|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
11.9.2009 22:12:28   
zirafa76
user posted image BARIKA..jaz pa sem ravno napisala, da si verjetno že tam, ker te nič ni bilo slišati......joj, res te muči-jo....

saj bo......

eno vprašanje..kako dolgo pa pustijo po pretečenem roku???Ker predolgo ni ravno fajn, a ne??....

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
11.9.2009 22:20:32   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

user posted image BARIKA..jaz pa sem ravno napisala, da si verjetno že tam, ker te nič ni bilo slišati......joj, res te muči-jo....

saj bo......

eno vprašanje..kako dolgo pa pustijo po pretečenem roku???Ker predolgo ni ravno fajn, a ne??....

"samo" 14 dni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
11.9.2009 22:23:40   
barika
Žirafa, jaz sem dala danes malega k moji stari mami za 2 uri, pa se me je držal ko klop, sploh se ni spustiluser posted image user posted image (sej mi paše, samo njegovih skoraj 15 kg pa ne glih), pa cel dan danes .. verjetno nekaj čuti, kaj pa vem .. drugače pa glede na to, da ima fazo ati, ati, mi prav paše tole njegovo poslanjanje po meniuser posted image - mogoče bo pa jutri kej, ko je spet neka čudna lunauser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
12.9.2009 11:47:15   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: tabi
Mama mi smo dudo skril tako pri Nejcu in tako zdaj pri Niki.Prvi dan jo je še pogešala pol pa je vidla,da jo ne slišim kaj bi rada in zdaj sploh ne ve kaj je duda.

Tamara ima dudo samo za spat. Nisem zih, da bi šlo tako zlahka... sploh samo v 1 dnevu... sem strahopetna in se zaenkrat še nisem spravila niti poskusit.

v HM imajo zame lepe in fajn stvari tam do velikosti 80, potem pa ...tema, nič..kr neke cunje no....al je samo moje mnenje tako...
.
.
.
Kaj še..hmm....aja, moja žirafa ima zadnje čase hude napade dude, ki jo do sedaj nikoli ni uporabljala....in zvečer obvezno spije še mleko po flaški, ampak bolj cuza tisti cucelj....ne vem no..da me ne bo napadla, ko rodim....je možno, da vohajo tisti znani vonj, ko so sami sesali??Glede na to, da imam že mleko....no, že teče nekaj ven...user posted image ....res mi je zanimivo..in skoz mi hodi in se stiska k meni, kar seveda obožujemuser posted image user posted image ..mi je pa hecno no....user posted image

Ej, točno tako sem jaz razmišljala glede HM. Saj dobim še kakšne lepe nogavičke, pa seveda Hello Kitty boksarce za Tamaro, sicer je pa eno veliko razočaranje. Imam pa srečo, ker res veliko cunj dobim od kolegic.

Glede mleka - Tamara nikoli ni niti nakazala, da bi se rada spet dojila, čeprav sem in še pogosto dojim v njeni prisotnosti (seveda, če sem jo pa do tega tedna imela doma). Crklja se rada, ampak to že dolgo pred Julijo.

Imaš pa že morfologijo, joj, kako gre čas hitro - se mi zdi, da si ravno povedala, da si zanosila. Srečno in upam, da ti čas do januarja in vrnitve user posted image  hitro mine... pa saj bo.

Punce, ful mi je zanimivo, ko pišete okoli vrtca - Mamathea, mene bi tudi razjezilo, če bi videla, da dajejo otroku dudo razen za spanje. To se mi zdi kot potuha - zato da imajo manj dela z njimi. Ne rečem, če otrok ful joka in mu je hudo, seveda ga potolažiš, ampak našo vedno potolažim s tem, da si jo dam v naročje in objamem oz. pogovorim, ne pa da ji vtaknem v usta dudo, samo da je mir. Pa Tintin, tale lakota mi je tudi znana. Prvi dan, ko sem jo pustila, da tam prespi, pridem ob 14:30, malico je imela spakirano - takoj, ko sva šli ven-še čevlje sem ji obuvala, je ven pograbila žemljo in jo celo pomlatila na poti do avta, potem pa še 2 piškota in rozine, ki sem jih imela naštimane zanjo v avtu, pa doma takoj še kos kruha. Vzgojiteljica mi je pa rekla, da je kosilo jedla user posted image

