mama11
|
V nedeljo smo bili na otroškem bazarju in je bilo ful super. Julija je bila hiperpridna v kengurujčku, Tamara je delala rastur po Mercatorjevem jurčku, tulila je pa samo 1x - in sicer, ko ji kuhar ni hotel dati še ene palačinke . Poročilo iz vrtca včeraj sem jo šla ob 15h iskat in takrat se je začelo - doma je v šusu pojedla četrtkilsko hruško, zahtevala še, sem ji dala krompirjevo musako in je pomlatila kar velik kos. Ko sva se vrnili s sprehoda še 3 piškote in pest rozin, potem pa v jok, da bi še. No, jo je zamotil tako, da jo je peljal pogledat na parcelo, kjer delajo izkop. Pride domov, v šusu pomlati celo skledico kašice pa še skoraj 2 kosa kruha. Potem je šla ob pol osmih spat in je danes prvič sama vstala dovolj zgodaj za v vrtec - ob 7:15. In v avtu mi začne, da v vrtcu ne bo jedla in mi to trajba celih 5 min vožnje. Jaz sem ji samo odgovarjala, da če bo lačna bo jedla, če ne bo, pa ne. Ko sva prišli čez vrata, pa v hud jok. Sem jo komaj umirila (na zmeren jok), da sem ušla. Danes imajo za zajtrk carski praženec, tako da upam, da se bo ornk potolažila. Sem pa gledala jedilnik, ki ga imajo za cel mesec objavljenega na spletni strani in meni se zdi zelo dober... vprašanje pa, koliko pojedo... Ajtak, pa kam gredo te tvoje kile, saj boš čisto splahnela. Nicolina, v Okaidiju imajo tudi meni lepe stvari, ampak marsikaj je tudi komaj uporabnega - puliji, pa majčke z dolgimi rokavi, ki so tako ozki, da jih komaj spravim gor, pa ful imajo čudne cifre. Tamara nosi njihove cunjice za 3 leta. Nabavljam pa kakor kdaj - trenerke ima iz Hoferja, hlače iz Okaidija in StOliverja, majčke iz C&A, spodnje perilo Kanz in HM, bodije pa ima že od julija samo še za spat -so ful štorasti za odvajanje od plenic. Žirafa, ti samo uživaj v nosečnosti in ne misli na kile. Jaz sem jih pri Tamari pridelala 23, pa jih je v 8 mesecih šlo 27 dol. Tokrat sem jih pridelala 15, pa imam še dve plusa. Bo že, kolikor me ponoči obdeluje, bosta tudi ti dve kmalu zgodovina. Pa čestitke za obletnico . Mimogrede, za center za zapuščene otroke še nisem slišala. A celo to se dogaja pri nas Tisto, kar jaz nisem več uporabila, sem peljala v materinski dom (za matere, ki z otroci pobegnejo nasilju v družini) v sosednjo vas. Kanarka - WB in za super dopust. Čez kakšno leto ali dve, gresta pa s Saro skupaj, a ne GB - glede odločitve za/proti vrtcu - odvisno, kakšna je Tianna - če gresta kam na igrala, ali gre sama in se zaigra, ali moraš biti zraven? Če drugo, potem še malo počakaj, če se pa sama zaigra, pa kar v vrtec. Sonchek - tale tvoj se te bo pa bal še kaj vprašat . Barika, zdaj pa resno v nizki štart, sicer te bo Sonchek res prehitela! Duda - čakam, da mine uvajalno obdobje v vrtcu, novembra pa jo izgubimo - nisem zih, ali je bolje, da ji jo vzamem in rečem, da jo je odnesel mucek, ali naj odrežem cucelj in rečem, da se je pokvarila Kakšen nasvet?
|