Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 21:17:38
|
|
|
|
blaža
|
ja petek, dan za metek
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 21:17:49
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ...a ni jutr petek ( )... En dan gor al dol Najboljš že nocoj, pa v petek in pol še vsak dan čez vikend . Bolje 3x kot nikoli!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 21:19:49
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ...a ni jutr petek ( )... En dan gor al dol Najboljš že nocoj, pa v petek in pol še vsak dan čez vikend . Bolje 3x kot nikoli!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 21:20:40
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ...a ni jutr petek ( )... En dan gor al dol Najboljš že nocoj, pa v petek in pol še vsak dan čez vikend . Bolje 3x kot nikoli!!! Sej sem vedla, da ti bom ustregla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 21:23:15
|
|
|
|
bamby
|
No, grem jaz zdaj sanjat o . Stipe, ti pa ne pozabi na obljubljene slike!!!!! Pa odreži se nocoj, pa ne ostani samo pri torti. Klobase so boljše !!!! nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 21:23:57
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby No, grem jaz zdaj sanjat o . Stipe, ti pa ne pozabi na obljubljene slike!!!!! Pa odreži se nocoj, pa ne ostani samo pri torti. Klobase so boljše !!!! nočko nocko, prjatlca
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 21:33:34
|
|
|
|
Stipe air force
|
nocko... Februarke.... sanjajte Murkota
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.9.2009 21:40:53
|
|
|
|
blaža
|
Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.9.2009 8:56:49
|
|
|
|
pina-1
|
jutro. a danes pa ja prva?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.9.2009 8:59:07
|
|
|
|
itata
|
jutro, sem danes res pomirjena, ker sicer je jakob še mal jokal, ko sva šla v vrtec, ampak ko sva prišla v igralnico in je rekla vzgojiteljica "a greš k meni" je sam lepo rokice k njej stegnil in se ni več oziral za mano
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.9.2009 9:00:04
|
|
|
|
itata
|
popoldne po službi, k danes edini dan prej lahk končam... grem pa z jakobom na otroški bazar na gospodarsko razstavišče. pa da vidmo kako bo kej to zgledal letos... lansko leto mi je bilo ful všeč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.9.2009 10:02:15
|
|
|
|
blaža
|
dan. včeraj sem bla pri enemu, ki je pedijater, delam tam. In sva se malo pogovarjala o tej prašičji gripi, pa je rekel, da se bo boril proti temu, da ne bo obvezno za cepit otroke, ker to cepivo ni varno in mu celo nekaj dodajajo, da stanje še poslabša in da je to samo industrija, da farmacija zasluži čim več, da se države zavežejo k temu, da bojo zagotovile cepivo za vse,... tolko, da veste. Je pa ful dober pedijater v Ts, tako, da mu kar verjamem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.9.2009 10:05:19
|
|
|
|
blaža
|
No to smo itak vsi vedli, le da bi verjetno vseeno dosti staršev ceplo otroke, ki vedno si misliš, če zboli, pa če se bi mu res kej zgodilo, da si pol ne očitaš, da si sam kriv, ker ga nisi cepil,.. No jaz pa čakam, da mi pripeljejo tičino iz ramsa, da nardim kako rožico, ki mam čez teden dni eno torto tri nadstropno za strica od mojga, ki je šel v penzijo in bo grande fešta. Drugače sem si pa rpej malo Parni valjak gor dala, da sem lažje malo počistla. matija ima športni dan danes, Blaž je v vrtcu in jaz grem zdej še kuhinjo pospravit, da ne bo treba za vikend nič delat, no pa itak gremo na obalo pohajat. Popoldne mi pa moj prinese slive z brkinov, ki bom najbrž v ponedeljek kuhala marmelado.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.9.2009 11:35:23
|
|
|
|
lillchy123
|
uff, zdej sem pa mela domače branje še dobr da sem mela tok za jest, da sem lohk vse prebrala je stric mc'donalds na obisk pršu men se pa že kr meša pa sanjam bušija.... pa porod... men je blo tok čudežno smo pa mi še zadnji večer pred porodom , pa pol smo tud hitr. takoj ko je dala G zeleno luč. sem bla pa že dan po porodu stara jst. sam barve mal druge. drugač pa nč matral, nč bolel.... Si zgleda Luka res želi met motorja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.9.2009 14:08:01
|
|
|
|
Neni13
|
Ojla mamice in ati, danes ziher ne bo nobene -ga gor, ko je petek! Ali se je odšla katera od vas slikati v prvi nosečnosti? Spomnim se zelo lepih slik, črnobelih z belimi koravdami,pa se mi ne sanja katera je šla. Iščem to mamico oz. fotografa. Dolenjka mogoče ti? :) Uživajte petek in vikend!! LP, N.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.9.2009 14:15:27
