|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
18.9.2009 22:00:18   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Oooo ,kokica helo.Daj rečima kako meni je danes.In ostale seveda.Če me zmanjka te veste da je lakotauser posted image .Sta šla tak hitro spat ,da bo še verjetno akcija.

Jaz pa sem zmazala trojanski krof pa sem sita...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 426
18.9.2009 22:00:25   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tisto zgoraj je Lija napisala tak da.. dajte vaše user posted image pred računalnik da preberejo in se zmenijo kaj se imajo za zmenit user posted image user posted image

moj že spi...jutri...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 427
18.9.2009 22:00:27   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Jaz bi pa rada kakšen nasvet kaj dati otroku jestuser posted image Se mi zdi, da vsak dan isto kuham. Ker sva šele dobro začela, mu kaj drugega kot krompir, korenček, cvetačo, brokoli, bučke ne kuham. Kako jim dajete rdečo peso? A jo posebej skuhate in jo jejo samo, al pomešano z ostalimi stvarmi? Zelo lepo je kuhano zelenjavo, medtem ko mu sveže sadje ne diši, pač pa kuhano. Samo jaz bi ga rada navadila tudi na sveže.

Pa še to - tiste ki jih hranite po flaški - kdaj ste šle na 2 pri mleku?

Rdeča pesa- pri nas ne bo šla skozi, ker se je kar tresel zraven..jaz pa rolala od smeha..

2- pri 6 mesecih...Imam pa Nestle Beba

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 428
18.9.2009 22:00:28   
Persida hvala za sprejemuser posted image user posted image user posted image joj jaz se bom poluala tle...kakšne ima moja Laura...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 429
18.9.2009 22:00:29   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

ojla...čveke...mi smo pa od nedelje bili v bolniciuser posted image sem mu dala v nedeljo zveča fizološko v noseka ker je mel fejst zamašenega pa se je začel dušit-kar hlipal je za zrakom...bil je tak božčekuser posted image mi je v bolnici rekla da se mu je vse iz noska zaletelo v grlu ko se mu je raztopilo...pol pa so ugotovili da ma ušeska vneta,pa grlo vneto...je virozo fasal...danes pa mi pove da ima pozitivni test na rotavirus a zaenkrat še nima driske...
kako ve davate kaplice ad3 oz d3?na žličko al z mlakom oz čajem?

user posted image user posted image user posted image

D3- na žličko, na katero sem nakapala par kapljic mojega mleka...ja, še vedno ga imam user posted image a mali noče vlečti več...črpati pa se mi ne da več...sem si 4 mesece ....user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 430
18.9.2009 22:01:38   

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Čer sem lahko malo v vaši družbi???user posted image

Kako vprašanje! Seveda! user posted image user posted image user posted image

Juhuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 431
18.9.2009 22:01:46   
ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: yania

ojla...čveke...mi smo pa od nedelje bili v bolniciuser posted image sem mu dala v nedeljo zveča fizološko v noseka ker je mel fejst zamašenega pa se je začel dušit-kar hlipal je za zrakom...bil je tak božčekuser posted image mi je v bolnici rekla da se mu je vse iz noska zaletelo v grlu ko se mu je raztopilo...pol pa so ugotovili da ma ušeska vneta,pa grlo vneto...je virozo fasal...danes pa mi pove da ima pozitivni test na rotavirus a zaenkrat še nima driske...
kako ve davate kaplice ad3 oz d3?na žličko al z mlakom oz čajem?

božček...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kaj vse ste pobrali...
ma jaz mu dajem tole fiziološko že cel teden intenzivno, to pomeni večkrat na dan iz bočnega položaja po ene o.3 ml v nosek naenkrat...pa se mi že tako smili, ko ravno napačno vdihne, pa kar zraka zmanjka...kar učke ven izbuli in se fuuuullll ustraši...no danes sem mu samo 1x dala, ker ima že kar travme, ko ga samo na previjalno dam....ma so bogi res...pa še en klinc pomaga tale fiziološka,,,,no vsaj sčisti nosek trenutno....dolgotrajno je..to pa res...

