|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
8.9.2009 14:59:27   
ajtak
Barika ne vem kaj ti ni jasno, pa sej si ja sama rekla da pride user posted image 09.09.09- ja jutr bo in konec user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
8.9.2009 19:01:19   
Dajica
barika-ja se strinjam z ajtak, jutri bo in pika.user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
8.9.2009 21:01:28   
barika
a mi ga pridete ven zbezat user posted image user posted image

danes sma z Martinom šla na dolg sprehod, letala, skakala, počepe delala .... nič, po moje se mali v trebuhu reži ko pri norcih, ker mu je fajn, jaz bi pa rada da gre venuser posted image

pa počutje??? super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
8.9.2009 21:04:04   
nemrak
Barika skopaj se v vroči vodi. Meni je pomagalo, pa  celo več kot 14 dni pred rokom, čeprav je rekel dr da še nekaj časa ne bo nič.
Pa srečno v Rimu!!!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
8.9.2009 23:57:54   
mamuška
Tukaj ena iz pradavnine oz. naftalinauser posted image Pol se me vas verjetno ne spomni več, ampak kaj čem, če je ritem tako ubijalski, da ne ostane popolnoma nič od dneva. Morda se katera še spomni, da smo pri nas imeli veselico v nosčenosti, nato se je naš DOminik rodil 2 mes prezgodaj, imel transfuzijo in kup drugih težav, potem smo se ubadali z alergijami, ki so se vmes še močno poslabšale. Po končani porodniški mi ni ostalo drugega, kot ostat doma, saj našega lumpa ne morem nikomur pustit v varstvo. Trenutno sme jest 5, 6 živil, za seboj ima par zelo hudo alergijskih reakcij, konec julija sva za cel tedne pristala v bolnici, ko mi je dokončno zmanjaklo mleka in sva prešla na neocate, ker mu doma nisem znala več pomagat.  Nič kaj prijetno in enostavno ni, še huje je zdaj, ko mojega mleka ni več, drugače pa nekako rinemo. Ne zaostaja kljub vsemu kaj dosti za vrstniki, se mu pa pozna nedonošenost. Ko berem vaša poročila, smo mi v drugem svetu, pretežno še vedno kralljuje iztegnen prst in tototo, edine razumljive besede so ŠE, NE! (logično!), DOJ (dol ali dost), tadn (mamiuser posted image ), dadn (ati), hala (hvala, daaaaan (dober dan), pa-pa, halo!, vse ostalo pa pove s kretnjami. Prosi, pokaže, kaj hoče, maha, da ti-ti, lump ipd - v primerjavi s starejšim bratom, ki je takle čas raztural z enormnim besednim zakaldom-druga galaksija.  Kahla - pozna, sedi zelo rad na njej, najraje s hlačami na ritiuser posted image Vidim, da ve in čuti, da ga tišči, pa mu ne uspe pociljat trenutka, če ga sama ne posadim gor. Poleti je bil v glavnem v gatah, pa mu vseeno ni prebilo. Tudi tu očitno caplja za ta večjim, ki je pri 15 mes ugotovil, da ne bo "meu nice, gake, meu, vejik vejik" in jih je res imel.  DOminika tdui nekaj baše gibanje, saj mi zadnje tedne redno leti na nos, ves čas ima pobito glavo user posted image tako da gremo spet malo v razvojno se pokazat, da ne bi česa spregledali.

Vrtec je za nas znanstvena fantastik,a zato pa je Kristjan zakoračil v 1. razred, jutri imamo prvi roditeljski sestanek in me glava boli že vnaprejuser posted image , samo od tega kar sam pove, ne dvomim, da precej manjka.

Čestitke vsem pričakujočim. user posted image Barika, datum je fenomenalen, go for it. Posebej vesela sem za žirafo  - ej , kako ti privoščim eno brezskrbno nosečnost!!! Vsem osatlim pa tudi zdravo nosečnost in zdrave štručke.

V petek gremo za 14 dni na Debeli Rtič v upanju, da bo obema koristilo za čez zimo, s tem, da so večjemu odobrili zdraviliško varinato, za mlajšega moram pa vse plačat, saj ga je komisija zavrnila. No comment. V juliju je bil ves v ranah, v hudih dihalnih stiskah, na kortiksoteroidih, pa so ga vseeno zavrnili. Sicer sem se pritožila, pa vseeno...

Grem počas spat.  Me veseli, ko vidim, da novemberke 07 še pridno čebljajo. Če in ko utegnem priletim spet mimo!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
9.9.2009 6:36:41   
tintin
Mamuška, seveda se te spomnimo user posted image user posted image Wb. Jaz te občasno preberem na MON-uuser posted image
Joj, to je pa res hudo z Dominikom...upam, da se kmalu obrne kaj na bolje!

No, Barika, si že v Rimu? 9.9. je tukaj...

