|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
21.9.2009 20:54:24   
Aja1
Naslednji pregled 16.10. Takrat bomo delali še test za sladkorno. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
21.9.2009 22:10:08   
zirafa76
Pozdravuser posted image

dskubin....
žirafa76 - mislim, da si zdej večini pokvarla že načrtovane nakupe vozičkov . Priznam, da se tudi meni ni sanjalo, da je kaj takega možno.

user posted image .user posted image .to zato, ker ga jaz ne morem kupiti, ker ga še imam od prve user posted image ..no, ima dve leti...

Joj, ste pa res boge nekatere...jaz nimam časa za bolezen..no, upam, ker sem sama svoja, ..user posted image

elaauser posted image user posted image ..saj bo, glavo pokonci...točno vem kaj prestajaš...samo pozitivnouser posted image

zvesta...hvalabogu se je vse dobro končalouser posted image user posted image

Glede domačih zdravilnih pripomočkih si jaz ne upam eksperimentirati več, ker sem 1x iz prehlada, ki sem ga zdravila doma staknila pljučnico in pristala na trdih antibiotikih, ki bi jih seveda lahko preskočila, če bi...Tako da če kaj staknem, seveda prvo limone itd..ampak ko čutim, da to ne gre več, grem v lekarno..sem imela hud kašelj, ki sem ga tudi zdravila z vsemi možnimi napitki, ampak ko sem se eno jutro zbudila z tistim globokim kašljem 60 letnega aktivnega kadilca, sem šla v lekarno, kjer sem dobila en super sirup, na bazi samih zelišč in naravnih sestavin, prav čutila sem javor, seveda z nekim dodatkom, ki zdravi kašelj, primeren posebej za nosečnice in user posted image ..po treh dneh je izginiluser posted image ..
Mislim, da je včasih potrebno poseči po zdravilih, saj jih je toliko, ki so primerni za user posted image ...še vseeno bolje to, kot pa antibiotiki kasneje....
moje mnenje...

nič, grem..sem polno zaposlena z urejanjem spalnice oz.kako razpporediti pohištvo in narediti prostor za dodatno posteljo....papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
22.9.2009 7:43:18   
ninček1

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

SEPTEMBER
22.9.- lily86, gapii27
23.9.- bili83,punsha
24.9.- rosa2
25.9.-lunca83, dskubin
28.9.- kati81
29.9- žirafa76,neja.mat, niwci, bipi
 30.9.- plouse, mamica 37, dari

OKTOBER

1.10.- rožca26
2.10.- Lara73
3.10.-tasa3
5.10 - tajab, astralis

6.10.- fiesta, kora33,astralis(4), nattasha, gapii27 (morf.), spelch,
7.10.- valentinčica30 

8.10.- mucica2
9.10.- ninček1
12.10.
julieb(4)
13.10.-zimska
14.10.-vaney

15.10. - JanaB, babajči, zvesta
16.10.-aja1
19.10.- *dotika*, elaaa, bauky
20.10.-Nattasha , smuki
21.10.- ninček1(4)
23.10.-t*e*j*k*a
26.10.- rosa2

NOVEMBER

9.11.- Zimska (3D)

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
22.9.2009 7:43:42   
kora33
jutro....
ti grozni recepti so od mojega očeta....česen je naravni antibiotik...čebula tud ful neki kao razkužuje....saj se grozno sliši ...ampak oboje ful pomaga...pa sirup s čebulo niti ni tako zelo grozen...
sem bila včeraj pri zdravnici...osebni...in si uredila bolniško do pregleda, ki ga imam 6.10....moja služba je enostavno preveč stresna in rizična za mene...ne zmorem več....bomo že nekako ....sem jo vprašala glede lekadola...je rekla, da se kao lahko vzame..ampak je boljš...čim manj..oz. ne.....pol pa vedi kaj lahko in kaj ne....
glede služb....ja recesija je usekala zdaj na polno...tudi pri nas...jaz hvala bogu nisem med tistimi, ki bi jih lahko bilo strah glede odpuščanja....
ela....++++++...dostikrat G pošlje naprej...da se zavaruje...moja prijateljica je hodila ne vem kolikokrat na UZ, ker želodčka nista videli...pa pol v MB...pa je bil takoj viden....je pa boljš več mnenj.....user posted image
zvesta.....padcev je mene zelo strah...mam še iz OŠ čist slabe gležnje...sem si jih na trenungu odbojke zj.....pa včasih kar padem...zdaj v user posted image ...si tega ne smem privoščit...HB...si jo dobro odnesla....