Mimogrede, včeraj je nisem peljala v vrtec. Je spala do 9h, potem je bila sicer OK, ampak sem videla, da je energija na low, kar je pri Tamari zelo redko. Očitno bo morala odslej v posteljo pred osmo zvečer. Kdaj jih dajete spat za v vrtec? Naša hodi spat ob 20h, za v vrtec smo jo pa zbujali malenkost čez 7h. Očitno se ji je v treh dneh nabral ful manjko, če je spala 14 ur user posted image

Pri nas baje do 14 dni - odvisno od CTG-ja in stanja materničnega vratu in odprtosti.

Barika, držim pesti, da bo kmalu.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
12.9.2009 12:20:20   
tintin
Mama11 - Vasja hodi spat ob 20h ali par min čez, vstane 5.55 (ga budimo), čez vikend se sam zbudi okoli 6.20. V vrtcu spi 1-2 uri, doma isto.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
12.9.2009 13:56:20   
ajtak
Heej, kok je fino ko je tale forum spet malo ozivel.

Vrtec- pri nas hodi Tjas spat met tednom ob 19h, vstaja ob 5h, v vrtcu spi od 12:30-14:30, okol 15h ga poberem. Zelo redko je takoj lacen, pravzaprav se pogosto zgodi da popoldne poje le kak jogurt in sadje in zvecer cokolino.
V vrtcu dude in flaske nima, ze kake pol leta. Sem pa tudi pri nas opazila da odkar se je zamenjala pomocnica so kar naenkrat ob 15h vsi otroci z dudo v ustih, pa je pred tem ni imel skoraj nihce.

Duda- imamo za nocno spanje, zaenkrat ne vidim nikakrsnega smisla da bi ga odvajala. Dvakrat potegne in jo itak izpljune.

Zirafa, skoda da se nisem user posted image , sem 100% da so full lepe cunjice user posted image .

Stanje moje diete- trenutno -9.2 user posted image

Grem kuhat, uzivajte!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
12.9.2009 16:14:31   
nicolina
Dan,
res je fajn, spet smo mal oživele user posted image user posted image

ja, sej zato pa sem hotla kaj naročit preko Nexta-a, ker v HM ne najdem nič, v Okaidiju majo lepe stvari, so pa tudi cene kar navite, vsake toliko časa mu nekaj kupim.
Žirafa, škoda da nisem tud jaz user posted image , bi vse pokupla od tebe user posted image

Dudo ima Tin tud samo za spat, jo pol takoj pljune ven in mu je zaenkrat še ne bom ukinla.

ajtak, kolk si pridna, kmalu boš kot kakšna manekenka user posted image

Tin hodi spat med 20.30 in 21, ampk pri nas ni panike, ker se pazi pri babici in včasih spi do 9. ,čez dan pa od 13.30 pa 15.30, včasih tudi dlje, ampak ga pol zbudim.

Mi gremo zdej malo  na sprehod, lep vikend še naprej

< Sporočilo je popravil nicolina -- 12.9.2009 16:15:40 >

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
12.9.2009 17:13:01   
zirafa76
samo da se kao..pohvalim....user posted image ..ODVISNA SEM POSTALA OD...napolitank Manner....user posted image user posted image ..pa to ni res..sploh si ne morem pomagati....mlatim tele paketke ko nora...zaenkrat se hvalabogu še nekako držim, ampak do sedaj sem pridala 4kg, od tega ziher večina v zadnjem času.....user posted image ..

se pa pozna, da sem noseča samo z enim user posted image ..po nosečniških stvareh iz prve user posted image vidim, kakšen hipo sem bila..user posted image ..ker mi je vse veliko, sem danes kupila še dvoje hlač, malo oprijete..sexy...grrrruser posted image ...zgornji špeh se pa pokrijeuser posted image ...

nič, grem..

