|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
11.9.2009 17:10:52   
Kepica83
user posted image user posted image user posted image user posted image  Je rižkoooooooo je doma. In mali Liamuser posted image user posted image  bravo borček. Bravo mami. Zdaj pa le počivajte, in se cartajte.user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
11.9.2009 17:11:52   
Kepica83
MM ne ne vidi še se spola. Sem komaj  11t6d. Nevem pa kdaj se že spol vidi. A ve katera?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
11.9.2009 17:13:10   
malaMravljica
na nuhalni bi ti lahko ze povedali.Drugace pa ne vem, jaz nisem hotla vedet in se niti nisem zanimala. Pol sem pa izvedla kaj bo, ker je bil moj prevelik firbc.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
11.9.2009 17:15:45   
Kepica83
 v torek imam nuhalno. Misliš da bi se že videlo? 12t3d bo takrat.

Neposredna povezava do sporočila: 3754
11.9.2009 17:34:09   
kejti
Ojla punce,
res me ni bilo nekaj časa gor in vidim en kup lepih novičk. Mami rižko čestitke za sinčka!!!user posted image
Mala mravljica čestitke za poroko.user posted image
Sem bila tudi prejšnjo soboto na poroki od moje dobre prijateljice in je bilo fino. Čez vikend sva mal otpeketala na morje in je bilo tako fajn se kopat.
V sredo pa imam pregled pri ginekologu.
Lepo bodite!user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
11.9.2009 17:51:58   
MAŠKA
Rižkoo  user posted image user posted image user posted image dobrodošla nazaj!

Čestitke za Liama še enkrat, veliko prelepih nepozabnih trenutkov s sinkom vam želim, Liamu pa veliko sreče v življenju!

Sem mislila, da mi  boste prišle s Sončkom na kakšno kavico, še preden boš šla rodit. No zdaj vabim Liama posebej, bo pa Aleksu družbo delaluser posted image . Seveda, ko bo že takšen korenjak, da bo lahko že hodil na obiske. In ko se bo mamica opomogla od poroda. 

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
11.9.2009 20:16:54   
mariee
Rižkoo super da ste doma!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

mM lep voziček imaš, moj je pa tak http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192732
mi je žal, da ne znam štrikat, ker bi jaz moji bebiki tudi naredila dekcouser posted image

zdj se moram pa uležt, ker sem ful utrujena in težko sedim... aja pa kupila sem krtačo za lase, škarjice, gazo in take malenkosti... komaj čakam dojenčkauser posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
11.9.2009 20:42:19   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

MM  res je čudovit voziček.user posted image user posted image

Zvesta kje se mi potepaš?
Jaz sem na bolniški. Ti še delaš? ej ti mi sploh nisi rekal da si nosečka. Barabica enauser posted image

Ja, kepica... sem še v službi :(

a se čeva za drug teden zmenit? sicer bo ful natrpano, ampak za kak kofe....

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
12.9.2009 12:20:13   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Jaz sem na bolniški. Ti še delaš? ej ti mi sploh nisi rekal da si nosečka. Barabica enauser posted image

Ja lahko se zmenive. hvala bogu imam končno čas. Samo če imaš preveč prenatrpano pol še se ne obremenjuj zdaj z mano. Moj gre v ponedeljek v bom Gotenico za 3 dni pa bom čist sama user posted image . Če boš pa imela čas bom pa zeeelo vesela. user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
12.9.2009 12:25:08   
malaMravljica
Mariee, tvoj vozicek je pa tudi zelooo lep, si vesela sedaj ko ga imas  a ne. Kaj si pa vse vzela, tudi kosaro?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
12.9.2009 12:26:55   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Ja lahko se zmenive. hvala bogu imam končno čas. Samo če imaš preveč prenatrpano pol še se ne obremenjuj zdaj z mano. Moj gre v ponedeljek v bom Gotenico za 3 dni pa bom čist sama user posted image . Če boš pa imela čas bom pa zeeelo vesela. user posted image

oki, te pokličem... drug teden zvečer, še naslednjega pa lahko dopoldne.... bova se slišali...

< Sporočilo je popravil zvesta -- 12.9.2009 12:27:30 >

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
12.9.2009 12:28:13   
zvesta
mM, a s te strani, ki si mi jo polinkala, pošiljajo tudi v SLO? cene so res nižje kot pri nas.... kako pa z morebitnimi garancijami?

