|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
4.9.2009 15:03:17   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

5.9.
Dajamaja

12.9.
Kruce Fiks
mausika
Lana70

19.9.
Dajamaja
Kruce Fiks
gigi
mismis
Lana70
Aqua
Gretka

nooo, bbpikica, še tebe čakamo, pa še katero, ki ima kakšno črno piko user posted image  od neudeležb..user posted image user posted image user posted image ...mausi, a 19.9. ne bi šlo user posted image ???

mausika 19.09. ne more - mava z mojim obletnico poroke...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
4.9.2009 19:29:26   
dajamaja
Družba, jaz žal ne pridem user posted image sem dobila tolk Klomifena, da ga morva z mojim unovčit user posted image user posted image Hvala BebIII, Se ena T in Naska (tebi še posebej hvala za luštno čestitko)!!!!!! Mava spet mal upanja.
Sicer pa pridem, ja na fešto - tale mi ne uide! Gretka, greva vkup!? Lana, povej, kako sodelujemo.

Kruce, tolk luštna user posted image

nmagk tu smo malo mešano - ene želijo prvo dete, druge čakamo drugo srečo z drugim partnerjem, ... vse smo pa že z mal življenske kilometrine, zato izmenjamo tudi kakšno kuharsko, pa vrtnarsko, ... 

grem zdaj še mal pridna bit, lupčka vsem!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
4.9.2009 19:42:37   
Abra
Evo, vidim Dajomajo in sem mogla prit pogledat user posted image vidim, da si spet bizi, zdaj vsaj z bolj luštnimi zadevami user posted image klomifen je itak čudežna tabletka user posted image poglej Kruceta user posted image BTW si takrat dobila moj mejl s fotkami? Se nisi nč več oglasila user posted image poleti smo mi itak bli več na morju, kot doma

Kruce, še tuki čestitke!! Krasna pupa, pa tko velika!!! Madona gre hitro čas, se spomnim, ko si še na ateja bentil, ker vama je sam klomifen predpisal user posted image

Pa pozdravček vsem ostalim pupam!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
4.9.2009 21:19:09   
nmagk
Dajamaja hvala za informacije,kar se tičeuser posted image bom navijala za vas,pa naj bo v prvo,drugo ali celo v tretje...kuhanje ni problema,lahko steče debata,vrtnarjenje pa ????????? nimam pojma,pa živim skoraj na kmetih v hiši brez vrta.
Srčno upam,da vam uspe,kar zaboli me ko pomislim,da bi bila brezuser posted image ,narava je včasih kar preveč kruta,pri meni je samo gate slekel pa sem bla nosečauser posted image ,druge se pa tako trudite,res ni pošteno.
Navijam za vas in držim pesti.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
5.9.2009 0:09:04   
Grethy
Dajči kar se tiče it skup, mislm da ne bi smel bit kašn problemčič ...
a boš šla solo??? 
a ne bi vzela "boljše" polovice s sabo ????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
5.9.2009 8:42:40   
Bety11
Jaz sem vas prišla samo pozdraviti....Na srečanju se imejte lepo .... KLomifenke go go....user posted image

Pa ne izgubite upanja.....Če  nič drugega, pa Praga ima za vas rešitev in izpolnitev želje v prvem oziroma največ tretjem poskusu...user posted image .....Kjer so vrata so tudi okna, brez skrbi....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
5.9.2009 10:47:56   
Kruce Fiks
Br'živjo! Jaz bom vsekakor rabil prevoz do Lane pa nazaj, saj mislim vsekakor kaj popit....user posted image
Glede sliv pa tako! " kozarca od lane in dva kozarca od Gigi že predelanih sliv bom vzel pa bouser posted image user posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
5.9.2009 20:16:40   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Br'živjo! Jaz bom vsekakor rabil prevoz do Lane pa nazaj, saj mislim vsekakor kaj popit....user posted image
Glede sliv pa tako! " kozarca od lane in dva kozarca od Gigi že predelanih sliv bom vzel pa bouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  dobeeer  si ti to skalkuliral user posted image user posted image user posted image

kako bebica, kdaj pride domov?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
5.9.2009 20:24:59   
dajamaja
Abra, a nisem odgovorila user posted image Ni bilo nalašč! Kako si ti? Pa vajina lubika? 

