|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
9.9.2009 19:42:00   
lana70
še enkrat, pol se pa skinem, oblubm....jutri imam nuhalno in komaj čakam, glede na to, da še zdaj ne dojemam, da sem noseča, bi morala verjetno 24 ur bit priklopljena na UZ.....resno.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
9.9.2009 20:34:40   
Kruce Fiks
Lanči, spočij očke da boš jutr mela kaj videt! Glej da boš ferbčna pa da naš šparala jezika! Vse prašat!

BebIII mi lahk kje Žižolin liker nabaviš tam dol?

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
9.9.2009 20:45:36   
dajamaja
Čerček!
Mikla, vse živalsko cesarstvo in predmete, ki prinašajo srečo. Držim, močne, močne pesti, da bo vse bp!
Lana, tebi podobno za jutri!
Kruce, super, da imate princesko že doma!
Gigi, srečno pot tja in nazaj!
Bety, tolk pa le reskiraj, da nam javiš, da si rodila in da je vse OK!!!!

Jaz pridem na fešto sama, pila bom pa Renerja, ker vozim. Prinesla ga bom s sabo, da ne kompliciram (je pa Tuševa varianta Radlerja). Jem pa vse po vrsti in to v več krogih user posted image Mal se mi še komplicira čas, ki ga bom lahko preživela z vami, ker moram isti dan sina spravit na turnir (ki je k sreči v LJ) in nazaj domov. Kdaj se pa dobimo? A na seznam ste kaj vpisale, kdo bo solo, da vidim s kom se bom lahko družila user posted image Mene pa cel vikend ni, da me ne boste pogrešale user posted image grem na Češko na priprave   user posted image   user posted image user posted image  user posted image user posted image (pivo=> folikli).

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
9.9.2009 22:19:26   
Rakica_80
Kruce...boš dobil svoj žižolathuser posted image user posted image user posted image ni problema, bomo zrihtaliuser posted image

Lana70...vina pa bo še in šeuser posted image
Bilka....držimo pesti in sej veš, USPELO BOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
9.9.2009 22:21:30   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Kruce...boš dobil svoj žižolathuser posted image user posted image user posted image ni problema, bomo zrihtaliuser posted image

Aj te lovju!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
10.9.2009 10:40:53   
mismis
ojla še tukaj... no dajmo se zmeniti še malo glede tega našega pinika, kdo bo kaj naredil...

Lana, nabavi meso in kruh
mismis nabavi pijačo (haneiken, union, soke)
Žižek, naredi prebranac ali burek, mogoče tudi sladkiše
BEBIII, prinese vino

ok zdaj pa debata, kdo bo naredil solate, če jih bomo seveda jedli
ter kdo bo prinesel ostale zadevice za zraven...ajvar, gorčica...

a preveč kompliciram?

kdaj pa imate željo, da bi začeli. A bi bilo v redu tam nekje okoli 12.-13.ure, da imamo tale piknik namesto kosila?

ajde predloge na plan

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
10.9.2009 12:15:07   
Grethy
Eko jz predloga nimam prou nobenga

pijačo za naju boma prvlekla s sabo,
(mava pač "izbran" okus zarad želodčnih tegob),
pa da vam ne delava komplikacij na seznamu,
kar se pa ostalih stvari tiče pa povejte kaj prnesem, pa bom prnesla ... 
glede na to da nimam izvirnih predlogov na repertoarju bom rajš kr šadap ... se opravičavam user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajamaja
zakaj pa zdej to, kdo pride sam,  da veš s kom se boš lahko družila ????
Pa ne boš rekla, da ti bom kužna, če bom mela svojga s sabo,
sej nisva sprjeta veš,
se lahko prosto gibljeva kr dost deleč en drugmu , user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No ja dost traparij,
jz bom uglavnem vesela,
da vas bom po dolgem cajtu spet vidla
in spoznala še kakšno novo facofaco,
pa še vaše soborce v boju za male drobižke !!!!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 10.9.2009 12:35:58 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
10.9.2009 14:24:41   
bilka
hvala za dobrodošlico, danes sem imela na uz dober rezultat bomo videli naprej jutri, upam na najbolše..

