Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:12:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa lepo vas prosim kako naj imajo te kapljice radi ko ,pa so grenke ko pes.Sem jih sprobala zato jih turim v mleko,pa ni pitožb .Ko ,pa sta v bolnici dobivala z glukozo,pa sta vedno ven šibala pol seveda tudi zato,ker sta takrat imela še železo.V glavne bogi naši ko morajo tako svinari*o pit .Sorči. Katere pa ma - ad3 al d3? Ker ad3 so sladke. D3 pa ogabne ko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:12:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Oooo ,kokica helo.Daj rečima kako meni je danes.In ostale seveda.Če me zmanjka te veste da je lakota .Sta šla tak hitro spat ,da bo še verjetno akcija. Jaz pa sem zmazala trojanski krof pa sem sita... Jaz pa tri taščine slivove cmoke in bom počla. In še to, da ne citiram unega posta - svaka ti čast za čpanje 4m. Naj ti ne bo hudo, ponosna si lahko na sebe. Pa je os začetka sam tvoje mleko pil al si dodajala? Ja, res je bila dolga doba. Hvala. Na začetku je bilo mojega dovolj, potem pa kljub popitemu tovornjaku piva (ohne alko seveda) mi je zaloga upadala, da sem bila na 50:50, potem 30:70 in tako naprej... Ja, vem kako je, ko zaćne padat količina. Men je kar dolgo zdržalo, no 5m dojenja z večernim dodatkom. Ni slabo za 7t prej rojenega otroka in s CR. Res je... BRAVO!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:12:23
|
|
|
|
trinity22
|
jaz pa AD3 kar v usta nakapam, pa ful odpre pa požira, ko vid flaško ... zdaj sem sicer malo pozabla vmes, ko smo bli na morju ampak tam je bla tak skoz na soncu, zdaj jih bom pa spet redno devala. Dans je bla tak smešna, jaz potegnem flaško iz predala in ji pokažem pa nagnem ona ful odpre in čaka, pa ni hotlo tečt, ker se je malo zamašilo ona pa ful z odprtimi ustki no sej pol je dobila vojo dozo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:12:26
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara ojla...čveke...mi smo pa od nedelje bili v bolnici sem mu dala v nedeljo zveča fizološko v noseka ker je mel fejst zamašenega pa se je začel dušit-kar hlipal je za zrakom...bil je tak božček mi je v bolnici rekla da se mu je vse iz noska zaletelo v grlu ko se mu je raztopilo...pol pa so ugotovili da ma ušeska vneta,pa grlo vneto...je virozo fasal...danes pa mi pove da ima pozitivni test na rotavirus a zaenkrat še nima driske... kako ve davate kaplice ad3 oz d3?na žličko al z mlakom oz čajem? AD3 pa dajem po žlički.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:13:23
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara ojla...čveke...mi smo pa od nedelje bili v bolnici sem mu dala v nedeljo zveča fizološko v noseka ker je mel fejst zamašenega pa se je začel dušit-kar hlipal je za zrakom...bil je tak božček mi je v bolnici rekla da se mu je vse iz noska zaletelo v grlu ko se mu je raztopilo...pol pa so ugotovili da ma ušeska vneta,pa grlo vneto...je virozo fasal...danes pa mi pove da ima poziti vni test na rotavirus a zaenkrat še nima driske... kako ve davate kaplice ad3 oz d3?na žličko al z mlakom oz čajem? AD3 pa dajem po žlički. ema tiara da se čiprej pozdravi bošček mali
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:15:28
|
|
|
|
yania
|
Aja, taglavno sem pa pozabla.... Na začetku tedna so nas v vrtcu opozorili, no ena mama me je klicala, da ima njena uši, in naj Najo počekiram....in smo jo pa ni bilo nič...včeraj smo imeli roditeljski, pa sta še 2 mami rekli, da so jih našli v lasišču tamalih...no in mi pogledamo pa nič....prej pa Naja reče-oči, tuki me neki srbi...in pogleda.....grrrrrrrrrrrrrrrr 3 gnide je najdu...katastrofa...še dobro da sem imela šampon za to sranje doma, ko mi ga je enkrat ena kolegica dala, ko je njena imela uši in jim je ostal...je pa rekla, naj takrat Naji preventivno operem, da jih ne dobi, ko so se skupaj družile...samo baje da ta N.I.X od GlaxoSmith K..ne deluje najboljš...da je nekaj na P boljše...da je treba po tistega iti...mah,naj gre v tri krasne, kot da nimam že tko dost perila...zdej pa še to pranje...ravno sem dala na 90 posteljnino......pa še ne bo konca...včasih sem konec tedna oprala ene 3-4 stroje in to je bilo to...zdej pa po 2 na dan...halooooo....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:17:06
