|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
11.9.2009 10:16:26   
sonček85
Pozdravljene!
Kako lepo je brati lepe novičke.
twixy:kako lepo je ko čutiš metuljčke in brcike,sedaj jih boš do poroda vsak dan čutila in uživala ob temuser posted image user posted image
tassika.hvala  ker si napisala da gre rižkoo domov,nisem bila nič na računalniku in nisem mogla sporočit.
Grozdje jaz sem ga fuill jedlauser posted image
mm:ja tko je lep ,pravi lepotec je.
Ja za svetlobico so ji pa tko v B povedali po moje.
Ja imam lepe nohtke,sem imela že svoje tko lepo dolge da mi je dala sedaj samo gel gor da se mi ne bojo lamali ker imam zelo mehkeuser posted image Upam,da bo v nedeljo lepo vreme,ja čene bomo pa ta pregovor izkoristiliuser posted image Naj bo pa ponedeljek pri vas čim bolj lep in da pridete na vrsto ,da bo dobil mali bebi lepo sobicouser posted image user posted image
Kako lepo ,prav čudovita mami si,tvoj posvojenček je lahko vesel dai ma tko čudovito mami ,bebica bo pa še lahko bolj saj bo lahko ves čas ob tebi,pa še brateca velikega imauser posted image
mariee.iiii kako lepo ,daj nam pol poslikaj voziček user posted image user posted image user posted image
kepica.ob tvojem branju atija in mamice sem se samo zgrozila.Bodi vesela da imaš vsaj tasta in taščo ok,vsaj od nekoga imata podprouser posted image tI MISLI SAMO NASE IN NA BEBIJA ,kaj si pa mislita tvoja starša pa ni važno

rižkoo:ja sedaj sta doma ,upam ,da je bila prva noč čim bolj mirna ,najbolj pa je važno da sta doma ob atiju in da ste sedaj prava družina

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
11.9.2009 10:25:39   
sonček85
GLASUJTE ZA MOJEGA SONČKA

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
11.9.2009 10:29:43   
malaMravljica
Biba, ma ves da boste dobile slikce, mislis da bi jaz zdrzala, da ne poslikam tega mega vozicka user posted image user posted image  danes morem se sportni del sestavit, da vidim ce vse stima. Mal zelo moder je, tisti svetli del modre bi lahko tudi oranznnega dala, bi se isto mazalo. Ma s pisano dekco bo super lepo.

Soncek, ves v ponedeljek uni mizar sele prejsnji projekt koncuje in bi moral zacet delat naso sobico ampak sele v njegovi delavnici. Ma se res ne sekiram, ce bo sobica kaksen teden prepozna pac bo, zaradi tega ne bomo umrli, se bomo pac skupaj cartali v spalnici.  Moj ta teden tako zgodaj vsataja in je danes rekel,da je tako zmatran, pa sem rekla, da bova spala za vikend, ja seveda, vikend tudi dela, sem rekla pa drugi teden vsaj do 7 ali 7,30 zjutraj in mi je cel zaspan odgovoril da drugi teden bom pa jaz v bolnici user posted image user posted image  
Ej, za krst vam pa res zelim lepo vreme, niti ne vem kaksno napoved imate, ma da ne bo premrzlo. Pa slikc se ze veselim.

Kepica, imas zs. Glavo pokonci!

in vsem ostalim dobro jutro!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
11.9.2009 10:30:21   
malaMravljica
Poglejte moj tickercek!!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
11.9.2009 10:41:12   
sonček85
mm:super,ja saj če bo kak t kasneje ,bosta vidva z bebijem še tko 3 dni v bolnici in se bo vse lepo izšlo.Super.Še 3t jeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hvala za lepe vreme

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3730
11.9.2009 10:54:30   
tassika
MM saj bo vse ok, boš videla. Tudi jaz hočem slikco vozička. Ej a že imaš un albumček za dojenčka ko notri vpisuješ zadeve, eč ga nimaš ti ga jaz kupim oz tvojemu bejbiju, imam tako lepega in nekaj sem celo že izpolnila, samo če te ne moti da je v slovenščini.

