|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
18.9.2009 22:12:19   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Pa lepo vas prosim kako naj imajo te kapljice radi ko ,pa so grenke ko pes.Sem jih  sprobala zato jih turim v mleko,pa ni pitožbuser posted image .Ko ,pa sta v bolnici dobivala z glukozo,pa sta vedno ven šibala pol seveda tudi zato,ker sta takrat imela še železo.V glavne bogi naši ko morajo tako svinari*o pituser posted image .Sorči.

Katere pa ma - ad3 al d3? Ker ad3 so sladke. D3 pa ogabne ko user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 451
18.9.2009 22:12:20   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Oooo ,kokica helo.Daj rečima kako meni je danes.In ostale seveda.Če me zmanjka te veste da je lakotauser posted image .Sta šla tak hitro spat ,da bo še verjetno akcija.

Jaz pa sem zmazala trojanski krof pa sem sita...user posted image

Jaz pa tri taščine slivove cmoke in bom počla.user posted image

In še to, da ne citiram unega posta - svaka ti čast za čpanje 4m.user posted image  Naj ti ne bo hudo, ponosna si lahko na sebe.user posted image  Pa je os začetka sam tvoje mleko pil al si dodajala?

Ja, res je bila dolga doba. Hvala. Na začetku je bilo mojega dovolj, potem pa kljub popitemu tovornjaku piva (ohne alko seveda) mi je zaloga upadala, da sem bila na 50:50, potem 30:70 in tako naprej...user posted image

Ja, vem kako je, ko zaćne padat količina. Men je kar dolgo zdržalo, no 5m dojenja z večernim dodatkom. Ni slabo za 7t prej rojenega otroka in s CR.

Res je...user posted image user posted image user posted image BRAVO!!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 452
18.9.2009 22:12:23   
trinity22
jaz pa AD3  kar v usta nakapam, pa ful odpre pa požira, ko vid flaško ... zdaj sem sicer malo pozabla vmes, ko smo bli na morju ampak tam je bla tak skoz na soncu, zdaj jih bom pa spet redno devala. Dans je bla tak smešna, jaz potegnem flaško iz predala in ji pokažem pa nagnem ona ful odpre in čaka, pa ni hotlo tečt, ker se je malo zamašilo ona pa ful z odprtimi ustkiuser posted image user posted image user posted image  no sej pol je dobila vojo dozouser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 453
18.9.2009 22:12:26   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

ojla...čveke...mi smo pa od nedelje bili v bolniciuser posted image sem mu dala v nedeljo zveča fizološko v noseka ker je mel fejst zamašenega pa se je začel dušit-kar hlipal je za zrakom...bil je tak božčekuser posted image mi je v bolnici rekla da se mu je vse iz noska zaletelo v grlu ko se mu je raztopilo...pol pa so ugotovili da ma ušeska vneta,pa grlo vneto...je virozo fasal...danes pa mi pove da ima pozitivni test na rotavirus a zaenkrat še nima driske...
kako ve davate kaplice ad3 oz d3?na žličko al z mlakom oz čajem?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AD3 pa dajem po žlički.

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 454
18.9.2009 22:13:23   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

ojla...čveke...mi smo pa od nedelje bili v bolniciuser posted image sem mu dala v nedeljo zveča fizološko v noseka ker je mel fejst zamašenega pa se je začel dušit-kar hlipal je za zrakom...bil je tak božčekuser posted image mi je v bolnici rekla da se mu je vse iz noska zaletelo v grlu ko se mu je raztopilo...pol pa so ugotovili da ma ušeska vneta,pa grlo vneto...je virozo fasal...danes pa mi pove da ima pozitiuser posted image vni test na rotavirus a zaenkrat še nima driske...
kako ve davate kaplice ad3 oz d3?na žličko al z mlakom oz čajem?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AD3 pa dajem po žlički.

ema tiara user posted image user posted image user posted image da se čiprej pozdravi bošček mali

