Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 14:58:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Tasa_m meni so ti copatki tudi zelo všeč in sem jih že gledala. Nisem pa jih še naročila, tako da, če jih ima katera doma, me zanima kakšna je kvaliteta. jaz sem te copatke na otroškem bazarju gledala in se mi zdijo zelo fini, predvsem udobni
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 14:58:37
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 punce a uporablja katera plenice BABYLOVE iz dm-a in če ja, kako je zadovoljna z njimi, jaz sem jih včeraj kupla poskusno en paket, zaenkrat so mi OK, je pa res, da zgledajo take plastične, čeprav na otip so mehke, sem prej kupovala Pampers Premium, ki so zelo drage, pa niso glih tak kvalitetne, da bi si zaslužle tako ceno, so me razočarale, sploh, ker so Tiano ta grdo obribale jaz sem jih porabila 1 paket, ki sem ga dobila, pa so mi Mullerjeve vseeno bolj všeč, ampak tudi te niso slabe.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 14:58:41
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ne uprabljam babylove plenice samo ti ,pa povem ,da je razlika v pamperskah ,če naše kupiš ali avstrijske.Tako je tudi pri mehčalcu.Lenor pri nas definitivno manj diši kot avstrijski.Pa sem vedno mislila ,da je vseeno kje kupiš isto znamko ,pa ni,žal. pol pa kupi Duel, ga itak samo pri nas delajo ampak res... vse sorte mehčalce sem probala, pa mi je rumeni od Duela daleč najboljši bravo Šampionka
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 14:58:43
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ne uprabljam babylove plenice samo ti ,pa povem ,da je razlika v pamperskah ,če naše kupiš ali avstrijske.Tako je tudi pri mehčalcu.Lenor pri nas definitivno manj diši kot avstrijski.Pa sem vedno mislila ,da je vseeno kje kupiš isto znamko ,pa ni,žal. to sem tudi že jaz slišala. ampak naj bi bile tudi stvari iz mullerja boljše kot drugje ker oni imajo direktni uvoz iz nemčije al avstrije al kod že. drugje v drugih trgovinah pa imajo stvari dobavljene iz poljske al nekaj takega ki dela za južno in vzhodno evropo... koliko je res na stvari ne vem. mogoče je za lase privlečeno vseskupaj ampak kakorkoli že ful dosti ljudi mi je reklo da je avstrijska roba definitivno boljša... jaz sem pa zadnjič brala članek v reviji VIP (revija za varstvo potrošnikov), kjer so delali teste pralnih praškov in rezultati so bili za mene šokantni, saj sem bila istega mnenja kot ve, namreč, ugotovili so, da so praški, kupljeni v Španiji, Franciji in Italiji celo slabši od tistih, kupljenih pri nas. In da se kakovost med praški iste blagovne znamke, kupljenimi pri različnih trgovcih, popolnoma nič ne razlikujejo. Na testu je bil najboljši prašek Ariel N-ZIM 5 (al neki tazga), sledi pa Persil. Daleč najslabši prašek je pa od trgovske znamke Leclerc.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 15:09:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Tasa_m meni so ti copatki tudi zelo všeč in sem jih že gledala. Nisem pa jih še naročila, tako da, če jih ima katera doma, me zanima kakšna je kvaliteta. jaz sem te copatke na otroškem bazarju gledala in se mi zdijo zelo fini, predvsem udobni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 15:12:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jaz sem pa zadnjič brala članek v reviji VIP (revija za varstvo potrošnikov), kjer so delali teste pralnih praškov in rezultati so bili za mene šokantni, saj sem bila istega mnenja kot ve, namreč, ugotovili so, da so praški, kupljeni v Španiji, Franciji in Italiji celo slabši od tistih, kupljenih pri nas. In da se kakovost med praški iste blagovne znamke, kupljenimi pri različnih trgovcih, popolnoma nič ne razlikujejo. Na testu je bil najboljši prašek Ariel N-ZIM 5 (al neki tazga), sledi pa Persil. Daleč najslabši prašek je pa od trgovske znamke Leclerc. mi smo takoj za zmagovalcem . Uporabljamo Persil, za pisano perilo pa sem prejšni mesec kupila Ariel Zimt-5, ker je bila taka fajna reklama po TV kak bo barve obdržalo. KAj te vem, spračujejo me glih ne, če imam nove stvari Aja, tisto je Perwol
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 15:41:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica xfxx, b f f f gjhk vdvgvn¸ft z gh gjh < Čebela si ti bla to al Klara? Lija je zaspala od tolčenja po tipkovnici. Bo pol prebrala, upam, da ni kaj nujnega? Klara je bla. kak je nujno, to pa ne bi jaz žal vedela naša tudi še spi...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 15:44:35
