Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.9.2009 20:41:42
|
|
|
|
Kepica83
|
super hvala ti.-
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.9.2009 22:38:36
|
|
|
|
sonček85
|
maj:super za pregled,ja pa po moje boš kaj kmalu šla če se boš tko lepo odpirala,imaš že vse perajt? Ja vreme je pa res krasno,prav za sprehode Joj boga revca,da te je tko bolelo ,meni je vedno rekla bodite mehki in sem bila ,pa ni nič bolelo,je pa odvisno od vsake posameznice.Upam,da je zdaj kaj bolje kepica.super za NS pa važno je da je bebi ok in ni važno kakšna je slikica.Kako ti je pa lahko videla za krče? jaz sem potrebovala knjižico da je vpisal podatke -razmerje,pa dobila sem potem še na papriju katere sem nesla svoji G IN JE ŠE ONA POTEM NEKJA VPISALA Prosim ne beri teh bedarij,ti sedaj lepo napreduješ,bebi raste in vse bo ok-rodila boš pa na moj RD .Slika se pa prav lepo vidi,kolikor se jaz spomnem se vidjo obrazek cel,učke,nosek in rokice,lepa slikca je in ne jokaj,saj bo tvoja G poslikala lepšo slikco ,samo reci ji evo jaz sem pa lepo vse elemente zdle očistla ,in sem prav vesela da sem si delo naprej spravila dragi je v nočni Alči pa ajčka. Lahko noč vsem
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 15.9.2009 22:39:28 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 7:37:31
|
|
|
|
Kepica83
|
jutro sonček? kaj naj grem danes vseeno k G, kljub temu da nimam dobenega papira od NS? Ker za danes me je G naročila.
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 8:36:43
|
|
|
|
tassika
|
Sevede pojdi, to je redni preged, tisto ti lahko že kasneje notri vpiše.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 8:41:59
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Sevede pojdi, to je redni preged, tisto ti lahko že kasneje notri vpiše. vredu Tassi.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 9:12:26
|
|
|
|
pilotina
|
glasek za našega Aleksa oddan punce, naj še vas spomnim...glasujte za Aleksa kepica...ja meni pa je ta naša mala kepica prou srčkana, posrečena slikica
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 9:17:03
|
|
|
|
a.biba
|
Grrrr.... vse mi je zbrisalo, kar sem napisala....grrrrr.... Glasek oddan - gladko 3. mesto!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 9:20:28
|
|
|
|
tassika
|
Jaz bom pa danes malo štrajkala, me je že ponoči in me še vedno boli trebuh, ampak biba pa kljub vsemu miga, če pa sedim je pa še slabše ker imam občutek da mi vse dol pritiska in sem najlažje v bočnem položaju, saj se še kaj javim, da vidim kaj je kepica zrihtala. lp ps. glasek oddan
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 9:23:09
|
|
|
|
a.biba
|
Kepica super za nuhalno!!! Pa slikica male kapice je prav fajna, saj se vidi, da je rokica, pa nosek spredaj.... nič bit žalostna, prav posrečeno slikco imaš. Glede izvidov pa res čudno, da ti ni že tako dala oz. dal, pa vseeno nič sekirat, jih boš pa kasneje nesla h ginekologu. Danes pa le pojdi, da te še enkrat pogleda, pa vprašaj za tiste krče, pa če lahko kaj dobiš. Ker o tem tudi jaz nič ne vem povedat. In se ti že vidi kaj buši? Jaz sem se prav razširila v pasu, pa zvečer imam izbočen buši, zjutri je pa še ok. Pa kolegica (ena res redkih, ki ve) reča, pa saj se ti še nič ne vidi, te ne morejo imeti na sumi. Pa dvignem termoflis in ona, no še dober, da je že bolj mrzlo, da lahko kaj več oblečeš . Maj2009 očitno si v nizkem štartu za rodit. Men še en dan pred porodom g. ni nič nakazal, da sem kaj odprta, da imam kaj kritično skrajšan m. vrat, samo da je vse pripravljeno in da lahko isti dan ali pa čez 14 dni. Tako, da nič bat, počivat nabirat moči za porod in bosta dočakala najlepši dan. No, zdaj pa upam, da pošlje, ker tretjič pa ne bom pisala...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 9:27:40