Z mojim greva na večerjo, mala je pri babici danes in jutri....imava tudi 1.obletnico poroke...USPELO MI JE ...1 LETOuser posted image user posted image user posted image .....

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
12.9.2009 21:45:09   
barika
he he, žirafa, jaz sem imela pa pmarančni sok ...sej čez kak mesec jih pa še videt ne boš mogla več user posted image

Čestitke za 1 obletnico user posted image user posted image user posted image (a se nisi glih poročilauser posted image )
Ajtak, čestitam za kilograme v minusu user posted image (naslednje leto pa še jaz)

DA še jaz Martina pohvalim ..od 15 meseca že nima dudeuser posted image , naslednji mesec pa sledi odvajanje od plenic

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
12.9.2009 23:11:10   
Dajica
ajtak-super za izgubljene kguser posted image
žirafa-čestitke za obletnico, ampak res gre čas full hitro, meni se tudi zdi, da si se ravnokar poročila user posted image

Mi smo brez dude že od Kajinih 15 mesecev in sploh ni bilo zanimanja zanjo, da bi jo pogrešala... Spat hodi okoli 21.ih(včasih 20., včasih 22., povprečje 21.). Popoldne spi od 12ih do 14ih (približno-recimo včeraj je spala pop. 4 ure, včasih samo1.5ure, kakor kdaj....). Zjutraj pa vstane okoli 7.30 ali 8.ih. Na kahljico hodi ponavadi takrat, ko se zbudi in se ponavadi tudi polula, je pa tudi rekla za kakat, ravno danes jo je babi dala na kahljico za kakat in jo pusti samo, ker je imela neko delo v kuhinji, pa začne Kaja vpiti, dreka, dreka...pride babi tja in zagleda Kajo, kako stoji s kahljico v roki, obrnjeno navzdol in kupček kakca na tleh v dnevni sobi. user posted image user posted image user posted image

Smo bili danes na otroškem bazarju, full luštno. A je še katera bila? Jutri pa gremo na sejem v Celje. Barika, blizu tebe, a ne?

Tudi mene veseli, da je forum malce bolj oživel user posted image user posted image user posted image

Lp pa ln vsem

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
12.9.2009 23:13:25   
barika
Dajica, kr čez cesto ja .. pa komaj čakam, da bo sreda 19.00, da bo konec user posted image
aja, parking je 4€, predlagam ti, da parkirate v garažni hiši v city centru

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
13.9.2009 12:22:04   
ajtak
Dajica, tudi blizu mene!!! Poklici za kavo!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
13.9.2009 21:15:09   
zirafa76
oo..vsako leto sem šla na sejm...user posted image ..letos pač ne gre....

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
13.9.2009 21:24:38   
zirafa76
punce, katera ve, ime in nsalov centra za otroke , mislim, da je v Domžalah???Ker če ne oddam teh stvari tukaj jih peljem v kakšen otroški center...user posted image sem pa zasledila že enkrat to ime, pa ne nejdem, je pa baje center za zapuščene otroke....user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
13.9.2009 22:15:12   
kanarka
Čeeeer!

Da se na hitro javim iz mojega potepanja po Aziji.
Ne, prvo moram čestitat TINTIN!!! JUHUHU!
Mamuška, super, da si se spet oglasila in da ti še vedno uspeva krmariti med obema svetovoma.
Barika...no, sej bo...not ziher ne bo ostal.
Scubi...drugo sredo že odhajamo, v LJ pa verjetno ne bom uspela več prit, ker me tuki vsi čakajo, da se poslovimo.
Mamathea...luštno.
Žirafa, ta stolček mi tudi imamo, samo že od enega leta dalje. Nisem vedela, da je zanj še bubi premajhna, trgovka mi je pa tut očitno sam hotla prodat. Sam je bla čist super noter.

Zdaj sem pa jaz na vrsti. Moja 14 dnevna odsotnost je potekala BP. Mala me sploh ni pogrešala in posledično zaradi tega tudi jaz nisem imela nobenih težav. Ko sva se videli, mi je takoj skočila v objem, se smejala, me stiskala in mi vsak dan reče, ...Saja tudi Honk Kong mami zaven... prevod: da bi Sara tudi šla v HK z mami zraven. Bilo je super, poučno in peklensko vroče. HK je imel temperaturo 37, Dubai pa 47. Se še vedno ohlajam.

