jencili
|
čer, ku-kuc Evo, Ta je komi dobr zaspal, jst sm pa rekla, da vas grem na hitro pozdravit. Mali je zbolel, mamo virozo in sva še jutri doma, zato imamo totalno zmešan ritem, ker dom popoldan noče it spat pred 14-to, 15-to uro V čet. greva pa spet vsak na svoj konec, pa upam, da se tud ritem nazaj postavi. Eko...smo ok, mali po novem obvlada tudi 3-zložne besede kot so mamica, babica, papiga,... Ponoči spet lepo spimo, čisto na koncu pa je tudi že sp. leva 4 V petek grem službeno v Portorož, mamo baje čez dan neka predavanja, pop. oz. večerjo in to pa imamo na ladjici . Malo se bomo vozili po slovenski obali gor in dol . Fora je pa v tem, da nas bo gor cca 200 , tko da če bo kej na poročilih, da so ene budale okol obrnile ladjo, smo bli to mi Sej ne, malo morem pazit kako in kaj, ker me v soboto (naslednji dan) čaka dekliščina in morm bit spočita za vse tiste igrice, ki me čakajo Vam pa lahko zaupam (Listek in Bajsa, ne velja za vaju), da me je kar malo strah kaj me čaka) Nič, bodite pridne, grem se malo k dragemu stisnit, nočko