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 455
18.9.2009 22:15:28   
yania
Aja, taglavno sem pa pozabla....user posted image
Na začetku tedna so nas v vrtcu opozorili, no ena mama me je klicala, da ima njena uši, in naj Najo počekiram....in smo jo pa ni bilo nič...včeraj smo imeli roditeljski, pa sta še 2 mami rekli, da so jih našli v lasišču tamalih...no in mi pogledamo pa nič....prej pa Naja reče-oči, tuki me neki srbi...in pogleda.....grrrrrrrrrrrrrrrr 3 gnide je najdu...katastrofa...še dobro da sem imela šampon za to sranje doma, ko mi ga je enkrat ena kolegica dala, ko je njena imela uši in jim je ostal...je pa rekla, naj takrat Naji preventivno operem, da jih ne dobi, ko so se skupaj družile...samo baje da ta N.I.X od GlaxoSmith K..ne deluje najboljš...da je nekaj na P boljše...da je treba po tistega iti...mah,naj gre v tri krasne, kot da nimam že tko dost perila...zdej pa še to pranje...ravno sem dala na 90 posteljnino......pa še ne bo konca...včasih sem konec tedna oprala ene 3-4 stroje in to je bilo to...zdej pa po 2 na dan...halooooo....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 456
18.9.2009 22:17:06   
trinity22

Oooo ,kokica helo.Daj rečima kako meni je danes.In ostale seveda.Če me zmanjka te veste da je lakotauser posted image .Sta šla tak hitro spat ,da bo še verjetno akcija.

Jaz pa sem zmazala trojanski krof pa sem sita...user posted image

Jaz pa tri taščine slivove cmoke in bom počla.user posted image

In še to, da ne citiram unega posta - svaka ti čast za čpanje 4m.user posted image  Naj ti ne bo hudo, ponosna si lahko na sebe.user posted image  Pa je os začetka sam tvoje mleko pil al si dodajala?

Ja, res je bila dolga doba. Hvala. Na začetku je bilo mojega dovolj, potem pa kljub popitemu tovornjaku piva (ohne alko seveda) mi je zaloga upadala, da sem bila na 50:50, potem 30:70 in tako naprej...user posted image

Ja, vem kako je, ko zaćne padat količina. Men je kar dolgo zdržalo, no 5m dojenja z večernim dodatkom. Ni slabo za 7t prej rojenega otroka in s CR.

Res je...user posted image user posted image user posted image BRAVO!!!

se podišem pod tole za obeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem si črpala samo dober mesec in pol, pol sem pa dala dol to obrt, ampak sem pa vztrajala pri dojenju in je gospodična lepo začela vlečt in še danes vleče ... srečna jaz in sita onauser posted image zdaj pa flaške noče niti za čaj/sok tud enkrat ne potegneuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 457
18.9.2009 22:17:35   
ema tiara
grem ajkat...me je kar strah noči,doma je spal  ponoči,jedel je ob 7ih zvečer in 7ih zjutraj,ob 5ih zjutraj malo čajka in spanje na najini postelji do zajtrka...v bolnici pa so ga hranle ker je bila ena not ko je celo noč jokala,kak se je zbudo tak mleko v usta...doma ni jedel ponoči od 6ih tednov starosti...upam da bo ajal...NOČKO...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 458
18.9.2009 22:18:08   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Na začetku tedna so nas v vrtcu opozorili, no ena mama me je klicala, da ima njena uši, in naj Najo počekiram....in smo jo pa ni bilo nič...včeraj smo imeli roditeljski, pa sta še 2 mami rekli, da so jih našli v lasišču tamalih...no in mi pogledamo pa nič....prej pa Naja reče-oči, tuki me neki srbi...in pogleda.....grrrrrrrrrrrrrrrr 3 gnide je najdu...katastrofa...še dobro da sem imela šampon za to sranje doma, ko mi ga je enkrat ena kolegica dala, ko je njena imela uši in jim je ostal...je pa rekla, naj takrat Naji preventivno operem, da jih ne dobi, ko so se skupaj družile...samo baje da ta N.I.X od GlaxoSmith K..ne deluje najboljš...da je nekaj na P boljše...da je treba po tistega iti...mah,naj gre v tri krasne, kot da nimam že tko dost perila...zdej pa še to pranje...ravno sem dala na 90 posteljnino......pa še ne bo konca...včasih sem konec tedna oprala ene 3-4 stroje in to je bilo to...zdej pa po 2 na dan...halooooo....

