|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
18.9.2009 23:34:37   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

jao punce...kaj vam je...jaz sem imela pa že ob 20ih slabo vest, ko sem si tunino pašteto mazala pa tamale koruzice zraven grizla.....joooj,,,kaj pa želodček potem ponoči pravi?...a ni težko noter?...ma če bi jaz dej kako močno hrano jedla, mi je 100% slabo ponoči, ko se mali zbudi in je treba futrat....

Če si navajen, ni panike. user posted image user posted image

A mogoče veš, kako daleč uši skačejo? Mislim, če si cca meter narazen, lahko skočijo z glave na glavo?user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 526
18.9.2009 23:34:51   
Nina00

jao punce...kaj vam je...jaz sem imela pa že ob 20ih slabo vest, ko sem si tunino pašteto mazala pa tamale koruzice zraven grizla.....joooj,,,kaj pa želodček potem ponoči pravi?...a ni težko noter?...ma če bi jaz dej kako močno hrano jedla, mi je 100% slabo ponoči, ko se mali zbudi in je treba futrat....
Ne, prav nič mi ni slabo ponoči. Se pa seveda pozna, da kg ne grejo tako lepo dol, kot bi si želela. Lahko bi se reklo, da se s hrano tolažim, ko sem utrujena. Bo boljše, da grem spat, ker, če ne, bom še kaj v usta dala user posted image

Torej, lahko noč vsem!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 527
18.9.2009 23:34:52   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

SLIKE:.......

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=14696

bom še piknik gor dala...kaj če ne gre drugače...samo ne danes..jutri, a prav?....zvečer, ko pridemo s fešte...user posted image

Lepo lepo. Pena pa super zgleda¨! Sam jaz še zdaleč nimam toliko prostora. Je pa res super za videt.
Ej sam Timon je res čisti ati, Naja pa čista mami.user posted image

Aja?, no za Timona vem da ni poštarjev (user posted image ...tako vsi pravijo....haha), samo za Najo so pa tudi govorili kako je atijeva, pa se tudi meni zdi da ni ravno no...čeprav meni pa tudi ne...kr ena princeska...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 528
18.9.2009 23:35:45   
PERSIDA
yania - tebe bo tudi tiščalo v želodčku ,ker od vseh teh luštov boš imela preveč sline v njem in potem prav tako ne boš mogla spatuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 529
18.9.2009 23:35:47   
Nina00

A mogoče veš, kako daleč uši skačejo? Mislim, če si cca meter narazen, lahko skočijo z glave na glavo?user posted image
Ne, to pa sigurno ne user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 530
18.9.2009 23:36:02   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Ne uprabljam babylove plenice samo ti ,pa povem ,da je razlika v pamperskah ,če naše kupiš ali avstrijske.Tako je tudi pri mehčalcu.Lenor pri nas definitivno manj diši kot avstrijski.Pa sem vedno mislila ,da je vseeno kje kupiš isto znamko ,pa ni,žal.

pol pa kupi Duel, ga itak samo pri nas delajo user posted image ampak res... vse sorte mehčalce sem probala, pa mi je rumeni od Duela daleč najboljši user posted image bravo Šampionka user posted image

resno misliš? al nas malo hecašuser posted image no, jaz bom probala, če resno misliš. če ne, mi že zdaj povej, da si ne bom tega domov vlačila user posted image

čisto resno user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 531
18.9.2009 23:36:35   
yania

svakinja je frizerka, in mi vedno trdi- UŠI NE SKAČEJO....zdej pa ne vem no...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 532
18.9.2009 23:36:56   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

ojla...čveke...mi smo pa od nedelje bili v bolniciuser posted image sem mu dala v nedeljo zveča fizološko v noseka ker je mel fejst zamašenega pa se je začel dušit-kar hlipal je za zrakom...bil je tak božčekuser posted image mi je v bolnici rekla da se mu je vse iz noska zaletelo v grlu ko se mu je raztopilo...pol pa so ugotovili da ma ušeska vneta,pa grlo vneto...je virozo fasal...danes pa mi pove da ima pozitivni test na rotavirus a zaenkrat še nima driske...
kako ve davate kaplice ad3 oz d3?na žličko al z mlakom oz čajem?

mleko si sčrpam, pol pa kar v flaško nakapam kapljice

user posted image za malčka

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 533
18.9.2009 23:36:58   
felix7

sprašujem ker naš ni htel po žlički pa mi je rekel p da lahko z mlekom al pa čajem mešam...zdaj pa so ugotovili da ma mehko lobanjo ker mu d vitamina primanjkuje in so v bolnici rekli da se te kapljice primejo na steno flaške zato samo na žličko...na pregledu pa moram povedat da ga preglega ker je mehka lobanja znak rahitisauser posted image user posted image user posted image

aja??? pišuka, bova še midva z žličko začela...