meni je tudi večkrat to nardil,zdaj pa mu je bila taka sila da sem ga v pižami v bolnico peljala,je bruhal po pol ure mučenja slino in izcedke iz nosu...mi je pa v bolnici rekla naj raje operi dam ko ma fejs zamašeno...je tud v bolnici dobival pa je zdaj skoraj v redu...rota virus je pa zgleda v bolnici fasal so bili trije v sobi in dva sta prišla z virusno drisko...to pa je lepa stvar bolnic-dobiš bonus za domovuser posted image user posted image user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 432
18.9.2009 22:01:52   
PERSIDA
ema tiara - upam ,da minejo te slabosti.Jaz bi bla še kdaj s trdim trebuhom beri(ker trebuh itak mam samo trdega ne )user posted image ,samo je pri nas proizvodnja v recesiji

trinity22 - hvala, veš ,če bi bilo katera imela dva mušketirja bi ravno tako zmogla ,ker druge ni kot ,da morašuser posted image  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 433
18.9.2009 22:04:20   
Jaz dam D3 na žličko po vrhu pa mleko...pa ga nima rada ampak ok se potrudimo malo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 434
18.9.2009 22:04:28   
Najaa

Oooo ,kokica helo.Daj rečima kako meni je danes.In ostale seveda.Če me zmanjka te veste da je lakotauser posted image .Sta šla tak hitro spat ,da bo še verjetno akcija.

Jaz pa tri taščine slivove cmoke in bom počla.user posted image

In še to, da ne citiram unega posta - svaka ti čast za čpanje 4m.user posted image  Naj ti ne bo hudo, ponosna si lahko na sebe.user posted image  Pa je os začetka sam tvoje mleko pil al si dodajala?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 435
18.9.2009 22:04:29   
PERSIDA
Najaa - upam ,da ne boš še s kakim hamrom po Niki tolklauser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 436
18.9.2009 22:05:00   
dana

dana -mojadva imata dvojko hrane en mesec dni ,pa bi jo menjala že prej samo sem še imela enko zaloge.Nisem nič p.vprašala kar sama sem šla na dvojko ,ker sta me pri enki skoraj pojedlauser posted image .In tudi ko sem rekla ,da jima dajem dvojko me ni nič okregala samo vprašala ,če dodajam gh in kaj.Tudi tukaj ni imela nič za pripomnit.Na začetku sem upoštevala vse njene nasvete (uspešno),sedaj ,pa sta gospodiča tako dobro razvita ,hvalabogu trkam,da mi ničesar ni prepovedala.Dobita samo pohvale ko jih vidi.In seveda mamici raste rit ,zato ,pa je tako velikauser posted image .

Persida, a se ti zdi da sta bila po 2 bolj sita?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 437
18.9.2009 22:06:02   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

punce a uporablja katera plenice BABYLOVE iz dm-a in če ja, kako je zadovoljna z njimi, jaz sem jih včeraj kupla poskusno en paket, zaenkrat so mi OK, je pa res, da zgledajo take plastične, čeprav na otip so mehke, sem prej kupovala Pampers Premium, ki so zelo drage, pa niso glih tak kvalitetne, da bi si zaslužle tako ceno, so me razočarale, sploh, ker so Tiano ta grdo obribaleuser posted image

Jaz jih uporabljam...sedaj sva na štirki...ampak izključno za čez dan in še to max 3h, ker potem postanejo trde kot les...ponoči pa Pampers Baby Dry...iz Mullerja...

bom kar tule pokomentirala, hvala vsem za odgovore in ugotovitve ...jaz sem zaenkrat zadovoljna z njimi, prepuščajo ne, pa naša Tiana jo je imela včeri ponoči gor celo noč od 20h pa do 9h pa ni bila trda sem še zanalašč probala, ker sem tu prebrala da tiste iz L trde postanejouser posted image  Ne vembom vidla, zdaj jih tak moram porabit ta paket .... drugače pa ko sem imela Mullerjeve pa ene iz Leclerca je Tiana takoj po drugi plrnički dobila rdečo ritko, sicer ne okoli ampak noter po sredi pa je bilo takoj rdečo, še včasih pri Pampeskah, zdaj pa tega še nisem opazla.

