|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
7.9.2009 17:25:51   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Lana, se strinjam, potem ti nabavi hrano, torej meseke in kruh.
Bova pa midva z mojim za pijačo poskrbela.

Torej na seznamček pade:
Heineken
Laško
Refošk
Sok jabolčni & pomaranča

a ima kdo še kakšno željo?

haha, mismis, če si refošk zame naročla, ga imam še nekaj doma user posted image user posted image user posted image , če ga pa še kdo loka, potem pa ni blema ,,ma te imam na sumu, da je zame prštiman user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
7.9.2009 17:27:33   
lana70
gretka, pa kakšno radensko ti to žuliš, sej te bo napihnilo...od tega pa člowk res ne more žvet user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
7.9.2009 17:28:06   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lana70
kje si pa mene našel za teran!!!! To je pa prav žaljivo!!!!user posted image user posted image user posted image  TERAN!!!!!! ma halo!!! Si ne bom opomogla do piknika user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Khm, sorči, pa refošk no

Drgač pa MI SMO DOOOMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
7.9.2009 18:09:37   
Bety11
joooj...Kruce F....kako luštna pupa....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
7.9.2009 19:05:38   
Abra
Dajamaja, ne nisi user posted image user posted image user posted image sej vem, kako je .. če ne odgovoriš takoj, se velikokrat zgodi, da pozabiš. Se mi velikokrat dogaja, zadnje čase vedno več .. Midve sva uredu, pupa pa itak raztura. Dobesedno user posted image

Kruce, cuker je tvoja pupa user posted image ima že prav lepo barvo!

Bety, si ti tista naša Bety, ki je včasih upala user posted image smo te en čas zeloo pogrešale, zdaj pa vidim, da greš vsak čas rodit user posted image user posted image user posted image user posted image si ne moreš mislit, kako sem bla vesela, ko sem poštekala, da si to ti user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
7.9.2009 20:37:06   
barbara b
Kje pa bo tale, tako zelooo dobro organiziran pikinik?
Ko berem vaše resne priprave, me kar zamika user posted image (meni bi bil všeč tudi teran user posted image )

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
7.9.2009 21:17:33   
Grethy

gretka, pa kakšno radensko ti to žuliš, sej te bo napihnilo...od tega pa člowk res ne more žvet user posted image user posted image

kaj je lana moja user posted image user posted image user posted image
... mi boš pripravljala vseke pol ure limonado mogoče ?????,
sej se je osu tud navadu na oblance in glih ko se je, je riknu
... evo, jz se radnske še nisem čist, tko da sem še fejst živa,
limon mi pa lajf ponuja v neomejenih količinah,
to se pravi,
da boš delala limonado,
jz bom pa afne guncala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa vmes ko boš ti limonce ožemala kakega Hajnija na hitrco spraznila user posted image user posted image user posted image

Barbara ... no pa prid če si upaš !?!?!??!?!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
7.9.2009 21:38:06   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: barbara b

Kje pa bo tale, tako zelooo dobro organiziran pikinik?
Ko berem vaše resne priprave, me kar zamika user posted image (meni bi bil všeč tudi teran user posted image )

Piknik se bo odvijal na Laninem dvorišču v čast njene sreče - nosečnosti.
Dajte prit pa da zalijemo to punco (Lano)!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
7.9.2009 21:39:44   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

user posted image A si tečka? A si dožvela Tolminski punt??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
8.9.2009 5:21:53   
barbara b

Barbara ... no pa prid če si upaš !?!?!??!?!

Upam si že upam priti, samo datum ni pravi. Doma imam kar nekaj vinograda, pa se mi začne že ta vikend trgatev in potem traja in traja in traja in ....

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
8.9.2009 8:05:47   
gigi1
Daan user posted image

Torej na seznamček pade:
Heineken
UNION
Laško
Refošk
Sok jabolčni & pomaranča

Če bom pri volji se zna zgodit, da prebranac ali burek naredim. Sam pol sladkiši odpadejo.

Krucek lepo da ste doma in da je draga bolje.

Lupčke vsem user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 8.9.2009 8:06:48 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
8.9.2009 8:51:33   
lana70

sej se je osu tud navadu na oblance in glih ko se je, je riknu
... evo, jz se radnske še nisem čist, tko da sem še fejst živa,
limon mi pa lajf ponuja v neomejenih količinah,
to se pravi,
da boš delala limonado,
jz bom pa afne guncala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa vmes ko boš ti limonce ožemala kakega Hajnija na hitrco spraznila user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
8.9.2009 8:52:08   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Če bom pri volji se zna zgodit, da prebranac ali burek naredim. Sam pol sladkiši odpadejo.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
8.9.2009 14:55:18   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

kje si pa mene našel za teran!!!! To je pa prav žaljivo!!!!user posted image user posted image user posted image  TERAN!!!!!! ma halo!!! Si ne bom opomogla do piknika user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Kruce, še tukaj čestitke za doma biti, lepo se cartajte user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 3614
8.9.2009 14:56:53   
mismis

Daan user posted image

Torej na seznamček pade:
Heineken
UNION
Laško
Refošk
Sok jabolčni & pomaranča

a ne bo preveč 3 platoje pira, ali kombiniramo Laško in Union in vzamemo vsakega po 2 sixpacka.
Ok, kdo bo sploh pil Laško, ali vzamemo samo Union?

