Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 12:41:00
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 punce a uporablja katera plenice BABYLOVE iz dm-a in če ja, kako je zadovoljna z njimi, jaz sem jih včeraj kupla poskusno en paket, zaenkrat so mi OK, je pa res, da zgledajo take plastične, čeprav na otip so mehke, sem prej kupovala Pampers Premium, ki so zelo drage, pa niso glih tak kvalitetne, da bi si zaslužle tako ceno, so me razočarale, sploh, ker so Tiano ta grdo obribale ne, js uporabljam hoferjeve...iz dm-a imam krpice babylove in so mi čist ok...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 12:50:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 punce a uporablja katera plenice BABYLOVE iz dm-a in če ja, kako je zadovoljna z njimi, jaz sem jih včeraj kupla poskusno en paket, zaenkrat so mi OK, je pa res, da zgledajo take plastične, čeprav na otip so mehke, sem prej kupovala Pampers Premium, ki so zelo drage, pa niso glih tak kvalitetne, da bi si zaslužle tako ceno, so me razočarale, sploh, ker so Tiano ta grdo obribale Jaz jih uporabljam...sedaj sva na štirki...ampak izključno za čez dan in še to max 3h, ker potem postanejo trde kot les...ponoči pa Pampers Baby Dry...iz Mullerja...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 12:50:38
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ne uprabljam babylove plenice samo ti ,pa povem ,da je razlika v pamperskah ,če naše kupiš ali avstrijske.Tako je tudi pri mehčalcu.Lenor pri nas definitivno manj diši kot avstrijski.Pa sem vedno mislila ,da je vseeno kje kupiš isto znamko ,pa ni,žal.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 12:52:40
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kaj je gospa trezika kdaj vaša malekost pride kaj pohajat po mbju? Da ne bo prej Maruša sama prišla .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 12:53:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ne uprabljam babylove plenice samo ti ,pa povem ,da je razlika v pamperskah ,če naše kupiš ali avstrijske.Tako je tudi pri mehčalcu.Lenor pri nas definitivno manj diši kot avstrijski.Pa sem vedno mislila ,da je vseeno kje kupiš isto znamko ,pa ni,žal. Se strinjam s Persido..zato sama VSO kozmetiko in pralne praške, zobne paste, krtačke... kupujem v Mullerju, ker imajo vso robo Made in Germany in ne Made in Poland!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 12:54:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj je gospa trezika kdaj vaša malekost pride kaj pohajat po mbju? Da ne bo prej Maruša sama prišla . Da se končno dobimo, ja...počakamo, da pride Tasa iz dopusta..torej po 28.09.---?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 13:01:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz pa bom danes mojemu pikecu probala dati rdečo peso...pa pire krompir in belo meso...No, samo rdeče pese še ni jedel, ostalo že vse, pa bomo videli! Tasa- Kakšen jogurt si kupila? Navadnega? Katere mlekarne in koliko m.m.? Pa javi, kako ga bo Lija sprejela!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 13:01:44
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj je gospa trezika kdaj vaša malekost pride kaj pohajat po mbju? Da ne bo prej Maruša sama prišla . drugi teden prideva enkrat popoldan....sigurno.... točen dan pa še javim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 13:03:46
|
|
|
|
trezika
|
midve sva pa včeraj jedli meso in zelenjavo.... ati je bil čist happy kr je cel krožnik zmazala dans pa juhico s korenčkom in zvezdicami.... sn mislila da mi bo kr na ležalniku zadremala...oči ji je kr skup vleklo, samo jedla pa je
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 13:05:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA copatki- mi jih je kar nekaj všeč ,a mi kupiš kere? nimajo take velike cifre kot imš ti nogo A misliš za tamala dva..kire bi imela?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 13:07:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 punce a uporablja katera plenice BABYLOVE iz dm-a in če ja, kako je zadovoljna z njimi, jaz sem jih včeraj kupla poskusno en paket, zaenkrat so mi OK, je pa res, da zgledajo take plastične, čeprav na otip so mehke, sem prej kupovala Pampers Premium, ki so zelo drage, pa niso glih tak kvalitetne, da bi si zaslužle tako ceno, so me razočarale, sploh, ker so Tiano ta grdo obribale Jaz ne uporabljam teh, mi niso bile ok zato smo jih pošiljali na primorsko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 13:08:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj je gospa trezika kdaj vaša malekost pride kaj pohajat po mbju? Da ne bo prej Maruša sama prišla .