Drugače pa vem da je razlika ali jih kupiš v Sparu ali pa v Mullerju, sam kar je iz dm-a je itak vse za Avstrijski in nemški trg delano.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 438
18.9.2009 22:06:02   
Najaa

Najaa - upam ,da ne boš še s kakim hamrom po Niki tolklauser posted image

user posted image user posted image user posted image  Komaj sem dojela, da misliš kladivo!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 439
18.9.2009 22:06:23   
ema tiara
zdaj me je začelo malo stiskat če bom zmogla...sem bila na uz in videla to bitje sem se komaj zavedla da bo lucas komaj emo leto star ko bo ta privekal na svet...tavečji razgrajač pa bo štiri...še dobro da so punce večje...no ja z njima imam druge probleme...user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 440
18.9.2009 22:07:15   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

In še to, da ne citiram unega posta - svaka ti čast za čpanje 4m.user posted image  Naj ti ne bo hudo, ponosna si lahko na sebe.user posted image  Pa je os začetka sam tvoje mleko pil al si dodajala?

Ja, res je bila dolga doba. Hvala. Na začetku je bilo mojega dovolj, potem pa kljub popitemu tovornjaku piva (ohne alko seveda) mi je zaloga upadala, da sem bila na 50:50, potem 30:70 in tako naprej...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 441
18.9.2009 22:08:17   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: dana

dana -mojadva imata dvojko hrane en mesec dni ,pa bi jo menjala že prej samo sem še imela enko zaloge.Nisem nič p.vprašala kar sama sem šla na dvojko ,ker sta me pri enki skoraj pojedlauser posted image .In tudi ko sem rekla ,da jima dajem dvojko me ni nič okregala samo vprašala ,če dodajam gh in kaj.Tudi tukaj ni imela nič za pripomnit.Na začetku sem upoštevala vse njene nasvete (uspešno),sedaj ,pa sta gospodiča tako dobro razvita ,hvalabogu trkam,da mi ničesar ni prepovedala.Dobita samo pohvale ko jih vidi.In seveda mamici raste rit ,zato ,pa je tako velikauser posted image .

Persida, a se ti zdi da sta bila po 2 bolj sita?

Men se ne zdi, je pa bolj mastno, kar se opazi na cuclju...ga je težje oprati...user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 442
18.9.2009 22:08:20   
PERSIDA
Pa lepo vas prosim kako naj imajo te kapljice radi ko ,pa so grenke ko pes.Sem jih  sprobala zato jih turim v mleko,pa ni pitožbuser posted image .Ko ,pa sta v bolnici dobivala z glukozo,pa sta vedno ven šibala pol seveda tudi zato,ker sta takrat imela še železo.V glavne bogi naši ko morajo tako svinari*o pituser posted image .Sorči.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 443
18.9.2009 22:08:55   
yania
evo, sem malo prebrala nazaj...

Persida, res si carica ob dveh malih...pa to gre en v eno smer, drug v drugo.....jaz sem zdej vsaj malo odrešena, ko smo danes dobili blazino,peno, iz Kranja...user posted image user posted image user posted image tako je užival gor...a dam slikco gor?...ma je pa velika pena 2x 2 m...smo kar mal mizo prestavili, da je blizu mene ko kuham, pospravljam kuhinjo...itak se mi svet obrača v njej...zdej pa še bolj, ko je moj miško zraven in se krega, ko ga rokce še ne ubogajo vedno...pa gre kar rikverc, ko hoče naprej..no včasih pa mu rata naprej in to tako, da rokce stegne in se vrže na trebušček in spet rokce naprej in se vrže....haha,,,kako se mu smejim...pravi smeško je...no zdej vsaj lahko začneva telovaditi, kot se zagre...

