mama11
|
Pozdravljene, mi smo nazaj z morja. Dopust uspel super, bi takoj podaljšala še za kak teden če bi lahko imela tako vreme kot smo ga imeli do sobote... potem je pa začela pihati burja in je bilo ravno prav za en ornk izlet po Puli in pakiranje. Tamara je v prvih 5 dneh prespala samo eno noč, ostale sta imela z mojim pregovarjanje in skupno spanje . Potem je pa kot bi odrezal spet spala brez motenj. Julija kot ponavadi - 1-3 hranjenja na noč, pa spala več ali manj do desetih, ene trikrat pa tudi dlje. Bom obesila kakšno fotko, ko se zorganiziram. Jutri začnemo z vrtcem, sem napol vesela in napol na trnih. Ena soseda mi je že pripovedovala, da imajo štale vsako jutro in da je že včeraj popoldne imela cmok v grlu ob misli na današnje jutro. Zdaj pa: za same dobre novice, Žirafa. Zdaj pa samo še lepe misli do finiša v februarju. Kaj je pa z zdravjem, javi se. Sonchek, jaz tudi začetek maja še nisem imela nič pripravljenega za Julijo, ampak v bistvu sem imela še zmeraj vse spedenano do enega tedna pred rokom, tako da ni panike. IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Mi se nimamo planov za novega dojencka, letos se ne Ja, ja, ti kar govori, potem bo pa kar naenkrat prišla novica . To tako pride - ful hujšaš, zato da se potem lahko zrediš . Ampak resno, kapo dol, kako lepo hujšaš... jaz se tolažim, da ko gre Tamara v vrtec bom pa res imela čas za trebušnjake - saj kile so že šle, samo šlaufki so ostali GB, ograja ostaja, ker bi sicer gotovo imeli malo sprehajalko. V bistvu bo ta mesec dobila posteljico 140*70 (zdaj 120*60), ampak seveda z ograjico. Jooly, ful lepo. Jaz imam v zelo lepem spominu, kako mi je mamica vsako leto zavijala zvezke in knjige. In kako me je prvič zares zadelo, da je več ne bo nazaj, ko sem si jih zavijala sama za v 6. razred. Tintin , iskrene čestitke, eno ful lepo nosečnost, hiter porod in pridnega . Javi, kdaj imaš PDP, da dodam v seznam. Pa , da se slabosti čim prej končajo. Jaz sem imela v drugo res srečo, samo en dan, da mi je bilo res slabo. Pri Tamari pa dva meseca groze - mi je pa tako kot Bariki ful pomagala kokakola. Nicolina, kako je bilo na ohceti? Kot si opisala svojo obleko, si najbrž zasenčila sestro . In kako krotiš prvošolčke? Manca, super, da se je obrnila. Pa ful zanimive zgodbe iz vrtca. Se ti pridružim z našimi od jutri naprej Barika, tebe pa nikjer - ali tiščiš noge skupaj do 9.9. ali pa si pozabila na nas? SEZNAMČEK NOSEČK srečka PDP pričakujemo prihod ime mama11 20.05.09 21.5. (3.730, 53) Julija mamathea 30.05.09 30.5. (4.020, 53) Leja ninočka 11.07.09 21.6. (3.150, 51) Lian Neo barika 02.09.09 Matej sonchek 27.09.09 manca 26.10.09 zirafa76 15.02.10 tintin 04/2010
|