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
9.9.2009 8:00:23   
manca
Jutrček,

Barika, upam, da te je že kaj zagrabilo in si v porodnišnici...datum je res božanskiuser posted image

Pri nas so pa noči cela katastrofa, pa ne zaradi moje nosečnosti, pač pa zaradi Maje. Se ji očitno ponoči sanja vrtec in potem tuli kar precej časa. Jo res komaj komaj umirim.
Nekaj časa je trajalo na dva dni, zdaj sta pa bili že spet dve noči katastrofa. Ko pride v vrtec je malo hudo in joka, samo se baje lepo kmalu umiri in se igra.
Za vikend je imela vročino + teklo ji je iz noska, v ponedeljek zjutraj je bilo že ok.

Včeraj so prvič prakticirali tudi spanje, vendar nekaterim tako kot naši to ni šlo. Tako so me klicale iz vrtca in sem šla ponjo malo pred dvanajsto uro.
Danes zjutraj je pa naredila le šobico in mi celo poslala lupčka. Upam, da bo končno spoznala, da je mamica ne bo tam pustila pač pa da jo pridem iskat.

Da ne govorim o tem, kako je Maja zrastla od spomladi. Še dobro da sem ji sprobala trenirke, da ji nisem dala v vrtec kaj premajhnega v omarico. Vsak dan si namreč umaže hlače z hrano, tako da bo treba malo v nabavo.

Mi je pa res čudno biti sama domauser posted image ...sploh nisem več navajena takega miru dopoldne.
Jutri grem dopoldne na otroški bazar (sama), saj ne vem, če nam bo za vikend sploh uspelo skupaj it, glede na to, da imamo cel kup enih planov.
Počutim se izrazito nenoseča, ko pa pogledam na koledar mi je pa jasno, kako daleč sem žeuser posted image ...le kam so šli ti tedni in meseci.

Mamuška, še kako dobro se te spomnim. Škoda, ker ti čas ne dopušča, da se več oglašaš tu gor.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
9.9.2009 14:31:35   
Mamathea
Lepo pozdravljene

Še enaiz "pradavnine" se oglaša. Joj, kako hitro so minile poletne počitnice in spet se je začela šola, vrtec... Moram priznat, da sem vas kar pogrešala. Od srečanja v Tivoliju se nisem več nič oglasila. Bili smo na morju, pa malo doma, pa spet na morju, pa pri mojih starših na dopustu..... pa je čas minil, kot bi pihnil. Naš Tijan je prava faca in me vsak dan preseneča s čim novim, včeraj sva šla po kruh in nama je trgovka vse lepo napakirala v vrečke, pa ga dam na pult sedet, da bi v miru plačala, saj drugače bi razmetal celo trgovino, ker je pravi mali živček in on tam na pultu zagleda šparovc v obliki prašiča in se začne na glas dret "pujska, pujska...." in trgovka najprej misli, da njej govori, da je pujska, nato pogruntama, da kaže na šparovček. no js lepo vse plačam, poberem vrečke, dvignem malega iz pulta on pa se začne na glas dret "dijo, dijo, dijo" in mahat prodajalki v slovo, ona se je tako smejala, da je blo kr veselje. vmes je še 10 x ponovil, da bo on "pija, pija", ker je videl, da sem kupila sok. Drugače še ne govori zelo razločno, ima pa toliko svojih besed, da se mu samo smejimo, npr. avto je abot, ali abok, konjček je dija, dija.... skratka pravi mali besedoizmišljevcalecuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Barika tud js močno držim pesti, da te na ta prelepi datum odnese na pot v Rim, pa dobro opravi.
Ja naša mala pikica Leja prav pridno raste in je tudi že zelo zvedava deklica, pa še vedno ful pridna, v primerjavi z bratcem je enkratna. Cele dneve spi, je, gode, se pogovarja, si poje in spet spi, je..... Zlato naše malo. bom poskusila nekaj slikic iz morja napopat še na RR, ker na FB sem jih že dodala pred nekaj dnevi.
Upam, da ste drugače vse ok in da se imate super fajn, obljubim, da bom šla za nazaj brat, da bom vsej malo na tekočem.
Lep in nepozabno dober dan želim vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
9.9.2009 14:37:36   
Mamathea
Evo ga, albumček iz morja, za titse, ki niste na FB:
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=14642&hash=01e04bfa86c0a17a5ac0f9f135257dec

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
9.9.2009 14:38:01   
Mamathea
Evo albumček:
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=14642&hash=01e04bfa86c0a17a5ac0f9f135257dec

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
9.9.2009 14:41:29   
tabi
dan

Končno prišla do računalnika ne da kdo skače po menuser posted image ,Smo bili 14dni brez neta ker nam je trešlouser posted image ,zdej zadnji teden pa sem bolj pri lenih za brat kaj šele za kej javituser posted image .