Gretka,
nisem mislila svojga zraven vlačt user posted image , ma doma del user posted image . Bo kmal začelo deževno obdobje in moramo še dohod, dovoz zrihtat.

A ste mislili, da bi se familjardno dobili!?

Kaj mislite, bi se jaz filala s polovičko al kar celo tabeltko? V začetku na polovičko sem imela samo dva prazna (sva delela z atejem punkcijo).

Bety,
jaz grem v Prago sam kot turistka. Tud z Rešem sem prej nehala. Zdaj bova tkole poskušala, pa mojga bom še z E vitaminom nafilala.  Kako se ti počutiš, takole na koncu (še 25 dni user posted image )?

Krucek, kako princeska? Pa mami? Kdaj greste domov?

Grem se zdaj mal farbat, da bom spet mlada user posted image Jutri imamo piknik in se mi zvečer tako ne bo nič dalo.

Lupčka vsem!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3584
5.9.2009 20:26:00   
dajamaja
Lana, ko si ravno on line ... kako se bomo dogovorili glede organizacije. Kaj privlečemo s sabo? 

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
5.9.2009 21:54:18   
Kruce Fiks
user posted image user posted image user posted image user posted image  dobeeer  si ti to skalkuliral user posted image user posted image user posted image

kako bebica, kdaj pride domov?

IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Kaj mislite, bi se jaz filala s polovičko al kar celo tabeltko? V začetku na polovičko sem imela samo dva prazna (sva delela z atejem punkcijo).
Krucek, kako princeska? Pa mami? Kdaj greste domov?

Alo alo!
Bebica nam ga malce svira.... Samo spi in hujša! Bo treba dol ostati če bo tko...
Malce je rumena in ta bilirubin se ne premakne v nobeno smer ne gor ne dol. Tako ni ne za pod lučko ne za domov....
Mamca je bolje, ni ji treba hoditi rikverc, bo pa kar en čas potreben medenični pas.
Jaz nastopim porodniško s ponedeljkom.

Na fešto pridem z borovničkami....
Z ženičko po sili razmer neuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
5.9.2009 22:30:06   
Rakica_80
O oči Krucek, si se kej spočil? Naj user posted image  in žena hitro hitro prideta domovuser posted image
Mmmmm Borovničke, en kozarček pa bi res lahko probalauser posted image
Nočko!

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 3587
6.9.2009 10:00:49   
aqua77

Pozdravljene!
Hvala za telegramček in čestitke!

user posted image

Pa je res atiju podobna!!!! Lepotička!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 3588
6.9.2009 10:02:53   
aqua77
Morgen vsem skupaj!!!

Lanči, daj zaupaj kaj naj privlečemo s seboj da bo pestro!!! user posted image

Gretek dobiš luft in vaserco!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pozdravček vsem skupaj...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
6.9.2009 11:36:25   
Kruce Fiks
Živ!
Ekola namesto domov so našo poslali v "solari". Jaz pa tako gonjo zganjal tu po stanovanju...
Eh mam pa en dan več za pripraveuser posted image
Aqva! Me zanima že lahko dobiš dol pri vas kak domač liker iz Žižole?
Si že poklicala? Ako ga jaz kaj jutri vidim mu omenim, prav?

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 6.9.2009 11:37:54 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
6.9.2009 13:30:58   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

ej, ne vem kam je mismis zginuuuuu????user posted image user posted image user posted image ...lahko se pa same zmenimo, pa vsaka nekaj prinese...tistega ne bo treba kupit...ne vem, mismis, kaj praviš...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
6.9.2009 19:08:49   
Grethy

ej, ne vem kam je mismis zginuuuuu????user posted image user posted image user posted image ...lahko se pa same zmenimo, pa vsaka nekaj prinese...tistega ne bo treba kupit...ne vem, mismis, kaj praviš...

Lančika
, ma zdej res ne vem, al sem narobe razumela vse skupaj al kaj, kaj pridemo s partnersko podporo al zbrez ???? Meni se zdi da je bilo govora o duetih user posted image user posted image

S sabo pa verjetno kaj neokusnega za posladkat se ... to ste verjetno mele v mislih, no al pa ne za posladkad, za poslanat ... user posted image user posted image hmmm ne vem ne vem ...