Neposredna povezava do sporočila: 534
18.9.2009 23:37:15   
Najaa

SLIKE:.......

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=14696

bom še piknik gor dala...kaj če ne gre drugače...samo ne danes..jutri, a prav?....zvečer, ko pridemo s fešte...user posted image

Lepo lepo. Pena pa super zgleda¨! Sam jaz še zdaleč nimam toliko prostora. Je pa res super za videt.
Ej sam Timon je res čisti ati, Naja pa čista mami.user posted image

Aja?, no za Timona vem da ni poštarjev (user posted image ...tako vsi pravijo....haha), samo za Najo so pa tudi govorili kako je atijeva, pa se tudi meni zdi da ni ravno no...čeprav meni pa tudi ne...kr ena princeska...

Na tisti sliki, kjer vsi kao spite, sta si z Najo podobni, vsaj meni se zdi tako.
Sej tvoj ni poštar? Pol res ni poštarjev... user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 535
18.9.2009 23:37:16   
felix7

sem dajala kapljice a v čaj...se pa še ne obrača na trebuh,se trudi in jezi zraven a še nima moči...bomo videli...pa hvala za spodbudouser posted image

ej, zaradi obračanja se pa nikar ne sekiraj, naš je tudi bolj lene sorte user posted image jaz ga pa tudi ne silim, bo že pogruntal.

Neposredna povezava do sporočila: 536
18.9.2009 23:37:19   
Nina00

Ja, bolhe skačejo, uši pa ne.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 537
18.9.2009 23:37:38   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Oooo ,kokica helo.Daj rečima kako meni je danes.In ostale seveda.Če me zmanjka te veste da je lakotauser posted image .Sta šla tak hitro spat ,da bo še verjetno akcija.

Jaz pa sem zmazala trojanski krof pa sem sita...user posted image

Jaz pa tri taščine slivove cmoke in bom počla.user posted image

In še to, da ne citiram unega posta - svaka ti čast za čpanje 4m.user posted image  Naj ti ne bo hudo, ponosna si lahko na sebe.user posted image  Pa je os začetka sam tvoje mleko pil al si dodajala?

Ja, res je bila dolga doba. Hvala. Na začetku je bilo mojega dovolj, potem pa kljub popitemu tovornjaku piva (ohne alko seveda) mi je zaloga upadala, da sem bila na 50:50, potem 30:70 in tako naprej...user posted image

Ja, vem kako je, ko zaćne padat količina. Men je kar dolgo zdržalo, no 5m dojenja z večernim dodatkom. Ni slabo za 7t prej rojenega otroka in s CR.

Res je...user posted image user posted image user posted image BRAVO!!!

se podišem pod tole za obeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem si črpala samo dober mesec in pol, pol sem pa dala dol to obrt, ampak sem pa vztrajala pri dojenju in je gospodična lepo začela vlečt in še danes vleče ... srečna jaz in sita onauser posted image zdaj pa flaške noče niti za čaj/sok tud enkrat ne potegneuser posted image

joj, trinity, dobra si! ne veš, s kakšnim veseljem bi jaz dojila, pa s tistim trapastim nastavkom ni in ni šlo, jaz pa si še kar črpam. No, zdaj črpam le še dvakrat na dan, mleko kar hitro pojenja zadnji mesec user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 538
18.9.2009 23:38:02   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Pol pa vredi.
yania, se kaj vidimo?user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 539
18.9.2009 23:38:16   
felix7

Ja, bolhe skačejo, uši pa ne.

kako pa pol uši prehajajo z glave na glavo? lezejo po posteljnini al kako?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 540
18.9.2009 23:38:24   
yania

yania - tebe bo tudi tiščalo v želodčku ,ker od vseh teh luštov boš imela preveč sline v njem in potem prav tako ne boš mogla spatuser posted image

ej, Persidica, nič bat...sem že danes celga hudiča vase dala...med drugim sem si vzela čas in mojo Najo presenetila s skutinimi cmočki s špinačo, k jih ima fuuuuuuuuuuullllllllllll rada....no vidiš, kje cajt zabijamuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 541
18.9.2009 23:38:32   
PERSIDA
nina00 - lahko noč ,pa hvala ,ker si  mi krajšala čas.Imamuser posted image  ,pa ne moremuser posted image ,ker drugače bi ker je moj končno domauser posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 542
18.9.2009 23:38:36   
felix7

