|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
13.9.2009 14:23:47   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Jaz mam pa spet puško v rokah, sam še koruzo najdem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ...držim pesti, v to, da ne bi našla koruze pa sploh ne dvomim.....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
13.9.2009 14:25:02   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Morgen!!!

Pri nas še vedno nič! Delala danes zjutraj BC mini in ništa. Očitno me Suprefact meče!!!

po moje tudi...dokler si na teh recnijah, nobena zadevščna ne kaže prow.....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
14.9.2009 12:12:46   
Rakica_80
Kruce....žižole so prišleuser posted image
Aqua, kako kaže, se kej pripravljauser posted image  ma jutri bo sigurnouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
14.9.2009 13:08:31   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ma kej prou une u tropinovc namočene????

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
14.9.2009 13:09:55   
Fidolina
Helou vsem! user posted image

Kaj so žižoleuser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 3655
14.9.2009 13:13:47   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Helou vsem! user posted image

Kaj so žižoleuser posted image ?

http://www.valentinsvetuje.si/index.php?id=29

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
14.9.2009 13:21:34   
Fidolina
Hvala Kruce.
Pa še enkrat hvala za recept za zvark: Paradajzli so še zdaj tako polni, da nam že kar čez ušesa ven gledajo.
Jst bi tud eno tako Karolincouser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
14.9.2009 13:32:02   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ma kej prou une u tropinovc namočene????

Seveda seveda in tu pet let so stale nutuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3658
14.9.2009 13:33:16   
neodkrita
Pozdravljene, da se še jaz malo javim čeprav nimam nič novega za povedat. Čakam, pa čakam, da ne dočakam pa vedno se prikaže. Saj vseeno klepetam pa vseeno lahko tukaj ne pa čeprav zgleda, da ne bo z našim bebijem nič. Lepšo bodite v tem deževnem dnevu (men paše bom lahko šla lenarit, ko pridem domov hehehe).

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
14.9.2009 14:28:13   
aqua77
No pa smo jo le dočakali!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri zjutraj pa budnica pri Atu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
14.9.2009 14:35:40   
Kruce Fiks

No pa smo jo le dočakali!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri zjutraj pa budnica pri Atu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Opa! Pozdrav ga heh .user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
14.9.2009 14:40:59   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Opa! Pozdrav ga heh .user posted image

Bom, bom... Hvala!

Upam da bo pri volji... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 3662
14.9.2009 15:04:00   
Rakica_80

Še tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
14.9.2009 18:22:58   
lana70

še kle user posted image user posted image user posted image  dejmo punca!!!! Mislim nate veš!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
14.9.2009 19:10:46   
mismis
Aqua, ma super za user posted image , jutri se dobro zmeni z atom.

Ženske in oče, kaj je sedaj s tem piknikom??? Jaz sem že v soboto nabavila pijačo, ki je že na hladnem

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
14.9.2009 19:12:55   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Aqua, ma super za user posted image , jutri se dobro zmeni z atom.

Ženske in oče, kaj je sedaj s tem piknikom??? Jaz sem že v soboto nabavila pijačo, ki je že na hladnem

Foter;

Jaz sem v nizkem štartu! Borovničke se hladijo, sam še prevoz do dol iščemuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
14.9.2009 20:11:24   
ursa30

Še tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

wiiii!!! super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3667
14.9.2009 20:17:01   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

madonca, to bo leden hajni!!!

pa kakšno jopico ne pozabte uzet...pr nas ni kot na obali user posted image user posted image ..........jest sm pa vlih danes skontala, kakšno prilogo bom delala za v soboto, mnjami....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
14.9.2009 20:35:53   
Kruce Fiks
Kam je pa Gigi muknila?user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
15.9.2009 8:18:14   
dajamaja
Ojla!
Mene žal ne bo v soboto. Pravzaprav se bom pospravla s tega foruma. Ob debati, če greva skupja na piknik je ugotovil, da se je on sprijaznil s tem, da ne bova imela skupnih potomcev in da imam samo jaz probleme s tem. Lepo je bilo dokler je trajalo, zdaj pa je čas, da se usmerim v druge aktivnosti. Srečo in uspeh vsem, ki še vztrajate in ... radi se imejte! Pesiii, evo me!

Neposredna povezava do sporočila: 3670
15.9.2009 8:43:48   
Še ena T
Helou vsem!!!

Se še jaz javim po daljšem odklopu od RR (malo prostovoljnem in malo ne). Danes zjutraj sem končno dočakala prvi pregled. Vse je v redu, po mnenju ginekologinje sem zanosila še kakšen teden prej (zdaj sem že v 12 tednu). Videla sem otročička in dobila slikico. Tako sem srečna. Nuhalno imam naslednji teden.

