|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
18.9.2009 11:28:27   
neja.mat
user posted image  v NM je trnutno sonce! upam, da zdrži za vikend i duma v Beli krajni user posted image da potrgamo še kaj je ostalo.
uživajte!

Ajda je naš prvi sonček (7.2.2008)
drugega čakamo 11.2.2010 :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
18.9.2009 11:58:30   
punsha
Pozdravljene srečke nosečke,

se oglašam po dolgem času. Sicer vas redno berem, ampak pisati se mi pa zadnje čase nekako ne da.
jaz pa jutri vstopam že v 22 teden. ja gre pa res hito. Sem si merila trebušček in je v 1 tednu zrastel iz 86 na 90 cm. Ja se kar pozna. mali pa tudi prav fletno brca. Jaz ga čutim na različnih mestih. Včasih čisto spodaj, drugič na desni in levi strani hkrati, spet naslednjič pa pri popku... Ja, sedaj ima še dovolj prostora, da se lahko takole giblje notri, le naj izkoristi user posted image . Vsak dan ga čutim zjutraj in zvečer, ko ima vaje po pol ure, čez dan pa kakor kdaj, večinoma je tam okoli 3 buden. Ampak to so pa res čudoviti občutki. No saj velik mora biti pa tudi nekje okoli 25 cm. pridno raste, jaz pa se pridno redim user posted image .

Vidim da ste obdelale bolniško... tudi jaz sem doma in sicer že od vsega začetka (IVF).
Pa vozički... se pa že ves čas navdušujem nad peg peregotom GT3, se mi zdi čudovit, tako da v ostale se niti nisem prav poglabljala. Bomo kar tega vzeli. Samo ne vem, kaj naj s košaro naredim. Nekatere pravijo, da ni potrebna, da se ga da čisto v ležeči položaj, otroka se zavije in obloži, tako da je vredu. Malo mi je vseeno bedno, ker bo zima in mislim da bi jo bilo fino imeti.

Glede cunjic...jaz nisem še ničesar kupovala. Še ne vem kdaj bo to prišlo na vrsto. Najprej moram od prijateljic zbrat na kup - mi ponujajo. jaz pa sem se sedaj par dni ukvarjala z mojo zibelko. Mi je brat prinesel eno staro, pa sem celo razstavila, jo pobrusila, prebarvala... sedaj pa čakam da se posuši, da jo bom lahko sestavila. Sem pa prejšnji dan šivala posteljnino, tako da imam zaenkrat rjuhico in prevleko za odejo. bom še morala šivat. ma res takooo uživam v tem. No ko bo končano pa kakšno slikico pripnem v album user posted image

Sem opazila, da imate nekatere tudi jokave dneve. Jaz sem bila sicer sedaj kake 4 mesece čisto vredu glede tega. Prejšnje 2 dni pa kar ne morem verjeti zaradi kakšnih stvari sem jokala user posted image . Res slabše kot kakšen otrokuser posted image .

Pa da ne pozabim pozdraviti še vseh novih, ki so se pridružile, dobrodošle user posted image
In pa seveda čestitke vsem za dobro opravljene pregledeuser posted image

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
18.9.2009 13:09:50   
ninček1
Zdaj me je v lekarni ena teta tak prestrašla s tem elevitom, da kdo mi je rekel da ga naj jemljem, da če ne vem kak škodi razvoju otroka in naj si na netu pogledam kako škodo lahko naredi vitamin Auser posted image user posted image user posted image .Ne vem v čem je finta, da če res tako škodi, zakaj ga potem prodajajouser posted image user posted image user posted image .Jaz sem ga jemala prve tri mesece, in še malo, pol sem res nehala, ker tablete več nisem mogla dol pojest, ker so malo ubijalske velikosti.
Zdaj mi je dala Centra Med Mami, ki ima vse vitamine in minerale, brez nesrečnega A vitamina.
Ve ste jedle Elevit?Vas je kdo opozoril, da lahko škodi razvoju otroka?Zdaj sem pa res živčna postala, pa še tak sem pazla, da ne bi slučajno pozabla kake tableteuser posted image user posted image user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
18.9.2009 13:16:55   
gapii27
ojla

se vam mal javim po dolgem cajtu...sem vas brala sam pisala sem bolj malo
mi že tud pridno rastnemo, včasih se mi zdi, da tamaladva čutim..pa ne vem če je to to al ni :)
me od napetega trebuha in vsega pritiska boli po levi strani (če pritisnem) in ne vem če je od črevesa ali je to še kr jajčnik ki je od punkcije občutljiv..pa vrjetno se vse te vezi ki se natezajo občutljive...pa ka vem vse
ampak bo že...