Neposredna povezava do sporočila: 3762
12.9.2009 13:22:34   
malaMravljica
ja, tudi v Slovenijo posiljajo, sam v SLO ti poslje samo tako, da placas v naprej, tukaj sem pa lahko 10% vnaprej, ostalo pa po povzetju.  Za garancijo pa najprej moje mnenje, jaz precej poznam ta zahodni trg in moram reci, da nimam nikoli strahu, tukaj so podjetniki ponavadi zelo resni, vidim pri nas in ta spletna stran je tudi v bistvu en privatnik se mi zdi, po moje se ne bi kaj hecal in izgubil ugled.
Dej, sicer pa pojdi na temi nosecnost na temo kaj potrebujem za novorojencka in tam na temo pozna kdo spletno trgovino Mutti und ich, pa preberi vse, bos videla je tudi glede garancije tam na koncu, pa mogoce lahko se kaj vprasas tisto punco iz SLo, ki je narocila pri njih.
Ce rabis potem se kaj pa kar vprasaj. Ej, pa se nekaj, recimo adapterje za maxi cosi jaz nisem vzela pri njem, ker jih dobis na ebayu ceneje, pa ce bos previjalno torbo njihovo tudi precekiraj prej net, ce ni na ebayu ali amazonu mogoce cenejsa. Sicer sem pa sedaj tvoja uradna svetovalka za nakup vozicka user posted image user posted image  

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
12.9.2009 19:09:16   
malaMravljica
Punce,

saj veste kolk casa priblizno ze delam dekico za dojencka. Ko je bila spletena je bilo potrebno se vse zasit skupaj in pol mal doplesti. Dela za nesteto ur je tukaj notri in moj ljubi pravi, da bo to najlepse darilo, ki ga bo dobil najin dojencek. Sicer bom sedaj se rob okoli mal zakvackala, sam to mi mora pa se kolegica pokazat kako. Tko, tukaj pa sedaj kooooncno slikca te dekice. Cist sem ponosna nanjo. user posted image user posted image  aja je pa sedaj 133 x 93 velikosti, fullll a ne.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3764
12.9.2009 19:38:32   
Kepica83
ČUDOVITA JE!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res prekrasna je MM. Super siuser posted image . Lepo od tvojega dragega da ve cenit tvoj truduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3765
12.9.2009 21:14:33   
sonček85
No vse lepo pozdravljene od zmatrane mamice

tassika.ja jaz sem jih tudi imela 2m nazaj in so se mi uničili pa sem imela svoje zelo boge potem,zdaj sem si pa pustila dolge in mi je dala samo gel na moje in nič podaljšane tko da je 100x boljš.
Sobca vidim da lepo napredujeuser posted image
mm:ja tisto za odtisek nogice rokice je superuser posted image voziček je hudo noro dober ,dekica pa vse skupaj še lepo popestri in je fenomenalnouser posted image super dekica,joj ko bi jaz znala kaj tacga narestuser posted image
kepica:iii kako lepa slikica,pa kako lepo se vidi nogicepa nosek,pa tko lepo obliko glavice imauser posted image Kako lepi zoknčki.Spol se lahko najbolj natačno vidi po 14-15t ,če seveda dojenček to želi pokazat,lahko pa tudi že na NS
Rižkoo .hvala ,ker so tko lepo napisala.Nisem mogla da nebi pritekle solzice,če bi me videla bi se jokala z mano od veselja in lepih besed.Zveseljem ti pomagam saj te imam tudi jaz za veliko prijateljico in upam,da bo tako še naprej.Hvala tebi in komaj čakam da se vidmo
MAŠKA.ja nekako nam ni shodlo je prehitro pobegnila v bolnico,bomo pa sedaj ko Liam malo zraste prišle na kak čvek ti boš pa že imela velik buši
mariee:voziček mi je lep,tko lepa barva je

A ste glasovale danes za mojega Sončka user posted image user posted image

Tko mi smo danes ves dan delali in pripravljali za jutri ko imamo krst ,pa Aleksa rihtat in potem še vse za jutri cote da ne pozabim in verjele ali ne sem zbita ko kamen.Noge me tko bolijo da kr kaj.No jutri pa le držite pesti za lepo vreme.Hvala in lp vsem pa lahko noč