paketi - glede na to...da imamo doma že skoraj osem letnika...smo vse stvari oddali...sem pa gledala in proučevala e paket.....za 176 evrov dobim posteljo, jogi, potovalno posteljo, trip trap stol, odejico, posteljnino, banjo.....pa še neke malenkosti...bom verjetno to vzela...oblekic mam tolko obljubljenih, da jih bom tud jaz lahko imela za enkratno uporabo...sploh če bo punčka.....

no sem se razpisala....prehlad gre na boljš...enako želim vsem drugim in en lep dan

sreča je

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
22.9.2009 7:50:55   
ninček1
Jutro!

Ajejej, ko berem včerajšnji dan(elaa, zvesta,......)Vsem vam želim,da je že vse mimo in boste imele danes super danuser posted image user posted image user posted image .

Jaz zaenkrat nekih problemov nimam, razen , da ne morem spat.Zbudim se okrog dveh ponoči in skoraj do sedmih ne spim, že peti dan zapored.To pomeni, da sem čez dan fajn crknjena.Hvala bogu , da sem doma, sicer bi v službi pod mizo zlezla.

Lep(ši) dan želim vsem in srečno na pregledih

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
22.9.2009 7:55:44   
ninček1
Super Kora, da si si zrihtala bolniško.Pol pa še malo pojamraj, pa boš vidla , da ti bodo dali do konca.
Ja mislim, da idealnih služb ni(tiste, ki jih imate, držite se jih), smo pa res lahko jezni na državo, ki vzpodbuja, kao naj imamo čim več otrok, a pol ga imaš, pa ostaneš brez službe, ti znižajo plačo in ne vem kaj še vse.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
22.9.2009 8:07:10   
ninček1

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.
user posted image Komarka (30)             (2.  ,1 )             ?                                 
user posted image busybee882006(?)     (3.  ,2. )           ?               
user posted image BOSTINA (?)                (?.   ,?. )            ?                 
user posted image biina(?)                       (? , ? )                ?         
user posted image marjetica11                                                                               

1.2.
user posted image punsha(28)               (1
. , 0
. )         gorenjska     

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1 ,0 )              Ptuj                          

3.2.
user posted image Lana)*                       (2 , ? )                                             

4.2. 
user posted image twixy (28)                 (3.  ,0. )      Tujina                                
user posted image punsha(28)               (1. , 0. )         gorenjska                         

5.2.  
user posted image ninu  (32)                    (2.  ,1. )         gorenjska                 
user posted image ToBoNi (?)                   (?.   , )            ?                                          
user posted image elaaa (31)                   (1. ,0. )          ?                                                                                 

6.2.
user posted image Kora33 (33)               (3 , 1 )          ?                                   
user posted image bambi14 (?)               (2 , 1 )            ?                                 
user posted image MATEJKA_(28)           (3. , 2.  )                MB                                   

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (? ,1. )           ?                            

8.2.
user posted image Aja1  (31)                  (2 , 1 )          dolenjska                   
user posted image Valentinčica (30)       (3 , 2 )           dolenjska                   
user posted image rosa 2(28)                  (2. ,0. )                CE 
user posted image spelch()                         ()   

?
user posted image bipi(31)                         (3., 1)

9.2 
user posted image kanna  (26)                  (2.  ,1. )        ?                           
user posted image anemona(?)                  (1. ,0. )                ?                            
user posted image ninček1(30)                 (1 , 0   )              MB                             
user posted image MANA 7(26)                  (2. ,1. )                ?                       

