Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 22:58:19
|
|
|
|
rubica
|
čer ja zmaga je naša!!!!!! no nihova sj js nism igrala, moj pa ko da bi se mi zdi da je kr zašvicu in to v leže na kauču . jaz mam tut kmetijo, če kera hoče bit moja soseda? ja juti pa ikeja kr komi čakam čeprav vem, da se mi bo po 1h cufal notr v štacuni, sam bo lubica dobila sobico do konca to je pa tut neki. s kravjim mlekom mislim počakat do 1 leta, skuto smo že ni palila sam kot dodatek ja, jogurt pa začetek naslednjega tedna konec tedna pa rumejak, bravo mi!!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 22:58:45
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz mam tut kmetijo, če kera hoče bit moja soseda? a dej!!! kdaj se to pove
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 22:59:11
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica - vi imate že cele menuje GH. Vau! Pri nas gre bolj počasi. Glede na to, da pridobiva na teži se ne sekiram preveč. Saj bo. Bolj me skrbi mlajša sestrica Lara, pri kateri teža zeloooo počasi narašča. Ona ima faze ko nič ne je in ko zelo slabe jo. Tretje možnosti ni. Zdaj smo na poti da spet slabo je. Karkoli ji skuham samo proba in pravi, da ne more več. nea...naš mali noče flaške, tko da tole že dva meseca šopamo. In hvala bogu za milupo, ker njihove kašice mu full teknejo. Liam pa lara sta lih za skupaj. Naš tudi sam pogleda in reče, ne morem. Je k ptič, sicer cukr mu ne dela težav, ampak je taka izbičina...jao. krtekxx - jaz bi na tvojem mestu v vsakem primeru šla v šoping. Če ne zaradi mode, potem pa za svojo dušo :-) Tudi jaz sem tako kot zvezdica user posted image mahnjena na šopingiranje. Pa javi kaj si kupila joj pa sem res mal mahnjena na to, sem si zdaj na ebayu kupila škornje. Upam, da mi bodo prav. In to je krtexx kriva, ker sem šla zanjo čekirat kake dobre fotke oblekic in ekola, sem takoj še zase našla Tudi Erik je danes dobil zgornjo enkico. Pogruntal je da jo ima in zdaj vsako tolko časa škrta z zobmi. Joj, kurjo kožo mi dela joj a to vsi počnejo, naš to počne že dober mesec...kako to mene skomina..uuuuuuhhhhhh pa daj, vsaj soseda botuser posted image bodi malo družbenokoristnauser posted image user posted image a čem soseda nimam obveznosti do krav, pobiranja grozdja in takih ketovalnih opravkov? Jast bi bla soseda, ki se je iz mesta na vas preselila.... da mi nič ni treba delat Q: Nečak si je za rd zaželel ročno uro. Kje jih imajo? kok je pa star? pa kakšno si želi? Jast sem liamu kupila eno na bolhi, en tip prodaja, po moje kitajska roba, sam je spajdermenska VALJDA.... in dela kot šus, je luštna, pa tamal zna tud na prbližno zadet koliko je ura
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 22:59:19
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: niia Juhu zmagali smo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:01:01
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 V glavnem grem spat ve pa tudi pejte da ne boste pol rekle da niste dost spale vešda bi bil kriminal, če bi eno noč spala konkretno mah, jst okol tega ne kompliciram, dajeta v usta vse živo...sej te stvari iz trgovin, mogoč je res svašta gor, sam tud na rokah mamo svašta, pa vsi dojenčke glih za roke prjemljejo, oni pa pol v usta...pa kr vsakmu se zdi da ma pravico po ustih štorat, kolk je zobkov pa vsi bi se neki slinli po otrocih, največ svinjarije mamo glih v slini, čajna škatlca je sterilna proti temu ma dej, zanč srečam eno sosedo kjer sm prej živela, in vid meto itak ni vedla, da je moja no pa nima veze in jo je začela lubčkat, mene je skor kap no valda k sm dam pršla sm jo skor razkužla, pa ne da bi me to tko posebi motil,...je pač še ena od čudnih navad iz une teme čvekanje v tri dni
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:01:36
|
|
|
|
sonček33
|
zvezdica pokaž kere škornje hošeč met nečak ma 8 let ..sej najraj bi neki čist na izi...ker sej veš teli mulci se skoz jagajo pa to ...ni nikol miru...pomoje bo mogla bit železna da bo zdržala
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:02:08
|
|
|
|
Anonimen
|
a čem soseda nimam obveznosti do krav, pobiranja grozdja in takih ketovalnih opravkov? Jast bi bla soseda, ki se je iz mesta na vas preselila.... da mi nič ni treba dela ma nič ti ni treba, sam soseda si pa glumiš gljivo, jst ti preidem mal oplet pa listje pograbit in vrane preganat, to je to matr vas novačim kle, adijo pamet
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:05:26
|
|
|
|
Anonimen
|
gledam tamle na fb reklamco - UKREPI PRED GRIPO - DEB razkužila s takojšnjim učinkom uničijo 99.999% bakterij. super. sam hudič je, k gripa je pa virusna
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:07:10
|
|
|
|
rubica
|
