dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 vidim, da ste ene vedno zgodne. Kaj pa je tebi zgodnje, jaz namreč vstanem ob 4ih, da sem ob 5ih v službi Samo ne javljam se iz službe, ker sem tolk zakopana v delo, da mi še na misel ne pride, da bi čvekala, že tko se ne vidim ven. elaa - bomo držale pesti, da bo vse ok. Kdaj pa maš pregled? žirafa76 - mislim, da si zdej večini pokvarla že načrtovane nakupe vozičkov . Priznam, da se tudi meni ni sanjalo, da je kaj takega možno. kilogrami - zdej se tudi meni že fajn vidi trebušček, bo treba v kak nakup nosečniških hlač počasi. Danes sem bila zadnji dan v uniformi, sem že povedala v službi, da pridem jutri v civilu, ker me hlače tko tiščijo, da ni več za zdržat . Upam pa, da se jih ne bo nabralo kot prvič +27 , ker to ni blo podobno nobeni stvari. Sem bla na koncu kot nasedel kit, pa še do zdej mi je nekaj viška ostalo. No, sej drugič je blo zglednih +13, ki so takoj šli dol, tej prvi se me pa še kar klopovsko držijo tasa3 - dobrodošla! kora33 - punca, pa od kje tebi tej grozni recepti? Sej vem, ko zboliš, probaš vse živo, samo da bi se izognil antibiotikom. Mene je prejšnji teden začelo grlo malce bolet, kot da bo ena angina, pa grem v lekarno, da če mi lahko kaj dajo, pa reče nič, po limone pejte. No ja, sej sem pričakovala nekaj takega, ampak sem vseeno mislila, da mi bo vseeno kaj "prodala". Pa sem se zlgeda nekako zlizala.