10.2.             
user posted image Zariya (?)                      (?. ,?. )          ?                                     
user posted image Cappy96(32)                 (2. , 1. )        ?                                    
user posted image Lara73(35)                    (3., 2.) gorenjska   

11.2.
user posted image niwci (25)                     (2.   ,0. )         NG, KK  
user posted image neja.mat (25)               (2., 1.)             NM       

12.2.
user posted image Nattasha (30)               (1.  ,0. )           MB                              
user posted image zirafa76(32)                 (2.   ,1. )            CE, Bratislava            

14.2.
user posted image plouse (29)                    (1 ,0   )               ?                        

15.2.                          
user posted image Kati81 (?)                      (3.  ,1.  )            LJ                        
user posted image Zofy (31)                        (2 , 1 )             Ljubljana
user posted image dskubin()                         (3.,2)               primorska

16.2.
user posted image Liagal (26)                     (? , ? )           ?                                                            
user posted image mucica2 (25)                  (? , ? )              CE                      

17.2.                   
user posted image gapii27 (28)                   ( 1 , 1)       Rogaška Slatina        
user posted image katy_                               (2 , ? )
user posted image Dari()                               (3., 2)        Gorenja vas                                

18.2.
user posted image P1ka23 (?)                     (1 , 0 )                ?                            
user posted image Jada82 (?)                      (1. , 0. )                Bled                
user posted image Zimska (32)                    (3.  , 1.  )               LJ  
user posted image tasa3  (?)                         ()                         ? 

19.2.
user posted image julieb(30)                        (1 , 0)            Pomurje            
user posted image tajab                                 (2, 1)              Kranj                      

20.2.
user posted image silmarillion (?)                 (2 , 1. )           ?                        
user posted image zvesta (29)                      (3 , 1 )                Lenart                   
user posted image vaney (26)                       (2 ,1 )           Dolenjska          
user posted image mamica (37)                    (4, 3)           Dolenjska  

21.2.
user posted image Astralis(36)                     (3.  , 0.  )                Praga                       

23.2.
user posted image smuki(29)                        (2.  , 0.  )              Posavje                  
user posted image fiesta (28)                      (2. ,1. )               Ajdovščina             
user posted image lily86(23)                        (1 ,0 .   )               Maribor                      

24.2.
user posted image ursulina (29)                 (3. ,1. )             ?                                    

25.2.
user posted image Rocio (28)                       (1. ,0. )                       LJ                 
user posted image rožca26 (26)                 (2. , 1. )            Domžale               

26.2.
user posted image lunca83 (26)                 (1. ,0. )                ?                            
user posted image *dotika*(30)                 (3. , 0. )                                             

27.2. 
user posted image babajči(?)                        (2.  ,1.  )                   ?                   

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1. , 0. )               LJ                                 
user posted image junehope(?)                    (2. , 1. )                  ?           
user posted image Bauky(?)                        (1. , 0. )               dolenjska       
user posted image vita(?)                             (2. , 1. )                PO                  
user posted image t*e*j*k*a(26)                (2.  ,1.  )              Konjice          
user posted image protina(?)                        (? , ? )                ?                                  

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2. , 1. )                   LJ               

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 68

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2582
       [Brisano sporočilo]
    22.9.2009 8:37:59   
    Brisani uporabnik
    [Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zvesta)
      Neposredna povezava do sporočila: 2583
       [Brisano sporočilo]
    22.9.2009 8:46:27   
    Brisani uporabnik
    [Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kora33)
      Neposredna povezava do sporočila: 2584
    22.9.2009 9:27:11   
    Lara73
    Joj kaj se vam vse dogaja! Padci! Tega me je groza ko user posted image ! Približno dve leti nazaj sem na morju pred hišo padla na stopnicah, ko je bilo mokro. Odneslo me je nazaj in sem si prebila glavo, pokasirala 2 šiva, drugače ok. Obloga na stopnicah: granit. Pre tremi tedni smo doma končno oblekli stopnišče. Obloga: GRANIT! In zdaj grem po stopnicah kot po jajcih. Stopnišče je sicer v hiši, ampak nikoli ne veš kdaj kateremu kaj kaplja po tleh.

