sem brala, tako, za razmislek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 670
20.9.2009 0:10:35   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

bošček mali user posted image upam, da bo antibiotik takoj prijel in da ga ne bo več bolelo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 671
20.9.2009 0:25:08   
felix7
še tole vam pokažem, da vas malo nasmejim, potem pa spat user posted image

user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 672
20.9.2009 9:45:29   
MalaČebelica
dobro jutro!

vreme ni bogvekaj ampak gremo vseeno ven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 673
20.9.2009 9:47:35   
Lolita23
Dobro jutro!!!

Mi smo budni že od šestih, sam se malo cartamo, zdej pa bom mogoče s tastom šla v gobe, me ful mika, ker sem pravi gobaruser posted image user posted image user posted image Terena pa tu ne poznam, da bi šla sama.

No potem pa še kosilo pri tašči, pa da povem, da mi sploh ni ker ženska je dobeseden izsilila, da ji plačamo Turčijo za abrahama no njej in tastu, oba sta abrahamca, sem ker noče da tast praznuje z žlahto predvem njegovo), ga bo odvlekla stran.user posted image On sploh noče it, pa bo moral it.Pač od zaćetka njune poti so se ji njegovi zamerli, ker jo niso kao maral, ker je iz mesta, problem je pa v resnici, da se malo ma za neki, tak da na vsakem slavju so lahko samo njeni, od tasta pa ne.Pa tast je res skala, da vse preneseuser posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 20.9.2009 9:49:49 >

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 674
20.9.2009 9:52:06   
Lolita23
za timon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?