nincek.... vrjetno sme tuki gor jedle vitamine takšne in drugačne... osebno sem jemala Elevit, ker ga vsi priporočajo v vsaki čakalnici je na steni plakat... vrjetno če bi blo kaj z njim narobe ga ne bi priporočali...
možno je pa tudi da če bi se preveč nafilal s temi tableti da škoduje otroku.... ne skrbi so samo vitamini in smo jih jedle vse ker so nam tako priporočali...

pozdravček

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
18.9.2009 13:47:07   
rosa 2
pozdravljene!! ninček 1 jaz tudi mislim,da te tablete ne morejo škodit,saj v začetku sploh potrebujemo vitamine!! tudi jaz sem jemala elevit,vendar sem ga kasneje prekinila ker so me tablete tako zelo zaprle!! joj ta prebava!! zato pa nič se ne sekiraj in uživaj!!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
18.9.2009 14:10:34   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Vidim da ste obdelale bolniško... tudi jaz sem doma in sicer že od vsega začetka (IVF).

Sem malo (AL PA VELIKO user posted image ) nevedna: kaj je to IVF?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
18.9.2009 14:22:12   
valentinčica30
Zimska vreme v belik rajini je nekak tak kot jaz, pada lih ne, je pa total skisanouser posted image user posted image .

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
18.9.2009 14:27:14   
lana08
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

Umetna oploditev IVF-In vitro Fertilization

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
18.9.2009 15:19:59   
Aja1
Dan.
Sva s tamalo zdaj odspali dve urci.user posted image  Uf, kako je pasalo.

Punsha - košara ni nujna, če se voziček čisto poleže. Jaz pri Neji nisem imela košare in je niti nisem pogrešala. Imela sem samo vrečo za na voziček, da ji je bilo toplo. Zdaj bo pa isto.

Elevit definitivno niso škodljive,  če jih prodajajo. Jaz sicer jemljem Neo Vin (vsebuje še omega 3).

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
18.9.2009 17:27:58   
ninček1

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

SEPTEMBER
21.9.- elaaa, bauky, Aja1
22.9.- lily86, gapii27
23.9.- bili83,punsha
24.9.- rosa2
25.9.-lunca83, dskubin
28.9.- kati81
29.9- žirafa76,neja.mat, niwci, bipi
 30.9.- plouse, dari

OKTOBER

1.10.- rožca26
2.10.- Lara73
5.10 - tajab, astralis

6.10.- fiesta, kora33,astralis(4), nattasha, gapii27 (morf.), spelch
7.10.- valentinčica30 

8.10.- mucica2
9.10.- ninček1
12.10.
julieb(4)
13.10.-zimska
14.10.-vaney

15.10. - JanaB, babajči, zvesta
19.10.- *dotika*
20.10.-Nattasha , smuki
21.10.- ninček1(4)
23.10.-t*e*j*k*a
26.10.- rosa2

NOVEMBER

9.11.- Zimska (3D)

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

[/quote]
[/quote]
[/quote]

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
18.9.2009 21:09:45   
punsha
Aja1 hvala za mnenje. Jaz sem rekla, da je trenutno ne bom kupila, če pa bom pogrešala jo pa vzamem potem.

Punce povejte, ali ve tudi čutite takšno nabijanje svojega srca. Takole ob večerih se mi to pogosto dogaja. Vem, da ima več dela, ko je večja količina krvi...ampak to res tako razbija, tako na močno. Občutek je tak, ko da bi bil nek adrenalin, al kako naj to opišem. Čutim ga kako nabija. Pa ne da bi hitreje bil, le zelo na močno bije. Tak čuden občutek je.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
18.9.2009 22:14:22   
elaaa
Oj user posted image !