Joj, tole ti pa nič ne zavidam user posted image  Se mi zdi, da nas še vse to čaka. Upam samo, da čim manjkrat.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 459
18.9.2009 22:19:18   
Nina00

grem ajkat...me je kar strah noči,doma je spal  ponoči,jedel je ob 7ih zvečer in 7ih zjutraj,ob 5ih zjutraj malo čajka in spanje na najini postelji do zajtrka...v bolnici pa so ga hranle ker je bila ena not ko je celo noč jokala,kak se je zbudo tak mleko v usta...doma ni jedel ponoči od 6ih tednov starosti...upam da bo ajal...NOČKO...
Lahko noč! Saj bo prišel nazaj na svoj ritem.

Neposredna povezava do sporočila: 460
18.9.2009 22:20:48   
ema tiara

ta sprej kupi ko je po reklami...nam je ful pomagal...ke se jih rešiš pa obstaja sprej ki preprečuje nastanek uši,preventivno...mi jih tud mamo v vrtcuuser posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 461
18.9.2009 22:21:42   
trinity22

ajoj te uši so res nadležne, drugače kolikor jaz vem je NIX kar ok, moraš pa ga par minut al pol ure pustit na lasišču,je pa še en ta Parasidose+ ta pa je bolj na naravni osnovi in ga zdaj kao bolj promovirajo. Po moje bo dober če sam z nixom opereš pa pol mal spremljate, seveda morš pa še vse ostalo preprat .... sej bouser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 462
18.9.2009 22:21:43   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: NajaaNika je pa danes pojedla četrt banane. user posted image user posted image  Sam ne vem kaj ji je, da tolk poliva.user posted image  Mogoče zato, ker je tak aktivna in itak ni sekunde na miru? Verjetno...

user posted image  za banano!
Brin tudi zadnje čase več poliva. Vmes nekaj časa skoraj ni več, sedaj pa spet parkrat na dan. Se tudi meni zdi, da zato, ker s polnim želodčkom tako telovadi.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 463
18.9.2009 22:26:10   
PERSIDA
dana - akec je takoj postal trd ko beton prej ,pa mehek in iz dveh ur smo prešaltali na tri in več.Tak ,da ja bolj sitosna definitivno vsaj pri nas.

yania - tudi jaz sem jih enkrat fasala v šoli,pa se je mamici skor  zmešalo zraven ,ker ko jih je samo vidla jo je že vse srbelouser posted image

In koliko je bla cena podloge ,če mi lahko poveš prosim.?

Neposredna povezava do sporočila: 464
18.9.2009 22:28:09   
yania
hvala za objemčke...ma sej vem da bo...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 465
18.9.2009 22:30:10   
PERSIDA
mamica00 - a bi se ti tudi pogovarjala z nami ,čeprav si med izbrisanimi?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 466
18.9.2009 22:31:59   
Najaa

Ti prav nič ne zavidam.user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 467
18.9.2009 22:32:07   
trinity22
nič jaz grem spat ....lahko noč