Aja, taglavno sem pa pozabla....user posted image
Na začetku tedna so nas v vrtcu opozorili, no ena mama me je klicala, da ima njena uši, in naj Najo počekiram....in smo jo pa ni bilo nič...včeraj smo imeli roditeljski, pa sta še 2 mami rekli, da so jih našli v lasišču tamalih...no in mi pogledamo pa nič....prej pa Naja reče-oči, tuki me neki srbi...in pogleda.....grrrrrrrrrrrrrrrr 3 gnide je najdu...katastrofa...še dobro da sem imela šampon za to sranje doma, ko mi ga je enkrat ena kolegica dala, ko je njena imela uši in jim je ostal...je pa rekla, naj takrat Naji preventivno operem, da jih ne dobi, ko so se skupaj družile...samo baje da ta N.I.X od GlaxoSmith K..ne deluje najboljš...da je nekaj na P boljše...da je treba po tistega iti...mah,naj gre v tri krasne, kot da nimam že tko dost perila...zdej pa še to pranje...ravno sem dala na 90 posteljnino......pa še ne bo konca...včasih sem konec tedna oprala ene 3-4 stroje in to je bilo to...zdej pa po 2 na dan...halooooo....

Ti prav nič ne zavidam.user posted image

jaz tudi ne user posted image prav sitno je tole...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 543
18.9.2009 23:38:39   
felix7

Ne, jaz ne gledam košarke.
PERSIDA, si brala, kako Gaja lepo napreduje? Jaz sem tak vesela, da vsakič jokam zraven.

a res? joj, si mi polepšala večer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 544
18.9.2009 23:38:43   
felix7

se podišem pod tole za obeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem si črpala samo dober mesec in pol, pol sem pa dala dol to obrt, ampak sem pa vztrajala pri dojenju in je gospodična lepo začela vlečt in še danes vleče ... srečna jaz in sita onauser posted image zdaj pa flaške noče niti za čaj/sok tud enkrat ne potegneuser posted image

Sej moja je tud vlekla, že od 35. tedna dalje.user posted image  Prvič sem jo namreč pristavila nekaj dni po porodu, ko bi bila noseča 35t. Sam jaz nisem mela dosti mleka, to je bil problem.
Ampak ji nič ne fali, tud če je na AM.user posted image

Najaa super siuser posted image user posted image user posted image user posted image seveda ji na AM nič ne fali, kot pravijo da je otrok bolj zdrav če je dojen, mah figo drži ... naša je skoz dojena ( če je dvakrat pila dodatek je veliko) pa je bila zdaj bolana ( viroza), no kolegica je svojega fantiča dojila samo 1 mesec potem pa ji je žal zmanjkalo mleka in je skoz na AM pa je fant HB tak da kar poka od zdravja ... tako da mislim da je to dojeje precenjeno, čeprav pa je vseeno zelo lep občutek da lahko na svojih prsih nahraniš otroka, to pa je seveda nepreceljivouser posted image

sem brala en članek zadnjič o tem, kaj je bolj zdravo - dojenje ali AM. No, ta tip, ki je to napisal, je trdil, da je AM bolj zdrav, in sicer ker vsak člen v prehranjevalni verigi prenese na naslednji člen v prehranjevalni verigi 10x večjo koncentracijo strupov, kot jih je sam zaužil. Npr. sardela zaužije določeno količino strupov v svojem življenju, njo poje tuna in v tej tuni se nakopiči 10x večja koncentracija strupov, kot jih je pojedla sardela. Mama poje tuno in dojenček se hrani pri mami. Dojenček tako dobi precejšnjo količino strupov preko maminega mleka. Sicer mi to ni čisto jasno, za razmislek je pa vseeno. user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 545
18.9.2009 23:38:46   
felix7

Da ne pozabim še tukaj napisat. lejca sprašuje, če je katera za srečanje ta teden. Če rabi katera njeno številko, jo imam jaz.

kdaj pa?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 546
18.9.2009 23:39:22   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

sprašujem ker naš ni htel po žlički pa mi je rekel p da lahko z mlekom al pa čajem mešam...zdaj pa so ugotovili da ma mehko lobanjo ker mu d vitamina primanjkuje in so v bolnici rekli da se te kapljice primejo na steno flaške zato samo na žličko...na pregledu pa moram povedat da ga preglega ker je mehka lobanja znak rahitisauser posted image user posted image user posted image

aja??? pišuka, bova še midva z žličko začela...

Zanimivo. Meni so pa v P rekli, naj jih kar dajem v flaško. Tam sem jih res dajala, doma pa ne več. <Sem že od Tije navajena na žličko.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 547
18.9.2009 23:39:33   
yania

Smotkauser posted image user posted image user posted image ...a to zato sprašuješ...kaj boš na razdalji 1 m?user posted image

Pol pa vredi.
yania, se kaj vidimo?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 548
18.9.2009 23:39:38   
felix7

nina00 - lahko noč ,pa hvala ,ker si  mi krajšala čas.Imamuser posted image  ,pa ne moremuser posted image ,ker drugače bi ker je moj končno domauser posted image

user posted image user posted image user posted image moj je spet na sedežni zaspal user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 549
18.9.2009 23:40:45   
felix7
se o teh ušeh pogovarjamo, pa me je kar glava začela srbet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?