Barika najbrž že fajn diha aneuser posted image sej smo 9.9.Srečno

Mamuška naj vas smola kmalu zapustiuser posted image user posted image user posted image
Takole pa jst velikokrat potrkam da imam oba zdrava kot ribice,pa tudi če mi kdaj vse živce spraznita,samo da sta ok.

Manca ja ti kr verjamem kam čas beži.Tudi jst nisem vedela da sem v drugo sploh user posted image tako hitro je vse skupaj minilo.Da pa zdaj sploh ne govorim ko imam 2 pobalina,ki bosta zdaj,zdaj odrasla.

Prejšni teden sem pa videla našo Skubi,jst v službi na kavici(seveda na zasluženi)ona pa čakajoča v koloni na poti v službo.

No naša šjora Nika je šla v vrtcu ven iz jasli in je tko odrasla postala se sama preobuje pa sleče jopico pa dudo je opustilauser posted image ,pa ful se je začela pogovarjat pa čeprav v kitajščiniuser posted image .Zelo rada odgovarja z ja in neuser posted image .Zdej bi sam risala in risala pa gledala knjigice seveda risbice pa kaže s prstom kaj to.In seveda je začela za mano ponavljat besedeuser posted image .Teden dni nazaj sva se tehtale pa ima 10.5kg in velika 85cm(če primerjam Nejca(pri 2l imel 15kg92-95cm) je tako mala piškauser posted image ,ampak sam da je zdravauser posted image
Nejc pa je tudi dobil obe novi vzgojiteljici in lahko že po tednu dni rečem končno,ker se je spremenil v takega gospodiča,pa mnogo več se mu dogaja,pa zgovoren mnogo več,....ni več tistega sitnežauser posted image .Tko da sem se vprašala glede prejšne vzgojiteljice(sem brez besed)user posted image

Tintin čestitke zauser posted image ,naj mine s čim manj slabosti in čim več brcikamiuser posted image

Zdej pa šibamuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
9.9.2009 20:15:57   
ajtak
user posted image user posted image user posted image

Kok lepo je prebrat Mamusko pa Mamatheo, Tabi in seveda tudi vse ostale user posted image , se kar vrnem nazaj za 2leti.

Mamuska, carica si!! Res vsa cast!

No, nic glasu o Bariki... dihi z mano, dihi, dihi z mano user posted image

Pr nas je najnovejsa pridobitev nov avtosedez user posted image , Tjas je namrec prerasel tega do 18kg (ceprav jih ima "sele" 15 in pol). Vendar se mi vseeno zdi premlad za stolcek od 15-36 zato smo kupili kombiniranega 9-36, da ga lahko čimdlje pripenjam z pettockovnim varnostnim pasom. Nabavili pa smo http://global.ebay.com/Recaro_Young_Sport_Trendline_Airmesch_Crystal_Yellow/370254382398/item in prihranili skor 100€, pri nas je namrec v trgovinah cena cca 260€, najcenejsi je na soncku za 228€, tuki sm dala pa s postnino malo manj kot 160€. Full smo zadovoljni, tamali pa sedi ko car in govori "Nov stol", "moj stol", "taši stol" user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
9.9.2009 21:00:24   
tintin
ajtak, super za avtosedež, tega gledam tud jaz. Se mi zdi najboljša možna izbira ! 

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
9.9.2009 21:32:18   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška
DOminika tdui nekaj baše gibanje, saj mi zadnje tedne redno leti na nos, ves čas ima pobito glavo user posted image tako da gremo spet malo v razvojno se pokazat, da ne bi česa spregledali.

Ni nujno, da je kaj gibalnega - Tamara je to poletje tolikokrat pikirala po tleh, da bi se človek vprašal, kaj ji je, pa včeraj v razvojni (šli sva zaradi stopal) ni zdravnica nič komentirala. Moja interpretacija - naval rasti, ker je v dobrih 2 mesecih zrasla za 4 cm.

Ja, iz razvojne imam nove podatke za obe - Tamara je na 87 cm in 13.3 kg, Julija pa na 63 cm in 6.2 kg. Mlajši naraščaj me je ful osramotil - še dan pred tem je na trebuhu spet samo ležala, potem pa toliko obrnila glavo, da je zarinila nos in usta v podlago (beri, raje ne diha kot pase kravice) - v razvojni jo pa zdravnica prevali na trebuh in kaj se zgodi - glavo drži pokonci kot poklicna pastirica. Too much, sem tako zafarbala sredi ambulante. Skratka, vse OK, z obema, mlajšo čez 3 mesece pripeljemo še enkrat, da se pokaže in to je to.