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 468
18.9.2009 22:32:07   
yania
Ja cena je druga, kot sem včeraj napisala...1m je nekaj čez 11 E...tako da me je prišlo z davkom 54 E -2x2 m
Je pa dobro da sem danes klicala, ko sem hotela le vprašati, kdaj bo dostava, pa je rekla, da v torek dobim, in sem kar ven padla, da kako v torek, ko pa je en gospod na tej št.rekel v roku 24 ur, in da danes nujno rabim do 17.ure, da imamo neko srečanje (user posted image )...no in ob 14.ih smo imeli dostavo......user posted image
ma fina je, samo se pa kar pozna gor, kako praskanje in to odpade...tako da že vidim, kako bo to, ko bo kak avtomobilček v igri, z gumami...user posted image je pa včeraj pogruntal, da fino ropota, če z ropotuljico tolče po mizi....haha...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 469
18.9.2009 22:32:09   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22
se podišem pod tole za obeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem si črpala samo dober mesec in pol, pol sem pa dala dol to obrt, ampak sem pa vztrajala pri dojenju in je gospodična lepo začela vlečt in še danes vleče ... srečna jaz in sita onauser posted image zdaj pa flaške noče niti za čaj/sok tud enkrat ne potegneuser posted image

Sej moja je tud vlekla, že od 35. tedna dalje.user posted image  Prvič sem jo namreč pristavila nekaj dni po porodu, ko bi bila noseča 35t. Sam jaz nisem mela dosti mleka, to je bil problem.
Ampak ji nič ne fali, tud če je na AM.user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 470
18.9.2009 22:32:13   
PERSIDA
Kaj ste pri košarki rajši bodite z mano tukaj ,ker drugače moram drugam it čekiratuser posted image .Moj gleda ,pa se nekaj jezi jaz sem rajši tukaj se prav nič ne jezimuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 471
18.9.2009 22:36:09   
Najaa
Ne, jaz ne gledam košarke.
PERSIDA, si brala, kako Gaja lepo napreduje? Jaz sem tak vesela, da vsakič jokam zraven.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 472
18.9.2009 22:36:24   
trinity22

Sej moja je tud vlekla, že od 35. tedna dalje.user posted image  Prvič sem jo namreč pristavila nekaj dni po porodu, ko bi bila noseča 35t. Sam jaz nisem mela dosti mleka, to je bil problem.

Najaa super siuser posted image user posted image user posted image user posted image seveda ji na AM nič ne fali, kot pravijo da je otrok bolj zdrav če je dojen, mah figo drži ... naša je skoz dojena ( če je dvakrat pila dodatek je veliko) pa je bila zdaj bolana ( viroza), no kolegica je svojega fantiča dojila samo 1 mesec potem pa ji je žal zmanjkalo mleka in je skoz na AM pa je fant HB tak da kar poka od zdravja ... tako da mislim da je to dojeje precenjeno, čeprav pa je vseeno zelo lep občutek da lahko na svojih prsih nahraniš otroka, to pa je seveda nepreceljivouser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 473
18.9.2009 22:40:04   
KOKICA32

Ne, jaz ne gledam košarke.
PERSIDA, si brala, kako Gaja lepo napreduje? Jaz sem tak vesela, da vsakič jokam zraven.

Jaz tudi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 474
18.9.2009 22:43:13   
Najaa

Najaa super siuser posted image user posted image user posted image user posted image seveda ji na AM nič ne fali, kot pravijo da je otrok bolj zdrav če je dojen, mah figo drži ... naša je skoz dojena ( če je dvakrat pila dodatek je veliko) pa je bila zdaj bolana ( viroza), no kolegica je svojega fantiča dojila samo 1 mesec potem pa ji je žal zmanjkalo mleka in je skoz na AM pa je fant HB tak da kar poka od zdravja ... tako da mislim da je to dojeje precenjeno, čeprav pa je vseeno zelo lep občutek da lahko na svojih prsih nahraniš otroka, to pa je seveda nepreceljivouser posted image

Pravijo, da sta za zdravje najbolj pomembna prva dva meseca dojenja.
Tija je bila polno dojena 5,5m, vse skupaj pa do 11m. Pa res dokler ni šla v vrtec ni bila veliko bolana. Pol je pa vse za nazaj pokasirala. Tak da otroci so različni. Itak pa jim vse mame želimo najboljše in se trudimo.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?