KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 punce a uporablja katera plenice BABYLOVE iz dm-a in če ja, kako je zadovoljna z njimi, jaz sem jih včeraj kupla poskusno en paket, zaenkrat so mi OK, je pa res, da zgledajo take plastične, čeprav na otip so mehke, sem prej kupovala Pampers Premium, ki so zelo drage, pa niso glih tak kvalitetne, da bi si zaslužle tako ceno, so me razočarale, sploh, ker so Tiano ta grdo obribale Jaz jih uporabljam...sedaj sva na štirki...ampak izključno za čez dan in še to max 3h, ker potem postanejo trde kot les...ponoči pa Pampers Baby Dry...iz Mullerja... bom kar tule pokomentirala, hvala vsem za odgovore in ugotovitve ...jaz sem zaenkrat zadovoljna z njimi, prepuščajo ne, pa naša Tiana jo je imela včeri ponoči gor celo noč od 20h pa do 9h pa ni bila trda sem še zanalašč probala, ker sem tu prebrala da tiste iz L trde postanejo Ne vembom vidla, zdaj jih tak moram porabit ta paket .... drugače pa ko sem imela Mullerjeve pa ene iz Leclerca je Tiana takoj po drugi plrnički dobila rdečo ritko, sicer ne okoli ampak noter po sredi pa je bilo takoj rdečo, še včasih pri Pampeskah, zdaj pa tega še nisem opazla. Drugače pa vem da je razlika ali jih kupiš v Sparu ali pa v Mullerju, sam kar je iz dm-a je itak vse za Avstrijski in nemški trg delano. Tu se pa jaz ne bi strinjala, ker na njih lepo piše Made in Poland...Verjemi, sem delala raziskavo tržišča... No, če pa kupiš njihovo znamko, pa ja, potem so nemške...
|