Sicer pa sem se včeraj naletala kot zmešana. Bil je tudi prvi dan uvajanja v vrtec. Pripeljala sem jo malo pred osmo. Oči je imela velike in okrogle, pa čisto tiho je bila prvo uro (zelo nenavadno zanjo). Takoj sem videla, da sta tam še dva "hudo živahna", kot je naša, pa ena punčka je tako jokala kot dež - v eni roki Nodi, v drugi flaška, v ustih duda, obenem pa tak srce parajoč jok. In jokala je ves čas, ko sem bila tam in ko sem se vrnila user posted image . Skratka, po dobri uri sem šla za eno uro ven, prišla nazaj, smo se z otročki še malo igrali, potem sem pa šibala Tamaro dat spat in z Julijo na UZ in v razvojno.

Danes v vrtcu - začelo se je s hudim zastojem na cesti proti Škofljici, ker je bila ob 6h zjutraj na Rudniku večja prometna nesreča. Prvič sem videla, da ljudje na ful ozki cesti na cestišču pustijo avto in z otroci peš tečejo proti šoli, ki je tudi na poti proti vrtcu (bilo je že kakšnih 20 min čez osem, kolona se pa nikamor ni premaknila že pol ure). In Tamari razlagam, da otroci tečejo v šolo, pa mi ona prijavi, da bi tudi šla v šolo... ja, je mislila, da je eno dopoldne v vrtcu že zadoščalo user posted image .

Z njo sem bila v vrtcu kakšne pol ure (mimogrede, ista punčka kot včeraj je spet jokala, jokala, jokala; sem jo imela en čas še jaz v naročju, tako mi je bilo hudo zanjo), potem sem jo v dogovoru z vzgojiteljico pustila do pol treh. Ful mi je bilo tesno v prsih, sem se peljala na banko v LJ po ful daljši poti, pa v trgovini pozabila kupiti pol stvari, samo razmišljala sem, kako je moji pikici.

Ob pol treh sem šla s cmokom v grlu nazaj, stopim čez vrata in sosedova punčka na pol v joku zašiba k meni v naročje, ko je videla znan obraz. Jaz gledam naokoli, vidim Tamaro v atriju na igralih in jo pokličem... nič. Je šla vzgojiteljica k njej in ji rekla, glej, mamica je prišla pote. In Tamara zašiba proti meni, naravnost mimo mene in se zapodi v drug kup igrač... toliko o tem, kako je mama ena sama. Skratka baje se je imela super, tudi spala je tam (to me je najbolj skrbelo, saj je vajena spati sama v zatemnjeni sobi), dobri dve uri, pa še bi počivala, če je ne bi prišla iskat njena nova pajdaša (ja, uganile ste, ravno tista "hudo živahna" dva user posted image user posted image user posted image ). Vzgojiteljica je rekla, da je potegnila dekico čez glavo in zaspala precej hitro. Sicer se je enkrat polulala v hlače, sem pa to tudi pričakovala, se tam enostavno preveč dogaja. Aja, je pa naša pupa v slabih 2 dneh v vrtcu prispevala, da sta vzgojiteljica in pomočnica postali vodovodarici - v igralnici imajo tudi majhen umivalnik, da si lahko pred in po obrokih umijejo roke. Takoj mi je bilo jasno, da to ful ni dobra pogruntavščina, ker naša ful uživa, če našpona vodo do fula in jo potem z rokicami poskuša zaustaviti, da vse škropi naokoli. Tako sem včeraj in danes dobila popolnoma premočen puloverček v njeni omarici (še dobro, da ji vedno dam dva popolna kompleta zraven za preoblečt). Danes sta se vzgojiteljica in pomočnica spravili in zategnili cev, da voda v tem umivalniku ne teče več.

Potem smo šle na UE Vič Rudnik dvignit gradbeno dovoljenje user posted image user posted image user posted image  in na poti nazaj v avtu razlagam Tamari, da zdaj gremo pa domov k očiju (ki je v njenih očeh ful večji car kot jaz), pa mi mula mala reče "ne, ne očiju, v vrtec". Hahahahaha, skratka, tudi moj se bo moral odslej bolj potruditi, da ga bo še tako čislala. Še posebej, ker je eden od "ta živahnih" fantek user posted image user posted image user posted image .

Jutri jo skratka samo oddam in grem (tak je plan, bomo videli, kaj bo pa ona imela v mislih).

IZVIRNO SPOROČILO: manca
Počutim se izrazito nenoseča, ko pa pogledam na koledar mi je pa jasno, kako daleč sem žeuser posted image ...le kam so šli ti tedni in meseci.

Ej, točno tako. Meni še zdaj ni jasno, kdaj je v drugo minil čas med nuhalno in porodom.

Mamathea, ful ste luštni. Vidim že po fotkah, da je Leja še vedno večja od Julije. Mi spet bolj malo dobivamo na vagi.