Včeraj sem šla na aerobiko malo kosti premigat. Super! Je prilagojena nam nosečnicam. Pa še vaditeljica je noseča.

Trenutno sem v službi, sama v veliki prazni pisarni.  Večino pohištva so že odnesli, kolegici (še zadnji dve s te pisarne) sta v petek dobili knjižico. Jutri pridejo računalničarji za odklope in prenose podatkov,...skratka vzdušje moreče, depresivno. Ampak, ker imam veliko časa, prebiram vaše članke, kaj napišem in čas počaaaaaaaaasi mine. Do petka bom že zdržala.

Držte se, pa pazite na stopnicah user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
    Neposredna povezava do sporočila: 2585
    22.9.2009 10:10:08   
    komarka
    Hojla, punce!

da se malo oglaism po dooolgem času... Midva se še vedno ubadava s papirji tukaj..ne moreš verjet kr ni konca... In stanovanje postja vs ebolj naš domek...sam še plin nam morajo priklopit da bo voda topla...

V četrtek imam Svoj "slavni" diplomski izpit, in če ne bo kakega konkretnega čudeža, vam bom spet tezila novembra...tko da prosim navijajte zame!!!

SEm bila pa prejšnji teden končno tukaj na pregledu- in je bilo fajn. Imam eno maldo G, flamka in se prav dobro počutim pri njej. Zelo prijazna in tudi ji lahko zaupam...kar se mi zdi zelo pombno. Za morfologijo me je naročila 9.10., sedja je pa samo na hitro pogledala kako brca in mi povedala da je ksoraj gotovo punčka... Tako da mi se že pogovarjamo z Rebeko user posted image

SEm na hitro malo preletela zadnje strani in vidim da s eenih kr smola drzi. Punce en topel objem in drzte se!
    Poljubčki iz Bruslja

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2586
    22.9.2009 14:23:41   
    punsha
    Hoj hoj,
    vam vsem pošiljam malo sončka, zunaj je res čudovit dan. Se bom upam da kasneje spravila malo ven. danes sem bolj taka, glava me boli, počivat ne morem (imam očitno dovolj), bi se bilo pa fino malo zmigat. Joj, tako bi šla malo zapravljat za malega user posted image . Malo še čakam, da še moj user posted image kaj omeni, bi rada da greva skupaj. No pa najprej moram sosedo ujeti, mi je že večkrat ponujala oblekice, pa se mi je vedno zdelo še prezgodaj. Ampak sedaj pa mislim da počasi pa lahko začnem, da ne bo potem preveč.
    Jutri imam pa morfologijo, komaj čakamuser posted image . Mali je tako živahen in ima zjutraj in ob večerih cel cirkus tam notriuser posted image . Čutim ga preko celega dneva in na vseh možnih mestih trebuha - zgoraj, spodaj, desno, levo...
    Upam da vaši prehladi že odhajajo in se vse bolje počutite. Se tudi jaz strinjam glede zdravil...najprej domači "zvarki", kot so smrekovi vršički, med, limona, no česna nisem nikoli uporabljala,se očitno ne spomnim nanj, je pa res da je naravni antibiotik...ampak če je pa počutje preslabo, če se ne izboljšuje, potem pa vsekakor nima smisla čakati in je potrebno k zdravniku. Sploh pa se mi zdi pomembno to sedaj, ko poleg sebe odgovarjamo še za malčka v trebuhu.