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
12.9.2009 21:17:26   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

ja, tudi v Slovenijo posiljajo, sam v SLO ti poslje samo tako, da placas v naprej, tukaj sem pa lahko 10% vnaprej, ostalo pa po povzetju.  Za garancijo pa najprej moje mnenje, jaz precej poznam ta zahodni trg in moram reci, da nimam nikoli strahu, tukaj so podjetniki ponavadi zelo resni, vidim pri nas in ta spletna stran je tudi v bistvu en privatnik se mi zdi, po moje se ne bi kaj hecal in izgubil ugled.
Dej, sicer pa pojdi na temi nosecnost na temo kaj potrebujem za novorojencka in tam na temo pozna kdo spletno trgovino Mutti und ich, pa preberi vse, bos videla je tudi glede garancije tam na koncu, pa mogoce lahko se kaj vprasas tisto punco iz SLo, ki je narocila pri njih.
Ce rabis potem se kaj pa kar vprasaj. Ej, pa se nekaj, recimo adapterje za maxi cosi jaz nisem vzela pri njem, ker jih dobis na ebayu ceneje, pa ce bos previjalno torbo njihovo tudi precekiraj prej net, ce ni na ebayu ali amazonu mogoce cenejsa. Sicer sem pa sedaj tvoja uradna svetovalka za nakup vozicka user posted image user posted image  

mM hvala, upam, da se ti bom kdaj lahko oddolžila za to svetovalstvo...

pa priznam, da sem malo leva, ker iz tujine še nisem naročala nikoli.... tako da...

Neposredna povezava do sporočila: 3767
12.9.2009 21:29:46   
tassika
Evo mene s celodnevnega pohajanja.

MM saj sem že včeraj rekla, da je lepa dekica, jaz sem včasih tudi znala štrikat, zaj pa je to šlo malo  v pozabo.

Kepica, kaj pa bo tvoj počel v gotenici?

Sonček, želim ti, da bo jutrišnji dan tak kot je bil danes, vsaj pri nas, sončen z 28 stopinjami, sem se kar topila v kavbojkah, sam kaj ko ne veš več kako bi se oblekel. Sva šla pa danes še nečakom od mojga kupit radio za v sobico, ker ga nimajo, da se malo oddolžim za vse stvari, ki sem jih dobila in ne boste verjele sem se zdilala, da dobim pa jaz uno mojo bibo gugalnik, jupi sem ful vesela, pomoje jo bom kar jaz zajahala user posted image . Potem sva šla malo na bazar pogledat, za otroke ful luštne zadeve, sem videla ene hude čevljčke sam 40 eur mi je bilo kar malo predrago za okras na nogah, ker so bile čisto micene in navsezadnje sva se povabila k tašči na kosilo.

Ja dan je hitro minil, jaz sem sesuta in upam, da bom ponoči spala, so se začela obdobja nespečnosti, ker kar ne najdem položaja, ali pa me mala brca ali me lulat, al pa sem žejnauser posted image . Ampak začuda dan lepo preživim, brez kakršnihkoli kriz, samo ponoči je dolgčas, ker nimam kaj za početuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
12.9.2009 22:36:18   
Anonimen
Punce... moja mali pančka..
Jst sm si vzela pa čas za branje od 4.9. naprej....... Ej, vsako posebej bi objela, so mi kr solze stople...

Kaj naj vam rečem?! Kot, da nebi rodila. Ja, bolečine so ble..., popadki so bli hudi.., res hudi. Nikoli nisem verjela, ko so punce rekle, da na bolečino kar pozabiš, ko ti dajo otročka na prsi..... Ja, to lahko pritrdim, sem doživela. Moje bolečine so s tistim trenutkom.., ko so mi dali mojega fantka na prsi.., pozabljene. Ne morem vam opisat tega občutka. Tus solz nism čutla, ki so kar tekle in tekle. No pa.. nekatere od vas, ki ste že mamice to veste.