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ne uprabljam babylove plenice samo ti ,pa povem ,da je razlika v pamperskah ,če naše kupiš ali avstrijske.Tako je tudi pri mehčalcu.Lenor pri nas definitivno manj diši kot avstrijski.Pa sem vedno mislila ,da je vseeno kje kupiš isto znamko ,pa ni,žal. to sem tudi že jaz slišala. ampak naj bi bile tudi stvari iz mullerja boljše kot drugje ker oni imajo direktni uvoz iz nemčije al avstrije al kod že. drugje v drugih trgovinah pa imajo stvari dobavljene iz poljske al nekaj takega ki dela za južno in vzhodno evropo... koliko je res na stvari ne vem. mogoče je za lase privlečeno vseskupaj ampak kakorkoli že ful dosti ljudi mi je reklo da je avstrijska roba definitivno boljša... jaz sem pa zadnjič brala članek v reviji VIP (revija za varstvo potrošnikov), kjer so delali teste pralnih praškov in rezultati so bili za mene šokantni, saj sem bila istega mnenja kot ve, namreč, ugotovili so, da so praški, kupljeni v Španiji, Franciji in Italiji celo slabši od tistih, kupljenih pri nas. In da se kakovost med praški iste blagovne znamke, kupljenimi pri različnih trgovcih, popolnoma nič ne razlikujejo. Na testu je bil najboljši prašek Ariel N-ZIM 5 (al neki tazga), sledi pa Persil. Daleč najslabši prašek je pa od trgovske znamke Leclerc. zelo zanimivo... ma kako srečo mam jaz, da ravno ta pralni prašek uporabljam ampak res je ta raziskava zanimiva, ker je do zdaj ogromno ljudi trdilo ravno obratno....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 15:45:29
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ne uprabljam babylove plenice samo ti ,pa povem ,da je razlika v pamperskah ,če naše kupiš ali avstrijske.Tako je tudi pri mehčalcu.Lenor pri nas definitivno manj diši kot avstrijski.Pa sem vedno mislila ,da je vseeno kje kupiš isto znamko ,pa ni,žal. pol pa kupi Duel, ga itak samo pri nas delajo ampak res... vse sorte mehčalce sem probala, pa mi je rumeni od Duela daleč najboljši bravo Šampionka resno misliš? al nas malo hecaš no, jaz bom probala, če resno misliš. če ne, mi že zdaj povej, da si ne bom tega domov vlačila
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 15:47:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tjaša vse najboljše !! Čestitke!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 15:47:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Včeraj je Brinu prvič uspel obrat s hrbta na trebuh in nato je obrat ponovil še 2x. Pa seveda vedno ravno, ko mama ni gledala Ga je pa prvič videl bratec Bravo Brin!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 15:48:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Pa še to - tiste ki jih hranite po flaški - kdaj ste šle na 2 pri mleku? Jaz še nisem šla. Mi je rekla P, da je razlika med 1 in 2 sam v prilagojenosti, torej da je 2-ka manj prilagojena in nima veze, tud če si skoz na 1-ki. Tak da bo še nekaj časa tako.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 15:49:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 punce a uporablja katera plenice BABYLOVE iz dm-a in če ja, kako je zadovoljna z njimi, jaz sem jih včeraj kupla poskusno en paket, zaenkrat so mi OK, je pa res, da zgledajo take plastične, čeprav na otip so mehke, sem prej kupovala Pampers Premium, ki so zelo drage, pa niso glih tak kvalitetne, da bi si zaslužle tako ceno, so me razočarale, sploh, ker so Tiano ta grdo obribale Jaz ne uporabljam teh, mi niso bile ok zato smo jih pošiljali na primorsko Ja, jaz jih uporabljam občasno. Oz. na začetku sem jih skoz, dokler nismo šli na 3-ko, pol sem pa začela hoferjeve kupovat. Men so DM-ove fajn, tud ponoči so zdržale, celo noč. Copatki so tudi meni ful lepi, čeprav jih za Tijo nisem nikoli kupovala, ker imamo dosti drugih copatk, čeveljčkov, itd. Glede jogurta - nočem pametovat, ampak otrokom do 2.leta je dobro dajat polnomastne izdelke. A ga je Lija jedla? Ji je bilo dobro?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 15:52:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Glede jogurta - nočem pametovat, ampak otrokom do 2.leta je dobro dajat polnomastne izdelke. A ga je Lija jedla? Ji je bilo dobro? Najaa saj ne pametuješ. Saj sem danes šla že po polnomastne. Če pa ji nisem upala dat 3,2 m.m. Ni bila glih navdušena zdaj pa ne vem al zarad banane al lahkega jogurta ?! Eno je zagotovo..