(odgovor članu komarka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2587
    22.9.2009 14:56:06   
    Kati81
    No se še jaz oglašam. Kljub temu da smo na dopustu na vikendu. Končno smo tudi tukaj postali povezani s svetom, so nam prklopli internet, tv in telefon, carsko. Prej nismo videli popolnoma nič na sobno anteno.

Pri nas vse po starem, sam da sem jaz danes full utrujena, brez volje pa še glava me nekaj boli, ampak bo šlo mimo. Pri nas tudi mali brca na polno, sploh zjutraj in zvečer. Sedaj ga čutim tudi v drugih položajih, prej sem ga samo če sem bila mirna in ležala.

Kar se tiče bolniških nimam pojma kako to gre, jaz sem bila že v prvi nosečnosti na bolniški, ker je pač šlo za zdravje mojega otroka in izogib prezgodnjemu rojstvu se sploh nisem zanimala kok se mi bo to poznalo na plači oz kasneje na porodniški, ker nič ne odtehta tega da se otrok rodi ob pravem času in je zdrav, pač 100E gor al dol. Pa ne rečem da mi ne bi bili prišli prav, ker Kaja ni bila dojena in smo kupovali mleko, NOvalac takrat ena škatla za 3 dni je bila 8E, pol si pa preračunajte, sam ni mi žal in tudi sedaj bom doma na bolniški bomo že pregurali.

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 2588
    22.9.2009 19:09:28   
    Lily86
    Jaz se na hitrco javljam z današnjega pregleda. Poslušali smo srčka, kile od začeta nosečnosti + 2 kg, pritisk super, v glavnem - vse ok. Ker sem imela pregled popoldan in je bila čakalnica skoraj prazna, sem jo prosila za en hiter ultrazvok, ki ga ima kar v ordinaciji, pa je rekla da ni problema. Spola ni hotel pokazat... Je rekla, da je še prehitro (?!) in bomo na morfologiji bolj pogledali. Sicer pa je rekla, da nič ne štrli, tak da jaz mislim da sumi na pupo. Čeprav imam jaz še vedno filing, da nosim fantka...

Datum naslednjega pregleda: 14.10. - morfologija. Pa danes mi je rekla, da lahko pride partner tudi zraven. user posted image  Komaj čakam!

Nosečke moje, lepo se mejte in uživajte v teh mesecih, ker bodo še prehitro mimo... Jaz moram rečt, da se še nikoli prej nisem počutila tak fajn kot te mesece. Kar smeji se mi cele dneve. user posted image

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu Kati81)
    Neposredna povezava do sporočila: 2589
    22.9.2009 19:54:13   
    ninček1
    user posted image

user posted image

PREGLEDI:

SEPTEMBER
    23.9.- bili83,punsha
    24.9.- rosa2
    25.9.-lunca83, dskubin
    28.9.- kati81
    29.9- žirafa76,neja.mat, niwci, bipi
     30.9.- plouse, mamica 37, dari

OKTOBER

1.10.- rožca26
    2.10.- Lara73
    3.10.-tasa3
    5.10 - tajab, astralis

6.10.- fiesta, kora33,astralis(4), nattasha, gapii27 (morf.), spelch,
    7.10.- valentinčica30 

8.10.- mucica2
    9.10.- ninček1
    12.10.
    julieb(4)
    13.10.-zimska
    14.10.-vaney, Lily86

15.10. - JanaB, babajči, zvesta
    16.10.-aja1
    19.10.- *dotika*, elaaa, bauky
    20.10.-Nattasha , smuki
    21.10.- ninček1(4)
    23.10.-t*e*j*k*a
    26.10.- rosa2

NOVEMBER

9.11.- Zimska (3D)

*drugi pregled (in nadaljnji)
    *morfologija 

Lily86 in Gapii27user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ninček1 -- 22.9.2009 20:05:39 >