Ob 09:00 mi je odtekla voda.... sm kr rešilca poklicala, mal panike nardila ampak.... en dan prej.. sem si pripravila torbo za v porodnišnico.., poslala slikce z mojim bušijem mojim prijateljicam.. in jih prosila naj upajo z mano, da bomo zdržali še 14 dni. Ja.. 1.9. sem bila od G opozorjena, da sem odprta že celih 2,5 sm in da naj naslednjih 14 dni preživim leže... No nism skoz ležala ampak počivala pa sem Skratka te ženski čuti so bli tko močni....., da je blo čist prav, da sem imela vse pripravljeno.....
V CE porodnišnico so me sprejel, dal na CTG, odprta sm bla 3 cm... odpelal na oddelek..., nahranli in ..... ob 16:20 se je začel... Ob 17:15 je blo tko hudo močno.., da sem pravi cajt še rekla sestri, da bom bruuhala... in takrat sm skup padla... moment, ko sm k seb pršla je bil, ko mi je teta G šnofala po moji tamali in rekla 5 cm odprta, kr v porodno... in a bo mož zraven?? Sm rekla JAAAAAAAAA.. in so ga poklicali... , oblekli in je že bil pri meni.
Pa se je začel... Mela sem eno zlo prijetno babico Natašo... mlada in nežna, skoz me je masirala... , musko je dala... skratka prijetna. Midva sva popadke skupaj predihavala in lahko rečem če mojga moža nebi blo zraven, bi šlo vse veliko težje. Jst sm se med popadki kr zgubljala, on je pa dihal in me usmerjal...., božal in bil tih, ker mi ni pasal, da se govori . Tud jst sm spregovorila cele 3 besede in en stavek...., no o tem kasneje.
Skratka... smo predihaval in predihaval..... Ob 20 je prišla menjava.. ena druga babica, ki ni bla kot prva.. Tud dotaknla se me ni...., nič, nič.... popadki pa skoz hujši. Pa je rekla.... ko pride popadek se hitro obrnite na hrbet, potegnite noge k sebi in potisnite.... in sm... ampak v glavo, sm bla cela vijolčna... in se je drla naj zaprem oči, da mi bodo kapilare popokale.... ... no... jst sm bla sam tih in čist konc....  pa smo tko še 2 x probal in ni šlo... zato so me pustile, da pridejo še hujši popadki, ki niso prišli.. niso pa smele prehitro dat mojga sineka ven, ker je še premali in nismo vedeli kaj se lohk zgodi... in so me še naprej pustile....
Moj je bil kot sam angel zraven mene.... , ma se mi zdi, da sva se še kr bolj povezala zaradi tega..Nej vidjo madona skozi kaj mormo it, da jim damo otroke..
Skratka..., ni mi šlo pa je rekla... potisnite kot bi šla kakat in sm se zadrla... , da kdo pa še potiska in kaka leže.!!!!!!!!!!!!! No to je ta stavek..
Uglavnem... je prišla G in rekla, dajte umetne... no te so me pa ubil ampak jst bi jih dala vsaki ženski. Točno ti pokažejo kam potisnt... prv dajo un taprav filing potiskanja.... No, v 15 min sm rodila. Potisnla... se je glavica zagozdila in sm tok čakala na naslednji popadek, da se mi je mešal... Tamalo mi je čist rastegnil, da sm skor sina dobila pa učke zgubla.... uglavnem... drugi popadek in ......... tko ne znam opisat občutka... kr zdrsnil je vn. Sam glavica je una, ki sm jo čutla....
in pol sm zagledala eno pikicooooooooo.... tako malo jokajočoooo... nismm mogla verjet.... Norrrrrrrrrroooooooooooo.... in ja bolečine so ble takoj pozabljene. TAKOJ. So ga obrisale in mi ga dale..., se je umiril pri meni, me prjel za prstek..., ati je bil čist konc od sreče... , pol je prerezal popkovnico..., so mi ga vzele... zrihtale.. stehtale.. in nas pustile, da smo se pocartkal... Aja... šivana nič, nič, ničč.... tamal je mel pa 35 obseg glavice... Prava mišica je moja mala
Pol sva bla 3h v porodni, tamaučka so mi pa v inkubator odpelal. Mene okrog 01:00 pa v sobo.

Uglavnem rodila v Celjski porodnišnici, od začetka do konca... not sva bla od 4.9. do 10.9., nimam pripomb. Prezadovoljna. In z odnosom, s hrano, z vsemi. Mela sem vsega na pretek.. od vložkov, do zdravil.. , spalnih srajčk, brisač, unih gat njihovih..., kremic... ma, kar rečeš dobiš.... Tok sm se bala rodit v CE porodnišnici, zdej sm pa brez besed. Celjanke in okolica... , nič bat!!!! Sam svojo krtačko pa pasto pa glavnik.. ... pa kako knjigo in čokolado, pa ste zmagale... Pa sm drugač kr zahtevna stranka... ampak... so me zadovoljili.