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Oooo ,kokica helo.Daj rečima kako meni je danes.In ostale seveda.Če me zmanjka te veste da je lakota .Sta šla tak hitro spat ,da bo še verjetno akcija. Jaz pa sem zmazala trojanski krof pa sem sita... Jaz pa tri taščine slivove cmoke in bom počla. In še to, da ne citiram unega posta - svaka ti čast za čpanje 4m. Naj ti ne bo hudo, ponosna si lahko na sebe. Pa je os začetka sam tvoje mleko pil al si dodajala? Ja, res je bila dolga doba. Hvala. Na začetku je bilo mojega dovolj, potem pa kljub popitemu tovornjaku piva (ohne alko seveda) mi je zaloga upadala, da sem bila na 50:50, potem 30:70 in tako naprej... Ja, vem kako je, ko zaćne padat količina. Men je kar dolgo zdržalo, no 5m dojenja z večernim dodatkom. Ni slabo za 7t prej rojenega otroka in s CR. Res je... BRAVO!!! se podišem pod tole za obe jaz sem si črpala samo dober mesec in pol, pol sem pa dala dol to obrt, ampak sem pa vztrajala pri dojenju in je gospodična lepo začela vlečt in še danes vleče ... srečna jaz in sita ona zdaj pa flaške noče niti za čaj/sok tud enkrat ne potegne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:17:35
|
|
|
|
ema tiara
|
grem ajkat...me je kar strah noči,doma je spal ponoči,jedel je ob 7ih zvečer in 7ih zjutraj,ob 5ih zjutraj malo čajka in spanje na najini postelji do zajtrka...v bolnici pa so ga hranle ker je bila ena not ko je celo noč jokala,kak se je zbudo tak mleko v usta...doma ni jedel ponoči od 6ih tednov starosti...upam da bo ajal...NOČKO...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:18:08
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Aja, taglavno sem pa pozabla.... Na začetku tedna so nas v vrtcu opozorili, no ena mama me je klicala, da ima njena uši, in naj Najo počekiram....in smo jo pa ni bilo nič...včeraj smo imeli roditeljski, pa sta še 2 mami rekli, da so jih našli v lasišču tamalih...no in mi pogledamo pa nič....prej pa Naja reče-oči, tuki me neki srbi...in pogleda.....grrrrrrrrrrrrrrrr 3 gnide je najdu...katastrofa...še dobro da sem imela šampon za to sranje doma, ko mi ga je enkrat ena kolegica dala, ko je njena imela uši in jim je ostal...je pa rekla, naj takrat Naji preventivno operem, da jih ne dobi, ko so se skupaj družile...samo baje da ta N.I.X od GlaxoSmith K..ne deluje najboljš...da je nekaj na P boljše...da je treba po tistega iti...mah,naj gre v tri krasne, kot da nimam že tko dost perila...zdej pa še to pranje...ravno sem dala na 90 posteljnino......pa še ne bo konca...včasih sem konec tedna oprala ene 3-4 stroje in to je bilo to...zdej pa po 2 na dan...halooooo.... Joj, tole ti pa nič ne zavidam Se mi zdi, da nas še vse to čaka. Upam samo, da čim manjkrat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:19:18
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara grem ajkat...me je kar strah noči,doma je spal ponoči,jedel je ob 7ih zvečer in 7ih zjutraj,ob 5ih zjutraj malo čajka in spanje na najini postelji do zajtrka...v bolnici pa so ga hranle ker je bila ena not ko je celo noč jokala,kak se je zbudo tak mleko v usta...doma ni jedel ponoči od 6ih tednov starosti...upam da bo ajal...NOČKO... Lahko noč! Saj bo prišel nazaj na svoj ritem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:20:48
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Aja, taglavno sem pa pozabla.... Na začetku tedna so nas v vrtcu opozorili, no ena mama me je klicala, da ima njena uši, in naj Najo počekiram....in smo jo pa ni bilo nič...včeraj smo imeli roditeljski, pa sta še 2 mami rekli, da so jih našli v lasišču tamalih...no in mi pogledamo pa nič....prej pa Naja reče-oči, tuki me neki srbi...in pogleda.....grrrrrrrrrrrrrrrr 3 gnide je najdu...katastrofa...še dobro da sem imela šampon za to sranje doma, ko mi ga je enkrat ena kolegica dala, ko je njena imela uši in jim je ostal...je pa rekla, naj takrat Naji preventivno operem, da jih ne dobi, ko so se skupaj družile...samo baje da ta N.I.X od GlaxoSmith K..ne deluje najboljš...da je nekaj na P boljše...da je treba po tistega iti...mah,naj gre v tri krasne, kot da nimam že tko dost perila...zdej pa še to pranje...ravno sem dala na 90 posteljnino......pa še ne bo konca...včasih sem konec tedna oprala ene 3-4 stroje in to je bilo to...zdej pa po 2 na dan...halooooo.... ta sprej kupi ko je po reklami...nam je ful pomagal...ke se jih rešiš pa obstaja sprej ki preprečuje nastanek uši,preventivno...mi jih tud mamo v vrtcu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:21:42
