Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.9.2009 9:10:20
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer.. najprej hvala bamby in pa blaži za linke..ravno to sem rabila....hvala jst sem spet v polnem pogonu za knjigami..imam v torek en izpit..upam, da se ga losam.. moje učenje ni ravno najboljše...ah bo že.. mam ful dela in ene organizacije, da se lahko pol cca. 2 uri učim.... sem danes Nežo peljala k tašči..Blaža pa k moji mami..sem jih čist okupirala.. blaža..spet imam zate eno "kuharsko" vprašanje..zanima me s čem brizgaš na torto npr. smetano, kreme itd...imaš kakšno posebno brizgo? al pa s čim pišeš na tortuce..hvala ti že vnaprej.. vedno pozabim..no tokrat sem se pa spomnila..dolgujem namreč še "javno" zahvalo buči in pa mali pikici..ki sta mi podarili kar nekaj oblačil za našega malega fantina!!HVALA!! nič šibam pod tuš.. nočko kreme in smetano lahko brizgaš z brizgalko, plastično, ki se dobi v vseh marketih. Če pa želiš kej boljšega, se kupi v pekarni Vrhnika in je vrečka iz blaga in kovinski nastavki. jaz imam to z kovinskimi nastavki, ker ratajo lepše brizgane rožice pa oraski. ker pač kovisnki nastavek pusti lepšo in bolj izrazito sled. Se ti pa splača nabavit te kovisnke nastavke in sicer za delat rožice iz kreme, pa za delat listke in seveda tistih par osnovnih. Jaz mam za to soboto cel projekt za nardit. eno torto, ki bo več nadstropna in sem se učila na you tube kako jo bom nardila. Zdej nimam cajta, ob priliki ti poiščem te linke, če te zanima. Greš pa na you tube in vpišeš fondante cakes. če boš mela cajt, si malo poglej. glede pisanja pa pišem kar z brizgalko, še večkrat pa napišem kar z barvo in čopičem na tičino. To torto, ki mam namen narest za soboto bom tudi poslikala z čopičom gor na tičino. Upam, da bi lepa ratala. Bom slikice prilimala.
< Sporočilo je popravil blaža -- 13.9.2009 9:11:37 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.9.2009 10:27:28
|
|
|
|
Februarka08
|
Uf, itata, ti nič ne zavidam Pri nas smrkamo, pumpamo nos in se deremo... se je že začelo... Jaz imam pa tudi nek čuden izcedek, tako da upam da ne grem kam me je kar mal strah ratalo, ampak ne bi o tem, saj tukaj gor se tako ne sme jamrat, ne? Lepo nedeljo, če bo pa slučajno kaj novega, pa že nekak javim.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.9.2009 11:33:18
|
|
|
|
itata
|
blaža ti si res mojstrica s temi tortami. bravo. februarka: noge skup a nisi rekla, da še 3 tedne počakat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.9.2009 11:34:15
|
|
|
|
blaža
|
evo mi smo bli pridni in smo vse pospravli. Kozarčki z marmelado so že na hladnem na podstrešju. po kosilu gremo pa hranit konjičke v Lipico in se malo igrat z žogo na njihov travnik. Pridejo še eni kolegi in bo lušno.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.9.2009 11:35:09
|
|
|
|
itata
|
kar bi mogla včeri ponovit od učenja sem zdej končala. zdej pa še 2 urce za nov zakon začet... madona jih je. mam že take kupe doma in v službi, da človek ne bi verjel, če ne bi videl na lastne oči. kako bom to vse prečitala mi pa še ni čist jasno, ampak bom nekako. sem šla že neki za nazaj ponavljat k se nisem nič več spomnila zakaj se gre, pa je zdej prec bolš občutek k spet vem kaj sem že prebrala. sej bo počas. še par mesecev.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.9.2009 11:35:14
|
|
|
|
blaža
|
itata, ne zabušavaj, pa hitro naredi kar maš v službi, da boš šla lahko k tvojima fantoma domov.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.9.2009 11:38:35
|
|
|
|
blaža
|
Kaj boste pa kej za kosilo delali? nam je dala mama eno meso včeraj in pol samo še bučke, pa melancane, pa še papriko malo spoham( samo moka in jajce), pa kruh, pa bo kar dovolj. ne da se mi neki preveč kuhat. No jutri sem tudi doma in zjutraj mi od Ramsa tičino pripeljejo in bom lahko rožice delala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.9.2009 11:45:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Mi ne bomo kuhali, ker smo povabljeni na en RD v gostilno Se pa pa tut ne da, ker sem čist gnila, pa ne vem od česa Sem pa vseeno govejo juhico skuhala, da bo za ju3 in nekaj malega za v skrinjo Zdaj grem pa bajto posesat, ker gre carica kmalu pančkat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.9.2009 11:55:52
|
|
|
|
blaža
|
http://www.youtube.com/watch?v=TG2WiRtgOMI&NR=1 evo mlalvla, tle maš link kako nardit sam vrečko in nastavke za rožice, če nimaš doma nastavkov, čist simpl samo z vrečko in škarjami.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.9.2009 13:03:17
