zirafa76
|
Pozdrav No, midve sva sami..sem prejokala danes ful, pa še ti hormoni... tako da so bile obilne padavine, za konec pa sem še glavo udarila v rob omarice, kar mi je pustilo veliko napihnjeno brazgotino... Moj možek je sicer še v Evropi, tako da ga bomo videle 5.oktobra v Kopru , ampak samo za dan...Sem povedala, da je na križarki?? Ker so mu ponudili odlično pozicijo, ki se jo ne zavrne kar tako v današnjih časih sva se odločila, da poizkusi, kako bo in kako bo funkcioniralo...če ne bi bila noseča, bi šle seveda na ladjo za par tednov..tako pa, drugo leto.. Ampak je že povedal, da ne ve, če bo zdržal..ker nas preveč pogreša...in denar sicer je pomemben, ne pa na račun družine..ahhhh ..res mi manjka... V gllavnem, sva same, greva seveda v SLo za par tednov, pa na morje malo.. ..da se zamotiva....In Izabela je tako srečna, da greva okoli... po mamici.. Astralis..hehe. ..kako vem, o čem govoriš...Midva sva vsem povedala, da ni nobena Izka, Izabelka, ampak Izabela...in ko slišim na igriščih vse na ko, ka, me kar strese... Bili83...ne vem, če poznaš tudi, ampak midva poleg Toysa hodiva tudi v BabyOne... In je res, veliko je vse ceneje.... Kar se previjalne tiče, smo mi ravno v BabyOne kupili predalnik, ki ima zgoraj še previjalno površino in to veliko , ki pa se jo kasneje samo odstrani in ostane lep predalnik, no omarica, kjer ima Izabela vse stvari..lepo prostorna... ..in zelo pomembno..je stabilna in masivna, ker je tudi mene zmrazilo, ko sem videla nekatere kose v Slo..ali tukaj..kar je bilo ful poceni, je bilo zelo krhko ... ... Mamica37..mi v družini imamo tako starostno razliko..33, 23, 9, 7 ...pa nam je fajn.... ...no, moram pa mamo vprašat, kako je njej .... nič, imejte se.. pa čestitke za vse preglede..