Smo se pa matral z mlekecom in joškami, ki sm mislila, da mi bodo eksplodirale... Sm ga dojila, pa je premal pojedel, pa sm mogla črpat si mleko ... crknla sm. Je blo do krvi ampak nism obupala in sm v najhuj bolečinah kr črpala in črpala in je tretji dan zlaufal.... Nism hotla, da mu dajejo Aptimel..., če se jst pač lahko potrudim...Tko da... papa mojga mlekeca..pa črpam pa ga še s tistim nahranim. Hitr smo pridobival na teži, preboleli zlatenico..., mamo pa levi kolkec še malo nerazvit zato mamo široko povijanje in sm totalno nespretna... se bojim, da ga bom še bolj pokvarla njegovega kolkeca...čez 3 mes. mamo kontrolo. No, zdej se pa cartkamo dooooma. Dobr, da sm mela vseeee že pripravljen... in ja to priporočam tud vam. Očitno so porodi zlo nepredvidljivi..

Jst sm k raketa..., kot da nebi rodila.... dons sm že skuhala fajn kosilčka za naju..., mal pospravlala... skratka... je pa naporno, ker papava vsake 3h... tko da spim bolj malo.. in me je ta izčrpanost včeraj doletela. Sm bla prava bruhica. Je bla pa tud že patronažna pri meni...

Ženskice moje... ja, moj LIAM je odprl sezono.. , premagala sva vseee.. tudi ve boste, vsaka po svoje in na koncu bomo vse zmagovalke.. in v drugo nosečke .

To je moje poročilo s terena, na morebitna vprašanja.... vam z veseljem odgovorim. No.., nism uspela pit malinovga čaja, niti na obisk na akupunkturo.. sm mela pa cimro v sobi.. eno, ki sm ji poslala sms, da ji šparam pojstlo.. in je prišla... No ona je hodila na A, sicer je bla mal šivana, rodila je pa v 35 min.

Zdej me pa sinek že kliče...
Ma sm pa totalno ponosna mamica..., res sm.

Pozdravčka od mene in Liama.

HVALA še enkrat, da ste mislile na mene... OBJEMČEK ZA VSAKOOO..

Sonček85, naj bo jutri čudovit dan

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3769
13.9.2009 6:54:55   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Skratka..., ni mi šlo pa je rekla... potisnite kot bi šla kakat in sm se zadrla... , da kdo pa še potiska in kaka leže.!!!!!!!!!!!!! No to je ta stavek.. user posted image user posted image user posted image
Tamalo mi je čist rastegnil, da sm skor sina dobila pa učke zgubla

user posted image user posted image user posted image user posted image

JoJ moja rižkoooo!!! Zjutraj vstanem in za dobro jutro preberem tako lep post, da sem se na ves glas smejala in solze so kar tekle. Še v najhujših bolečinah si ohranila humor. Predvidevam da bi tvoj mož pokal od smeha, če bi si upal user posted image .

Hvala, ker si svoje izkušnje delila z nami, ki še nas vse to čaka. Zlata si da si si vzela toliko časa in vse tako podrobno opisala. Smo že slišale da je mali Liam en najlepših dojenčkov na zemeljski obli. Da ima grozno lepega obrazeka. Ja saj ni čudno, če njegovo mamico pogledamo nam je lahko vse jasno. 
Veliko sem mislila nate sploh pa ko sem bila v bolnici, ampak nisem te htela gnjavit in ti kvarit prelepih trenutkov z tvojim sončkom.

Punce a ve katera kako je z obiski v MB? Jaz sem zanjič v MS vidla da imajo obiske na hodniku in to mi je tako mimo. Vsi se stiskajo in šepetajo. Sploh nimajo malo zasebnosti. Nihče se prav ne pogovarja, ne smeji. Mimo pa lečejo razni pacienti in obiskovalci od drugih pacientk. Sestre pa itak vedno tulijo kak zmaji. Nevem no. Jaz sem si vedno predstavljala da je tak kot v filmu. Da pridejo k tebi v sobo z baloni in darili, In da se vsi skupaj slikajo.....user posted image  sem čudna ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
13.9.2009 9:23:20   
tassika
Ojla punce.

Rižko lepa porodna zgodbica, d bi bila tudi moja vasj približno taka. Kako pa kaj tvoji učki, ki jih nisi zaprla, so ti kaj žilce popokale? Ma imam še miljon vprašanj, ampak drugič. Glede povijanja pa nič bat, če so vse znale in nič poškodovale, tudi ti ne boš.