Dajamaja za prevoz se pa dogovarjava midve ane med sabo ane user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
6.9.2009 21:05:39   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Lančika
, ma zdej res ne vem, al sem narobe razumela vse skupaj al kaj, kaj pridemo s partnersko podporo al zbrez ???? Meni se zdi da je bilo govora o duetih user posted image user posted image

S sabo pa verjetno kaj neokusnega za posladkat se ... to ste verjetno mele v mislih, no al pa ne za posladkad, za poslanat ... user posted image user posted image hmmm ne vem ne vem ...

Dajamaja za prevoz se pa dogovarjava midve ane med sabo ane user posted image user posted image

itaaaaaak, pa ne sam s partnersko podporo, tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
7.9.2009 9:39:29   
Grethy
Ahaaaaaaaaaaaa, tud životinjsko carstvo ... super ... no jz nimam niti zlate ribce, pa vseeno mislm prit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
7.9.2009 9:48:33   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ahaaaaaaaaaaaa, tud životinjsko carstvo ... super ... no jz nimam niti zlate ribce, pa vseeno mislm prit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image    user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
7.9.2009 10:08:20   
mismis
Dober dan...

mi bomo po vsej verjetnosti prišli kar v krdelu, v najslabšem primeru le dva (moja močnejša polovica in jaz) user posted image user posted image user posted image

Zadeva je pa sledeča, v skupnem fondu (IVF in 40+)  nam je ostalo 60 €, ostalo je šlo sedaj za čestitke našim mamicam in očkom.
Za ta denar bi po vsej verjetnosti dobili tudi meso (čevapi, fluge, hrenovke,...), potem je tu še vprašanje pijače (pivo, vino, sokovi in vode), dodatki k hrani (kruh, prebranci, solate, ajvarji) in seveda na koncu sladkiši.

Kozarce in krožnike bi uporabili kar samopomiljive (mislim, da jih imamo mi še nekaj doma), da ne bo Lani pomivalni stroj crknil.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
7.9.2009 10:16:41   
Kruce Fiks
Hm, torej Lana nabavi Teran, verjetno tud mesene izdelke, pa na Hainija se ne sme pozabt, ter seveda sok za "taxiste". Pol pa tam poberemo prispevke al kako?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
7.9.2009 12:17:40   
lana70

Hm, torej Lana nabavi Teran, verjetno tud mesene izdelke, pa na Hainija se ne sme pozabt, ter seveda sok za "taxiste". Pol pa tam poberemo prispevke al kako?

kje si pa mene našel za teran!!!! To je pa prav žaljivo!!!!user posted image user posted image user posted image  TERAN!!!!!! ma halo!!! Si ne bom opomogla do piknika user posted image user posted image user posted image user posted image

...drgač pa mismis, predlagam, da jaz nabavim za na roštilj, ker je pri nas ena full dobra domača mesnica.... in če vsaka prinese kaj malega ...ena kislo, ena sladko, se potem nabavi le še pijačo in kruh, a? Pomivalc pa ne bo crknu, nč bat!!! mam tut jest kršn krožnik pr hiši user posted image user posted image user posted image ....kaj pravite ...aja pa z IVF misli tut kdo prit.,...se mi zdi da BEBIII in kajsica?

Neposredna povezava do sporočila: 3598
7.9.2009 13:17:19   
mismis
Lana, se strinjam, potem ti nabavi hrano, torej meseke in kruh.
Bova pa midva z mojim za pijačo poskrbela.

Torej na seznamček pade:
Heineken
Laško
Refošk
Sok jabolčni & pomaranča

a ima kdo še kakšno željo?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
7.9.2009 14:46:36   
Grethy
Miškolinka ... jz sem bl od radesnke pa cel dan tko ne bom mogla žulit Hajnija ... V Tušu imajo Güssinger (radnesko) v akciji do konca tega tedna, pa pride šteka evro in še mal, tko da ... Midva bova prvlekla vrjetno kako šteko soka, pa še kej ...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......