|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
8.9.2009 18:22:12   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

A katera ve, če ima Calpol(proti vročini), kake posebnosti, mislim, če mora biti temp nad 38 stopinj, ali ga lahko dam če je že 37,5stopinj???

zakaj bi dala že pri 37,5?? To se niti še ne smatra kot vročina pri dojenčkih... Js ji nisem dala, dokler ni vročina dosegla 39. Tak kot je Dali rekla, vročina ima svoj namen, da ubije viruse, bakterije ali karkoli pač, kar jo je povzročilo. user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
9.9.2009 15:05:28   
Lolita23
Živjo!!!

Sem potem včeraj prišla do informacij, danes je pa tak vse v redu.Je zgleda res prehlad zaradi zobov.Hvalauser posted image

Mi smo pa danes pridni, sva z mojim dnevno sobo končno prebarvala, not postavila sedežno, čez slab mesec pa še ostalo pohištvo.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
9.9.2009 17:35:16   
katja_p
Js se sam na hitrco pofočkam, ker nimam časa brat. Sm tolk zaposlena z drugimi stvarmi po hiši, da nikak ne pridem do računalnika.

Pri nas je vse po starem, nič novega. No, v petek smo imeli rezanje podjezične vezi, tako da je to za nami in je tamala zelo dobro prenesla.

Danes je pa rodila moja prjatlca, s CR (spinalni blok), punčko Julijano. Je bila mala velika 50 cm in težka 2800g. Komi čakam, da jo grem gledat, kar pa ne bo prej kot že kake 14 dni, ko si mal opomorejo oz. ko bo rekla, da lahk pridemo.
LJ P pa ne sprejema obiskov.

Tako, zdaj pa šibam nazaj v akcijo, dokler mala še spi.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
9.9.2009 20:52:25   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Js se sam na hitrco pofočkam, ker nimam časa brat. Sm tolk zaposlena z drugimi stvarmi po hiši, da nikak ne pridem do računalnika.

Pri nas je vse po starem, nič novega. No, v petek smo imeli rezanje podjezične vezi, tako da je to za nami in je tamala zelo dobro prenesla.

Danes je pa rodila moja prjatlca, s CR (spinalni blok), punčko Julijano. Je bila mala velika 50 cm in težka 2800g. Komi čakam, da jo grem gledat, kar pa ne bo prej kot že kake 14 dni, ko si mal opomorejo oz. ko bo rekla, da lahk pridemo.
LJ P pa ne sprejema obiskov.

Tako, zdaj pa šibam nazaj v akcijo, dokler mala še spi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
10.9.2009 22:45:52   
sahary
ojoj boga elina...si mislim kako počasi so vama tekle minute v bolnici...
važno da sta sta doma in zdravi

calpol se daje pri malo višji temperaturi, nad 38 vsaj, drugače pa ga lahko daste tudi brez povišane temperature, proti bolečinam naprimer pri kakih zobkih-te temperature nad 37-38 pa je bolje da ne dajemo, da se telo samo bori
je pa zelo pomembno potem ko naraste zbijati temperaturo da otrok ne doživi vročinskega krča!!!

jaz pa v iskanju ene lepe krstne oblekce za nežo...mamo oktobra krst
sem jo iskala na tejle strani http://www.princessmoda.de/taufe/kleid_taufe.html
-da ne boste mele tipkovnice čist poslinjene hehe, no pa sem se odločila da je brezveze dajat tak denar za tiste par ur, en dan...me pa zanima če veste kje razen v babycentru jih še prodajajo, pa ne na spletu mislim da lahko greš in kupiš? sposojene pa ne bi mela, jo hočem obdržat za spomin

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
10.9.2009 22:49:45   
sahary
ups sem prehitro kliknila...

no moja dieta zaenkrat uspeva mam -3.1 kg, počutim se super in res upam da tehle 10 kg vržem stran kot za šalo
potem pa seveda še jaz v nakup obleke za krst

kako boste oblekle vaše malčke za zimo, v bundico ali pajaca?
jaz sem danes po razmisleku kupla bundico, hodla itak še ne bo, zunaj je pa tudi ne bom mela nevemkako dolgo zato menim da ne rabi pajaca, pa še ful neudobno je cel zapakiran v avtosedežu sedet, boljš je bundica

aja pa prosla bi vas, če ma katera kak lep verz za vabilo za krst da ga napiše, na netu jih je sam ene par pa se ponavljajo...