|
|
|
|
Februarka08
|
Neni, mislim da je bila tista mamica s koravdami ella, saj sem jaz tudi potem to zamisel ukradla od nje pa če me spomin ne matra, se je tud kar sama slikala doma ne vem pa čist točno...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.9.2009 14:49:13
|
|
|
|
Neni13
|
Ojla februarka, pol sem pa mogoče tvoje slikice gledala!? se bo treba malo poslikat, ker verjetno ne bom več s trebuhom..vsaj ne nosečniškim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.9.2009 15:59:46
|
|
|
|
Februarka08
|
Ne, ne, so ble zih od elle, ker so ble ful lepe Neni, kdaj maš pa ti rok?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.9.2009 20:38:41
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ceeeeeeeeeeeer.... Tih dezeven vecer.... ..... Carica spi... Sefla caka na masazo nog...... ... petkov vecer....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.9.2009 6:30:02
|
|
|
|
buči
|
Včeraj sem imle popoldne še roditeljskega za moj razred, so me namučili starši. Sem dala Tilna spat ob 19.20, atija poslala na nogomet, z Aljažem pa sva šla ob 20.00 spat in evo mene po 10 urah kot prerojena! Samo kja, ko je tudi Aljaž že vstal. Tilen še spi ... Ati tudi ... grem na kavo. Lep vikend, nosečke pazite se! Stipe, zdrži ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.9.2009 8:49:37
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan No pa je končno vikeeendddd Mi smo ga že včeraj luštno začeli, smo bili na otroškem bazarju in vsi 3je uživali Pol pa carica spavanac, mi2 pa na kavč - standard Danes pride pa Tarin bratranec na obisk po nekaj mesecih No ja, sej poleti nas ni bilo veliko in se je res težko uskladiti Drugače pa ni kakih velikih planov, ker se meni nič ne da in bi zdaj ene 14 dni dopustaaaaa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.9.2009 11:21:41
|
|
|
|
buči
|
JEHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!! Midva sva pred eno uro zaarala najinega ljubimca!!!!!!!!!! Pride baje čez 2 meseca ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.9.2009 19:00:05
|
|
|
|
blaža
|
čeer! kako ste kaj? Mi smo se kar napohajali danes. Smo bli v Kopru in pri mojih na kosilu. vrnili smo se ob petih in se takoj lotli čiščenja sliv. Ene 10 kg jih je. Polovica bo marmelade, polovica pa se peče v pečici in bo džem. po moje še ene dve uri, pa bo narjeno. v mes sem pa še koruzo spekla in e bomo basali. Upam, da bo tudi Matiji šlo, ki je revček brez zob. Hitro izpadejo, rastejo pa malo počasneje. No lep vikend vsem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.9.2009 21:51:29
|
|
|
|
mlavla
|
čer.. najprej hvala bamby in pa blaži za linke..ravno to sem rabila....hvala jst sem spet v polnem pogonu za knjigami..imam v torek en izpit..upam, da se ga losam.. moje učenje ni ravno najboljše...ah bo že.. mam ful dela in ene organizacije, da se lahko pol cca. 2 uri učim.... sem danes Nežo peljala k tašči..Blaža pa k moji mami..sem jih čist okupirala.. blaža..spet imam zate eno "kuharsko" vprašanje..zanima me s čem brizgaš na torto npr. smetano, kreme itd...imaš kakšno posebno brizgo? al pa s čim pišeš na tortuce..hvala ti že vnaprej.. vedno pozabim..no tokrat sem se pa spomnila..dolgujem namreč še "javno" zahvalo buči in pa mali pikici..ki sta mi podarili kar nekaj oblačil za našega malega fantina!!HVALA!! nič šibam pod tuš.. nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.9.2009 8:23:46
|
|
|
|
itata
|
jutro, ej mlavla svaka čast itak, da ti to pri 2 mulcih uspe. jaz se učim v službi, ko imam čas. drugač pa vikend se uspem organizirat, med tedno pa če mi enkrat rata se zvečer učit 2 ure sem zadovoljna. načeloma pa bolj ne. ampak jaz že ob 22h dol padem jaz sem v službi danes. minus ure not prinašam... spet. sam tole uvajanje je res kriza k zamujam v službo in pridem ob 8.45. kar ne zveni tko grozn, ampak nikol se mi ne da pol do 16.45 ostat, še najmanj pa petek ko zgasnem ob 15h načeloma... tko da mam spet 4 ure minusa za oddelat. ta teden bom probala jakoba ob 7.45 oddajat v vrtec pa bo že manj minusa. bom sam še po 15 min zamujala vsak dan. sej bo počas. pol ga bo pa verjetno lahk že dedi vozil... ker prej sem hodila v službo ob 7h, bila tam ob 7.30 in nabrala do petka glih 2 ure plusa, da sem lahk šla okol 14h/15h domov. se je vse lepo izšlo... zdej pa tkole. še v nedeljo kle visim. kr neki.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......