|
|
|
|
mariee
|
Kepica čestitke za uspešen pregled, pa mala Kepica je prav fletna, nehej s tem nosorogom Tassika ti pa kar hitro ležat.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 9:36:15
|
|
|
|
maj2009
|
ojla! ja če pravte da morm bit kr v nizkem štartu pol sm stedi-redi ! drugač pa opažam, da me zdele že dve noči ko se zbudim ful boli spodi, bolečina je pa točn taka kot takrat k mam menstro in so to ful močni krči. tko da pomoje je tud to kakšn znak, ane? no izcedka ni več rjavga zdej je samo še tak čudn zelenkast sm se pa učer zvečer pomatrala in sm šla mal peški. sm sklenila, da bom mami rekla, da naj ožji žlahti reče, da naj za darilo za kupjo kombinezonček, pa bo. tko da se ne bom s tem več ubadala, bom pa sigurno kakšno jaknco(termovelur), bundico kupla, da najine pikice ne bo zeblo. od stare mame vem da bom dobila termometer za v ušesa, ker sm ji kr rekla, da bom to rabla. kepica!srečno na pregledu! mm a si že v akciji? jst pa komaj čakam, da se v vele odpre nkd, da ne bo treba v lj hodt! če do pondelka ne grem rodit, bom zihr šla po kako bundico in trenirkico! pozdravček vsem!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 10:01:28
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariee Kepica čestitke za uspešen pregled, pa mala Kepica je prav fletna, nehej s tem nosorogom boš rekla da ni ko nosorogec?? je je. Punce hvala vam, da držite pestke. Pregled imam ob 13:45. Za krče pa imam spasmex ki jih morem jesti.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 10:02:38
|
|
|
|
Kepica83
|
Aja pa hvala, ker vam je moj nosorogec všeč
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 10:40:13
|
|
|
|
MAŠKA
|
Kepica čestitke za nuhalno! Glasek za Aleksa oddan! Pa za vsako sem še nekaj napisala... in ko dam "pošlji sporočilo", dobim tole: Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e14' Could not allocate space for object 'dbo.pgd_Messages'.'mostRecent' in database 'Ringaraja_SLO' because the 'PRIMARY' filegroup is full. Create disk space by deleting unneeded files, dropping objects in the filegroup, adding additional files to the filegroup, or setting autogrowth on for existing files in the filegroup. /forum/postpro.asp, line 250 Lep dan vsem skupaj, jaz sem malo prehlajena, ampak bo že...
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 11:06:04
|
|
|
|
malaMravljica
|
Maj, ne nisem se v akciji, upam pa, da mi jutri na pregledu pove kaj vzpodbudnega.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 12:01:53
|
|
|
|
mariee
|
O mM kako si? Se vredu počutiš? Pri nas je tako čudno vreme, pa še sodelovka se nekje slabo počuti, pa moja mami tut in zdj se že kr jaz slabo počutim sem si šla takoj limonado naredit. Včeraj sem pa zaključila z materinsko šolo, zdj pa čakamo na konec novembra i'm ready
< Sporočilo je popravil mariee -- 16.9.2009 12:02:27 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 12:17:58
|
|
|
|
malaMravljica
|
Mariee ... ku kuc Ti tudi sam se cakas al kako? MA jaz ko morem vstat iz postelje si tako zelim, da bi ze pocasi sla proti porodnisnici, drugace mi je pa kar lepo se bit nosecka. Tako mrzlo je zunaj, jaz pa nimam nobene tople jaknce za dojencka. Kaj menite, ce vzamem to, v kateri st, 56 al 62, ker pol za zimo rabim se en kombinizoncek oz vreco. Al kaj bi bilo med temi jakncami se primerno za jesen in prvo vozickanje. http://www5.baby-markt.de/HUePEDEN+Baby+Microrfaser+thermo+anorak+baeren.htm
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 12:21:53
|
|
|
|
mariee
|