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
11.9.2009 8:50:29   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: sahary

ups sem prehitro kliknila...

no moja dieta zaenkrat uspeva mam -3.1 kg, počutim se super in res upam da tehle 10 kg vržem stran kot za šalo
potem pa seveda še jaz v nakup obleke za krst

kako boste oblekle vaše malčke za zimo, v bundico ali pajaca?
jaz sem danes po razmisleku kupla bundico, hodla itak še ne bo, zunaj je pa tudi ne bom mela nevemkako dolgo zato menim da ne rabi pajaca, pa še ful neudobno je cel zapakiran v avtosedežu sedet, boljš je bundica

aja pa prosla bi vas, če ma katera kak lep verz za vabilo za krst da ga napiše, na netu jih je sam ene par pa se ponavljajo...

Jaz bom kar v pajaca-kombinezon, je bolj toplo se vsaj meni zdiuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
11.9.2009 12:10:57   
Bethany

ojoj boga elina...si mislim kako počasi so vama tekle minute v bolnici...
važno da sta sta doma in zdravi

...

jaz pa v iskanju ene lepe krstne oblekce za nežo...mamo oktobra krst
sem jo iskala na tejle strani http://www.princessmoda.de/taufe/kleid_taufe.html
-da ne boste mele tipkovnice čist poslinjene hehe, no pa sem se odločila da je brezveze dajat tak denar za tiste par ur, en dan...me pa zanima če veste kje razen v babycentru jih še prodajajo, pa ne na spletu mislim da lahko greš in kupiš? sposojene pa ne bi mela, jo hočem obdržat za spomin

Ja ja, doma in zdravi!! user posted image user posted image nenormalno počas je tekel čas v bolnici... ko bi ga drugače lahko malo ustavila, bi blo kul, tedni tak zdrvijo mimo, da adijo... user posted image user posted image

Ni straha za slinjene, pri meni ne, za tele oblekce za krst. user posted image user posted image Men to ni všeč... Brez zamere, ti zrihtaj Nežiko tak da bo vam všeč! user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
11.9.2009 12:50:55   
katja_p
Naša je imela za krst belo oblekco, spodi pa žabice in majčko. Sem kupila oblekco v Pingotu v CE. In jo bo lahk ponucala še zdle jeseni. Nism htela kpit neki, kar ne bo nikol več mogla met gor.

Verz: mi smo si ga kr sami zmislili. Se je navezoval na kraj, kjer je bil krst oz. smo skoz verze povedali, kdaj in kje ter ob kolkih zadeva je :)

Zima: bundica, a je še ne bom kupila, ker je prehitro.

sahary: bravo za kile!!!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
11.9.2009 14:39:50   
sahary
nobene zamere bethany, vsak ma svoj okus se absolutno strinjam
jaz pač po vseh teh letih "hlač" kupujem vse kar je totalno punčkasto...da že mal na sladkorno mejiuser posted image user posted image

katja_p kje pa je ta pingo v Celju?

in z verzom nimam več težav...me je moj snoči razočaral je reku da vsakemu ne bo hudu na dom zato da bi vabila raznesel...da poslat jih je preveč neosebno...da bo ljudi raje poklical, jaz pa naj s temi slikcami nardim kako zahvalo

aja tole slikco bom dala...angelčki seveda niso oblečeni... (sam sem našla krila sam od metuljčka ne angelčka)

user posted image

in ja zdaj pa študiram kako napravit zahvale...heh ta mojuser posted image ...poskrbi da mi ja ne bi bilo dolgčas...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
11.9.2009 15:54:09   
Bethany

nobene zamere bethany, vsak ma svoj okus se absolutno strinjam
jaz pač po vseh teh letih "hlač" kupujem vse kar je totalno punčkasto...da že mal na sladkorno mejiuser posted image user posted image

katja_p kje pa je ta pingo v Celju?