IZVIRNO SPOROČILO: tabi
pa dudo je opustilauser posted image ,

Recept prosim. Bi ga nujno rabili. Preobuje pa... naša se zaenkrat samo sezuje user posted image . Sicer pa bravo za Niko in Nejca.

Barika, pa daj pritisni že, 9.9. se izteka.

Ajtak, super za sedež. Ga imajo pri enem sorodstvu in so ful zadovoljni. Samo najbrž niso tako dobro prišli skozi s ceno, kot je uspelo tebi.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
9.9.2009 22:12:31   
barika
nikamor ne grem .. do novembra - protestnouser posted image user posted image

Mamuška, zelo, zelo dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
9.9.2009 22:39:54   
ajtak
Barika kar se mene tiče velja, do novembra ti ni treba rodit, js sicer še vedno trdim da bo prej, pa da vidmo katera ma prav user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
10.9.2009 0:41:33   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: barika

nikamor ne grem .. do novembra - protestnouser posted image user posted image

Mamuška, zelo, zelo dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Heh, to je pa una - o zarečenem kruhuuser posted image user posted image user posted image Ko boš prvič naslednjič vlekla šoping v eni roki in po možnosti v drugi Martina, te bo tale grožnja TAKOJ minilauser posted image

Jaz pakiran. V petek naj bi šli na Debeli Rtič,  čsit sem presrana, ker bo D zdaj prvič celih 14 dni na tuji kuhinji. Sicer imava s kuharjem že 10 dni hot-line (po mojem me je sit 3 x bolj ko žene in če me ne bo prve 3 min utopil, bo dobro!), ko on meni piše deklaracije, jaz jih pa študiram, pa recepte mu pišem, kaj lahko otroku skuha, pa kere začimbe lahko not da, pa zakaj onih drugih ne sme - tip se bo zveličal, če bo res uspel mi dete prehranit brez poslabšanja, za kar  RES MOLIM, ker imam bolnic za letos zvrhano dovolj. Mnja, še ena se mi itak obeta v začetku okt, pa vseeno.

DOns smo imelo prvi črvi roditeljski sestanek, izvedela sem, da moj sin grozno rad "nadomešča" učiteljico user posted image in da se vsake toliko čuti poklicanega, da celo učiteljico malce podučuje user posted image user posted image Zakaj nismo ljudje noji??? Ali vsaj muhe, da bi - bzzzz- odfreli iz kočljivih situacij? Menda jim je tudi že razložil, da je tale šola čist neresna, ker se nič resnega ne učijo. Pustmo to, da so se v švoh tednu naučili 2 pesmici, to je njemu dim. Ko ga je vprašala, kaj bi se on učil, je prijavil, da recimo kaj o Saturnovih lunah, teh še ni obdelal, ali kaj o mehaniki avtomobila, to mu tudi še malo "fali", ali pa vsaj kaj o nastanku puščav v Afriki user posted image user posted image user posted image   Po mojem ženska misli, da pri nas leksikone žremo! Sicer se je odlično znašla in mu je rekla, da se njej zdi precej bolj primerno, če se posvetita temeljitemu brisanju ritiuser posted image user posted image user posted image , da je to zanj trenutno odlična "kvantna fizika", na kar je menda zapihal in KONČNO (!) začel farbat, kar mu jebilo ukazano.  Na naslednji sestanek gre MOŽ!

SIcer je prestal tudi prvo uro klavirja, kamor so ga povabili, kljub temu, da bi še moral hodit v pripravnico, ampak ker jim je že lansko leto nekaj plinkal po klavirju med urami uvajnja v glasbo, ga je letos sama ga. rav.  user posted image prišla vprašat, če bi želel "preskočit" in it direktno h klavirju.  Sledi sceno "hudo ponosen mulc s hudo ponosno mamo menja učilnico". Upam samo, da bo navdušenje te prve ure trajalo nadlajnih 6 let user posted image user posted image , kar dvomim, po mojem bodo prvi boji ob guslanju C-durove lestvice by the book.  Danes se je učil sedet in roko držat tko, "da ni aviončkov in anten". Menda se mu celo neumno ni zdelo. Salve!

Uf, kwa ste pridne mame jasličarke, jaz si resnično ne predstavljam, tole moje (resnično v nulo) scrkljano dete kje pustit. Še ko ostane za kako uro pri babici, je dretje nepopisno.  SPloh zdaj, po zadnji bolnici. Čisti mama-manijak! Ve ne veste, kako se to lima name, včasih me kar zaboli od te silne navezanosti name.  Zadnje tedne ima novo foro. Ker sem čez poletje doma veliko skakala v modrcu (od kopalk ali kar navadnem), se je tega očitno navadil in je ves hud, če oblečem majico. "DOL!" se dere in vleče cote z mene. Večinoma mu sicer dopovedujem, da to pač ne gre, ampak recimo zvečer pa itak, preden grem pod tuš, prišiba ko strela, nato se moram usest, on pa se stisne k meni in položi obraz na mojo golo kožo in nato prede ko mucek. Prav prede! Rit scrkljana!