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2590
    22.9.2009 19:58:19   
    gapii27
    ojla

naš pregled je mimo...tamaladva sta se obračala ko norauser posted image  sta 3 dni v velikosti razlike in je rekla da je to malo. spol nismo vidliuser posted image , zapta čist, MV dolg in zaprt

glede mojih bolečin na levi strani pa je rekla da so vezi se začele raztegovat na eni strani bolj ko na drugi ker je ta nižje in bolj zateguje.... hemeroidi pa zaprtost pa normalni

punsha faj rihtaj jutre

nočko babe žabe

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2591
    22.9.2009 20:04:45   
    Aja1
    Juhuhu, super za vse preglede. user posted image user posted image user posted image

Jaz imam jutri zadnji dan bolniške in kar komaj čakam četrtek, da grem malo v civilizacijo, ker tele štiri stene me že kar morijo. Vem pa, da me čaka ogromno dela.

Jutri držimo pesti pa za bili83 in punsho. user posted image

(odgovor članu gapii27)
    Neposredna povezava do sporočila: 2592
    23.9.2009 7:24:49   
    kora33
    jutro...
    no jaz mam pa danes zadnji dan dopusta in jutri nastopim z bolniško....pa prvi mesec še ne bo krize...vem, da mi delodajalec ne bo poslal kake kontrole...pol ....me je že zdaj strah...ker nisem na bolniški zarad težav v nosečnosti, ampak zaradi rizičnosti delovnega mesta....me zanima, če katera ve, kako izgleda ta kontrola...a zahtevajo kak osebni dokument od tebe....če ne bi lahko kaka prijateljica naredila uslugo in bila tisti čas doma, ko bi jaz mela res kako strašno potrebo po čem...npr...kako razvajanje na pedikuri...šoping zauser posted image  in podobno....ne vem....mislite, da bi se dalčo tako zgoljufat...ha ha ha...saj ne da mislim ne vem kolko okrog letat...samo občasno potem v noembru pa decembru bi pa šla v kak šoping...vsaj voziček, če ne kaj drugega.....
    a žleht razmišljam...dej povejte, če mate kako izkušnjo.....
    lp

sreča je

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2593
    23.9.2009 8:01:17   
    Lara73
    kora33 he he, si se pa dobro spomnila. kaj gleda komisija ne vem. mogoče je zadosti da vidi trebušček? Tudi sama sem že preko komisije na bolniški, ampak moram pa še v službi dokončat.

joj, me že čakajo za kufe in moram letet......

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 2594
    23.9.2009 8:21:46   
    Anonimen

Dobro jutro vsem,

Kora33, mislim, da je prevelika skrb glede kontrole odveč. Jaz sem v bolniški že od samega začetka (od 6. tedna), pa do sedaj nisem imela nobene kontrole. Osebna zdravnica je v moj karton napisala, da priporoča sprehode, tako nisem 100% vezana biti doma. Živimo pri tašči in tastu in z njima sem dogovorjena, da me v primeru kontrole takoj pokličejo, da priletim domov. Tako grem velikokrat v šoping, ... Ob nedeljah naj ne bi bilo kontrole (malo sem brskala po internetu) in takrat si privoščim kakšen daljši izlet (npr. v Ljubljano, 30 km daleč). Na dopust pa nisem upala, tako sem letošnje vroče poletje preživela doma user posted image . Bomo naslednje leto nadoknadili.
    Pozdrav, 

(odgovor članu Lara73)
      Neposredna povezava do sporočila: 2595
    23.9.2009 8:35:13   
    valentinčica30
    Glej pri nas hodi kontrola, meni je delodajalec ne pošilja, ker sem zaposlena sama pri sebi. Prihaja pa en gospod z rdečim avtom, ki pokriva kar dober del Slovenije in ko pride k tebi, preveri dokument, naredi zapisnik, ki ga podpišeš.
    Sama še nisem imela kontrole, pa sem tak skoz doma, saj imam v odločbi napisano samo izhod do zdravnika. Sicer pa če te dobijo, ti bo ja tvoja G dala potrdilo da si bla pri njej, vsaj moja mi ga je obljubila. sicer pa moraš dvakrat manjkat doma, da ti vzamejo bolniško (to sem na forumu prebrala, sam ne vem kje).
    Je pa še neki dobro vedet, različna podjetja imajo različne kontrole, ki ti jo lahko pošljejo tudi ko si že na zdravstveni grbi, tako da mislim, da to ni hec. Mojo mamo so recimo obvestili, da jih bo v primeru, da so na bol niški kontroliralo neko zasebno podjetje, so kar dopise dobili.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2596
    23.9.2009 8:37:27   
    Lara73
    no pa sem nazaj. vsako jutro gremo v službi na kavico. se napokamo v avto in papa. Zdej ko je firma že zaključena je itak vseeno. ampak jaz pijem kakao s smetano! majo tko dobro smetanco.