...

No, sej to ti pa verjamem, da si po samih fantkih moraš dat mal duška s punčkastimi stvarmi, hehe. Ti kar! user posted image user posted image

Ja, Katja je imela en tak res luškan verz na vabilu. Je mojstrica za take stvari. user posted image user posted image

Pingo trgovinica pa je zraven Giga sporta, nasproti Ingrada... Na dečkovi cesti...

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
12.9.2009 10:19:10   
Lolita23
Živjo!!

Evo spet eni lepši dan, tak da gremo mi na piknikuser posted image

Sahary
men so sicer obleke všeč, sam tako kot je ena napisala niso pač še za kako uporabouser posted image user posted image user posted image Imaš zelo lepega angelčkauser posted image user posted image

lp

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
12.9.2009 11:05:04   
suzy124
Dober dan

Pozdravljene po dolgem času, mi smo bili na dopustu, sicer smo že prejšnji vikend prišli domov ampak enostavno se nisem uspela javit, ker sem imela gužvo.
Pospravljanje pa pranje in potem sem še vlagala peso, pa zelenjavo v sodu tak da sem imela skoz pestro.user posted image Zdaj pa mislim da bo malo več časa.

Na dopustu smo se imeli super, Maj je užival. Bili smo en tedn v Logarski in potem en teden na morju v Puli. Maj pa fulll uživa v vodi pa rad je dudo namakal v vodouser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa bo Maj jutri že star 11 mesecovuser posted image in zdaj je že pravi nagajivček.user posted image Zdaj že odpira predale, pa sam išče stvari ki niso za njega. Zelo veliko se postavlja na noge, sam da najde stvar na kateri se lahko dvigne.
Imamo že sedem zobekov in v torek sma se nehala dojit, enostavno ni več hotel in me je samo grizel.

Zunaj pa je lepo sonček tak da grem še malo ven, preden gre Maj na popoldanski počitek.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
14.9.2009 11:03:36   
Lolita23
Živjo!!!

Maj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 11. mesecov

Kak ste??Nikjer nobene, ja tak je otroci nam vzamejo cajt.Jaz sem zjutraj že stanovanje pospravila, zdej še kosilo počasi naredim, potem pa malo počivanja.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
14.9.2009 11:25:39   
blue eye
Tako se je glasil naš verz - kot ozadje sem dala pa jernejevo sliko črno belo ko se smeji - ta prvi verz sem prpopala na čelo, ostalo sem dala pa na dno vabila.

Ko se s sveto vodo otroško glavico polije,
ko mazili čelo se nedolžno,
še večja sreča nas starše obide,
zato h krstu vabimo goreče,
naj vaša prisotnost našemu Jerneju prinese
še več sreče.

Vabimo vas na Jernejev  krst dne 23.08.2009 ob 11 uri v
Župnijski CERKVI MARIJINEGA VNEBOVZETJA v Braslovčah, maša je ob 10 uri

Po svečanosti se nam pridružite na kosilu na domu v Malih Braslovčah

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
14.9.2009 11:33:18   
blue eye
Jernej je bil oblečen za krst v beli srajčki s kratkimi rokavi ter lanene olivno zelene 3/4 hlače in bele zoknčke, vse sem ponucala kar sma dobila od obiskov ko so ga pršl gledat, tk da mu nism nč novga kupla. Men so rekl da bi blo lepo ga oblečt v obleko in metulčka pa nevem kake stvari še, ampak men je to tako grdo.

Drgča pa mi na polno finiširamo stanovanje, danes se pa začne v Braslovčah TAE BO, tk da grem spet nazaj mal pomogat 2x tedensko, zdj mislim da že lahko začnem z intenzivno telovadbo.

V sredo in četrtek sem delala na sejmu, pol sem bla na predrojstni BABY fešti.

