Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 8:48:06
|
|
|
|
itata
|
jutro, evo mi smo imeli včeri predavanje v vrtcu in pol roditeljski sestanek. je blo fajn. ena tetica je predavala in je vse točn tko povedala kokr se men zdi pametno sej drugač se držim, ampak spanje tam pa vem, da popuščam roditeljski pa nič posebnega. smo bli sam ob 3 otrok, tko da je šlo hitr. jakob se je baje že prav fajn navadil. da mal ma "težave" (beri jo je skoz klical k sebi) s tem, ker se ne more vzgojiteljica sam z njim ukvarjat, ampak se je že navadu precej... hrana in spanje pa nikol panike. joka tud nič, ko me ni. danes je šel že lepo nazaj v vrtec. je šel celo sam do avta mal je še protestiral, ampak nobene panike. zdej pa šibam še kej narest.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 9:14:51
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Sem že delovna ... Moj Janez je pa danes spet spal celo noč do 7.00 luksuz Včeraj sva šla v BC in sem mu za nagrado kupila tablo riši briši in smo se celo popoldne ful zabavali ob risanju pol je pa sredi štacune zagledal telebajska skoraj v njegovi velikosti in se čist zalubu, pa ga nosil naokol, no pol, sem ga le uspela z nečim zamotit, da sva ga dala nazaj, ker vsega naenkrat pa tud ne moremo kupit Pa še malo ga moram pohvalit, da je že 4 noči čist suh, nič ne lula v plenico, zjutraj se na kahlico pa pol kar dost polula upam, da bo naprej držal tako, da se bomo počaaaassssssiiiii začeli odvajat pleničk No, lep dan vsem, se beremo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 10:06:19
|
|
|
|
blaža
|
Evo to bo za torto za diplomo za mojo sestrao, sem lihkar nardila. Upam, da vam ne smetim.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 10:07:38
|
|
|
|
mlavla
|
dan.. najprej hvala vsem za voščila...praznovala še nisem..bom pa malo čez vikend domače povabila na košček tortice.. pa veselo novico mam sem končno naredila statistiko...je ena 9-ka padla.. blaža..lepe rožice si naredila..glej, da nam pokažeš še tortico, ki jo boš delala.. jst imam tud namen naredit ta vikend tortico..in to sama zase.. Grem pa danes iskat tičino..tko, da bom spet mal ustvarjala..komaj čakam..da dam mal možgane na off.. Drug teden me namreč čaka še en izpit.. pa še nekaj glede vrtca..tud mi smo v tej fazi, ko jokamo,,ko pridemo tja (meni je tako mučno)...sej pol se v minutki pomiri in je čisto ok... mamo pa že skor 14 dni zabasan nosek..tko,da je tud pri nas skoz dretje, ko ga pucamo..ma sem že prav naveličana tega.. nič grem še mal pospravit..pa cunje obesit..pa likat bi mogla...ah preveč stavri.. lep dan vsem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 10:30:51
|
|
|
|
MetiLu
|
Mater Blaža, si ti mojstrica ful je dobra sovica Jaz pa kar malo bluzim po forumu, se mi ne dela preveč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 10:35:02
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Mater Blaža, si ti mojstrica ful je dobra sovica Jaz pa kar malo bluzim po forumu, se mi ne dela preveč hvala. ja jaz tudi kar neki bluzim. No sej sem fraj, pospravla sem,... pa mam čas.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 10:42:59
|
|
|
|
mlavla
|
blaža ..sovica je super!!bravo...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 10:53:59
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža ..sovica je super!!bravo... , samo ne vem še kako bom torto okrasila. moja sestra ima rada ene bombon še iz časov jugoslavije, ko so robidnice in maline, take posute z bunkicami rdeče in črne, pa sem mislila dat malo maslene zelene kreme okoli za listke, pa s temi gozdnimi sadeži. ne vem še. maš kak predlog?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 11:05:16
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža ..sovica je super!!bravo... , samo ne vem še kako bom torto okrasila. moja sestra ima rada ene bombon še iz časov jugoslavije, ko so robidnice in maline, take posute z bunkicami rdeče in črne, pa sem mislila dat malo maslene zelene kreme okoli za listke, pa s temi gozdnimi sadeži. ne vem še. maš kak predlog? najbrž bi tole super izpadlo? Kaj pa barva tičine, ki misliš dat na torto?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 11:06:11
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža ..sovica je super!!bravo... , samo ne vem še kako bom torto okrasila. moja sestra ima rada ene bombon še iz časov jugoslavije, ko so robidnice in maline, take posute z bunkicami rdeče in črne, pa sem mislila dat malo maslene zelene kreme okoli za listke, pa s temi gozdnimi sadeži. ne vem še. maš kak predlog? najbrž bi tole super izpadlo? Kaj pa barva tičine, ki misliš dat na torto? ma po moje bo kar bela, ki če nardim zeleno, pol ne bojo dobri tisti listki, pa preveč gozdarska bi ratala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 11:10:37
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža ..sovica je super!!bravo... , samo ne vem še kako bom torto okrasila. moja sestra ima rada ene bombon še iz časov jugoslavije, ko so robidnice in maline, take posute z bunkicami rdeče in črne, pa sem mislila dat malo maslene zelene kreme okoli za listke, pa s temi gozdnimi sadeži. ne vem še. maš kak predlog? najbrž bi tole super izpadlo? Kaj pa barva tičine, ki misliš dat na torto? ma po moje bo kar bela, ki če nardim zeleno, pol ne bojo dobri tisti listki, pa preveč gozdarska bi ratala. sem glih hotela rečt, da bo najboljš če daš akr belo..al pa kakšno krem... itak vem, da ti bo super ratalo...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 12:41:44