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 13:08:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika midve sva pa včeraj jedli meso in zelenjavo.... ati je bil čist happy kr je cel krožnik zmazala dans pa juhico s korenčkom in zvezdicami.... sn mislila da mi bo kr na ležalniku zadremala...oči ji je kr skup vleklo, samo jedla pa je očitno zvezdice delajo svoje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 13:10:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz pa bom danes mojemu pikecu probala dati rdečo peso...pa pire krompir in belo meso...No, samo rdeče pese še ni jedel, ostalo že vse, pa bomo videli! Tasa- Kakšen jogurt si kupila? Navadnega? Katere mlekarne in koliko m.m.? Pa javi, kako ga bo Lija sprejela! kupila sem LM 1,3 m.m. nisem upala 3,2 noter sem ji banano zmučkala ampak ni bila zadovoljna..mi je banano kr ven špukala. Tak da Liji zagotovo nebom morala rečt kdaj da je opica ke banane nima rada
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 13:11:10
|
|
|
|
tasa_m
|
emvvm mmmm YN G V S
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 13:12:07
|
|
|
|
tasa_m
|
Tisto zgoraj je Lija napisala tak da.. dajte vaše pred računalnik da preberejo in se zmenijo kaj se imajo za zmenit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 13:14:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ne uprabljam babylove plenice samo ti ,pa povem ,da je razlika v pamperskah ,če naše kupiš ali avstrijske.Tako je tudi pri mehčalcu.Lenor pri nas definitivno manj diši kot avstrijski.Pa sem vedno mislila ,da je vseeno kje kupiš isto znamko ,pa ni,žal. to sem tudi že jaz slišala. ampak naj bi bile tudi stvari iz mullerja boljše kot drugje ker oni imajo direktni uvoz iz nemčije al avstrije al kod že. drugje v drugih trgovinah pa imajo stvari dobavljene iz poljske al nekaj takega ki dela za južno in vzhodno evropo... koliko je res na stvari ne vem. mogoče je za lase privlečeno vseskupaj ampak kakorkoli že ful dosti ljudi mi je reklo da je avstrijska roba definitivno boljša...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 13:15:33
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tisto zgoraj je Lija napisala tak da.. dajte vaše pred računalnik da preberejo in se zmenijo kaj se imajo za zmenit bi jo dala, ampak spi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 13:15:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ne uprabljam babylove plenice samo ti ,pa povem ,da je razlika v pamperskah ,če naše kupiš ali avstrijske.Tako je tudi pri mehčalcu.Lenor pri nas definitivno manj diši kot avstrijski.Pa sem vedno mislila ,da je vseeno kje kupiš isto znamko ,pa ni,žal. Se strinjam s Persido..zato sama VSO kozmetiko in pralne praške, zobne paste, krtačke... kupujem v Mullerju, ker imajo vso robo Made in Germany in ne Made in Poland! aha no to sem jaz hotela povedat v oni moji klobasi
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 13:19:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tisto zgoraj je Lija napisala tak da.. dajte vaše pred računalnik da preberejo in se zmenijo kaj se imajo za zmenit ok
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 13:22:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
xfxx, b f f f gjhk vdvgvn¸ft z gh gjh <
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 13:28:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica xfxx, b f f f gjhk vdvgvn¸ft z gh gjh < Čebela si ti bla to al Klara? Lija je zaspala od tolčenja po tipkovnici. Bo pol prebrala, upam, da ni kaj nujnega?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 14:53:20
|
|
|
|
dana
|
Jaz bi pa rada kakšen nasvet kaj dati otroku jest Se mi zdi, da vsak dan isto kuham. Ker sva šele dobro začela, mu kaj drugega kot krompir, korenček, cvetačo, brokoli, bučke ne kuham. Kako jim dajete rdečo peso? A jo posebej skuhate in jo jejo samo, al pomešano z ostalimi stvarmi? Zelo lepo je kuhano zelenjavo, medtem ko mu sveže sadje ne diši, pač pa kuhano. Samo jaz bi ga rada navadila tudi na sveže. Pa še to - tiste ki jih hranite po flaški - kdaj ste šle na 2 pri mleku?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 14:57:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tjaša vse najboljše !!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 14:58:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Pa še to - tiste ki jih hranite po flaški - kdaj ste šle na 2 pri mleku? dva dni nazaj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?