skačica
|
čer! Najprej čestitke ninčy za dva fantka . Fino se crkljajte zdaj, ko ste doma. fotke trebuščkov- ja, mene je tud ženska na bazarju prepričevala naj se pridem pofotkat, ampak mislim, da mi ne bo zneslo. Pa tud ne vem, če si tega res tok želim, da bi v MB hodila (so mi pa ČB fotke res lepe). Je pa pol tud zelo silila naj slikamo vse tri mulčke, ampak se mali niso hoteli in je videla, da ne bo nič iz tega pa tudi cena se mi je zdela pretirana. Ena fotka 20 eurov . Mi gremo za Izin RD v en foto studio (vsako leto), kjer nas poznajo in naredimo ene 15-20 takih hudih fotk, večinoma je sama na fotkah , naredimo pa tud kakšno družinsko. Zdej komaj čakam Izin 3 RD, ko bomo na fotkah že štirje pa Iza se bo lahko s sestrico slikala. In so potem te fotke tudi v posebnem albumu. ma, lepo se mi zdi tkole. darilca- jah, pol bo pa tud Zara kaj prinesla Izi pa tudi z Izo bova šle en dan v BC in kupile kakšno ropotuljo za Zaro ali pa kaj podobnega, da bo Iza sama izbrala in ji potem tudi dala. Jo itak vedno s sabo vlačim, ko kupujemo kaj za malo in jo zraven vključujem, da še ona potrdi, da sem dobro izbrala , da pač sodeluje pri pripravi na novo članico.Je mala full ljubeča in mi kar naprej boža trebušček, se pogovarja z Zaro, zaenkrat je res full pridna, me zanima kako bo potem. Dons je bil men tud en tak čuden dan. Sej ne, da sem bila zamorjena al pa kej podobnega, ampak nisem bila čisto prava. Potem sem pa še čuvala vse tri mulčke, ker so ostali šli k maši, je bila maša za atija in brata in so me spravljali ob živce. So se začeli cufati med sabo. Začneta vedno fanta, vključi se še Iza, ki pa tudi ne neha, jo pa vedno odnese najboljš, ker jo pravi čas odvlečem stran. Sovražim ravs med mulci. Še kej? Ne, mislim da nič. Aja, še 19 dni do PDP-ja. Jupiiiiiiii.
|