Evo, alarm. Po novem jemo 2 x ponoči, ker očitno čez dan premalo dobi user posted image , kar ob tej revščini, ki jo psloh lahko je, ni nič čudnega. Nočka!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
10.9.2009 18:30:48   
sonchek
Hej..evo sam na hitrco...

Danes so mi v Ljubljanski porodnišnici naredili zunanji obrat..sej je mulc zadnji teden kontra obrnu...
..že zdej mi kljubuje..user posted image user posted image user posted image ...kaj še bo...user posted image
..upam da se ne obrne kontra-spet, k bo mami HUDAAAAA..user posted image

..tko da zdej počivam..in upam da mi rata vas prebrat...

lep večer..

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
10.9.2009 22:03:30   
nicolina
Čer,
mamuška WB user posted image user posted image , kako te je lepo spet brat, pa res kapo dol, kaj vse preživljate...res si super mamauser posted image

Mamathea, lepo da tako uživate, pa pridna punčka  je Lea, joj kako je lepauser posted image user posted image user posted image , pravi cuker.

Ajtak   user posted image user posted image user posted image  za sedež, ful je lep, mi bomo po moje drugo leto tud mogli kaj druzga nabavit, če bo Tin tako rastel.

Mama11, pa ti je Tamara spet dokazala, da je že prava punca, super za takšno uvajanje. user posted image

Sonchek, sm da je obrat uspel, zdej pa le počivaj.  user posted image

barika, a že kaj dihašuser posted image ? držimo pestkeuser posted image

Zanima me, a je katera že kaj naročevala kdaj prek NEXT-a in kako ste bile zadovoljne? a številke so podobne našim? Kaj pa poštnina?
Tin je čisto vse prerasel in moram v nabavo, pa mi imajo tle ene par ful dobrih stvari.

Nočko

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
11.9.2009 8:12:17   
mama11
Sonchek, samo, da je obrat uspel. Tvoj mali telovadec je pa čisto divji, jaz sem mislila, da se tako pozno v nosečnosti ne obračajo več. Lepo počivaj in srečno do konca.... možno, da boš prehitela Bariko - berem, da misli čakati do novembra user posted image

Nicolina, žal nisem nič naročala preko Next.

Včeraj sva z mojim šla po Tamaro v vrtec ob 15h. Spet naju ful ni porajtala, ko sva prišla. Spet je imela 2 kompleta oblačil mokrih - enega, ker je našla umivalnik v kopalnici user posted image , drugega, ker se je polulala. Pa sem hotela izvedeti, kako se je polulala, pri nas se to že ful dolgo ni zgodilo. In mi pojasni, da je oba dneva ful protestirala, ko so ji pred spanjem hotele dati plenico, zato so jo dale spat v hlačkah. Pa too much, pa povedala sem jim, da brez plenice (razen v avtu) še ni spala. Ni čudno, da se polula, revček mali. Skratka, smo šli skupaj še v trgovino, pridemo domov malo čez 17h in je bila čisto razštelana - jokala za vsako malenkost, vročična in razdražena. Sem jo dala spat pred 19h in še vedno spi. Sem rekla, da je danes ne bom budila, ker imam občutek, da ima manjko na spancu. Samo še tega se mi manjka, da zboli. Zdaj bom poklicala vrtec in povedala, da bova verjetno pozni. Če bo pa razštelana, pa danes ostane doma.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
11.9.2009 9:40:43   
Mamathea
Lep pozdrav

Sonchek držim pesti, da se malček ne bo več obračal v napačno smer. Zdej je že čas, da se ustali in lepo pričaka prihod na svet, pa sej bo.
Preko Next-a tudi sama nisem še nič naročevala, slišala pa sem, da je super truper fajn, ampak js se kr ne morem odločit, je pa tudi Tijan ful zadevic prerastel in bom tudi morala v nabavo, sam še čakam, čakam...najprej porodniški nadomestek, potem pa si moram vzez še čas in odjadrat do trgovine.
Mama 11 kako pridno dete imate vi, da se je tako super navadila na vrtec, pa to je fenomenalno, bravo Tamara, bravo mami in oči, doboro delo sta opravilauser posted image user posted image user posted image . Da pa v vrtcu česa ne poslušajo je pa stalnica, meni so tudi rekle, da je Tijan v vrtcu vedno brez dudke pa jim itak nisem verjela, celo enkrat so me prepričevale, da mu jo doma preveč vsiljujemo, ker one mu jo dajo samo za spat... zdaj pa smo dobili cd s slikcami od lani v vrtcu in ima na čisto vsaki slikci dudkouser posted image user posted image user posted image . No pa smo tam in ko jim to povem, da mu jo doma poskušamo dat res samo za spanje me debelo gledajo in pravijo, da je v vrtcu nima nikoli. Ah jej, kaj pa čemo, samo če so vzgojiteljice ta prave si morajo dat tud kaj dopovedat, pa tudi, če se jim joče otreok,. ko je treba pleničko gor dat..... Pa sej se bojo navadile počasi, zato se nič ne sekirat, sej naš mal tud vsak dan tri kompletke v vrtcu zapaca in zato samo peremo, peremo.....
Barika upam, da je detece že tukaj in da se že veslo cartate.
Lep dan želim vse, js grem perilo zlagat, spetuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
11.9.2009 9:49:40   
tintin
Hojla punce.