Sonček, jaz sem imela pol leta take lepe nohtke z gela, pol so bli pa moji čisto zanič, samo res da je to že zelo dolgo nazaj, imam pa zdaj od nosečnosti naprej svoje tako lepe da se jih kar ne nagledamuser posted image

Danes sem pa žleht, moj ima neko službeno zadevo in kot vedno ne zna pridet kmalu domov, ker je povsod treba bit do zadnjega, ker se on ful zabava in zdaj jim že drugo leto zapovrstjo dežuje. Sem packa vemuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
11.9.2009 10:59:31   
malaMravljica
Tassika, a ves da ga nimam. Njaprej se nisem mogla odlocit v katerem jeziku ga vzamem, pol mi je pa sestra rekla,da na zacetku nekaj pises notri, pol pa ne vec. In ves kaj bom imela za spomin, sam jaz smotka morem se kupit. Tisto z gipsa, ko naredis notri odtis stopala in dlani. Poglej to:

http://www.amazon.de/gp/product/B0007ZL494/ref=s9_simz_gw_s2_p21_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=12KDXVABJ42CQJ3C8WSZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375173&pf_rd_i=301128

a ze imas to?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
11.9.2009 11:10:17   
tassika
IIi kolk lepo, potem pa poglej če ti je tale všeč pa ga jaz kupim mali bebi:

http://www.didakta.si/e-knjigarna/darila/rojstvo_otroka/moj_prvi_album.html

Meni je všeč, ker ima notri družinski drevo, pa ves čas dojenček govori, tak lep je.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3733
11.9.2009 12:43:06   
malaMravljica
in na ogled postavljam moj vozicek user posted image  

sportni del
user posted image

kosara za zacetek
url=http://www.Slikomat.com/slika/4004952.htm]user posted image [/url]

z mojo dekico je pa cist kul a ne, ni vec tako moder. Sem pa sedaj itak ugotovila, da ta dekica je takoooo velika, za vozek cist prevelika in bom za v vozicek naredila se eno v zivo rdeci barvi, pol bo pa to 1a+ vozicek

Tassika, a ves da na mojem racunalniku mi odpre tvojo povezavo, sam knjigice pa ne morem odpret. Je fajn, super, sam to gre do 6 leta, dvomim da bom jaz do 6 leta notri vpisovala. Sicer pa a ves, moj bejbi ima v Sloveniji res en kup stricev in tet, nono in nonota, pa takih in drugacnih tetk, sem zihr da mi bo kdo kaj takega prinesel. Nic mi ne kupuj, ti sparaj za tvojo bejbiko, ok. Itak mores sparat, da ji bos kupila tisto gugalnico a ves, kaj je ze kot ena gosenica ali cebelica.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
11.9.2009 13:07:42   
tassika
O vem vem, iščem tete in strice, ki so pripravljeni sofinancirat ta nakup. A veš kaj, meni s epa zdi da bo ta dekica bolj pasala notri kot živo rdeča, ker tako lepo poživi tist zelena in pa oranžna, meni je ful lepa. Prelistat je pa tudi jaz ne morem, do 6 let pa itak samo potem bolj slikice lepiš notri, povdarek je bolj na začetek, prvi koraki, prvo kopanje, prvi izleti,...

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3735
11.9.2009 13:12:11   
malaMravljica
a mislis da ta dekica? sam ves kok je velika, sem jo sedaj za foto seanso user posted image  prepognila ne vem kolkokrat, da je bila zadosti zlozena, pa tok barv ima, da sedaj se jih je videlo samo par.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
11.9.2009 13:44:08   
tassika
Ja ta zgornja postavitev mi je ful dobra, pa naredi tako pisano