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 15:56:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Glede jogurta - nočem pametovat, ampak otrokom do 2.leta je dobro dajat polnomastne izdelke. A ga je Lija jedla? Ji je bilo dobro? Najaa saj ne pametuješ. Saj sem danes šla že po polnomastne. Če pa ji nisem upala dat 3,2 m.m. Ni bila glih navdušena zdaj pa ne vem al zarad banane al lahkega jogurta ?! Eno je zagotovo.. Mogoče ji pač ni dobro. Sam je fajn, če daš sama sadje not in v skuto. Pride prav dobro. Banana, ribana jabolka, borovnice poleti, melona... vse lahko vmešaš in mal posipaš s cimetom, njami! Pa mal več še za vaju s T. naredi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 16:18:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Glede jogurta - nočem pametovat, ampak otrokom do 2.leta je dobro dajat polnomastne izdelke. A ga je Lija jedla? Ji je bilo dobro? Najaa saj ne pametuješ. Saj sem danes šla že po polnomastne. Če pa ji nisem upala dat 3,2 m.m. Ni bila glih navdušena zdaj pa ne vem al zarad banane al lahkega jogurta ?! Eno je zagotovo.. Mogoče ji pač ni dobro. Sam je fajn, če daš sama sadje not in v skuto. Pride prav dobro. Banana, ribana jabolka, borovnice poleti, melona... vse lahko vmešaš in mal posipaš s cimetom, njami! Pa mal več še za vaju s T. naredi. ja, sem ji dala banano not, ker nisem vedela kak je če jabolko dam zraven. Jutri bom poiskusla s jabolko. Moram pa povedat, da je ravnokar pojedla 2 zajemalki zelenjavne juhice z mesekom . Ne upam ji več dat,čerpav kar usta odpira
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 16:43:14
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kupila sem LM 1,3 m.m. nisem upala 3,2 noter sem ji banano zmučkala ampak ni bila zadovoljna..mi je banano kr ven špukala. Tak da Liji zagotovo nebom morala rečt kdaj da je opica ke banane nima rada Za take male vsaj do tretjega leta je treba kar polnomastnega, torej 3,2%. Sori. Sem ravno prebrala, da si šla danes po polnomastne
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 18.9.2009 16:50:22 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 16:45:22
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m emvvm mmmm YN G V S Brin je prebral in sedaj narekuje odgovor: mmmm iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 16:47:53
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Tasa_m meni so ti copatki tudi zelo všeč in sem jih že gledala. Nisem pa jih še naročila, tako da, če jih ima katera doma, me zanima kakšna je kvaliteta. jaz sem te copatke na otroškem bazarju gledala in se mi zdijo zelo fini, predvsem udobni Bomo verjetno nabavli za Brina, ko se bo začel postavljat na noge.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 16:51:28
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Moram pa povedat, da je ravnokar pojedla 2 zajemalki zelenjavne juhice z mesekom . Ne upam ji več dat,čerpav kar usta odpira bejbika
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 17:25:10
|
|
|
|
tasa_m
|
Zdaj pa mi je vse v vodo padlo, ne gremo ven Od kolegice tamali je fasal 6.otroško, Lija se pri Tomažu dere koda ji kožo dol vlači, tak da nima smisla, da grem kam, če pa me bo po 10 min. klicaril . Tak da se vam bom pri čveku pridružla, če bo katera tu? Nič, zdaj pa greva na sprehod še preden se stemni.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 19:04:35
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: dana Pa še to - tiste ki jih hranite po flaški - kdaj ste šle na 2 pri mleku? dva dni nazaj včeraj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 20:00:22
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Moram pa povedat, da je ravnokar pojedla 2 zajemalki zelenjavne juhice z mesekom . Ne upam ji več dat,čerpav kar usta odpira bejbika A poveš malo recept??Kaj si dala not in kako postreženo Da še kaj novega naredim...
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 18.9.2009 20:01:08 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 20:11:41
|
|
|
|
Lolita23
|
Evo otrok spi, jaz grem malo telovadit, potem pridem mal gor pogledat, pa mogoč kaj navijat, ampak to v spanju
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 20:27:50
|
|
|
|
ema tiara
|
ojla...čveke...mi smo pa od nedelje bili v bolnici sem mu dala v nedeljo zveča fizološko v noseka ker je mel fejst zamašenega pa se je začel dušit-kar hlipal je za zrakom...bil je tak božček mi je v bolnici rekla da se mu je vse iz noska zaletelo v grlu ko se mu je raztopilo...pol pa so ugotovili da ma ušeska vneta,pa grlo vneto...je virozo fasal...danes pa mi pove da ima pozitivni test na rotavirus a zaenkrat še nima driske... kako ve davate kaplice ad3 oz d3?na žličko al z mlakom oz čajem?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?