še kakšne želje glede pijače?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
8.9.2009 16:35:25   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

user posted image

JEEEEEEE!!!!! Čestitke za prihod domov!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 3616
8.9.2009 19:29:39   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Daan user posted image

Torej na seznamček pade:
Heineken
UNION
Laško
Refošk
Sok jabolčni & pomaranča

a ne bo preveč 3 platoje pira, ali kombiniramo Laško in Union in vzamemo vsakega po 2 sixpacka.
Ok, kdo bo sploh pil Laško, ali vzamemo samo Union?

še kakšne želje glede pijače?

Kaj pa če bi se vsi skupaj odpovedali najljubšemu piru in kupimo tistega v Eurospinu. Je cenejši, pa še za vsak okus je čist kul. Sam ideja, da ne kompliciramo.
Lana ve katerega. Jaz se imena ne spomnim.

Pupe a je kakšna nova info o naši Mikli? Sem danes zasledila, da je morala nujno na cerklažo in da zadeva ni niti malo nedolžna user posted image .
Mikla srce držite se in naj pikec ostane pri tebi še dolgo časa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja jutri grem spet na pot in me ni do petka. Sam tolk, da me ne boste preveč pogrešale.

RVI user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 8.9.2009 19:33:31 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
8.9.2009 20:18:57   
Grethy

No prou pa nčuser posted image user posted image user posted image ,
si bom pa sama prpelala za pit s sabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če me noben ne jemlje resno ...
najprej sprašujete, če so še kaki predlogi pol pa ignorerate, pa nč user posted image user posted image user posted image ...
sam poskrbi za svojo žejno rit  ... user posted image user posted image user posted image
matr sm užaljena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kruce ... deleč od tega da bi bla tečka,
ma pijem tisto kar mi paše, ne tisto kar hočejo drugi,
ker sem tud takšna kakršna sem, ne kakršno me hočejo videt drugi ....

lepo se mi obnašaj,
ker te bom zatožla tamali Karolinci ko zraste malo user posted image user posted image user posted image

Barbara user posted image prav user posted image user posted image škoda no, madona ja,
bi lahko bil žur pri tebi, user posted image user posted image
user posted image user posted image najprej bi trgali in pol imeli piknik

Gigika ugodno terensko vajo ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image

Mišumišu tebi pa en laški pozdrav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aqua dušo, koko s kej, matr, a kej na Gorensk prbremzaš???? user posted image user posted image

.
.
.
.

L A V J U O L

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
9.9.2009 11:58:01   
aqua77
Buh dej!!!

Kako smo kaj piksne in piksel?

Vidim da priprave laufajo za piknik... Kaj pa naj jaz prvlečem sabo???

Pri nas nič novga. Čakamo M. Sevada zamuja... user posted image  Danes prvi dan zamude in očitno se ji nikamor ne mudi. Jaz bi pa tako rada šla do Ata ob nečloveško jutranji uri... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubčka vsem....

Gretek, na gorensko jo bolj malo maham... Ko pa bom tam nekje se pa nate spomnem... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
9.9.2009 17:29:06   
Bety11
Abra....Dobrodošla in hvala za lepe želje....Tudi jaz sem tebe vesela....

Ostale...Samo lep pozdravček, imejte se lepo na pikniku in nehajte naštevati to prehrano, ker sem takoooo lačna ko to berem...user posted image

Jaz sem napolnila 37 tednov in bila na zadnejm pregledu pri G.....Vsi majajo z glavo, ker da bom baje imela velikega otroka...Mene to nič ne gane in se ne bojim, samo da bo vse OK....

Če se vam ne javim in slučajno rodimo, boste novico prebrale pri Septembrkah....Po porodu bom šparala oči in me ne bo 2 meseca na forum...Vseeno bom mislila na vas in držala pesti....

Vse dobro vam želim....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
9.9.2009 17:51:43   
Rakica_80
Heeej pijankeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa pustite tudi mene, da jaz kej prinesem, vidim da ste vse že zrihtali,......no prav, jaz  pa prinesem par kamnov in malo prahcauser posted image user posted image user posted image
Sedaj pa res, kaj naj prinesem?
Mikla.........jooooj punca drži se, mislim nate, upam, da bo vse kot je trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čau bau

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
9.9.2009 18:36:44   
bilka
Pozdrav jaz se vam bom tudi tu pridružila, kar krepko korakakamo k 40 tim, trenutno smo v 38 letu in imamo za sabo dva neuspešna postopka eden v Postojni eden v Ljubljani in sedaj še postopek za sprejem zamrznjenčkov, upajmo da nam vsem rata, držim pestke za vse nas..

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
9.9.2009 18:50:30   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: bilka

Pozdrav jaz se vam bom tudi tu pridružila, kar krepko korakakamo k 40 tim, trenutno smo v 38 letu in imamo za sabo dva neuspešna postopka eden v Postojni eden v Ljubljani in sedaj še postopek za sprejem zamrznjenčkov, upajmo da nam vsem rata, držim pestke za vse nas..

Bilka vilkomen med nas ... smo vesele vseh novih bork tu na tej temi ... več nas je bolj smo močne ...

Torej dobrodošla user posted image user posted image

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
9.9.2009 19:40:10   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: bilka

oooo, dobrodošla user posted image user posted image user posted image ...itak da nam uspe...poglej mene, pa še jih je par takih bork, ki so dočakale +, tako da - nič obupat !!!

BEBIII, z obale boš pa prnesla kej črnega vinčka, pa bo...ma ne dost...ker mislim, da nihče ne pije vina, se bojim da so vse/vsi pivožderci  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
9.9.2009 19:40:53   
lana70
aja, pa kot kaže te slive čakajo na piknik...nikakor da dozorijo, tako oreng - za njoke...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......