Jaz prav za začetek še ne bom imela bundice, bom imela vrečo, ker baje da je fajn vreča, da ima dojenček tople nogice, tko da če maš samo jaknco, rabiš ful debelo dekco, pa še to jih baje zebe.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 12:29:10
|
|
|
|
malaMravljica
|
ma ves kaj, zdej sploh nam nic kupila, pol bomo pa videli kaksno vreme bo, ko bo cas za vozickat? Sej kosara ima itak tisto original dekco gor, a ves ko se z zadrgo zapre, spodaj bi dala pa mojo dekco, pride itak ene 4x prpognjena in full toplo pol. Pa tud ce bi bejbija pol dala v vozek in v mesto pa bi kupila na licu mesta, za takrat ga pa full v dekco zavijem, pa saj oktobra tudi se ne bo -20 pri nas. hmm.. sam sedaj pa ne vem kaj pomeni to iztegovanje v mojem trebuhu, se bejbi strinja ali nestrinja
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 12:32:08
|
|
|
|
sonček85
|
joj punce kako ste ve ažurne,pa tko lepo glasujete za našga Sončka,vsem se lepo zahvaljuje in pošilja poljubčke maj :ja to je znak,na maternico pritiska in to so že lahko neke vrste popadki mariee.nov.bo kmalu tukaj mm:ta anorakec mu vzami bebiju 62št
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 12:32:13
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 jutro sonček? kaj naj grem danes vseeno k G, kljub temu da nimam dobenega papira od NS? Ker za danes me je G naročila. po moje sem malo pozn z odg.ja kar pojdi saj bo pa naslenjič vpisala ko boš imela papir.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 12:56:08
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Jaz bom pa danes malo štrajkala, me je že ponoči in me še vedno boli trebuh, ampak biba pa kljub vsemu miga, če pa sedim je pa še slabše ker imam občutek da mi vse dol pritiska in sem najlažje v bočnem položaju, saj se še kaj javim, da vidim kaj je kepica zrihtala. kar pridno počivaj
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 13:25:55
|
|
|
|
maj2009
|
jst sm pa dons pouna energije. kr pospravlam, perem, sesam,....zdele bom še fernke dala prat, ko pa moj pride domov bo pa okna pomiu pa fernke obesu. je reku da ni šans, da jst to nardim. pridkan je tale moj možk! ga morm pohvalit sm stvari iz ruzaka preložila v potovalko k je večja pa še par stvari dam lahko notr (čevlje). tko da je prpravlena in je v spalnici pri postlci pa listk mam še napisan kaj morm uzet (stvari iz kopalnice), drug pa imam. komi čakam da grem pa prou nč me ni več strah! zdej grem pa rožice zalit, da ne bojo mrčkale! pa kelly family poslušam (sm bla v puberteti čist nora nanje) mi ful paše!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 13:29:10
|
|
|
|
malaMravljica
|
o maj, sem ti kar fous da se tok muvas danes. Jaz morem pa kar sedet, ce stojim imam obcutek, da bo bejbi vn padu, tko neprijetno boli in dol tisci. Soncek, sej s tisto jaknco je pa itak zakljucena zgodba, v 62 je razprodana se dobr, ker bi mogla ce ne robe za 20 eur nabrat, da nimam postnine. Joj, ne smem vec zapravljat ves.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.9.2009 13:41:23
|
|
|
|
maj2009
|
men pa nč dol ne prtiska , sej k se bom pa ulegla me bo začel bolet ponavad je tko . no pa je začela ful migat vrjetn ma dost mojga muvanja in bi rada še ona mal telovadla ! sm brala da se enim čist umiri pred porodom drugim pa tud miga tko da se s tem ne bom obremenjevala. mislm, da bom mela kr konkretno pupo! mene zadne cajte ful skos v desna rebra brca da boli ko strela, pol sm pa huda nanjo me pa še bl rukne . ful težko diham včasih k se mi naguzi čist tle gor in pomoje ful prtiska na pluča. jst bom kupla eno jaknco, ker sm se spomnla, da sm kupla od kolegice zimsko vrečo original maxicosi, tko da mislm, da je nebi smel zebt tm notr?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?