to ste pa verjetno že sam moram prašat k sem tok pozn pršla na ta forum a mate oz. kakšne mate koše za plenice mi2 mava zdej navadn koš pa vrečko not od kar pa mala spi v svoji sobo oz. od kar je gh pa ta koš ne more bit več notr, in me zanima un koš brezkasetni, če je res tko k piše, da ne smrdi vn zdej ga mamo na balkonu, k vsako plenico zavijat v svojo vrečo mi ni mal zadar okolja(čeprav uporabljam pap. plenice ), k pozim za vsako plenico na balkon pa odpirat mi ni no. kaj pravte a naj raj nesm vsako vn pa pršparam pa raj kako drugo kozlarijo kupm, a nej koš a ga kera ma?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:08:37
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 gledam tamle na fb reklamco - UKREPI PRED GRIPO - DEB razkužila s takojšnjim učinkom uničijo 99.999% bakterij. super. sam hudič je, k gripa je pa virusna
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:09:51
|
|
|
|
rubica
|
no če bi kera kmetica mela mene za sosedo naj mi pošle ime pa priimk na zs
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:11:06
|
|
|
|
Anonimen
|
k pozim za vsako plenico na balkon pa odpirat mi ni no. jst mam na balkonu, sam res bl mal teh plenic porabmo....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:12:01
|
|
|
|
Ploha
|
rubica: jest kot gorenjka, bi ti predlagala, da ven nosi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:12:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica no če bi kera kmetica mela mene za sosedo naj mi pošle ime pa priimk na zs poslano
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:12:53
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha rubica: jest kot gorenjka, bi ti predlagala, da ven nosi no sej sm jest vtut gorenka zato pa dilema
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:13:42
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica no če bi kera kmetica mela mene za sosedo naj mi pošle ime pa priimk na zs ZS
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:15:12
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica IZVIRNO SPOROČILO: Ploha rubica: jest kot gorenjka, bi ti predlagala, da ven nosi no sej sm jest vtut gorenka zato pa dilema jst mam koš na kasete, sam se mi zdi pa predrago za tiste vreče dajat denar, tako da ven jih nosi, raje kaj dugega kupi..moj mnenje
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:17:43
|
|
|
|
rubica
|
ploha, ulla poslala prošno
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:19:44
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: rubica IZVIRNO SPOROČILO: Ploha rubica: jest kot gorenjka, bi ti predlagala, da ven nosi no sej sm jest vtut gorenka zato pa dilema jst mam koš na kasete, sam se mi zdi pa predrago za tiste vreče dajat denar, tako da ven jih nosi, raje kaj dugega kupi..moj mnenje ja sej to sm razmišlala, sam kaj pa un k daš navadno vrečo not pa sam obračaš me zanima če res ne smrdi poplonoma nč vn, tko k piše, sam jaz mism da je to nateg, tko da ja ne bom kupila vsaj še zdej ne. ja babe sem mogla mal svoje notranje boje na komp. zlit sori
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:22:12
|
|
|
|
Anonimen
|
jst grem spat, neo je neki čist histeričn dons sam dere se k zverina, k ga odložim, tko da grem ležat pa mu joško v usta tiščat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:24:20
|
|
|
|
Ploha
|
rubica: pomoje, da smo tega k ti praviš imel v porodnišnici, samo takrat tud ta drekec ni še tako očitno smrdel kot zdaj
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:27:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha rubica: pomoje, da smo tega k ti praviš imel v porodnišnici, samo takrat tud ta drekec ni še tako očitno smrdel kot zdaj čaki, veš ka še bo veš kok se ula userje, sej ne veš a bi ušou al kaj bi takrat k je pa rota mela fak, kok pa to smrdi, to pa res ne veš a bi spucal otroka, al bi kr novga naredu
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:30:35
|
|
|
|
rubica
|
sam vidve pa nista več kmetice ampak veleposestnice
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:30:38
|
|
|
|
Ploha
|
pa deeej no, pa pi*z....pa pi**z,...se opravičujem, ampak porka madona noooooooo.. da povem: v 2 mescih sem zbila 3 termoske, kaj sm pa zdele zbila? Še toplomer....fak an! prou ne vem, od nosečnosti dalje, se nerodna k konj, pozabljiva da ne rečem kolk, ker kaj sm zadnjič ugotovila, da sem pozabila na en zagovor izpita it....ne grozn noooooooo, pa spet morm nou toplomer kupt
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 18.9.2009 23:31:31
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha rubica: pomoje, da smo tega k ti praviš imel v porodnišnici, samo takrat tud ta drekec ni še tako očitno smrdel kot zdaj čaki, veš ka še bo veš kok se ula userje, sej ne veš a bi ušou al kaj bi takrat k je pa rota mela fak, kok pa to smrdi, to pa res ne veš a bi spucal otroka, al bi kr novga naredu ROFL
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?