|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
14.9.2009 13:54:01   
Stipe air force
Sem v sluzbi.... in se mi sline cedijo ko gledam Blazine fotke.... user posted image  user posted image ....

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
14.9.2009 14:05:31   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Sem v sluzbi.... in se mi sline cedijo ko gledam Blazine fotke.... user posted image  user posted image ....

hitro robec pod gobec, da ne bo mokra tiškovnicauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
14.9.2009 14:08:21   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

.... a kej dezuje? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
14.9.2009 14:20:09   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

.... a kej dezuje? user posted image

ja na žalost.
pa glih zdej ko mam za it domov. bom sšet vsa mokra user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2304
14.9.2009 14:22:31   
Stipe air force
U Cerkljama uz Krku tudi dezuje.... mam samo 85 km do doma.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .... a sem rekel da ne bom jamral user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
14.9.2009 14:29:39   
pina-1

U Cerkljama uz Krku tudi dezuje.... mam samo 85 km do doma.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .... a sem rekel da ne bom jamral user posted image

ampak ti maš dva koraka do avta, jaz jih mam pa ufffffffff.....

ajd grem domovvvv. dijooooooooooooooooo

Neposredna povezava do sporočila: 2306
14.9.2009 14:43:01   
blaža
sem vam rekla, da se tle preselta!!! U centru evrope niti kapljice!!!!user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
14.9.2009 15:20:28   
dolenjka
Dan user posted image

Vračam se 2 v 1 i ne dam se još user posted image  user posted image  user posted image  Še 14 dni, pol dam pa noge narazen user posted image

Drugače pa tudi pri nas še ni nič padalo HB in naj tako tudi ostane user posted image

Sem pa naredila super biznis danes v PO, sem šla v Premaman in Tari kupila bundico, znižano s prvotnih 32, na 19 EUR user posted image  user posted image  user posted image  Pa res je taka kjut user posted image
Zdaj grem pa po carico user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
14.9.2009 15:23:54   
blaža
dolenjka, a nimajo tam samo majhne številke cotk? a majo še kej znižano? Za Blaža mislim.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
14.9.2009 17:10:40   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

dolenjka, a nimajo tam samo majhne številke cotk? a majo še kej znižano? Za Blaža mislim.

Ne Blaža, mislim da ima premaman do 12 let al ako že user posted image  Ja, nekaj je še znižanega, veliko ne, se pa splača pogledat ker nimaš daleč user posted image  Je pa ta nova kolekcija tko luštna, da sem šla rajš hitr ven user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
14.9.2009 17:34:35   
Februarka08
Ma če si sam doma, pa zna bit res dolgčasuser posted image user posted image sem šla kar od tamale poletno garderobo pospravljat, jo je blo spet za 1 škatlouser posted image pa kam bo to vse šlo, če bo fantek??? Ajojuser posted image Jesensko kolekcijo sem ji že kupila, čevlje mamo tud zaenkrat, zadnjič sem ji še bundico kupla za 15€ v Pikapolonici ker je bla v akciji in je tud luštna, tako da vsaj ona ma nekaj novega spetuser posted image
Sem se spomnila da morm it še nekaj pripravit, moj je šel še po zadnji detajl, ki nam manjka - pleniceuser posted image tamala se pa crklja pri atu in mami. Komaj čakam da pride spet gor, da izkoristiva najine urice. user posted image

Uživajte!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
14.9.2009 17:38:29   
dolenjka
Februarka, zdaj veš zakaj se jaz skoz nekaj okol dričam z avtom user posted image  user posted image  user posted image
Mi cajt  mine, nimam časa o neumnostih razmišljat, pa jamrat tut ne, ker pol zvečer sam dol padem pa je rešeno user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
14.9.2009 17:46:10   
Februarka08
Ma ti si itak de lux al kako žeuser posted image si to lahko privoščiš... uf, kaj bi jaz dalauser posted image jaz se peljem par metrov z avtom, mi trebuh nenormalno otrdeva in me začne vse boletuser posted image tako da grem samo še do dr. in nazaj. No, pa do Puser posted image ampak to upam da še ne takojuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
14.9.2009 18:32:11   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Ma ti si itak de lux al kako žeuser posted image si to lahko privoščiš... uf, kaj bi jaz dalauser posted image jaz se peljem par metrov z avtom, mi trebuh nenormalno otrdeva in me začne vse boletuser posted image tako da grem samo še do dr. in nazaj. No, pa do Puser posted image ampak to upam da še ne takojuser posted image

Pa kaj ti misliš da men v 39 t ne otrdeva trebuh user posted image  So what user posted image  Jaz sploh ne premišljujem da me kaj boli pa je, če mi je pa slabo je pa druga pesem....