Drgač pa začnem zdle s promocijami in degustacijami kavnega aparata in kapsul DOLCE GUSTO za latte machiato, kapučino in ostale okuse po celjskih trgovskih centrih in trgovinah z belo tehniko. 

bundica - jst sem jo kupla prejšnji teden, sem našla ful lepo in sem jo tud vtela, ker je potem zmeri problem s številkami za te male, ker vse poberejo ko je sezona tu.

Zobki - o zgornjih zobkih še ne duha in sluha, ampak prpravlamo se pa na njih že mesec in pol.

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
14.9.2009 11:35:36   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Nikjer nobene, ja tak je otroci nam vzamejo cajt.

ja jst skor nimam več časa, razn ko jernej spi, ker ga je drugače vse povsod polno, ker se nama plazi, sicer nazaj ampak bolš ko nč. Tk da ko spi postorim stvari  kot so likanje, pranje, sesanje, kuhanje......

grem hitr, je glih zaspal, vas pridem prebrat še mal poznej.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
14.9.2009 11:41:10   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

Jernej je bil oblečen za krst v beli srajčki s kratkimi rokavi ter lanene olivno zelene 3/4 hlače in bele zoknčke, vse sem ponucala kar sma dobila od obiskov ko so ga pršl gledat, tk da mu nism nč novga kupla. Men so rekl da bi blo lepo ga oblečt v obleko in metulčka pa nevem kake stvari še, ampak men je to tako grdo.

Drgča pa mi na polno finiširamo stanovanje, danes se pa začne v Braslovčah TAE BO, tk da grem spet nazaj mal pomogat 2x tedensko, zdj mislim da že lahko začnem z intenzivno telovadbo.

V sredo in četrtek sem delala na sejmu, pol sem bla na predrojstni BABY fešti.

Drgač pa začnem zdle s promocijami in degustacijami kavnega aparata in kapsul DOLCE GUSTO za latte machiato, kapučino in ostale okuse po celjskih trgovskih centrih in trgovinah z belo tehniko. 

bundica - jst sem jo kupla prejšnji teden, sem našla ful lepo in sem jo tud vtela, ker je potem zmeri problem s številkami za te male, ker vse poberejo ko je sezona tu.

Zobki - o zgornjih zobkih še ne duha in sluha, ampak prpravlamo se pa na njih že mesec in pol.

Koliko je pa za plačat in kdaj je, jaz bi tudi na kaj takega hodilauser posted image

Jaz sem tudi tam bla, pa te nisem vidla, kje si pa delala???

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 14.9.2009 11:42:48 >

18.3.2009

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
14.9.2009 16:39:07   
blue eye
v hali L1 sem delila časnik Finance in revijo Moje finance

TAe bo - v braslovčah je ob ponedeljkih in četrtkih ob 8 uri, za en mesec po 2x tedensko je 25 eurov.Men je ful poceni pa še blizu, pa z mojnmu sem se zmenla da on takrat rihta jerneja

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
14.9.2009 16:41:02   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

v hali L1 sem delila časnik Finance in revijo Moje finance

TAe bo - v braslovčah je ob ponedeljkih in četrtkih ob 8 uri, za en mesec po 2x tedensko je 25 eurov.Men je ful poceni pa še blizu, pa z mojnmu sem se zmenla da on takrat rihta jerneja

A to lahk grem jaz, če dojim, mislim to je kar intenzivno, kao če dojiš naj ne bi???user posted image

18.3.2009

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
14.9.2009 20:24:59   
blue eye
Ej, to pa ne vem. Men spet ni uspelo it, je ura kr naenkrat čez osem ko pogledam, jernej pa ko zakleto glih danes ne spi, in je tako sitn.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
14.9.2009 23:15:13   
mbd0411
Živjo punce,spet po dolgem času.