Sonček bravo za obrat! Naj fantin ostane zdaj tako kot je, do konca!

Nicolina  - Next je super fajn, imam kar nekaj stvari, ampak sem jih kupila second hand - rabljene. Številke so podobne HM, poštnina je 5 evr, plačaš z Viso ali Mastercard.

Mama11
- bravo za uvajanje!

Dudica - ah, tudi pri nas je duda omiljeni predmet...ko gremo iz vrtca že fehta...za dudico ima cel kup "vzdevkov": dudica, pudile, puda, duda, buta...

Da ne govorim, da je ob 15.30, ko pridejo iz vrtca prestradan....pogosto dajejo malico kar v omarico (kar pomeni da nazadnje je ob 11h), ampak bolj kot težiš bolj so smotane in čez 14 dni je malica spet v omarici...ko pride Vasja domov pa samo išče kaj bo pojedel...včeraj je pojedel 2 krožnika goveje juhe (goste z ribano kašo) in 3 manjše pohane kruhove šnite...potem je hotel še jabolko, za večerjo čokolino...Res moram zdaj ukrepat in povprašat kaj in kako jedo, ker imajo na novo eno ultra smotano pomočnico, ki ji nič ne zaupam.

Mene še vedno dajejo slabosti...imam kak dober dan, pa naslednji spet tako slab, da bi se zjokala (bruhanje...).
Sej bo.

Lp vsem!

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
11.9.2009 17:03:46   
tabi
hoj

dons je pa tak kaos na cest pa še dežuser posted image za znort.Sem se vozila iz Lj.1.20h pa še to po raznih stran potehuser posted image
Nejc mi je zaspal v avtu pa sem ga prenesla samo v posteljo,z Niko pa sediva pred računalnikom,jst mal tipkam,Nika pa dela krice krace po papirjuuser posted image .

Barika kje si?A si že v Rimu?Upam da že držiš svojo štručko v naročkuuser posted image

Sonchek user posted image za uspešen obrat,zdaj ga pa kr drži,da mali ne bo delal takih akrobacijuser posted image

Mama mi smo dudo skril tako pri Nejcu in tako zdaj pri Niki.Prvi dan jo je še pogešala pol pa je vidla,da jo ne slišim kaj bi rada in zdaj sploh ne ve kaj je duda.

Me je pa zdaj ko nima več dude tako lupčkatuser posted image ampak prav ta mastnega.Jo kej ukregam pa pride v naročje,me prime z obema rokama za lička in me kušne na ustauser posted image in seveda jo moram jst nazaj.
Njen fetiš zadnje čase je da obuva od Nejca ali moje copate-čevlje.In včasih tako hodi,da se zvrne po tleh da je jojuser posted image .

Od NEXTA mi še nismo kupovali,tako da ne vem nič povedat.
Sem pa te dni šla že kr v nabavo in pustla že ogromno € po trgovinah,da sploh ne govorim kolk ga še bom,ker en bolj raste kot drug.S tem da Nika ne nosi skoraj nič od Nejca,ker je micena pa še suhica in ne pridem skoraj več skup.Tist kar je Nejc nosil Pri 2l bo Niki prav čez 1-1.5l.
S tem da raje novo kupim kot pa rabljeno na Bolhi,sploh pa rada kopujem,ker kot mala  punčka nisem imela nikdar nič novega,razen za 1.nov.nove čevlje.

Zdej pa že komaj pišem,ker ne vidim v ekran.Me že lupčkauser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
11.9.2009 21:50:57   
barika
a sem vam povedla, da sem še tu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
11.9.2009 22:10:46   
zirafa76
Pozdravček še od mene...user posted image

WOWuser posted image ..sem čisto notri padla v vaše zanimivo pisanje....sem ful vesela, da preberem še kaj tukaj, MAMUŠKA IN MAMATHEAuser posted image user posted image ....kar oglasite se še kaj...

MAMUŠKA..res te občudujem, kako zmoreš....ampak kjer je volja in predvsem ljubezen, se to da....