Ja punsha, vem o čem govoriš. Tudi meni včasih nabija in to kar na lepem začne. Pa tudi kljub normalnemu krvnemu tlaku, je pulz stalno povišan. Od 85 do 95 in tudi 104. Govorim v mirovanju. To naj bi bilo normalno. Pumpica dela za dva, hahahahaha.

Sicer sem brez težav. Včeraj in danes celo na telovadbi in vse OK.

V ponedeljek pa morfologija. Iiiiiii.
Lp in user posted image za vse user posted image in user posted image .

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
19.9.2009 7:48:58   
kora33
pozdravček....
srček dela res za dva ja...in občasno tolk tolče, da se človk ustraši...pa baje ni panike....
no ...ne da se mi zdajle lih kakega romana pisat...se šele prebujam...pa fuuuuul sem prehlajena...sem še vedno na česnu in limonah...se mi zdi, da mi je že slabo od tega česna....samo, da grlo ne boli...pa ušesa....
nos bomo pa že sčistili...ane....
lp

sreča je

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
19.9.2009 8:27:13   
mucica2
pozdravljene,

ja tud moj srček razbija ko nor, pa bije tok hiter kot da bi ne vem kaj delala. Pa sm vprašala gin, če je to kej narobe, pa je rekla da je to čist normalno v nosečnosti k mora srček pač malo bol delati (v normalnem stanju oz mirovanju okol 85, ko pa kej delam pa 115).

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
19.9.2009 8:29:59   
mucica2
malo vam zavidam tistim k imate tako kmalu morfologijo, jaz pa šele čez slabe tri tedne. Prav odštevam že čas do takrat, pa sej vmes mam še rojstni dan pa bo kako praznovanje pa bo upam da hitreje minal user posted image

elaaa dobro zrihtaj na morfologiji pa uživaj ob pogledu na svojega sončka user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
19.9.2009 9:09:10   
mucica2
lep dan vsem user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
19.9.2009 9:31:21   
Aja1
Jutro. user posted image
Midve sva že v polnem pogonu. Talala se vozi po stanovanju z avtom in razvaža pakete (kot Nodi user posted image ).

Danes zvečer pa pride možek domov. Ga že prav pogrešava. Še posebno zato, ker sva skoz v stanovanju (še ni konec bolniške (zaradi pljučnice)). Ampak k sreči je tamala kar pridna. user posted image
V ponedeljek pa grem nazaj k osebni zdravnici in upam, da sem zdaj ok. Popoldan pa še morfologija. user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
19.9.2009 9:48:20   
rosa 2
jutro!
kora 33 a te lahka vprašam kakšen česen proti prehladu to uporabljaš? lep dan

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
19.9.2009 11:34:35   
punsha
lep dan še od mene user posted image
Ravno sem user posted image predlagala da greva malo na morje pogledat. Sedaj pa čakam, da vidim kaj se bo odločil. letos res ni bilo nobenega dopusta, pa mi je takooo škoda, res pogrešam. Upam da vsaj malo skočiva pogledat tja do Portoroža.
user posted image

(odgovor članu rosa 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
19.9.2009 17:35:50   
kora33
rosa2 - sem že pisala tu..par strani nazaj...moj čudaški česnov resept...pa ni blema še enkrat...ker sem ravno te dni z njim pregnala angino ali pa morda celo vnetje ušesa...me je tako čudno bolelo tam nekje vmes....zdaj je samo še prehlad....
navaden česen...par strokov stisneš ali pa drobno nasekljaš in zmešaš z parjimi žlicami medu...in to ješ...mele žličke...po potrebi....grrrrrr...je nagravžno ko samuser posted image ...premaga pa angino če je pravi čas...boljš kot antibiotik...sploh v nosečnosti...garant....
ninček - o vitaminu a...jaz sem prebrala v knjigi, da ga rabimo in ne škoduje ampak dela dobro za otroka...za zdravo kožo...oči in rast skeleta....ja če bi ga bilo ful preveč...ampak mislim, da v tabletkah, ki so namenjene user posted image , ga ni preveč...torej brez panike....
lp vsem in lep sobotni večer

sreča je

(odgovor članu rosa 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
19.9.2009 17:46:43   
rosa 2
...kora 33 oprosti,nisem videlauser posted image ,hvala ti,čao

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
19.9.2009 18:26:30   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