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
10.9.2009 15:30:17   
lana70
alora...danes z nuhalne: (dr. Uršula Reš):"...hm, ja, podatki...aha, j, n  a...ua, ta otroček je pa velik, hm, prav res velik....nooo, to ni nič narobe, ane...ja...hm, aaa, kaj pa Ac, aja ste že naročeni,....hm. no ja, glede na to da se poznava, no, veste kdo sem, vam lahko jaz naredim AC, sam prim. Brezigarjevi rečte..jaja, isti čas in datum..jaja, delalava s dr. Cerarjem skupaj AC..no, lahko vam jo jaz naredim...."  halooo, in tako mi je rekla enih petkrat........videli smo trebušček, nogice, rokice, glavco..bebica je spala in se sploh ni padala na provokacije z nekim žokanjem itd....so pa rezultati primerni mojim letom: Nuhalna 2.6 mm, plod velik 77,7 mm, rizičnost za downa 1:105..priporoča AC. Tako...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
10.9.2009 15:35:04   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

5.9.
Dajamaja

12.9.
Kruce Fiks
mausika
Lana70

19.9.
Dajamaja
Kruce Fiks
gigi
mismis
Lana70
Aqua
Gretka

nooo, bbpikica, še tebe čakamo, pa še katero, ki ima kakšno črno piko user posted image  od neudeležb..user posted image user posted image user posted image ...mausi, a 19.9. ne bi šlo user posted image ???

mausika 19.09. ne more - mava z mojim obletnico poroke...

no, kot kaže nas bo 12 + bbpikica + kajsica+ BEBIII in user posted image ..torej 16... asm jest tu prow skalkulirala???

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
10.9.2009 15:48:36   
Bety11
Lana70.......Kaj naj ti povem...edino AC in tisti Fisch testi so tisti, ki povejo, kako je z otrokom....

Vse drugo je pravljica, ugibanje,...zapravljanje denarja.....

Od tebe je odvisno, kaj boš naredila,........če si pripravljena živeti z otrokom, ki je drugačen.... ali  si pripravljena dovoliti medicini, da ti ubije z injekcijo tvojega otroka, v tvojem trebuhu in da rojevaš potem nekaj mrtvega....in kako živeti s tem do konca življenja....To se vsak odloča sam....

LP

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
10.9.2009 16:29:25   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Lana70.......Kaj naj ti povem...edino AC in tisti Fisch testi so tisti, ki povejo, kako je z otrokom....

Vse drugo je pravljica, ugibanje,...zapravljanje denarja.....

Od tebe je odvisno, kaj boš naredila,........če si pripravljena živeti z otrokom, ki je drugačen.... ali  si pripravljena dovoliti medicini, da ti ubije z injekcijo tvojega otroka, v tvojem trebuhu in da rojevaš potem nekaj mrtvega....in kako živeti s tem do konca življenja....To se vsak odloča sam....

LP

vem....sem že naročena na AC in upam, da bo vse ok, kar verjamem da bo vse v redu, ker ne vem, kako bi se odločila, če bi bilo kaj narobe....

punce s seznama za piknik...poslala sem vam koordinate po ZS in / ali FB...če katera ni dobila, naj mi javi....

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
10.9.2009 17:12:12   
Kruce Fiks
Am, ti se kar Cerarju prepust za AM! Una vid sam denar...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
11.9.2009 14:47:07   
aqua77
Pozdravček banda! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi še kar čakamo.... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 3639
11.9.2009 15:13:39   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pozdravček banda! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi še kar čakamo.... user posted image

Kaj čakate? Ja ka pa če ste noseči?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
11.9.2009 18:18:28   
nmagk
Lana user posted image user posted image user posted image  za nuhalno,vse bo ok tudi na AC,jaz sem se pa pri tej zadnji pupiki raje odločila za BHC,ki je enakovredna AC le da se jo dela prej od 10-13 tedna enkrat,je pa v porodnišnici dr.Tulova tudi zelo super,če jo poznaš,Cerarja pa osebno poznam je tudi stručko je doma iz iste vasi kot jaz,samo njega je alko mal postaral,je pa še vedno strokovnjak.
Uživajte na vašem pikniku,mi imamo pa naslednji dan 20.krst naše tazadnje bebike.

Navijam za vasuser posted image user posted image user posted image  lp

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

Neposredna povezava do sporočila: 3641
11.9.2009 18:47:03   
gigi1
Helou konzerve in konzervek.

Sem doma. Čist povožena user posted image , pa še M sem dobila. Sem že hotla za "jutri" odpovedat udeležbo pa me je zlata Mišmiš obvestila, da je žurka itak naslednjo soboto. Juhuuu. Pol lahko pridem user posted image . Jutri pa res nebi mogla. Sem čist pomešala datume user posted image

Lanči ne zastopim se na rezultate, sem pa nekje prebirala, da so imele punce na NS razmerje 1:3, pa je bilo potem na AC vse dobro. Predvidevam, da so tvoji izvidi OK. Dejansko pa le AC pokaže pravo sliko.

nmagk kaj je BHC? Kakšen hurionski test? A si tako dobra in nam malo razložiš to zadevico? Hvala user posted image

Bety user posted image  user posted image  user posted image  pa ti si carica. Kolk sem vesela vsakega tvojega posta user posted image . Javi nam, ko se bo kaj začelo pripravljati, da lahko dihamo in navijamo user posted image  user posted image  user posted image

Kdo ve kako je z našo Miklo????