Pred 14 dnevi sem bila naročena pri isti G. na posvet in da mi da napotnico za neplodnostno. V čakalnici me je pričakala sestra in še kakšnih 10 žensk. Vprašala me je pred vsemi, po kaj sem prišla. Začela sem ji razlagat, da sem noseča, ampak da sem ta dan naročena zaradi nečesa drugega. Ok, reče da počakam. Potem pride čez 15 minut ven in zakliče moj priimek, pridem do vrat, pa reče:ne, to niste vi, vi ste noseča, a ne? In se dere še enkrat moj priimek, ker sem za posvet. Potem sem ji morala pred vsemi razložit, da sem bila jaz ta kandidatka za neplodnostno, zdaj pa sem NOSEČA. Potem mi je tam pred vsemi čestitala in se ful veselila zame, me smo pa farbale. V naslednjih 20 minutah, ko sem čakala, sem na tak način izvedela še za probleme vseh ostalih. No, danes sem pa od iste sestre mimogrede izvedela, da se je ona zelo dolgo zdravila za neplodnostjo in zdaj ima dva najstnikauser posted image

Pogovarjala sem se z G ali naj grem na AC ali biopsijo horionskih resic (ker se izvaja prej), ampak sem se potem odločila za AC, ker mi je vseeno lažje razmišljat o tem, da ti odvzamejo nekaj plodovnice, kot pa da ščipljejo resice. Poleg tega se včasih zgodi, da po biopsiji analize ni mogoče opraviti (celice se ne delijo ali kaj?) in moraš potem vseeno še na AC. Mogoče se bom pa še za AC premislila, ker res ne vem, kaj bom naredila, če rezultat ne bo ok.... Uh, težke odločitve, jaz pa se tako težko soočam z njimi. Vsako stvar tudi preveč preučujem, se poistovetim z vsakim problemom o katerem preberem itd...Zato malo manj berem RR.

Vsem vam želim, da boste v najkrajšem možnem času srečke user posted image user posted image user posted image !!!

Uživajte na žurki, jaz pa bom ves čas prihajala sem gledat za dobrimi novičkami!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3671
15.9.2009 10:27:09   
lana70
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Ojla!
Mene žal ne bo v soboto. Pravzaprav se bom pospravla s tega foruma. Ob debati, če greva skupja na piknik je ugotovil, da se je on sprijaznil s tem, da ne bova imela skupnih potomcev in da imam samo jaz probleme s tem. Lepo je bilo dokler je trajalo, zdaj pa je čas, da se usmerim v druge aktivnosti. Srečo in uspeh vsem, ki še vztrajate in ... radi se imejte! Pesiii, evo me!

...ne bi ti sama prišla......te bomo res vesele/i, pa sami fejst človečki bomo na kupu....dej premisli no.

< Sporočilo je popravil lana70 -- 15.9.2009 10:28:51 >

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
15.9.2009 10:28:09   
lana70
Še ena T, da bi bilo čim več takšnih zgodb kot je tvoja!!!! Čestitke in srečno do konca punca!!!!!user posted image user posted image user posted image

..aja, kdaj pa greš na AC? Jaz jo imam 29.9. v Postojni....

< Sporočilo je popravil lana70 -- 15.9.2009 10:29:35 >

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
15.9.2009 10:31:06   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Ojla!

...ne bi ti sama prišla......te bomo res vesele/i, pa sami fejst človečki bomo na kupu....dej premisli no.

Prov res, kwa pa rabiš deca zravn če mu ni! Sej bom jest doluser posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
15.9.2009 11:29:11   
Grethy
No tole me je pa zdej čist zatolklo z Dajčiko, ma kaj je letos s temi hormoni ????

Vsekakor ni fer ta izjava pa basta !!!!!!!!!!

S foruma pa ne boš bežala nikamor draga moja, sej tud če nikol ne bo nič, če se pač tako odločita, pa kaj, klepetuljica si lahko tako kot jaz in vse ostale ne glede na to kam in kako si se namenila po potki naprej, saj sama veš, da smo tu tista skupinca, ki ji smo na zadnjem vagonu upajočih, pa na prvem bodrečih, ne glede na odločitev ... enostavno si naša user posted image

---------------------------------------------------------------
Piknik

Kaj bo v primeru slabega vremena ??? (Đast informativno)

A kej sladkega mogoče ????

Kdaj se pol štarta ???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......