Umetna oploditev IVF-In vitro Fertilization

hvala.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
20.9.2009 8:02:43   
kora33
JUTRO PUNCE....
zdravstveno stanje....skoraj katastrofa....tako prehlajena že nisem bila...da ne pomnim kdaj nazadnje....se mi zdi da mam nos kot pit bull...ha ha ha...usta skoz izsušena.....saj sploh ne morem dihat skoz nos....glava kot balon...hvala bogu...da še nimam vročine....drugače...če vse to odštejem...sem super...ha ha ha
včeraj je moj mali preživel ognjeni krst...prvo tekmo v nogometu.....in...rezultat...zmagali so 24:0....kot košarka skor....so bili pa luškani...full....
no in na tekmi se je moj user posted image  poškodoval...tako da smo ga peljali na urgenco, kjer so mu šivali veko....ne me vprašat kako...z mojo sestro sta se nekaj hecala in hotela metat po travi...pa ga je...saj ne vemo s čim...potegnila po očesu...grozljiv prizor....zdaj ima oko tako, kot da bi mu jaz eno fajn primazala...barve se prelivajo kot v mavrici...oko je k sreči ostalo celo....pa nenehno opozarjamo otroke...naj se ne prerivajo in igrajo neumnih iger, ker se lahko pripeti nesreča...ha ha ha.....pol se pa to zgodi odraslim.....
to je to...zaenkrat.....danes ni treba kuhat...kuha sestra...pa ne vem..a za roj. dan, ki ga je imela v tem tednu...al za opravičilo....user posted image user posted image user posted image
danes sem točno na polovički...še pol maratona.....
lp

sreča je

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
20.9.2009 9:12:53   
valentinčica30
Kora33 tudi jaz te lovim. A ni fajn ker čas tako hitro teče.
Jaz se dones odpravljam k tašči na kosilo user posted image user posted image user posted image . Že vem da sledi obilo razvajanja in dobre hrane, če bi bilo vsak dan tak bi šli kg bliskovito goruser posted image .

Uživajte v vikendu.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
20.9.2009 9:49:14   
zirafa76
pozdravček še od nas...user posted image

Tukaj imamo že skozi čudovito vreme, sončno, tako da smo kar aktivne..user posted image ..no, še 9 dni imam do morfologije, nato pa greva z malo žirafico do Portoroža na par dni, nato pa se pridruživa atiju za nekaj dni na ladjiuser posted image do Benetk, ker nato gredo do Azije in je to zadnja priložnost, da smo malo skupaj....oh..se ful veselim, še posebej za Izabelo, ker vsak dan sprašuje, kje je ati...user posted image ..nato pa bova še malo vegetkale v Slo....upam, da bom zdravstveno dobra kot do sedaj, zadnje čase sem full polna energije,user posted image user posted image , da sem včeraj celo prestavljala pohištvo po dnevni sobi...user posted image ..ampak ne dvigovala, vlekla sem in tja, čistila, ....kako temu pravijo?? gnezdenje....no, samo razširiti moram že obstoječe....

Naročila sem tudi beljenje, ker želim dodati malo barv v naše belo stanovanjeuser posted image ter odstraniti likovne umetnosti naše male žirafe, v Ikei sem nakupila malo okrasnih zadev, pa prevleko za posteljo....v glavnem, kar nekaj delam doma, imam čas in voljo..user posted image user posted image ...

sem pa kupila tudi prva dva bodija za novega user posted image user posted image ...tako, za dušo, čeprav ima Next in Mothercare takoooooo lepe stvariuser posted image ..

Drugače pa sem že naštudirala ritem našega user posted image ...rad ima večereuser posted image ...drugače pa je nekako kot Izabela, jutro okoli 8, okoli 12 ter nato okrog 7-8 zvečer in še enkrat 23-24..no, saj ni slabo, je idealno, če bi bilo takole, daa je enak kot Izabela, da lahko mami počiva malo...

Je pa drugače Izabela full pridna, posluša, se igrava, nora je na Elmo risanko, Medvedka Pooha, Fifi..to so zadeve, ki jo priklenejo pred tv za par minut..user posted image ...res, do sedaj jo moram pohvaliti..upam, da bo tako tudi naprej....user posted image

Nič, imejte se lepo, pozdravčke vsemuser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.