Dajči helou user posted image

Mišmiša a boš ti nabavila vodo za Gretko?

Greta jaz sem uniončka na seznam urinla, pa se ga ni dalo spregledati user posted image

Kruce kako ste?

Aqui je prišla?

Bilka dobrodošla in naj bo uspešno user posted image user posted image user posted image

Abra helou pridi še kaj naokoli user posted image

Barbi a prideš? Kako si? Si se pocajtala?

Kje je naša pikica?

Mausi a si bosta kaj lepega privoščila za obletnico?

Neodkrita kje si?

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
11.9.2009 19:56:38   
Grethy
Gigika moja zlata, sem opazila tvoj predlog glede pirčka,
pa je tut padu skoz hehhe, viš,
miška je razbremenjena skrbi za mojo žejo,
mam že nabavljeno ... za vsak slučaj da ne zmanjka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tist en pirčk k si ga bom prvošla vmes pa tud ni važno ker je,
jaz ne gledam na znamke, če mi je pitno je lahko tudi iz Lidla ...
moj ma pa žal težave z želodčkom, tko da imamo zato "izbran" okus glede vsega
in ko se navadiš ni problem, da pa ne težim vsem zdaj s tem izborom,
je najlažje če se sama založim user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
11.9.2009 20:30:14   
sonček33
Žižek, ma jaz mislim nate ...

Gretka, sej mene si pa zadnjič spregledala..zihr zato, ker na kavo ne pališ, teb je sam za pir

Mi borci in borke , stare sablje, konzerve in konzervansi, špiarke, klomifenke ...itd... tolk smo se raztepli po nešteto temah ....jaz nem morem več slediti vseh ..šef (beri Lovro) ne dopušča.

Pa vseeno želim vam se dobro, navijam itak skoz, diham tudi ...SRečno   Kekec.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
11.9.2009 21:39:38   
nmagk
BHC je biopsija horionskih celic,ki se dela od 10-13 tedna približno,je podobna preiskava kot AC,samo izvidi so prej in če kaj ne štima imaš še vedno možnost naredit AC,gredo ti s posebno iglo v trebuh in posrkajo delček ovojnice,ki je ovita okoli ploda in delno iz ploda,to so nekakšne resice in jih pregledajo,tam se vidijo vse kromosomske napake,če so seveda,pove ti točen spol otroka,tako kot pri AC,tisti dan si noter,ker moraš počivati in dajo ti en teden bolniške,če že nisi,tveganje je pa enako skoraj kot pri AC,majhno,vendar vseeno svetujem,da se kar čuvate tistih par dni.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
12.9.2009 7:07:27   
barbara b
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Barbi a prideš? Kako si? Si se pocajtala?

Moje zdravje je vidno boljše. Menda sploh ni bila pljučnica user posted image Dal mi je še neka zdravila za astmo user posted image Sicer pa pravijo: kdor dolgo kašlja, dolgo živi user posted image

Na vaš - naš piknik me pa ne bo user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
12.9.2009 11:56:52   
Grethy
Sonček sijoči, se opravičujem za spregled zadnjič, saj sem že vnaprej skrušeno prosila da mi ne zamerit, jz mam teto Rozo na obisku, pa mi mal nagaja, tko da mi ne zamerit res .... polupčkej Lovrota pa rec da so lupčki od une tetke k sta skup z mami  čičkale pred Uz-jem, pa nista mele tolk "jajc" da bi se bl obširno pogovarjale od kod pa kdo pa RR pa to ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se pa tiče raztepenosti po svetovnih temah forumov se pa strinjam ... ene zanosjo pa grejo med noseke in to po mesecih rojstev, pol med mamice ... no evo in sem začela nakladat ... boljš da grem mal ven ...

Lep vikend vam želim

Komaj čakam da vas vidim, pa žal mi je da ne bom vidla vseh !!!!!!!!!!!!

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
12.9.2009 15:56:20   
Kruce Fiks
Ola Gretty, lepo te je spet prebiratiuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
13.9.2009 8:54:58   
aqua77
Morgen!!!

Pri nas še vedno nič! Delala danes zjutraj BC mini in ništa. Očitno me Suprefact meče!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 3649
13.9.2009 13:42:50   
Grethy
Jaz mam pa spet puško v rokah, sam še koruzo najdem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......