|
|
|
|
Februarka08
|
Blaža super
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 14:36:30
|
|
|
|
blaža
|
hvala, Evo še krompirček se skuha, pol pa čebulo prepražim, pa bo kosilo. mesko krompir in kislo zelje. jutri pa erjetno jota. Še malo pa pridejo moji fantje domov in, ker dežuje, se bomo spet doma cartali in igrali.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 14:54:32
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Jaz sem se spet potepala Sem šla še na eno kosilo s sošolko iz OŠ. Moj je samo še križa, ker nimam nobenga obstanka doma, ampak sej pol bom kar nekaj časa več ali manj doma in po hribčku z vozičkom Jedla sem super dobro, optem sem šla še za nečaka darilo za RD kupit, ker ga ima 29.9. ko bom jaz najverjetneje v porodnišnici že pestvala Čez pol urce grem po carico in potem greva mal do sestre na obisk, da se tamaladva mal podružita, ker se res malo vidimo Stipe je šel na eno kosilo s prijatelji po službi, tako da smo po dolgem času malo "ločeni" ampak tut to mora bit. Še sit naju (nas) bo, ko bo cel oktober doma Blaža, a v centru Evrope pada dež? Pri nas je pa sonči
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 15:19:39
|
|
|
|
blaža
|
ja dolenjka dežek imamo. Upam, da bo še kej lepih sončnih jesenskih dnevov, da bomo šli v vas pod kostanj se igrat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 15:36:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ja dolenjka dežek imamo. Upam, da bo še kej lepih sončnih jesenskih dnevov, da bomo šli v vas pod kostanj se igrat. Bodo, bodo, baje že naslednji teden Zdaj pa šibam po pikico in na obisk, lep dan
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 16:12:29
|
|
|
|
buči
|
Dan. Imam dela čez glavo, komaj čakam vikend. Tale razredniška me bo pokopala! Kako so nekateri starši tečni! Upam, da jaz ne bom taka ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 16:16:12
|
|
|
|
Februarka08
|
Pri nas tud ful sonček sije in je prav vroče zunaj. Se bojim da sem tamalo preveč oblekla So pa vsi v naši bajti kar naenkrat mahnjeni na gobe in tašča gre za pol ure v gmajno, ma že ful jurčkov... je prej še mojega prijelo, tako da se je po kosilu samo oblekel in zdaj tava nekje med listjem me zanima koliko bo našel Jaz bi pa zdele tako kakšen kos štrudlja ali kaj podobnega... morm prav nekaj dobrega še spečt, preden kam odrinem Buči
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 17:11:06
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo še našo princeso, ko zjutraj gleda bajske Pa še moj buši, verjetno vam ga zadnjič kažem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 19:09:02
|
|
|
|
blaža
|
februarka zelo lepi slikici!!! se vidi, da je atiju podobna. tvoj buši je pa zelo lep.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 19:10:28
|
|
|
|
blaža
|
kako ste kaj drugače? Kje je pa kej blacky? Sem mislila, da jo bom včeraj kej zvabla s tistimi slikicami od jurčkov, pa nič od tega. Evo Blaž je šel spat. še ne spi, bo pa vsak čas, ki je že vse tiho. Matija pa večerja. Moj je šel pa na partijo šaha v kantino z enim sosedom in jaz mam par minutk.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 20:43:50
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Mi2 sva se napotepali in naigrali, po dolgem času sem dala carico sama pančkat, ker se Stipe še kar potepa in prav je tako Se tako redko zgodi, da mi prav paše Zdaj sem se nabasala piškotkov ki sem jih zadnjič pekla in grem pod tuš, pol pade pa še kos včeraj pečenega štrudla Februarka, sem videla da si se na Miss Buši prijavila, a ni tako, da ne smeš biti več kot 30 tednov Ker ko bo izbor (23.10.) , boš ti že cartala kar pomeni da ne boš mogla glih am bit oz boš lahko, samo s paketkom v naročju Aja, drugače si pa lepa na slikici
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 20:54:39
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Dolenjka, nisem vedela ker sem vidla eno oktobrko prijavljeno, sem še jaz slikce poslala... itak ni šlo za nagrado, ampak tko, za ogled mojga bušija, ker je verjetno zadnjič tak Hvala za pohvale Sem se pa prej spravla na vrat na nos pečt jabolčno pito, ker se mi je zaluštalo nekaj domačega in zdaj se veselo bašem, potem bom pa jamrala da me trebuh boli no, ampak nisem ravno zadovoljna, mi je preveč testo narasel in zdaj je preveč suho vse skup, se mi zdi no ja, stran ne bomo metali ni glih specialiteta kot bi bla od blaže Zdaj pa mal pred tv, uživajte, lep večer!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 21:07:08
|
|
|
|
dolenjka
|
Dobra si, da se prijaviš brez da splošne pogoje prebereš Sej tokrat ni panike, sam lahko bi blo pa drago No ti ga kar kaži, čeprav jaz mislim, da boš imela še enega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 6:42:17
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! ko smo že pri treh otrocih, to noč sem sanjala, da je bil Matija nekje star kot je, Blaž ene tri do štiri leta in moj je držal še enega v naročju od par mesecev. Tudi fantka valda. Sanjaj svinja kukuruz evo jaz sem že oblečena, čakam, da se mi kavica pohladi, Blaža bom po kavi oblekla, pol pa še Matijo zbudimo, pa šibamo v šolo in vrtec.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......