|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
15.9.2009 6:46:45   
blaža
jutro 1.user posted image

evo kavica se hladi, vsi smo že oblečeni, pol pa še malo pa štartamo. ven še nisem pogledala, da vidim kako je vreme.

no v glavnem, dežuje ne, čeprav je še malo mokro, verjetno še od včeraj. Frišno je pa sigurno, bo treba kej gor oblečt.

No danes in jutri delam, pol sem pa spet feraj. si bo treba še kej poiskat, ki mam premalo zdej, ma bo že nekako. Nekako gre. Mora gret.user posted image

No lep dan vsem. imejte se fajn.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
15.9.2009 6:58:23   
mlavla
jutro..
samo na hitro...
mam dones izpit..pa sem vsa živčna..
zdele Nežo peljem v vrtec..pol še tamalga spakiram in letimo proti Lj..
aja pa še postarala sem se danes...

blaža..super za ustvarjanje..ko bom imela kaj več časa.pa več komentarjev...

lep dan vam želim

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
15.9.2009 7:08:20   
blaža
VSE NAJBOLJŠE MLAVLA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
15.9.2009 7:12:44   
misar
dobro jutro čvekice

vas spljoh nimam časa brat , nam dogaja 300 na urouser posted image user posted image , šiht, divjanje domov, akcija do noči, pol pa še mal ponoči, ko se pamžek dere: PIJA; PIJA (pila,pila)...no en dan nas bo tud to minilo user posted image user posted image user posted image

komentar še na tole....

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

hvala za info. dolenjka.

če vam otrdeva trebuh je vse ok. mogoče malo zoprno, ma to pomeni, da se pripravlja na porod in nič drugega. drugo je če ti pa skozi otrdeva že od 20 tedne. no včasih zna ob naporih, al pa če se dosti stoji, ali neudobno sedi tudi takrat otrdevat, ma meni se ni zdelo nič takega.

men je trebuh otrdeval od 16, tedna, mi je rekla ginekologinja da je normalno, da se pač telo pripravlja in vadiuser posted image ...pa ni blo nobene krize men to. sem se še en teden pred porodom peljala iz celja v postojno na zadnji pregled user posted image user posted image pa kak dan preden sem rodila sem še na lestvi strop v hodniku kitala pa belila, pa okna umivala. uf men je bla prva nosečnost prav super, edin obuvanje čevljev me je jezilo, ker nisem nikol vedla s katere strani naj se jih lotim user posted image user posted image user posted image če sem bila pa kje zunaj, pa mi je trebuh ful otrdeval, recimo za novo leto, ker sva šla praznovat na trg, sem pa kar mal počepnila, da je minilo, pol pa spet akcija. jaz mam same lepe spomine na nosečnost, komaj čakam, še na drugo.

uživajte punce

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
15.9.2009 8:22:37   
dolenjka
Mlavla VSE NAJ NAJ user posted image  user posted image  user posted image

Miška, a ste vi že v akciji za 2. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
15.9.2009 8:25:57   
itata
jutro,
no naš ima vročino. druzga nič, tko da računam, da bo 2 dni doma pol bo pa vse ok. ponoč je bil kar hudo vroč, tko da sem mu dala in eno svečko - po teži bi mu mogla dat eno in pol, ampak je ta druge polovičko ne spravim not in mu dam pač še eno žličko clapola. tko da mu je padla in je pol spal ok. sam me je pa stokrat klical ponoč, tko da sem pol kar tam spala pri njemuuser posted image
jaz v službi, mali je doma pri ta starih. je kar ok dop, tko da ni panike.
buči: kava komot nasl teden!! ti kar povej kater dan maš čas ob 16:30, v petek pa lahk od 15h dalje. ajdiii

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
15.9.2009 8:26:18   
itata
MLAVLA VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
15.9.2009 8:34:12   
pina-1
Jutro.

MLAVLA vse najboljše pa srečno danes na izpituuser posted image

Se moram pohvalit ( da ne samo jamram), da gremo h koncu z zobmi za prvo rundo. Ena trojka je že venih in sedaj so vidne še ostel 3 in pa zamudniška dvojka. Jupi, pa bo mir za en cajt.
Pa zdej že dva dni sami zaspimo v postelji. user posted image
Pa da še malo pojamram: mi manjka najino večerno stiskanje in cartanje, da je zaspala, ampak punca želi to sama opraivt in ne bom ji branila.

Pri naši šolarki so se pa začele težave.user posted image Najprej je govorila, da je v šoli brez veze, pa smo to nekako rešili. sedaj si je pa začela zmišljevat in jo vsako jutro nekaj boli, ker ona nebi šla rada v šolo. Njej je v šoli DOLGOČASNO. user posted image Ma jaz jo razumem, ker dejansko v šoli nič ne počnejo, ona pa že bere in tudi razume kaj je prebrala... Moram naslednjit eden, na roditeljskem, malo z učiteljico govorit, ker nebi rada, da se ji šola že zdaj zameriuser posted image

Drugače, pa danes vabljene na primorsko. Mamo praznik, pa še sonček sijeuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
15.9.2009 9:44:20   
Stipe air force
Ker se vreme "dela"....user posted image  in ker imajo Primorci in Primorke danes praznik.... za boljso voljo in pridne malcke in malckice... se en aktuelen....:

Zaustavili policajci Jadranku Kosor.

