|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
17.9.2009 8:48:06   
itata
jutro,
evo mi smo imeli včeri predavanje v vrtcu in pol roditeljski sestanek. je blo fajn. ena tetica je predavala in je vse točn tko povedala kokr se men zdi pametnouser posted image sej drugač se držim, ampak spanje tam pa vem, da popuščamuser posted image roditeljski pa nič posebnega. smo bli sam ob 3 otrok, tko da je šlo hitr. jakob se je baje že prav fajn navadil. da mal ma "težave" (beri jo je skoz klical k sebi) s tem, ker se ne more vzgojiteljica sam z njim ukvarjat, ampak se je že navadu precej... hrana in spanje pa nikol panike. joka tud nič, ko me ni.
danes je šel že lepo nazaj v vrtec. je šel celo sam do avtauser posted image mal je še protestiral, ampak nobene panike.
zdej pa šibam še kej narest.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
17.9.2009 9:14:51   
MetiLu
Dan!

Sem že delovna ...
Moj Janez je pa danes spet spal celo noč do 7.00 user posted image user posted image user posted image  luksuz user posted image  
Včeraj sva šla v BC in sem mu za nagrado kupila tablo riši briši in smo se celo popoldne ful zabavali ob risanju user posted image  pol je pa sredi štacune zagledal telebajska skoraj v njegovi velikosti in se čist zalubu, pa ga nosil naokol, no pol, sem ga le uspela z nečim zamotit, da sva ga dala nazaj, ker vsega naenkrat pa tud ne moremo kupit user posted image  user posted image  

Pa še malo ga moram pohvalit, da je že 4 noči čist suh, nič ne lula v plenico, zjutraj se na kahlico pa pol kar dost polula user posted image  upam, da bo naprej držal tako, da se bomo počaaaassssssiiiii začeli odvajat pleničk user posted image

No, lep dan vsem, se beremo user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
17.9.2009 10:06:19   
blaža
user posted image

user posted image

user posted image

Evo to bo za torto za diplomo za mojo sestrao, sem lihkar nardila.

Upam, da vam ne smetim.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
17.9.2009 10:07:38   
mlavla
dan..

najprej hvala vsem za voščila...praznovala še nisem..bom pa malo čez vikend domače povabila na košček tortice..
pa veselo novico mam sem končno naredila statistiko...je ena 9-ka padla..user posted image

blaža..lepe rožice si naredila..glej, da nam pokažeš še tortico, ki jo boš delala..
jst imam tud namen naredit ta vikend tortico..in to sama zase..user posted image
Grem pa danes iskat tičino..tko, da bom spet mal ustvarjala..komaj čakam..da dam mal možgane na off..
Drug teden me namreč čaka še en izpit..

pa še nekaj glede vrtca..tud mi smo v tej fazi, ko jokamo,,ko pridemo tja (meni je tako mučno)...sej pol se v minutki pomiri in je čisto ok...
mamo pa že skor 14 dni zabasan nosek..tko,da je tud pri nas skoz dretje, ko ga pucamo..ma sem že prav naveličana tega..

nič grem še mal pospravit..pa cunje obesit..pa likat bi mogla...ah preveč stavri..

lep dan vsem

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
17.9.2009 10:30:51   
MetiLu
Mater Blaža, si ti mojstrica user posted image  ful je dobra sovica user posted image

Jaz pa kar malo bluzim po forumu, se mi ne dela preveč user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
17.9.2009 10:35:02   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Mater Blaža, si ti mojstrica user posted image  ful je dobra sovica user posted image

Jaz pa kar malo bluzim po forumu, se mi ne dela preveč user posted image  

hvala. ja jaz tudi kar neki bluzim. No sej sem fraj, pospravla sem,... pa mam čas. user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
17.9.2009 10:42:59   
mlavla
blaža ..sovica je super!!bravo...user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
17.9.2009 10:53:59   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

user posted image user posted image user posted image , samo ne vem še kako bom torto okrasila. moja sestra ima rada ene bombon še iz časov jugoslavije, ko so robidnice in maline, take posute z bunkicami rdeče in črne, pa sem mislila dat malo maslene zelene kreme okoli za listke, pa s temi gozdnimi sadeži. ne vem še.

maš kak predlog?

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
17.9.2009 11:05:16   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

user posted image user posted image user posted image , samo ne vem še kako bom torto okrasila. moja sestra ima rada ene bombon še iz časov jugoslavije, ko so robidnice in maline, take posute z bunkicami rdeče in črne, pa sem mislila dat malo maslene zelene kreme okoli za listke, pa s temi gozdnimi sadeži. ne vem še.

maš kak predlog?

najbrž bi tole super izpadlo? Kaj pa barva tičine, ki misliš dat na torto?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
17.9.2009 11:06:11   
blaža

maš kak predlog?

ma po moje bo kar bela, ki če nardim zeleno, pol ne bojo dobri tisti listki, pa preveč gozdarska bi ratala.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
17.9.2009 11:10:37   
mlavla

maš kak predlog?

ma po moje bo kar bela, ki če nardim zeleno, pol ne bojo dobri tisti listki, pa preveč gozdarska bi ratala.user posted image

sem glih hotela rečt, da bo najboljš če daš akr belo..al pa kakšno krem...
itak vem, da ti bo super ratalo...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
17.9.2009 12:41:44   
Februarka08
Blaža superuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
17.9.2009 14:36:30   
blaža
hvala, user posted image

Evo še krompirček se skuha, pol pa čebulo prepražim, pa bo kosilo. mesko krompir in kislo zelje. jutri pa erjetno jota.user posted image

Še malo pa pridejo moji fantje domov in, ker dežuje, se bomo spet doma cartali in igrali.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
17.9.2009 14:54:32   
dolenjka
Dan user posted image

