|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
18.9.2009 21:35:32   
*m*o*j*c*a*
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

včasih so otroci itak jedli sam kravje mleko..pa so tut gor zrastli

včasih so se sam dojiliuser posted image pol so tud sam kravje mleko jedli, ja...pa k je bla umrljivost in obolevnost dojenčkov ful velika, so začeli delat prve mlečne formule. kravje melko je za teleta in vsaj prvo leto, ko otrok živi praktično od mleka, naj je tako mleko, kt si ga zasluži, mleko ki je prilagojeno njemu in ne 50kilskemu teletu.

pa brez zamere.

sej kul..ampak če je npr.gres z tem adaptiranim mlekom groznega okusa in ga tamala ne je, z kravjim mlekom ga pa obožuje, ne vidim razloga da bi ji tiščala neki kar ji ni..je itak adaptirano mleko 3krat na dan..če pa dobi še en obrokec hrane s kravjim mlekom bo pa tut vse ok..user posted image itak ga ji pa ne bi dajala namest adaptiranega mleka, to pa zihr ne..itak če bi blo tk, bi jo še z veseljem dojila in prihranila kar nekaj evrotov..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
18.9.2009 21:41:52   
Ploha
pa vrjetno včasih hrana ni bila tolk zdegenerirana kot danes, da je pol en kup alergij....

sicer pa tako, kot pravi moja prjatlca: vsak po svoje se jebe! user posted image user posted image

ulla: še neki me matra...recimo ti praviš, kar se strinjam, da alergija pride lahko kadarkoli, tud po enem mesecu, ka je poj fora trdnevnega uvajanja enega živila, če je recimo tri dni kul, pa pol 20 dan pride alergija?

no jest zdej mlečne stvari (jogurt) uvajam 1 tedn, pa še en tedn bom, tako da bo lahko kot samostojen obrok pojedla, ker zdej je v celem tednu en jogurtov lonček pojedla, počasi ji povečujem količino...

pol pa začnem s z jajcem....

aja pol sm ji pa iz dveh jogurtovih lončkov ropotuljico nardila user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 18.9.2009 21:45:21 >

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
18.9.2009 21:51:34   
Anonimen
ploha to s tridnevnim uvajanjem ne vem kaj točno je fora, kake hujše stvari recimo, da se pokažejo...lohk e pa kadarkol...moja mami bo 50 stara, pa je ratala iz ljubga miru   alergična na kivi, prej ga je pa skoz normalno jedla, zdej pa sam žlico oblizne, pa dobi pike in po ustih zateka itd.user posted image

pa pri kravjem mleku se ne gre samo za alergijo, sej tud adaptirano je kravje in če ima otrok alergijo, pol tud adaptiranega  ne sme. gre se za sestavo, je le razlike med človeškim mladičem in teletom. tele dela na masi, pridobiva kg, recimo možganske funkcije pa niso baš neke ( mulit travo, kakat, lulat, mulit travo, kakat lulatuser posted image ), zato je tudi sestava snovi temu prilagojena, medtem ko človeški mladič se pa malo drugače razvija, tudi možganske funkcije so malo bolj zapletene kot pri teletu, za normalen razvoj pač potrebuje primerno hrano ( od tod verjetno tudi teza, da so dojeni otroci bolj inteligentni, sam to je mogoče malo zgrešeno, bolj prav bi bilo da so otroci, hranjeni s kravjim mlekom, manj). zato pa prvo leto, ko je melko najbolj pomembno živilo in vse kar rabi, dobi z njim, naj otrok je mleko, ki je prilagojeno njemu. in če to ni materino mleko, naj bo adaptirano. in gres za večerjo je polni mlečni obrok in mogu bi bit z adaptiranim. pol po prvem letu, ko pa ostala živila prevladajo, je pa mleko samoENO od živil, je pa ok, če je kravje.

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
18.9.2009 21:56:01   
Anonimen
aja, mal sem preletela za nazaj, kiara, ne smeš bit hudauser posted image ti kr poboldaj vprašanje, pa magari če petkrat vprašaš, jst priznam da tok šlampasto berem, da grozauser posted image user posted image ( ane mimiuser posted image user posted image ), veš da te nobena ne ignorira, pa tud nobene druge neuser posted image plus da jst še vse pozabim sproti, pol pa če sam berem in ne odgovarjam sproti, itak na konc ne vem kaj sem sploh prebralauser posted image user posted image ma jst sem živa groza, sej vemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1704
18.9.2009 21:59:26   
Anonimen
aja pa še to morm povedat, za vse kmetice user posted image user posted image jst sem čist navdušena dons, k sem dobila opcijo, da se živali premikajo, da lohk hodjo sem pa tja, pa se v različne smeri zasučejouser posted image user posted image user posted image

k to sem se pa že parkrt hotla mal usajat, da kok je brezveze, k vse v eno smer gledajo in to, nekak ni soupadalo s kaosom na moji farmi, zdej je pa superuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1705
18.9.2009 22:02:46   
sonček33
Naš mali se po novem ful smeji, ma reži, na pesmico - Metoda neroda po lestvi je šla, se lestev zlomila, je padla na tla. Zdej se pa joka. Pa brez zamere ulči.

