blue eye
|
na hitro mal pišem za nazaj GH - mi nič več ne merimi, na začetku sem pa nardila kašico in jo dala v stekleničko da sem vidla kolk sem jo nardila in kolk jo je pojedu, ker nism mela nobene merilne posodice, zdj si pa shranjujem kozarčke od kupljenih kašic npr. 250 ml od bebevite in potem točn vem kolk poje. Če je pa z nami za kosilo, potem mu pa nadevam mali krožnik zanj tako da je podn lepo pokrit pa če vse poje potem vem da je sit, ko pa noče več, pa tako sam zapre usta in jih ne odpre več. Bethany - mi je v užitek pripravljat in pečt za vas RR-ovke KAthy - bravo za izpite avtosedež - ja midva sva se tud zdj odločila da bova mela jajčko še kak mesec, ampak je že kr tesna. vendar se bova potrudla, da bo star vsaj 8, 5 mesecev sam mislim da bo težka ker jernej takom raste. hujšanje - vsa garderoba izpred nosečnosti mi je nazaj prav, kile tam k morjo bit, edin trebušček je še mal mlahav - ampaki bomo začel s trebušnjaki , tak da držim pesti za vas k ste šle na nov podvig oziroma star. Jst pa v soboto spet delam promocijo, tk da morm ta tedn mal poštimat stvari po stanovanju, mi gre cela sobota, v nedeljo se mi pa potem nič ne da in izkoristim čas z jernejem, ker ga v soboto nč ne vidm. Zdle se pa spravlam diplomo pisat ker je mali srček zaspal, zdj je pa dost zafrkavanja, me bo mentor nekam poslal.Ima sestra čez 5 dni zagovor in ji kr mal zavidam. IKEA - ja midva sva vidla dost uporabnih stvari, sma si že tud ogledala jedilno mizo in 8 stolov, mislim da se boma odpravla po njo drug teden, drgač majo pa nore dekorativne stvari in zavese, tk da ko bova finiširala stanovanje, skočim tja gor po kakšne vazice, suho cvetje, slike, ogledala, pogrinjki.......pa tud vsoposodo in te stvari za v kuhno še morva nabavt, verjetn pa bova po to šla kar v Metro tam zravn, imajo poceni. Otroški oddelek mi je pa svetovn. Sem našla kar nekaj stvari, sploh zdej k se bliža nekaj rojstnih dnevov otrok in nekaj nosečk iz družbe še more rodit, pa na en BABY shower grem drug tedn tk da se kr splača. spalna vreča - Jerneju sem pa nabavla spalno vrečo, ker mama probleme, ker se ponoči razkrije in je zjutraj hladn, tk da bova zdj prakticirala vrečo. bomo vidl če se bo obnesl. kok ste kej zadovoljne z njimi, a jo ktera prakticira. nč lepo bodte, grem da še kaj napišem v diplomo. dans bom pa kuhala piščančji paprikaš in krompir v krhlih.
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|