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Aja, taglavno sem pa pozabla.... Na začetku tedna so nas v vrtcu opozorili, no ena mama me je klicala, da ima njena uši, in naj Najo počekiram....in smo jo pa ni bilo nič...včeraj smo imeli roditeljski, pa sta še 2 mami rekli, da so jih našli v lasišču tamalih...no in mi pogledamo pa nič....prej pa Naja reče-oči, tuki me neki srbi...in pogleda.....grrrrrrrrrrrrrrrr 3 gnide je najdu...katastrofa...še dobro da sem imela šampon za to sranje doma, ko mi ga je enkrat ena kolegica dala, ko je njena imela uši in jim je ostal...je pa rekla, naj takrat Naji preventivno operem, da jih ne dobi, ko so se skupaj družile...samo baje da ta N.I.X od GlaxoSmith K..ne deluje najboljš...da je nekaj na P boljše...da je treba po tistega iti...mah,naj gre v tri krasne, kot da nimam že tko dost perila...zdej pa še to pranje...ravno sem dala na 90 posteljnino......pa še ne bo konca...včasih sem konec tedna oprala ene 3-4 stroje in to je bilo to...zdej pa po 2 na dan...halooooo.... ajoj te uši so res nadležne, drugače kolikor jaz vem je NIX kar ok, moraš pa ga par minut al pol ure pustit na lasišču,je pa še en ta Parasidose+ ta pa je bolj na naravni osnovi in ga zdaj kao bolj promovirajo. Po moje bo dober če sam z nixom opereš pa pol mal spremljate, seveda morš pa še vse ostalo preprat .... sej bo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:21:43
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: NajaaNika je pa danes pojedla četrt banane. Sam ne vem kaj ji je, da tolk poliva. Mogoče zato, ker je tak aktivna in itak ni sekunde na miru? Verjetno... za banano! Brin tudi zadnje čase več poliva. Vmes nekaj časa skoraj ni več, sedaj pa spet parkrat na dan. Se tudi meni zdi, da zato, ker s polnim želodčkom tako telovadi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:26:10
|
|
|
|
PERSIDA
|
dana - akec je takoj postal trd ko beton prej ,pa mehek in iz dveh ur smo prešaltali na tri in več.Tak ,da ja bolj sitosna definitivno vsaj pri nas. yania - tudi jaz sem jih enkrat fasala v šoli,pa se je mamici skor zmešalo zraven ,ker ko jih je samo vidla jo je že vse srbelo In koliko je bla cena podloge ,če mi lahko poveš prosim.?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:28:09
|
|
|
|
yania
|
hvala za objemčke...ma sej vem da bo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:30:10
|
|
|
|
PERSIDA
|
mamica00 - a bi se ti tudi pogovarjala z nami ,čeprav si med izbrisanimi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:31:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Aja, taglavno sem pa pozabla.... Na začetku tedna so nas v vrtcu opozorili, no ena mama me je klicala, da ima njena uši, in naj Najo počekiram....in smo jo pa ni bilo nič...včeraj smo imeli roditeljski, pa sta še 2 mami rekli, da so jih našli v lasišču tamalih...no in mi pogledamo pa nič....prej pa Naja reče-oči, tuki me neki srbi...in pogleda.....grrrrrrrrrrrrrrrr 3 gnide je najdu...katastrofa...še dobro da sem imela šampon za to sranje doma, ko mi ga je enkrat ena kolegica dala, ko je njena imela uši in jim je ostal...je pa rekla, naj takrat Naji preventivno operem, da jih ne dobi, ko so se skupaj družile...samo baje da ta N.I.X od GlaxoSmith K..ne deluje najboljš...da je nekaj na P boljše...da je treba po tistega iti...mah,naj gre v tri krasne, kot da nimam že tko dost perila...zdej pa še to pranje...ravno sem dala na 90 posteljnino......pa še ne bo konca...včasih sem konec tedna oprala ene 3-4 stroje in to je bilo to...zdej pa po 2 na dan...halooooo.... Ti prav nič ne zavidam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:32:07
|
|
|
|
trinity22
|
nič jaz grem spat ....lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:32:07
|
|
|
|
yania
|