danes me čaka spet aerobika za nosečke. komaj čakam.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2597
    23.9.2009 8:39:53   
    ninček1
    Dobro jutro!

Tudi jaz imam v kartoteki predpisane sprehode, tako, da se ne obremenjujem preveč s komisijo.Gledam pač, da ne posedam po kavicah po mestu, kjer me lahko vidijo, čeprav, me je že vidla eno soboto v mestu ena najhujša opravljivka na naši firmi.Samo se ne sekiram, ker sem bila na sprehodu. Kolegica, ki je pred časom rodila je bila od petega meseca naprej na bolniški, pa je bila vmes 1 mesec na morju, je pa baje neka finta, da moraš osebnemu zdravniku to povedat in , če on presodi, da morska klima tebi koristi in da lahko tudi tam počivaš, mislim, da ti nič ne morejo.Res, pa je, da ne poznam niti ene(pa jih poznam dosti , ki so zaradi nosečnosti na bolniški)kateri bi prišli cinglat na vrata.Upam, da ne bom jaz prvauser posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2598
    23.9.2009 8:47:17   
    ninček1
    Ja Valentinčica, to sem jaz tudi slišala, da te morajo obvestit, z dopisom.Je pa res, da če te hoče delodajalec zajuser posted image lahko tudi detektiva najame-naš user posted image bi bil tega sposoben.Tako, da jaz mislim, da na sprehode lahko hodiš, ni pa fajn, da te glih vidijo vsak dan na kavicah.
    Pa če te ni doma, ti v nabiralniku pustijo obvestilo, tako, da veš, da se drugič več ne zezaš.

Jaz sem se odločla, da bom po trgovinah raje hodla tisti dan, ko imam preglede.

Je pa res tudi to, da me pa vsake toliko kličejo iz službe naj jim pridem to in to pokazat kako se naredi tako, da.....user posted image Jih vstrelim, če mi oni pošljejo komisijo....

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2599
    23.9.2009 8:58:08   
    bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Ja Valentinčica, to sem jaz tudi slišala, da te morajo obvestit, z dopisom.Je pa res, da če te hoče delodajalec zajuser posted image lahko tudi detektiva najame-naš user posted image bi bil tega sposoben.Tako, da jaz mislim, da na sprehode lahko hodiš, ni pa fajn, da te glih vidijo vsak dan na kavicah.
    Pa če te ni doma, ti v nabiralniku pustijo obvestilo, tako, da veš, da se drugič več ne zezaš.

Jaz sem se odločla, da bom po trgovinah raje hodla tisti dan, ko imam preglede.

Je pa res tudi to, da me pa vsake toliko kličejo iz službe naj jim pridem to in to pokazat kako se naredi tako, da.....user posted image Jih vstrelim, če mi oni pošljejo komisijo....

oj,

jaz pa sem te že mislila na kofe v mesto povabit,.....bi šla malo na sprehod z našo bauco, pa v milera, pa kofeeeeeeee,.....

A si za?

user posted image

Jaz sem bla celo prejšno nos. v bolniški,........IVF, pa ni blo kontrole ali pa me ni blo doma-hihihiiiiii

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2600
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
    Oton ... iz avtomobila
    He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.