Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 14:32:18
|
|
|
|
Stipe air force
|
Daaaaaaaaaaan Se malo pa konc sihta na letelisću u Cerkljama uz Krku.... potem pa domov Carici in Sefli..... Poglej tole pomlajevalno kremo! je Sonja rekla prijateljici. "Kupila sem jo prejšnji teden. Resnično deluje. Vrnili so se moji mozolji, ki sem jih imela v puberteti."
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 20:40:42
|
|
|
|
blaža
|
čeeeer!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 20:42:09
|
|
|
|
Stipe air force
|
ceeeeeeeeer....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 20:45:22
|
|
|
|
blaža
|
a si me zavohal?? kaj dogaja pri vas kontinentalci?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 20:46:04
|
|
|
|
blaža
|
tle dežuje. In ne smem jamrat, ma me grlo boli. še dobro, da je tle nema debata.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 20:46:37
|
|
|
|
blaža
|
Pa da ne bo še monolog,
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 20:47:21
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža a si me zavohal?? kaj dogaja pri vas kontinentalci? ....namirisao sam te.... (zavohal).... Pri nas dezavuje....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 20:49:39
|
|
|
|
blaža
|
tle tudi čakam, na eno lepo jesen z polno kostanjčki. ful jih mam rada. Pa taki lepi sončni zahodi so tle pri nas
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 20:49:57
|
|
|
|
Stipe air force
|
Carica spi, Sefla se namaka v banji.... jaz sem pa masinu za posodu ukljucio... pa zdaj pere...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 20:51:04
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža tle tudi čakam, na eno lepo jesen z polno kostanjčki. ful jih mam rada. Pa taki lepi sončni zahodi so tle pri nas kostanj, most in soncni zahod.... lepo in romanticno... ... ceprav vse to ful napenjaaaaaa....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 20:52:16
|
|
|
|
blaža
|
ja pa kaj če napenja, ti maš srečo, ki ženske malo manj pr****, jaz mam pa tri može.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 20:55:07
|
|
|
|
blaža
|
te so kar z mojega okna
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 20:56:11
|
|
|
|
blaža
|
še cel kup je takih lepih. jaz se kar ven za neki cajta zagledam, ko je tako nebo. kako lepe barve so.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 20:56:42
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža te so kar z mojega okna ful lepo.... nic cudnga da je pr vas center Europe....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 20:59:00
|
|
|
|
blaža
|
evo mava družbo. Čeeer!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 21:00:12
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo mava družbo. Čeeer! Ceeeeeeeeer...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 21:02:49
|
|
|
|
blaža
|
je že šla.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 21:09:52
|
|
|
|
blaža
|
še malo jesenskih radosti, pa še en jesenski bluuuuz! tle je mel Matija 4 leta.
< Sporočilo je popravil blaža -- 16.9.2009 21:10:45 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 21:13:07
|
|
|
|
Stipe air force
|
Matija je cukrcek ... itak... kje ste pa gobice nabral....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 21:13:45
|
|
|
|
blaža
|
gobice smo nabrali v gozdu te takoj potolažim, da ta slikica ni letošnja.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 21:15:15
|
|
|
|
Stipe air force
|
....ma so lepe... a ste jih kar pojedl?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 21:24:33
|
|
|
|
blaža
|
itak, da smo jih zmazali, nekaj pa tisto leto tudi prodali in smo si z tem dinarčkom kupli v Ikei leseno mizo in 4 stole za jedilnico ( 100e)
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.9.2009 21:49:24
|
|
|
|
Stipe air force
|
Sefli sem noge zmasiral... zdaj pa tko lepo zeha... "Gotova je" za nocoj.... .... Maks se ful premika... in imata zurko....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 7:36:36
|
|
|
|
Februarka08
|
Dobro jutro. Jaz sem še v postelji, bambina še drnjoha, komaj čakam na tisto kavo, da mi mal učke odpre... Smo po starem, jaz sem mela učer pregled, je zaenkrat še vse ok pripravlja se oz. je nekaj že pripravljeno na dan D, šivi bojo ostali notri do samega pričetka poroda pa nimam kaj važno da je lepo notri in da ma blizu 3 kg, kar zame osebno pomeni da sem zmagala Larisa je prehlajena (saj kdo pa ni ) nosek pucamo in se deremo kot da se iz kože dajali včeraj zvečer je še kašljat začela v postelji, tako da bova danes začeli slezov sirup pit pa mal več vitaminčkov jest, ker samo upam da mi ravno zdaj ne zboli prav oz. faše spet kakšnega bronhitisa klinc pa to vreme Jencili uživajte v soboto jaz tako pogrešam naše in če boste kdaj kakšno popoldne za, se vam (zaenkrat) še z veseljem pridružim, ker potem bom bolj težko... Blaža, lepe slikce moja tašča je šla včer v akcijo in prinesla celo košaro jurčkov domov v 1 uri tako da jih bomo meli danes za kosilo je rekla, sem mogla pohitet, dokler jih ti še lahko ješ mmm, to bo dobro Tako, zdaj morm pa vstat, ker bo počasi tudi Larisa budna, da greva na zajtrk Lep dan!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 17.9.2009 8:14:31
|
|
|
|
blaža
|
jutro! Mi bomo pa danes imeli mesko in kislo zelje. Mnjama. zelje mam rada. Februarka, ne pretiravaj z gobami, da te ne bo šravfal želodec. Se 10 ur prebavljajo. Drugače sem pa otroka oddala. sem pa prehlajena kot slon, ma ne smem jamrat. Zdej grem malo pokidat, pol sem pa fraj za en cajt. Jutei bom pa eno tortico nardila. Tista fešta v soboto je odpadla zaradi slabega vremena in še dobro, ki me je večeraj klicala moja sestra, da je diplomirala in da pridemo neki pojest v soboto k njim popoldne. Bom pa njej eno oblekla v tičino. Pa par vrtnic gor, pa bo. alo fajn bodte.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......