Pa a veste da se ne sme tako pozno jesti...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 444
18.9.2009 22:09:04   
Nina00
Dober večer!

Brin spi. Moj pa je šel v sobico od večjega fantina pa ga sumljivo dolgo ni nazaj. Imam občutek, da sta oba zaspala user posted image  Če ga še 10 minut ne bo, bom šla preverit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 445
18.9.2009 22:10:00   

Pa lepo vas prosim kako naj imajo te kapljice radi ko ,pa so grenke ko pes.Sem jih  sprobala zato jih turim v mleko,pa ni pitožbuser posted image .Ko ,pa sta v bolnici dobivala z glukozo,pa sta vedno ven šibala pol seveda tudi zato,ker sta takrat imela še železo.V glavne bogi naši ko morajo tako svinari*o pituser posted image .Sorči.

Se strinjam s tabo...jaz sem tud jih z jezikom mogla probat kaj še jaz ne bi probala ja ne bi kar je mlečnegauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 446
18.9.2009 22:10:01   
KOKICA32

punce a uporablja katera plenice BABYLOVE iz dm-a in če ja, kako je zadovoljna z njimi, jaz sem jih včeraj kupla poskusno en paket, zaenkrat so mi OK, je pa res, da zgledajo take plastične, čeprav na otip so mehke, sem prej kupovala Pampers Premium, ki so zelo drage, pa niso glih tak kvalitetne, da bi si zaslužle tako ceno, so me razočarale, sploh, ker so Tiano ta grdo obribaleuser posted image

Jaz jih uporabljam...sedaj sva na štirki...ampak izključno za čez dan in še to max 3h, ker potem postanejo trde kot les...ponoči pa Pampers Baby Dry...iz Mullerja...

bom kar tule pokomentirala, hvala vsem za odgovore in ugotovitve ...jaz sem zaenkrat zadovoljna z njimi, prepuščajo ne, pa naša Tiana jo je imela včeri ponoči gor celo noč od 20h pa do 9h pa ni bila trda sem še zanalašč probala, ker sem tu prebrala da tiste iz L trde postanejouser posted image  Ne vembom vidla, zdaj jih tak moram porabit ta paket .... drugače pa ko sem imela Mullerjeve pa ene iz Leclerca je Tiana takoj po drugi plrnički dobila rdečo ritko, sicer ne okoli ampak noter po sredi pa je bilo takoj rdečo, še včasih pri Pampeskah, zdaj pa tega še nisem opazla.

Drugače pa vem da je razlika ali jih kupiš v Sparu ali pa v Mullerju, sam kar je iz dm-a je itak vse za Avstrijski in nemški trg delano.

Tu se pa jaz ne bi strinjala, ker na njih lepo piše Made in Poland...Verjemi, sem delala raziskavo tržišča...user posted image No, če pa kupiš njihovo znamko, pa ja, potem so nemške...

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 447
18.9.2009 22:10:48   
Najaa

zdaj me je začelo malo stiskat če bom zmogla...sem bila na uz in videla to bitje sem se komaj zavedla da bo lucas komaj emo leto star ko bo ta privekal na svet...tavečji razgrajač pa bo štiri...še dobro da so punce večje...no ja z njima imam druge probleme...user posted image

Dobra si, res. Še ena supermami poleg naše PERSIDE.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 448
18.9.2009 22:10:55   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ja, res je bila dolga doba. Hvala. Na začetku je bilo mojega dovolj, potem pa kljub popitemu tovornjaku piva (ohne alko seveda) mi je zaloga upadala, da sem bila na 50:50, potem 30:70 in tako naprej...user posted image

Ja, vem kako je, ko zaćne padat količina. Men je kar dolgo zdržalo, no 5m dojenja z večernim dodatkom. Ni slabo za 7t prej rojenega otroka in s CR.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 449
18.9.2009 22:11:37   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?