Zdej pa šibam spat, ker mam ful naporen teden pred sabo.
Nočko

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
14.9.2009 10:16:34   
GB
Dobro jutro vsem skupaj.

No naj se vam tudi jest mal oglasim po dolgem casu. Berem vas redno tako ,da sem na tekocem , samo pametnega nimam kej za napisat. user posted image user posted image .

No Barika upam,da ze stiskas svojega skrata in da je blo vse ok

Mamuska super ,da si se spet oglasila in upam,da se bos lahko bolj pogosto. Moram ti povedati,da ko sem bila poleti v slo. , sem te videla pred tvojim blokom si se pogovarjal z sosedo Majo ( mislim,da se pise Jeklic ) . Sem se mislila ustaviti , ampak sem si rekla,da te bom ze se srecala ,ampak te nisem. NO ja pa drugic ko pridem v slo. te pocukam za rokav .

Kanarka super za izlet in super ,da te Sara ni prevec pogresala. Jest si nebi upala jo pustiti za toliko casa . Svaka ti cast.

Pri nas nic novega razen tega ,da je moj mozek malo napredoval v firmi in da se sploh nemorem odlociit, ali bi dali Tianno v vrtec ali ne. Bomo ze nekaj pogruntal.

Nicolina na poroki si bila fulll lepa in sedaj pricakujem na FB slikice 2.del. user posted image user posted image

No grem se kej nardit . Lepo se mejte in lep dan vsem skupaj.

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
14.9.2009 11:27:53   
sonchek
Me danes moj moz vprasa: kaj mislis,kje ima zdej glavo tamalcek?
Moj odgovor: tm kt ata-med nogami!
Hahahahaha

< Sporočilo je popravil sonchek -- 14.9.2009 11:38:54 >

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
14.9.2009 13:44:34   
nicolina
Dan,
vas mal pozdravim, potem pa šibam nazaj v službo, imamo neke dejavnosti popoldan.
Sem prišla ob 12h domov, se s Tinom mal poigrala, pojedli smo kosilo in on že veselo panča user posted image

Kanarka WB, super da si se fajn imela in da te Sara ni preveč pogrešala, bosta pazdaj skos skupi.user posted image

GB, hvala za pohvale user posted image , čakamo še ostale slikce od fotografa, bodo konec tedna, ko pride sestra s poročnega in seveda bo 2. del user posted image , pa tudi tukaj bom dala kakšno fotko za tiste, ki niste na FB.

sonchek, ta je pa dobra user posted image user posted image

barika,kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, a si šla v Rim?

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
14.9.2009 16:46:38   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

barika,kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, a si šla v Rim?

ne, še vedno sem v Celjuuser posted image user posted image user posted image user posted image , čakam, da daš še drugi del slik iz poroke gor, da v miru pogledam, potem pa grem ... (konec tedna bomo že štirjeuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
15.9.2009 11:00:15   
mama11
V nedeljo smo bili na otroškem bazarju in je bilo ful super. Julija je bila hiperpridna v kengurujčku, Tamara je delala rastur po Mercatorjevem jurčku, tulila je pa samo 1x - in sicer, ko ji kuhar ni hotel dati še ene palačinke user posted image .

Poročilo iz vrtca včeraj sem jo šla ob 15h iskat in takrat se je  začelo - doma je v šusu pojedla četrtkilsko hruško, zahtevala še, sem ji dala krompirjevo musako in je pomlatila kar velik kos. Ko sva se vrnili s sprehoda še 3 piškote in pest rozin, potem pa v jok, da bi še. No, jo je user posted image  zamotil tako, da jo je peljal pogledat na parcelo, kjer delajo izkop. Pride domov, v šusu pomlati celo skledico kašice pa še skoraj 2 kosa kruha. Potem je šla ob pol osmih spat in je danes prvič sama vstala dovolj zgodaj za v vrtec - ob 7:15. In v avtu mi začne, da v vrtcu ne bo jedla in mi to trajba celih 5 min vožnje. Jaz sem ji samo odgovarjala, da če bo lačna bo jedla, če ne bo, pa ne. Ko sva prišli čez vrata, pa v hud jok. Sem jo komaj umirila (na zmeren jok), da sem ušla. Danes imajo za zajtrk carski praženec, tako da upam, da se bo ornk potolažila. Sem pa gledala jedilnik, ki ga imajo za cel mesec objavljenega na spletni strani in meni se zdi zelo dober... vprašanje pa, koliko pojedo...