Sem vas prebraal pa pol pozabila.
Ronja...ne daj se
Tine bravo za zob...
Kiara ne se hecat, da smo te spregledale...kje pa, nalašč nočmo odgovorit ....user posted image

Južna - pire+blitva  Mi skoz eno in isto furamo..mislim...nič novega ...edino jogurt smo zdej dva dni ...a ga čmo še jutr?

Bom počasi testenine.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
18.9.2009 22:03:15   
Anonimen
kiara, pa če še ktero za čevlje zanima, TOLE je super članek na to temo, vredno prebratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1707
18.9.2009 22:06:53   
*x*y*z*

aja pa še to morm povedat, za vse kmetice user posted image user posted image jst sem čist navdušena dons, k sem dobila opcijo, da se živali premikajo, da lohk hodjo sem pa tja, pa se v različne smeri zasučejouser posted image user posted image user posted image

k to sem se pa že parkrt hotla mal usajat, da kok je brezveze, k vse v eno smer gledajo in to, nekak ni soupadalo s kaosom na moji farmi, zdej je pa superuser posted image user posted image

Točno to sem pomislila, da zdej bo še moja kmetija v totalnem neredu kot tvoja. Enim parim žvalc sem dala prosto hojo, pole pa sem se ustrašla nereda. Ja, jaz mam rada red, pa simetrijo,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
18.9.2009 22:08:27   
Anonimen
a, jaz mam rada red, pa simetrijo,

jst pa kr živčna ratam, ko hodim k vam, k maste vse postrojeno, na obiskuser posted image user posted image user posted image me kr prime, da bi mal premešalauser posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1709
18.9.2009 22:11:48   
*x*y*z*

jst pa kr živčna ratam, ko hodim k vam, k maste vse postrojeno, na obiskuser posted image user posted image user posted image me kr prime, da bi mal premešalauser posted image

sem se en čas nazaj malo naveličala, ma sem ugotovila, da me to kar sprošča, saj je trenutno edina stvar, k jo lahko imam malo bolj popedenano, saj po hiši ne morem imet več kot je blo prej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
18.9.2009 22:13:18   
Ploha
jaaaa moje žvale tud prosto tekajo, ker prej sem recimo imela vezano rejo user posted image user posted image user posted image

ja sam fora je pr men, ker nimam placa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
18.9.2009 22:14:12   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

sem se en čas nazaj malo naveličala, ma sem ugotovila, da me to kar sprošča, saj je trenutno edina stvar, k jo lahko imam malo bolj popedenano, saj po hiši ne morem imet več kot je blo prej user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
18.9.2009 22:16:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

jaaaa moje žvale tud prosto tekajo, ker prej sem recimo imela vezano rejo user posted image user posted image user posted image

ja sam fora je pr men, ker nimam placa user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ROFL

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1713
18.9.2009 22:16:41   
Ploha
joj zanč, k nism mogla it na net, ko mi je rač. crknu, sem prou mami dam klicala nej mi grozdje pobere user posted image user posted image joj sej vem grozn user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
18.9.2009 22:17:48   
*x*y*z*

morem prov pogledat kako se sploh lahko gibajo tvoje žvalce, sam da ne ratajo zafrustrirane user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
18.9.2009 22:19:02   
sonček33
Matr kmetice, še košarka je bl zanimiva kt tale čvekuser posted image user posted image

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 22:19:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1717
18.9.2009 22:21:32   
Ploha

kva pa je to??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
18.9.2009 22:21:36   
*x*y*z*

morem prov pogledat kako se sploh lahko gibajo tvoje žvalce, sam da ne ratajo zafrustrirane user posted image

ajoj, pa kolko so ena na drugi...

... čeprav si jim dala mal več placa

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
18.9.2009 22:21:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Matr kmetice, še košarka je bl zanimiva kt tale čvekuser posted image user posted image

zaka pa pol košarko ne gledašuser posted image user posted image user posted image (sm skor napisala berešuser posted image )

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1720
18.9.2009 22:22:33   
Anonimen

kva pa je to??

user posted image  user posted image rolling on floor, laughinguser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 18.9.2009 22:23:11 >

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1721
18.9.2009 22:22:37   
sonček33
sej o mimgrede :) ...pa čakam, da še ve kakšno pametno rečete...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
18.9.2009 22:23:52   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ma dejjjj, to pa men sploh ni za tisto žogo se podijo gor pa dol, brez veze user posted image user posted image user posted image

zanč je kle v dnevn moj prestavlov po kanalih, pa gledam nazaj kaj bo dou, pa pride na nogomet in prestavi v sekundi nekam drgm user posted image user posted image on ress ni tipičn dec user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
18.9.2009 22:23:52   
sonček33
mimi dej kaj reč no ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
18.9.2009 22:25:19   
Ploha

ajoj, pa kolko so ena na drugi...

... čeprav si jim dala mal več placa

ma ja no sej bom zrihtala mal več placa, ne me no hecat, k sm nora na njive user posted image user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?