Jaz sem se spet potepala user posted image  Sem šla še na eno kosilo s sošolko iz OŠ. Moj je samo še križa, ker nimam nobenga obstanka doma, ampak sej pol bom kar nekaj časa več ali manj doma in po hribčku z vozičkom user posted image

Jedla sem super dobro, optem sem šla še za nečaka darilo za RD kupit, ker ga ima 29.9. ko bom jaz najverjetneje v porodnišnici že pestvala user posted image

Čez pol urce grem po carico in potem greva mal do sestre na obisk, da se tamaladva mal podružita, ker se res malo vidimo user posted image  Stipe je šel na eno kosilo s prijatelji po službi, tako da smo po dolgem času malo "ločeni" ampak tut to mora bit. Še sit naju (nas) bo, ko bo cel oktober doma user posted image

Blaža, a v centru Evrope pada dež? Pri nas je pa sonči user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
17.9.2009 15:19:39   
blaža
ja dolenjka dežek imamo.

Upam, da bo še kej lepih sončnih jesenskih dnevov, da bomo šli v vas pod kostanj se igrat.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
17.9.2009 15:36:41   
dolenjka

ja dolenjka dežek imamo.

Upam, da bo še kej lepih sončnih jesenskih dnevov, da bomo šli v vas pod kostanj se igrat.user posted image

Bodo, bodo, baje že naslednji teden user posted image

Zdaj pa šibam po pikico in na obisk, lep dan user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
17.9.2009 16:12:29   
buči
user posted image  Dan. Imam dela čez glavo, komaj čakam vikend. Tale razredniška me bo pokopala! Kako so nekateri starši tečni! Upam, da jaz ne bom taka ...  user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
17.9.2009 16:16:12   
Februarka08
Pri nas tud ful sonček sije in je prav vroče zunaj. Se bojim da sem tamalo preveč obleklauser posted image So pa vsi v naši bajti kar naenkrat mahnjeni na gobe in tašča gre za pol ure v gmajno, ma že ful jurčkov... je prej še mojega prijelo, tako da se je po kosilu samo oblekel in zdaj tava nekje med listjemuser posted image me zanima koliko bo našeluser posted image

Jaz bi pa zdele tako kakšen kos štrudlja ali kaj podobnega... morm prav nekaj dobrega še spečt, preden kam odrinemuser posted image

Buči user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
17.9.2009 17:11:06   
Februarka08
Evo še našo princeso, ko zjutraj gleda bajskeuser posted image
user posted image

Pa še moj buši, verjetno vam ga zadnjič kažemuser posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2394
17.9.2009 19:09:02   
blaža
februarka zelo lepi slikici!!!user posted image user posted image user posted image

se vidi, da je atiju podobna.user posted image

tvoj buši je pa zelo lep.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2395
17.9.2009 19:10:28   
blaža
kako ste kaj drugače?

Kje je pa kej blacky? Sem mislila, da jo bom včeraj kej zvabla s tistimi slikicami od jurčkov, pa nič od tega.user posted image

Evo Blaž je šel spat. še ne spi, bo pa vsak čas, ki je že vse tiho. Matija pa večerja. Moj je šel pa na partijo šaha v kantino z enim sosedom in jaz mam par minutk.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
17.9.2009 20:43:50   
dolenjka
Čer user posted image

Mi2 sva se napotepali in naigrali, po dolgem času sem dala carico sama pančkat, ker se Stipe še kar potepa in prav je tako user posted image  Se tako redko zgodi, da mi prav paše user posted image
Zdaj sem se nabasala piškotkov ki sem jih zadnjič pekla in grem pod tuš, pol pade pa še kos včeraj pečenega štrudla user posted image

Februarka, sem videla da si se na Miss Buši prijavila, a ni tako, da ne smeš biti več kot 30 tednov user posted image  user posted image  Ker ko bo izbor (23.10.) , boš ti že cartala kar pomeni da ne boš mogla glih am bit oz boš lahko, samo s paketkom v naročju user posted image  user posted image
Aja, drugače si pa lepa na slikici user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
17.9.2009 20:54:39   
Februarka08
Čer.

Dolenjka, nisem vedelauser posted image ker sem vidla eno oktobrko prijavljeno, sem še jaz slikce poslala... itak ni šlo za nagrado, ampak tko, za ogled mojga bušija, ker je verjetno zadnjič takuser posted image

Hvala za pohvaleuser posted image

Sem se pa prej spravla na vrat na nos pečt jabolčno pito, ker se mi je zaluštalo nekaj domačegauser posted image in zdaj se veselo bašem, potem bom pa jamrala da me trebuh boliuser posted image no, ampak nisem ravno zadovoljna, mi je preveč testo narasel in zdaj je preveč suho vse skup, se mi zdiuser posted image no ja, stran ne bomo metaliuser posted image ni glih specialiteta kot bi bla od blažeuser posted image

Zdaj pa mal pred tv, uživajte, lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
17.9.2009 21:07:08   
dolenjka
Dobra si, da se prijaviš brez da splošne pogoje prebereš user posted image  Sej tokrat ni panike, sam lahko bi blo pa drago user posted image
No ti ga kar kaži, čeprav jaz mislim, da boš imela še enega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2399
18.9.2009 6:42:17   
blaža
Jutro!

ko smo že pri treh otrocih, to noč sem sanjala, da je bil Matija nekje star kot je, Blaž ene tri do štiri leta in moj je držal še enega v naročju od par mesecev. Tudi fantka valda.user posted image Sanjaj svinja kukuruz user posted image

evo jaz sem že oblečena, čakam, da se mi kavica pohladi, Blaža bom po kavi oblekla, pol pa še Matijo zbudimo, pa šibamo v šolo in vrtec.

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......