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3737
11.9.2009 13:46:49   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

in na ogled postavljam moj vozicek user posted image  

sportni del
user posted image

kosara za zacetek
url=http://www.Slikomat.com/slika/4004952.htm]user posted image [/url]

z mojo dekico je pa cist kul a ne, ni vec tako moder. Sem pa sedaj itak ugotovila, da ta dekica je takoooo velika, za vozek cist prevelika in bom za v vozicek naredila se eno v zivo rdeci barvi, pol bo pa to 1a+ vozicek

Tassika, a ves da na mojem racunalniku mi odpre tvojo povezavo, sam knjigice pa ne morem odpret. Je fajn, super, sam to gre do 6 leta, dvomim da bom jaz do 6 leta notri vpisovala. Sicer pa a ves, moj bejbi ima v Sloveniji res en kup stricev in tet, nono in nonota, pa takih in drugacnih tetk, sem zihr da mi bo kdo kaj takega prinesel. Nic mi ne kupuj, ti sparaj za tvojo bejbiko, ok. Itak mores sparat, da ji bos kupila tisto gugalnico a ves, kaj je ze kot ena gosenica ali cebelica.

uuuu, noro lep je, mM.... čudovit.... dekica pa še posebej...

Neposredna povezava do sporočila: 3738
11.9.2009 13:48:29   
Kepica83
MM  res je čudovit voziček.user posted image user posted image

Zvesta kje se mi potepaš?
Jaz sem na bolniški. Ti še delaš? ej ti mi sploh nisi rekal da si nosečka. Barabica enauser posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
11.9.2009 13:49:38   
Kepica83
Punce kako lahko daste sliko gor na stran tak kot je MM dala voziček?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
11.9.2009 14:00:50   
malaMravljica
iiii moj vozicek vam je lep. Pa se dekca je dobila pohvalo.  Saj dekca je ze 97% koncana, sam se par malih delckov mi je sedaj zmankalo, ko sem skupaj sivala. Pa okoli jo moram se zakvackat, da bo imela rob.

Bejbe, a sploh veste kaksna frajerka bom, ko bom vozickala okoli. Pa se bojim, da bo hotu oci bit tud frajer in pol bo vedno on hotu vozek vozit.

Zvesta, ti pa pejdi mal precekirat na  http://www.muttiundich.de/contents/de/d39_01.html 

Kepica, jaz dam slikco gor tko da grem na www.slikomat.com in tam imas pol vse napisano kaj in kako. Pazis da das stran kljukico pri javni objavi slik, da ne das na javno objavo ves. In pol prvo kodo gor kopiras sem.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
11.9.2009 14:08:07   
Kepica83
user posted image

to pa je vaš novi član. Mala kepicauser posted image

MM hvala za pomoč.Zlata si. Brez tebe nebi v življenju naložila slikice.

Neposredna povezava do sporočila: 3742
11.9.2009 14:23:50   
pilotina
hej hej punce

sem preletela na hitro tko, da se opravičujem, če ne bom vsega pokomentirala danes

kepica pa kaj jaz to berem no...nisem vedela, da imaš tako doma user posted image

ampak veš kaj...vajin dojenček je tako lep tam na slikici in je tak srček...in za vse ostale ka te brigaja

malaMravljica...všeč voziček user posted image ...moja najljubša barva

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
11.9.2009 14:35:13   
Kepica83
Hej moja pilotina!
Ja žal je tak pri nas doma. mali je luban ne? user posted image  tak je boksal z rokicami in nogicami da ga je G komaj slikala. Joj prav do solz sem se nasmejala ko sem ga gledala. jaz 3 dni v bolnici pa ker sem bila v skrbeh še grem 1x k G da pogleda kako je, on pa uživa v mamici in pleše. Prava mala faca jeuser posted image .

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
11.9.2009 14:39:56   
Kepica83
To pa mi je včeraj moj dragi kupiluser posted image

user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
11.9.2009 14:54:35   
tassika
Lep dojenček je, jaz pa komaj čakam naslednjo soboto ko imam uz da spet dobim kakšno lepo slikico ,če se bo še dalo, če ne bo prevelika.