Smo aktivni...plezamo po tleh in še kje,delamo korake,še bolj lene...je rita pretežka..user posted image Po štirih pa je kot burja..zdaj je tu,potem že tam in tako ves dan..
Malo vas spremljam,berem,komentiram ne..Pač vsake toliko,da me ne pozabite se javim..Še malo,pa bo prva svečka.Ne morem verjet kako čas mine.Bethany,Katja_p,Kathy,....
Prehitro rastejo naši otročki..Že pri tavečjemu gre tako hitro.Je že tretješolec,po novem košarkaš v Beno Udrih šoli tu pri nas,menda bo tudi v zboru prepevaluser posted image ,hm...planinec..
Tole vreme je zanič
.Malo smo bolni.
Naš Nik ima Laringitis...če sem prav napisala.Komaj je dihal.Že v soboto sva bila pri dežurnem,sva dobila ventolin,pa je bolj malo pomagalo.Saj je,samo ko se je zbudil pa totalna kriza dihanja.Pa HB za aspirator in sesalnik.Toliko sva ven dobila iz nosa,da ne moreš verjet.
Danes pa je pri P dobil eno inekcijo in zdaj je kot nov.Seveda imava napotnico za pediatrio,če bo slabše,kar pa upam,da ne.
Sem pa danes ,ko sem čakala zvedela,da imamo prvo potrjeno okužbo z novim virusem gripe in to v šoli.Koliko je še okuženih Bog ve.Med starši panika.Če kdo kiha kašlja in podobno ne sme v šolo.Pa vsi od P so hodili ven z zaščito čez usta.Joj,joj,joj...
Takole,malo sem se razpisala.
Lepo se imejte .
Lp

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
14.9.2009 23:39:58   
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Živjo punce,spet po dolgem času.

Smo aktivni...plezamo po tleh in še kje,delamo korake,še bolj lene...je rita pretežka..user posted image Po štirih pa je kot burja..zdaj je tu,potem že tam in tako ves dan..
Malo vas spremljam,berem,komentiram ne..Pač vsake toliko,da me ne pozabite se javim..Še malo,pa bo prva svečka.Ne morem verjet kako čas mine.Bethany,Katja_p,Kathy,....
Prehitro rastejo naši otročki..Že pri tavečjemu gre tako hitro.Je že tretješolec,po novem košarkaš v Beno Udrih šoli tu pri nas,menda bo tudi v zboru prepevaluser posted image ,hm...planinec..
Tole vreme je zanič
.Malo smo bolni.
Naš Nik ima Laringitis...če sem prav napisala.Komaj je dihal.Že v soboto sva bila pri dežurnem,sva dobila ventolin,pa je bolj malo pomagalo.Saj je,samo ko se je zbudil pa totalna kriza dihanja.Pa HB za aspirator in sesalnik.Toliko sva ven dobila iz nosa,da ne moreš verjet.
Danes pa je pri P dobil eno inekcijo in zdaj je kot nov.Seveda imava napotnico za pediatrio,če bo slabše,kar pa upam,da ne.
Sem pa danes ,ko sem čakala zvedela,da imamo prvo potrjeno okužbo z novim virusem gripe in to v šoli.Koliko je še okuženih Bog ve.Med starši panika.Če kdo kiha kašlja in podobno ne sme v šolo.Pa vsi od P so hodili ven z zaščito čez usta.Joj,joj,joj...
Takole,malo sem se razpisala.
Lepo se imejte .
Lp

A smem vprašat na kateri šoli???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
15.9.2009 8:24:26   
sahary
POZDRAVLJENE
ja pa se je začelo s to gripo
če mene vprašate so bili tiho do jeseni da so šli dopusti skoz...zdaj bo pa uraden izbruh...mislim tudi globalno...
se mi je čudno zdelo ko smo dobili par dni nazaj zloženko na dom- pa to zdaj ko je šele nekih par primerov v slo..se kar bojim kaj bo, najbolj so seveda na udaru nosečnice in otroci...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
15.9.2009 12:53:53   
blue eye
jesen je tu, prehladi in gripe pa čakajo pred vrati na prve prenašalce, ojojojojoj user posted image user posted image user posted image  me je kr groza, sploh k se nekatrim ne da dopovedat da nej ne hodjo bolni gledat otrok in na obiske.

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......