Ja cena je druga, kot sem včeraj napisala...1m je nekaj čez 11 E...tako da me je prišlo z davkom 54 E -2x2 m Je pa dobro da sem danes klicala, ko sem hotela le vprašati, kdaj bo dostava, pa je rekla, da v torek dobim, in sem kar ven padla, da kako v torek, ko pa je en gospod na tej št.rekel v roku 24 ur, in da danes nujno rabim do 17.ure, da imamo neko srečanje ( )...no in ob 14.ih smo imeli dostavo...... ma fina je, samo se pa kar pozna gor, kako praskanje in to odpade...tako da že vidim, kako bo to, ko bo kak avtomobilček v igri, z gumami... je pa včeraj pogruntal, da fino ropota, če z ropotuljico tolče po mizi....haha...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:32:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 se podišem pod tole za obe jaz sem si črpala samo dober mesec in pol, pol sem pa dala dol to obrt, ampak sem pa vztrajala pri dojenju in je gospodična lepo začela vlečt in še danes vleče ... srečna jaz in sita ona zdaj pa flaške noče niti za čaj/sok tud enkrat ne potegne Sej moja je tud vlekla, že od 35. tedna dalje. Prvič sem jo namreč pristavila nekaj dni po porodu, ko bi bila noseča 35t. Sam jaz nisem mela dosti mleka, to je bil problem. Ampak ji nič ne fali, tud če je na AM.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:32:13
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kaj ste pri košarki rajši bodite z mano tukaj ,ker drugače moram drugam it čekirat .Moj gleda ,pa se nekaj jezi jaz sem rajši tukaj se prav nič ne jezim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:36:09
|
|
|
|
Najaa
|
Ne, jaz ne gledam košarke. PERSIDA, si brala, kako Gaja lepo napreduje? Jaz sem tak vesela, da vsakič jokam zraven.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:36:24
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 se podišem pod tole za obe jaz sem si črpala samo dober mesec in pol, pol sem pa dala dol to obrt, ampak sem pa vztrajala pri dojenju in je gospodična lepo začela vlečt in še danes vleče ... srečna jaz in sita ona zdaj pa flaške noče niti za čaj/sok tud enkrat ne potegne Sej moja je tud vlekla, že od 35. tedna dalje. Prvič sem jo namreč pristavila nekaj dni po porodu, ko bi bila noseča 35t. Sam jaz nisem mela dosti mleka, to je bil problem. Ampak ji nič ne fali, tud če je na AM. Najaa super si seveda ji na AM nič ne fali, kot pravijo da je otrok bolj zdrav če je dojen, mah figo drži ... naša je skoz dojena ( če je dvakrat pila dodatek je veliko) pa je bila zdaj bolana ( viroza), no kolegica je svojega fantiča dojila samo 1 mesec potem pa ji je žal zmanjkalo mleka in je skoz na AM pa je fant HB tak da kar poka od zdravja ... tako da mislim da je to dojeje precenjeno, čeprav pa je vseeno zelo lep občutek da lahko na svojih prsih nahraniš otroka, to pa je seveda nepreceljivo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:40:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, jaz ne gledam košarke. PERSIDA, si brala, kako Gaja lepo napreduje? Jaz sem tak vesela, da vsakič jokam zraven. Jaz tudi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 18.9.2009 22:43:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 se podišem pod tole za obe jaz sem si črpala samo dober mesec in pol, pol sem pa dala dol to obrt, ampak sem pa vztrajala pri dojenju in je gospodična lepo začela vlečt in še danes vleče ... srečna jaz in sita ona zdaj pa flaške noče niti za čaj/sok tud enkrat ne potegne Sej moja je tud vlekla, že od 35. tedna dalje. Prvič sem jo namreč pristavila nekaj dni po porodu, ko bi bila noseča 35t. Sam jaz nisem mela dosti mleka, to je bil problem. Ampak ji nič ne fali, tud če je na AM. Najaa super si seveda ji na AM nič ne fali, kot pravijo da je otrok bolj zdrav če je dojen, mah figo drži ... naša je skoz dojena ( če je dvakrat pila dodatek je veliko) pa je bila zdaj bolana ( viroza), no kolegica je svojega fantiča dojila samo 1 mesec potem pa ji je žal zmanjkalo mleka in je skoz na AM pa je fant HB tak da kar poka od zdravja ... tako da mislim da je to dojeje precenjeno, čeprav pa je vseeno zelo lep občutek da lahko na svojih prsih nahraniš otroka, to pa je seveda nepreceljivo Pravijo, da sta za zdravje najbolj pomembna prva dva meseca dojenja. Tija je bila polno dojena 5,5m, vse skupaj pa do 11m. Pa res dokler ni šla v vrtec ni bila veliko bolana. Pol je pa vse za nazaj pokasirala. Tak da otroci so različni. Itak pa jim vse mame želimo najboljše in se trudimo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?