Jaz pa pečem drugo rundo muffinov, če jih spečem samo 12 jih prehitro zmanjka in moram vedno delat dvojnouser posted image  Jutri zjutraj grev apa na otroški bazar malo pogledat, pa mogoče v h&m če imajo zame kakšno lepo tuniko za naslednji petek. Sem končala z bolniško in že uživamuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
11.9.2009 15:04:59   
tassika
Evo takole počasi pa poteka izdelava naše sobice:

user posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
11.9.2009 16:30:51   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

user posted image

to pa je vaš novi član. Mala kepicauser posted image

MM hvala za pomoč.Zlata si. Brez tebe nebi v življenju naložila slikice.

Joj, pravi mali človeček je že... komaj čakam moj pregled, po drugi strani se ga pa bojim kot pes, da ne bi moje sanje šle v nič. Evo, danes štririnajst dni upam, da pridem s takšno slikico nazaj in nasmehom na obrazu.

MM super voziček! Tudi barva je meni full všeč. S to dekico prav zaživi.user posted image  Tik, tak 3 tedni oz. bilokdaj user posted image .

Tassika vidim, da imate tudi oranžno rumeno kombinacijo, mi tudi na dveh stenah, na eni zeleno bež in ostalo bež. user posted image user posted image user posted image  Še malo pa bo...

Mi se pa ukvarjamo s praznovanjem rojstnega dneva, da ali ne praznovanje jutri. Pa sma že čist rekla, da ne glede na dopoldansko vreme, to popoldansko sonce nama je dalo pa spet mislit. Tak, da je prejle padla odločite, da roj. dan bo, če ne drugače imamo še vedno dovolj strehe - garaža in dva nadstreška,  ker vprašanje kakšno vreme bo v naprej... tako, da gremo potem še po nakupih, nekaj še jutri dopoldan, pa za torto še spečemo pecivo zvečer, pol bo pa že nekak. Tolk, da pridejo otroci dokler je še pod vtisom roj. dneva in damo to za sabo.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
11.9.2009 16:36:22   
Anonimen
Punce moje.... sam na hitro...

Moj tikerček pa laže user posted image

Smo doma, pančkamo... , zdej gremo papat... Doma pa smo, ker smo fajn papali, pridobivali na teži in ker mami ni obupala nad dojenjem in izbrizgavanjem mlekeca.... in ker smo hitro šli čez zlatenico in.., in, in.... skratka ponosna sem na svojga sineka, mali borček je. Če ste mislile name..., tok bolš user posted image , zlate ste..

Sonček85, HVALA ZA VSO POMOČ, HVALA ZA VSE.... Enkratna punca si in vedi, da si mi ogromno pomagala. Tega ne pozabim. Totalno nesebično bitje si.... in mam te za prijateljico... Nekatere enostavno sprejmeš..., pa niso potrebna leta. Vesela sem, da te poznam. Moj sinek tudi.user posted image

Ponosna mami Rižkoouser posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 11.9.2009 16:39:42 >

(odgovor članu a.biba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3749
11.9.2009 17:07:19   
malaMravljica
iiii Rizkoo je nazaj. Suuuuper in cestitke se enkrat, mami si user posted image user posted image user posted image

Pilotina, a ves, men je modra barva tudi tok lepa, moj ubogi dojencek ima sedaj na racun tega vozicek moder in lezalnik tudi. Drugo bo pa vse neutralno, pa oranzno, rumeno, zeleno, rdece. Rdeca oblacilca so sploh lepa, pa tko tezko se najdejo.

hihi.. mala Kepica je pa pravi clovecek ja. A bo sinek, ze ves al kaj?

Jaz sem pa tudi pridna mami, sem sla kupit igracko za dojencka. Kupila sem tisto, ki se da gor na postlco, 4 zivalce so gor, pa melodijo igra ko navijes. Se pa ne premika in prav lepo izgleda. Hmm.. le katere zivali so gor a, ja itak sedaj obljubljam, da je dovolj ziraf, krokodilov in nilskih konjev user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?