Jaz sem pa spet salbo spala, upam, da ne bo do konca tako, ker se mi že meša ponoči, po tv-ju ni nič, tukaj gor ni nobene, ker spite, jaz pa visim v postelji in gledam v zrak, sam ne vem zakaj pa potem lahko kasneje takoj zaspim ali okoli 5 ali okoli 7 in odspim tiste dve urci in sem čist okuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
13.9.2009 10:47:27   
malaMravljica
o neeee kolk je to Rizkoo lepo napisala. Sam en problem sedaj, jaz sem sicer sama doma, sam sem hotla bit lepa in sem si trepalnice z maskaro namazala, pa mal barvne kremce na obrazek. Zdej sem pa to brala in takooooo jokala zraven. Ma kaj tudi en dan ne morem ostat lepa no.

Tito tvojo drugu babico bi pa jaz nekam poslala, mislem halo. Pa se narobe ti je povedala kako se potiska, mi smo se to ucili ravno takrat, ko si ti to najbolj rabla. ce bi vedla en dan prej bi ti pa na sms dala, tko je bilo prepozno. Madona ja, ni treba potiskat tko, da mores oci zapret, to je ena tehnika iz pantiveka, cist normalno potiskas je nam rekla sam usmerjas ta poriv tja kamor cutis da ga mores, da gre bejbi proti izhodu.

Ma saj ni vazno, Rizkoo je zdej mami in smo vse tooook ponosne nate. Ma jaz sem ti zraven tudi malo fous, da je vse ze za tabo, me je ratalo kar malo strah te dni. Pa se strah me je kolk bo ta moj bejbi se zrastel do poroda, ceprav pravijo da teza nima tolk vpliva na porod mal podzavestno pa ze vpliva.

Soncek, tebi zelim pa sonckast dan daesn, upam da imate lepo vreme, vsaj brez dezja, ce je pa se lepo toplo je pa sploh fino.

Tassika, a ti nekaj povem, Men se zdi, da zadnji mesec je pol cist najtezji, men se je ze enkaj casas nazaj bejbi tok dol spustu, ze prej sem ponoci non stop na wc hodila, ma zdej je pa noooooon stop. Pa danes sem si hotla nogavice obut user posted image user posted image  no ja. Sam moj tickercek je pa tudi ze lep, sem ze pod 20 dni ce se ne motim.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
13.9.2009 11:22:14   
mariee
Rižkoo hvala, ker si nam opisala porod. Ful si pridna, da si si čas vzela!!user posted image user posted image Jaz imam že skoraj vse pripravljeno za dojenčka, razen cunjic, ki jih moram pa še oprat, ampak to sem pa mislila še malo počakat, ampak tisto lahko tudi brez mene naredijo, če bi mogla predčasno v rimuser posted image

mM košaro imam naročeno, je ni bilo na zalogi, in pride v roku 1 tedna. Včeraj sem potem v DM-u kupila še preostale zadevice-vatke, zame vložke, fiziološko raztopino... Sem videla previjalno torbo v DM-u, je ful podobna tisti, ki jo imam jaz in si napisala, da ti je všeč, samo ta iz DM-a je ožja, manj stvari gre notri, drugače je pa zelo podobna. Dekca je pa takoooooo lepa, da prav čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image saj sem že napisala, da bi jaz tudi rada naredila, ampak žal ne znam. Bom pa kaj drugega pripravila za dojenčka, da bo ponosen na mamicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3773
13.9.2009 11:54:32   
malaMravljica
bejbe, moj trebuscek danes, ko sem v 37t2d

user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
13.9.2009 11:57:46   
malaMravljica
Mariee, ma ne s previjalno, bom jokala. Jaz imam to iz Dm in mi je sicer full fajn, pa zadosti velika se mi zdi, ker za na vozick jaz v bistvu sploh nocem prevelike. Sam tista od Lässig me s e vedno matra. KAtero imas pa ti.
Ej, pa fizioloska razstopina, sio pogledala datum? Jaz sem jo hotla kupit takrat azcetek avgusta v Slo v lekarni, pa bi ji do sedaj ze pretekel rok. Al si kupila tiste v ampulcah al kako se ze rece.

Bejbe, kaksno vreme imate, ker se vedno stiskam pesti za vreme za Soncka in Aleksa.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?