Vrtec..meni je kar malo hudo, da bo Izabela še doma, po drugi strani pa bova sedaj sami, zato mi jo bo kar prijetno imeti tukaj....Bo šla pa drugo leto v vrtec, tukaj imajo celo možnost vpisa v januarju in marcu, odvisno od rojstva ter če se sprosti kakšno mesto se lahko vpiše drugi otrok...drugače pa seveda september...No, ja..saj bo...ampak tako je, otroci tukaj začnejo med 2 in 3 letom, prej so samo jasli, ki pa so plačniške...vrtec se plača samo hrana..državni je zastonj...user posted image ..

Sem pa vesela, da vam takole lepo ostajajo v vrtcu....Mislim, da bo tudi Izabeli kul, itak obožuje otroke, vse boža, prijema za rokice, devala bi lubčke...user posted image kr nekaj res...Mislim, da se ji resnično pozna, da je imela sestrico....zato smo še toliko bolj veseli, da prihaja user posted image ....

Avtosedeži
tole smo tudi mi nabavili par dni nazaj,za drugi avto, ker pa še ni za ta večjega, pa malo smo skombinirali glede na prihajajočega user posted image

http://www.britax-roemer.de/auto%2Dkindersitze/evolva%2D123%2Dplus/

Next..verjetno ne rabim govoriti, kako sem vesela, da imamo tukaj kar dve trgovini, poleg Mothercareauser posted image user posted image ....seveda pa tudi hodim čez mejo v Outlet, kjer je tudi trgovina K.I.D.S.....user posted image user posted image ..seveda vse samo Elle, Dior, Burbery, .........AMPAK PO HUDO NIZKIH CENAH........saj ne, da mora nositi znamke, ampak imajo takoooo lepe stvari in cort, pa seveda kvaliteta je čisto druga kot kaj drugje....imamo tudi S.Oliver outlet, pa Esprit ..vse samo za otroke....skratka, dosti izbire hvalabogu......in poceni.....v HM imajo zame lepe in fajn stvari tam do velikosti 80, potem pa ...tema, nič..kr neke cunje no....al je samo moje mnenje tako...ko sem iskala neko dobro, kvalitetno, nepremočljivo jakno s kapuco za Izabelo spomladi, je to bila misija nemogoče...Nakar sem v Outletu naletela na rdečo krasno Hilfiger jaknico, celo podloženo, ampak tako tanjše..imela je čisto vse, jo nosi še sedaj, ker ima sistem podaljšanja rokavov, cez telo ji je super prav,..v glavnem, točno to sem iskala fulll časa..cena...Niti 30 eur..pol leta že raste z njo, ne premoči, ne zebe..nič..kr nekaj res....greš pa v HM ali Zaro..vse od 30-40 eur naprej, ampak kaj je to, je pa druga stvar..

V glavnem..dosti o cotahuser posted image ..sem že malo gledala modre stvariuser posted image , pa me je moj prizemljil, da naj malo pazim....user posted image

SAJ RES.......POTREBUJE KATERA NOSEČKA TUKAJ KAJ ZA user posted image ???????Tiste, ki pričakujete recimo sedaj user posted image in od prej user posted image ...Mi je kar hudo, ampak šparala ne bom, so pa vmes enostavne stvari ter super jopice ali take kvalitetne stvari....nekaj bom izbrrala ven, kar se da, ostalo pa ali prodala ali podarila tukaj ali kakšnemu centru...

BARIKA...srčno upam, da je že vsega konec, ampak na F te ni, torej mogoče je le prišel čas....user posted image
SONCHEK user posted image za obrat....

Kaj še..hmm....aja, moja žirafa ima zadnje čase hude napade dude, ki jo do sedaj nikoli ni uporabljala....in zvečer obvezno spije še mleko po flaški, ampak bolj cuza tisti cucelj....ne vem no..da me ne bo napadla, ko rodim....je možno, da vohajo tisti znani vonj, ko so sami sesali??Glede na to, da imam že mleko....no, že teče nekaj ven...user posted image ....res mi je zanimivo..in skoz mi hodi in se stiska k meni, kar seveda obožujemuser posted image user posted image ..mi je pa hecno no....user posted image

SE pa že naš user posted image prav lepo sprehaja po moji maternici, čutim že brcikeuser posted image ...prav zanimivo res, ko človek tako hitro ozabi, kako je bilo prvič...in čas takoooo leti....kar ne morem verjeti res....Konec meseca imam morfologijo, tako da upam, da bo vse kot do sedaj, BP...da začnem malo dihat in gledat stvari okoli brez slabe vestiuser posted image

In še zadnja novica.....MOjuser posted image odhaja v sredo do januarjauser posted image user posted image ...kar ne morem verjeti, da je tako....ampak bomo nekako..malo bom v SLo, malo tukaj....pa bo šlo....user posted image

IMEJTE SE KRASNO, pozdravčke od nas iz BA....user posted image ...

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......