|
|
|
|
itata
|
sem že fertik (blaža sem ubogala ) in šibam k tašči, kjer je cela "banda" zbrana... še mal od tamale RD praznujemo pa tko. fajn evo. včeri je tamala prvič pri nas prespala doma. brez težav. prav fajn smo se imel. danes pa moj z obema do svojih, jaz pa v službo za 4 ure zdej pa spet skupaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.9.2009 15:50:48
|
|
|
|
buči
|
dan, jaz sem se spet nadelala. Zgleda, da bo pri Aljažu spet angina. Sem ga nafutrala s sladoledom, vročine sicer nima, ampak ni taprav. Ima pa takkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeee obloge po mandeljnih ... Bomo počakali do jutri. Uživajte. mlavla, še kdaj ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.9.2009 7:01:46
|
|
|
|
dolenjka
|
Aha, spet zatišje Pa sem po dolgem času prva
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.9.2009 7:03:52
|
|
|
|
dolenjka
|
Sem si naštimala budilko sredi noči, da se v miru nakofetkam in uredim, ker imam pregled oz. CTG in pregled. Upam, da čez kako uro že oddam Taro in grem, da sem čim prej nazaj, ker itak vem, da bo spet de lux In mora bit, čeprav že 3 dni nisem glih taprava Pa celo mal otekam Vse verjetno zato, ker bolj malo energije porabim, jem pa ko slon
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.9.2009 7:50:43
|
|
|
|
pina-1
|
Jutro. Ke škifo vreme je danes? Ni sinčkam ni energije.... Vikend je šel kot vedno s svetlobno hitrostjo mimo.... Ampak mi je lepo da je ponedeljke, da se pridem v službo malce spočit. Teta dolenjka fajn odpravi danes pri ginkotu... Kje pa ste ostale? a bomo eno virtualno kavico skupaj spile?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.9.2009 7:57:21
|
|
|
|
blaža
|
jutro! Evo jaz častim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.9.2009 8:00:33
|
|
|
|
blaža
|
otroka sem že oddala, zdej pa čakam strička, da pripelje Tičino, da bom delala rožice. No pol ob pol dvanajsti grem na govorilno uro za Matijo. jo majo vsak ponedeljek ob tej uri in sem se odločla, da grem malo pogledat kako je zaštartal, pa če je priden. No sej vidim, da je kar ok, ne izstopa od ostalih. se pa ful potrudi, ko ma kakao nalogo, kej za pobarvat in ne samo, da pobarva, še doriše, tako, da je bil zadnjič ful vesel, ki mu je dala dve štampiljki in še napisala: zelo lepo! Blaž je pa kot ponavadi, zelo zabaven. Res so mi najlepši tam od leta do treh let. tako so srčkani. Prav uživam, da ga mam. Včeraj smo bli popoldne v Lipici in smo se igrali z žogo. pa konjičke smo gledali in je bil Blaž zelo navdušen, Matija pa itak. No to bo to za zdej.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.9.2009 8:46:58
|
|
|
|
itata
|
jutro, jaz kofetkam v službi. mal še zamujam zarad vrtca, ampak to je pa to. pojokal demonstrativno 4 solzice, ko ga je vzela vzgojiteljica v roke, se tud obrnil ni več za mano:) štejem tole uvajanje za zaključeno nasl teden ga bom še dediju predala, da bosta onadva okol 7.30 šla u miru v vrtec, jaz pa lahk spet mal prej v službo. al ga bom pa še sama okol 7.30 vozila. bom vidla.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.9.2009 11:21:55
|
|
|
|
Janey
|
jutro nas rešujem z druge strani imam en kup dela pa nič delodiša, kar nekaj brskam po netu kak ste babike?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.9.2009 13:48:41
|
|
|
|
blaža
|
evo, da boste vidle, da tudi nezaposleni kej delamo. mlavla, še posebej zate.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.9.2009 13:48:42
|
|
|
|
Stipe air force
|
Daaaaaaaaaan A kej dezuje? Sefla je sla obiskat Zlatkota Ginkota in ......
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.9.2009 13:49:20
|
|
|
|
blaža
|
aha tu si, pa sem te našla. Cia dela veš!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.9.2009 13:49:57
|
|
|
|
blaža
|
Samo nimam cajta klepetat, ki moram it kuhat kosilo, če ne mi bo dal moj odpoved, ki celo jtruo rožice delam.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.9.2009 13:51:43
|
|
|
|
Stipe air force
|
....ne bo ti dal odpoved..... kdo mu bo pa taksne dobrote delal....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.9.2009 13:52:01
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaaaaaaaan A kej dezuje? Sefla je sla obiskat Zlatkota Ginkota in ...... o dan.. jaz sem pa mislila, da si s šeflo šel na gito do ginkota.... a ti se pa celi dan skrivaš????
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......