- "Dokumente molim!" kaze policajac.

- "Znate li vi tko sam ja?" upita ga Jadranka.

- "Ne!" odgovori policajac.

- "Ja sam prva dama Hrvatske!" kaze Jadranka.

- "Kolega, dodji vidi sto se Severina ofucala!"

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
15.9.2009 10:26:49   
pina-1
Danes pa mi primorci praznujemo.
Za vse primorce in tiste ki bi to radi posrali naša HIMNA

VSTAJENJE PRIMORSKE

Nekdaj z bolestjo smo v sebe zaprli
svoje ponižanje, svoje gorje,
krik maščevanja na ustnih zatrli,
ga zakopali globoko v srce.

Toda glej, planil vihar je presilen,
kot pajčevine raztrgal okov,
šinil je zopet žar novega dneva,
tja do poslednjih primorskih domov.

Strojnice svojo so pesem zapele,
zrak je pretreslo grmenje topov,
širne poljane so v ognju vzplamtele,
klic je svobode vstal sredi gozdov.

Vstala Primorska si v novo življenje,
z dvignjeno glavo korakaj v nov čas!
V borbah, ponižanju, zmagah, trpljenju
našla si končno svoj pravi obraz.

http://www.youtube.com/watch?v=mSb72HRfHPc&feature=related

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
15.9.2009 10:28:29   
Janey
mlavla vse naj naj in vso srečo na izpitu. imaš stat?? jaz sem imela pa v čet zadnji izpit, upam da sem naredla, čakam na rezultateuser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
15.9.2009 10:32:49   
Stipe air force
Mlavla.... vse naj za rd.... glej da me ne dohitis...  user posted image  user posted image  user posted image ....

Pina... ti si pa bojno razpolozena... Primorska odavde do Zadra....  user posted image  user posted image  user posted image ...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
15.9.2009 10:39:52   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Mlavla.... vse naj za rd.... glej da me ne dohitis...  user posted image  user posted image  user posted image ....

Pina... ti si pa bojno razpolozena... Primorska odavde do Zadra....  user posted image  user posted image  user posted image ...

primorska center svetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
15.9.2009 11:06:33   
Februarka08
Mlavla, srečno in vse najboljše!!!
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
15.9.2009 14:53:42   
blaža
Dan!

sem vas prej na hitrco prebrala in sem skoraj zrezke zažgala, pol sem se pa spomenla, da jih dam v gorčično omako, da jih zakamufliram.user posted image

Pina ne skrbi za Mio, se bo počasi navadla, da je treba it. Matiji je tudi dolg cajt za enkrat, pa skozi pravi, da kdaj bojo dobili ta pravo nalogo, pa ne samo za barvat, da to pa ja vsi že obladajo.user posted image

nič šibam, ki so skoraj že na vratih moji fantje. za kosilo bojo prašičkovi zrezki v gorčični omaki + zelenjava.( bučke, pa prika,...)

alo fajn bodte.

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
15.9.2009 14:54:04   
itata
dan,
no evo, moj jakob je očitno že "ven" iz česar kol je že imel, ker baje veselo skače okol že celo popoldne... tud vročino če ima, je blazno nizka. bom vidla kakšen bo popoldne. jutr bo še doma, čet po mojem že nazaj v vrtcu...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
15.9.2009 15:15:42   
buči
mlavla, vse najboljše.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
15.9.2009 17:57:32   
buči
Smo bili pri P. Aljaž je ok, Tilen je bil kljub smrkanju cepljen.

A KATERA RABI ANTILOPO Z MIZICO (BELA)? Ker smo imeli 3 (ena za doma, ana za k moji mami, ena za k tašči), bi jo prodali.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
15.9.2009 20:10:33   
bamby
Čer!

Najprej mlavli čestitke ob rojstnem dnevu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Mi smo imeli pester vikend. Smo bili spet na trgatvi! Anaja je uživala 100/h user posted image . Včeraj sem pa imela akcijo pospravljanja premajhnih cunj. Jih je bilo za eno veliko vrečo in pol. Sem se spraševala, kje sem imela vse to v omari user posted image . No, zdaj so njihovo mesto že zasedle nove user posted image . Smo pa v nedeljo dobili eno lepo bundico, tako da je za zimo preskrbljena, ena pa jo čaka že od lani v omari. Pa vsaj kupovat ne bo treba. Ji bom mogla kupit le kakšno trenirko z jopico za zapet, pa še kakšne hlače. Mi jo v vrtcu tudi 3x preoblečejo user posted image . Ne vem kaj počnejo user posted image user posted image user posted image .

itata, vam pa mirno noč! Vročina se rada ob večerih pojavi.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
15.9.2009 22:35:26   
jencili
čer,

ku-kucuser posted image

Evo, Ta je komi dobr zaspal, jst sm pa rekla, da vas grem na hitro pozdravit. Mali je zbolel, mamo virozo in sva še jutri doma, zato imamo totalno zmešan ritem, ker dom popoldan noče it spat pred 14-to, 15-to urouser posted image
V čet. greva pa spet vsak na svoj konec, pa upam, da se tud ritem nazaj postavi.