Ajtak, pa kam gredo te tvoje kile, saj boš čisto splahnela.

Nicolina, v Okaidiju imajo tudi meni lepe stvari, ampak marsikaj je tudi komaj uporabnega - puliji, pa majčke z dolgimi rokavi, ki so tako ozki, da jih komaj spravim gor, pa ful imajo čudne cifre. Tamara nosi njihove cunjice za 3 leta. Nabavljam pa kakor kdaj - trenerke ima iz Hoferja, hlače iz Okaidija in StOliverja, majčke iz C&A, spodnje perilo Kanz in HM, bodije pa ima že od julija samo še za spat -so ful štorasti za odvajanje od plenic.

Žirafa, ti samo uživaj v nosečnosti in ne misli na kile. Jaz sem jih pri Tamari pridelala 23, pa jih je v 8 mesecih šlo 27 dol. Tokrat sem jih pridelala 15, pa imam še dve plusa. Bo že, kolikor me ponoči obdeluje, bosta tudi ti dve kmalu zgodovina. Pa čestitke za obletnico user posted image . Mimogrede, za center za zapuščene otroke še nisem slišala. A celo to se dogaja pri nas user posted image  Tisto, kar jaz nisem več uporabila, sem peljala v materinski dom (za matere, ki z otroci pobegnejo nasilju v družini) v sosednjo vas.

Kanarka - WB in user posted image  za super dopust. Čez kakšno leto ali dve, gresta pa s Saro skupaj, a ne user posted image

GB - glede odločitve za/proti vrtcu - odvisno, kakšna je Tianna - če gresta kam na igrala, ali gre sama in se zaigra, ali moraš biti zraven? Če drugo, potem še malo počakaj, če se pa sama zaigra, pa kar v vrtec.

Sonchek - tale tvoj se te bo pa bal še kaj vprašat user posted image .

Barika, zdaj pa resno v nizki štart, sicer te bo Sonchek res prehitela!

Duda - čakam, da mine uvajalno obdobje v vrtcu, novembra pa jo izgubimo - nisem zih, ali je bolje, da ji jo vzamem in rečem, da jo je odnesel mucek, ali naj odrežem cucelj in rečem, da se je pokvarila user posted image  Kakšen nasvet?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
16.9.2009 11:09:20   
Mamathea
Lepo dobro jutro