Neposredna povezava do sporočila: 2314
14.9.2009 18:56:46   
blaža
hvala za info. dolenjka.

če vam otrdeva trebuh je vse ok. mogoče malo zoprno, ma to pomeni, da se pripravlja na porod in nič drugega. drugo je če ti pa skozi otrdeva že od 20 tedne. no včasih zna ob naporih, al pa če se dosti stoji, ali neudobno sedi tudi takrat otrdevat, ma meni se ni zdelo nič takega.

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
14.9.2009 19:16:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

hvala za info. dolenjka.

če vam otrdeva trebuh je vse ok. mogoče malo zoprno, ma to pomeni, da se pripravlja na porod in nič drugega. drugo je če ti pa skozi otrdeva že od 20 tedne. no včasih zna ob naporih, al pa če se dosti stoji, ali neudobno sedi tudi takrat otrdevat, ma meni se ni zdelo nič takega.

Če bom šla naslednji ponedeljek še kaj uč vržti ti sporočim, pa se lahko tam dobiva in še kavo popijeva user posted image

Kar se tiče otrdevanja pa se strinjam s teboj. Čisto naravno in normalno, tko da se jaz ne obremenjujem s tem user posted image  Je pa res, da je treba mal počivat, da ga pol lahko biksaš, ne pa sam pucat pa peglat, a ne februarka user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
14.9.2009 20:09:54   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Pa kaj ti misliš da men v 39 t ne otrdeva trebuh user posted image  So what user posted image  Jaz sploh ne premišljujem da me kaj boli pa je, če mi je pa slabo je pa druga pesem....

ja, pri meni ni glih so what, ker se mi začnejo bolečine v nožnici, ker mi zdaj že na šive pritiskauser posted image če nočem da šivi popokajo, pač ne smem pretiravat in se okol furat...
kar se pa pospravljanja tiče, pa to ni več moj hobi, ker mi moj še cunj ne pusti obesituser posted image tako da se mi še kosila ne da skuhat, kaj šele kaj drugega...user posted image

Dosti, ker je itak takoj preveč rečenega. Tamala je v postli, moj za računalnikom, jaz pa tudiuser posted image sem že stuškana in redy for bed. Edino tja še pašem.
Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
14.9.2009 20:20:57   
dolenjka
O mama Buči, šta ima, kako ljubavi user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2318
14.9.2009 20:25:58   
buči
Čer. Mi smo kar ok, le mlekarnar je tečen. In to nenormalno za njega, ker je sicer zelo miroljubne sorte.

nosečki, lepo, da sta še 2 v 1, upam, da tako ostane še toliko časa kot mora. Kdaj pa delimo odpustnice?

blaža, vidim, da si spet pridna. Ko tole gledam, me zamika, da bi še sama malo delala, samo ni časa.

itata, če bo vse ok, se lahko naslednji teden dobiva na kavi, ker potem se popoldne meni začnejo odrasli.

blacky, kako si ti v sredo okrog 12ih? Najbrž v službi ...

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 2319
14.9.2009 20:26:50   
buči

saj sem napisala, da je moj mlekarnar tečen odkar sem (oz. je on) zaaral mojga ljubimca.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
14.9.2009 20:32:17   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

saj sem napisala, da je moj mlekarnar tečen odkar sem (oz. je on) zaaral mojga ljubimca.

kdo mu je pa kriv, če ne misli s pravo glavo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Aja odpustnico bi pa jaz najprej 22.9., še raje pa kar 28.9. al pa 30.9.

21.9. začnem 40 teden tko da takrat se vdam user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
14.9.2009 20:34:54   
buči
Lahko 22. ali 23. septembra, takrat sta rojeni 2 fajn ženski - moja tašča in moja teta.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
14.9.2009 20:35:58   
buči
Lahko pa jutri. Jutri ima rd moj krščenec Mark.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
14.9.2009 20:37:27   
buči
Grem, prijateljica. Jutri moram zgodaj štartat, sem brez avta. To pomeni na vlak do centra, potem pa še na bus. Da pridem celo v eni uri do službe, ker sicer lahko vstanem že ob 5ih. Nočka!!!!!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
14.9.2009 20:44:56   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Lahko 22. ali 23. septembra, takrat sta rojeni 2 fajn ženski - moja tašča in moja teta.

A ti mene mal hmmmm hmmmm user posted image  AL si res ena tistih, ki ima faj taščo user posted image  Če je tko je ziher še nisi do konca spoznala user posted image  user posted image  user posted image

Ajde nočka, da boš jutri točna na šiht, jaz grem tudi vodoravno, bo baje ena komedija na POPu. Danes sem lahko dolgo pokonc, ker imam jutri dopust (beri: sem doma in nimam "opravkov") user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......