Eko...smo ok, mali po novem obvlada tudi 3-zložne besede kot so mamica, babica, papiga,... user posted image user posted image
Ponoči spet lepo spimo, čisto na koncu pa je tudi že sp. leva 4user posted image

V petek grem službeno v Portorož, mamo baje čez dan neka predavanja, pop. oz. večerjo in to pa imamo na ladjiciuser posted image . Malo se bomo vozili po slovenski obali gor in doluser posted image . Fora je pa v tem, da nas bo gor cca 200user posted image , tko da če bo kej na poročilih, da so ene budale okol obrnile ladjo, smo bli to miuser posted image user posted image user posted image

Sej ne, malo morem pazit kako in kaj, ker me v soboto (naslednji dan) čaka dekliščina in morm bit spočita za vse tiste igrice, ki me čakajouser posted image user posted image
Vam pa lahko zaupam (Listek in Bajsa, ne velja za vaju), da me je kar malo strah kaj me čaka)user posted image user posted image user posted image

Nič, bodite pridne, grem se malo k dragemu stisnit,

nočko

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
16.9.2009 6:43:28   
buči
Jutro. Mi smo že v akciji. Zdaj čakam Aljaža, da ga lulat prime, da neseva urin v lab, še kri morava dat (to je še od sistematskega), Tilna peljem k tastu. Bo danes doma. Reakcije na cepljenje k sreči ni bilo! user posted image  Jaz pa na banko, pa malo v šolo, pa na eno kavo,m potem pa likat, pa bo popoldne in potem po otroke. Lep dan!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
16.9.2009 6:51:35   
blaža
jutro!

jencili, želim ti eno fajn dekliščino, da bi se lepo zabavali.user posted image user posted image user posted image

drugače smo pa tudi mi skoraj že vsi vstali. tatko jue že šel v službo, Blaž se igra z avtkom, jaz pijem kavico, Matija bo pa vsak čas vstal. ga je e šel Blaž zbudit.user posted image

lep dan vsem. samo še danes delam, pol sem pa spet fraj do ponedeljka.

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
16.9.2009 8:20:32   
itata
jutro,
no našga je vročina že včeri minila. sem mal ga opazovala popoldne in zvečer. nič je ni imel več.... kaj je bila to za ena eno-dnevna viroza mi ni jasn. al pa od vsega tega stresauser posted image user posted image user posted image
bamby: spala sem vseen slabo, ker me je pa vseen skoz klical k sebi... res na 2 ure sigurn. pa glih sem šla nazaj v svojo postlo pa že spet...
jencili: fajn dekliščino!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
16.9.2009 9:12:28   
MetiLu
Dan!
Jaz sem spet v gužvi, zvečer pa nimam več volje za tipkat ...

Mi smo ok, sicer smo bili čez vikend neki bolni, pa še zdej ni čist ok, malo kašlja, pa nos smo imeli zabasan, pa spodnja desna trojka je menda že zunaj, tako, da čakamo še ostale tri, pa potem še petke,pa upam, da bo potem mir za en čas user posted image  

Spimo pa že dve noči spet pridno user posted image  sem ga dala zdej v spalno vrečo in mu je super user posted image  danes ponoči je bila sicer ena mini napakica, sam ni blo hudega, sva spala celo do 7.00 user posted image user posted image  no, sej prej pa par noči sploh nismo spali, še malo nazaj smo se pa skoz zbujali ...

Smo pa malo zadaj z govorom, ker naš tamal sicer ogromno pove, samo je vse skup en spakedrajščina user posted image  kaj več kot par dvozložnih besed še ne znamo, se pa počasi uči izgovorit črko č, pa skoz ponavlja zajči in oči user posted image

Mene pa to nedeljo čaka en fajn dan z mojo Petro, si bova privoščile eno veliko porcijo šopinga v Trstu user posted image  imava dan že rezerviran, tako da bova imele cel izlet user posted image  pol se pa neha tole zapravljanje, ker bo treba resno začet šparat za večjo štalco user posted image  

Tako, bodite pridne, vas skoz berem user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
16.9.2009 13:09:29   
anariya
O klepetulje, po dolgem času se vam spet malo oglašam, sm vidla da ste nekatere že dobile drug naraščaj, čestitke tistim, pa drugač so otročki pridni, našuser posted image je full pridna, no tolk za sedaj od mene, kj mi pište.lp

Moja sončica Lana bo pa kmalu dopolnila dve leti,...

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......