Danes vas počastim s user posted image in tortico saj sem se za eno leto pomladilauser posted image user posted image user posted image user posted image Vstopam v vesela trideseta in se zelo veselim pisane, pestre, vesele in igrive prihodnosti.
Naša otorčka sta super fajna, včeraj sva si z možem privoščila koncert Danijele v križankah in naša cukrčka sta veselo in sladko spančkala, ko sva prišla domov, uspavana pa sta bila od moje tetke in sestrične. To je za nas velik uspeh, saj do sedaj Tijan še nikoli z nikomer drugim ni zaspal, seveda samo z mano in atijem. Bravo cukrčka, ponosna sem na vaju.user posted image user posted image user posted image . Je bilo pa po dolgem času brez otork prav smešno, js sem skoz gledala na telefon.... hvala bogu pa sem vedala, da sta v varnih rokah. Zdaj bi lahko še večkrat kam šla, ko vidima, da to funkcionira.
Drugače pa smo ok, sicer malo prehlajeno, ampak bo že. V vrtcu pri Tijanu so čisto vsi prehlajeni in vzgojiteljica ima res veliko dela, ko jim skoz noske briše. Sem mislila, da bi ga mal ven iz vrtca vzela, ampak kaj ko tako rad gre med svoje vrstnike. Hudič bo samo, ko bo kaj prinesel domov k Leji, ampak hvala bogu je tud ona že tri in pol mesece stara, tako da ne bo ekstra oanike, vsej upam.
Kako otorčke odvadit od dudke tudi mene zanima, sej kot sem že zadnjič pisala, našmu pikcu v vrtcu dudko zelo nudijo, saj jo je imel na vseh slikcah, čeprav vzgojiteljice trdijo, da je v vrctu sploh nima, jah pa kaj šeuser posted image user posted image user posted image . Moja teta je oba sinčka odvadila od dudke, tako, da so jo skupaj odnesli sosedovemu kužku, ki jo je zgrizel in nikoli več je ni bilo. En teden je bila menda kriza potem sta se pa čisto odvadila. Prijateljica je pa pupiki rekla, da naj dudko vrže v koš za smeti, saj je že velika deklica in je ne potrebuje več, pa jo je mala res nesla v kanto in je nikoli več ni pogrešala. No pri nas nobena metoda ne vžge, ker če svoje stran zmeče, ji pa ostanejo še od Leje, ki si jih potem prisvoji.user posted image user posted image user posted image
Grem js zdej še malo pospravit, ko je mala pridna štručka zaspančkala.
Lep in nepozabno krasen dan želim vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
16.9.2009 11:49:13   
Mamathea
Lepo pozdravljene

Ker vem, da ste se nekatere za prvi rojstni dan trudile delat torto v obliki pikapolonice bi se toplo priporočala za recept. Najlepša hvala vnaprej.

Lp

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
16.9.2009 20:21:29   
ajtak
Hej,

Jaz sem Tjasu lani nardila takole tortico
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1061218&id=721138005
in spodaj je bila cist navadna nutelina torta, pikapolonica je pa iz cokoladnega podinga, marmelade in biskvita, naredila sem jo v eno posodico in nato prevrnila na torto, dekorirala pa s ticino maso. Torte nebi bilo bres krasnis nasvetov nase Tabi user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
16.9.2009 21:03:16   
Mamathea
"Ajtak" najlepša hvala za odgovor glede pikapolonice, sem šele zdaj videla slikco na FB. Vem, da je takrat tekla tema o tem, kje nabaviti tičino maso, pa bi zdaj tudi jaz rada vedela. Lepo prosim za nasvet, kje dobiti to maso v manjših količinah, ker 7 kg je ravno ne bi kupila.
Hvala in lep večer še naprej.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
16.9.2009 21:23:00   
Dajica
Mamathea, še tukaj ti želim vse najboljše za tvoj rojstni dan in dobrodošla v klubu 30. hahahauser posted image user posted image

Kar se tiče recepta za torto, nisem pravi naslov. Mogoče recept dobiš tudi kje na netu.... Pa bravo za Tijana in Lejo, da sta pustila mamico in očka na koncert! user posted image

Pri nas smo kar naenkrat prenehali z dudo, itak jo je imela samo za spanje podnevi in ponoci, pa samo igrala se je z njo, pa grizla, vlekla v usta pa ven, pa spet noter....tko da ji en vecer dude nismo dali, samo rekli, da je ni in da je ze velika punca in je ne rabi, pa je kar vžgalo in je ni zahtevala niti jokala ali kaj podobnega. Hvala bogu, res, tko na lahko smo prekinili s tem. In moram reci, da se mi otrocki Kajine starosti z dudo zdijo prav "smesni", pa ne me narobe razumeti, ampak ker Kaje pac ze dolgo nisem vajena z dudo, mi je tudi pri drugih tko cudno videt.
Pri vas ga bo se toliko tezje odvaditi, ker jo ima Leja in ima dudo verjetno nenehno na vidiku. Ne vem, poskusi razloziti, da je ona se mala, da je se dojencek in rabi dudo, on pa je ze velik otrok in je ne rabi..itd...Pogovarjaj se z njim in mu veckrat razlozi. Pa veliko uspeha!user posted image

Kako je pa z Bariko? Je se med nami ali je koncno ze sla po svojo strucko? Srečno! user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......