zirafa76
|
pozdravček še od nas... Tukaj imamo že skozi čudovito vreme, sončno, tako da smo kar aktivne.. ..no, še 9 dni imam do morfologije, nato pa greva z malo žirafico do Portoroža na par dni, nato pa se pridruživa atiju za nekaj dni na ladji do Benetk, ker nato gredo do Azije in je to zadnja priložnost, da smo malo skupaj....oh..se ful veselim, še posebej za Izabelo, ker vsak dan sprašuje, kje je ati... ..nato pa bova še malo vegetkale v Slo....upam, da bom zdravstveno dobra kot do sedaj, zadnje čase sem full polna energije, , da sem včeraj celo prestavljala pohištvo po dnevni sobi... ..ampak ne dvigovala, vlekla sem in tja, čistila, ....kako temu pravijo?? gnezdenje....no, samo razširiti moram že obstoječe.... Naročila sem tudi beljenje, ker želim dodati malo barv v naše belo stanovanje ter odstraniti likovne umetnosti naše male žirafe, v Ikei sem nakupila malo okrasnih zadev, pa prevleko za posteljo....v glavnem, kar nekaj delam doma, imam čas in voljo.. ... sem pa kupila tudi prva dva bodija za novega ...tako, za dušo, čeprav ima Next in Mothercare takoooooo lepe stvari .. Drugače pa sem že naštudirala ritem našega ...rad ima večere ...drugače pa je nekako kot Izabela, jutro okoli 8, okoli 12 ter nato okrog 7-8 zvečer in še enkrat 23-24..no, saj ni slabo, je idealno, če bi bilo takole, daa je enak kot Izabela, da lahko mami počiva malo... Je pa drugače Izabela full pridna, posluša, se igrava, nora je na Elmo risanko, Medvedka Pooha, Fifi..to so zadeve, ki jo priklenejo pred tv za par minut.. ...res, do sedaj jo moram pohvaliti..upam, da bo tako tudi naprej.... Nič, imejte se lepo, pozdravčke vsem