Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 10:16:26
|
|
|
|
sonček85
|
Pozdravljene! Kako lepo je brati lepe novičke. twixy:kako lepo je ko čutiš metuljčke in brcike,sedaj jih boš do poroda vsak dan čutila in uživala ob tem tassika.hvala ker si napisala da gre rižkoo domov,nisem bila nič na računalniku in nisem mogla sporočit. Grozdje jaz sem ga fuill jedla mm:ja tko je lep ,pravi lepotec je. Ja za svetlobico so ji pa tko v B povedali po moje. Ja imam lepe nohtke,sem imela že svoje tko lepo dolge da mi je dala sedaj samo gel gor da se mi ne bojo lamali ker imam zelo mehke Upam,da bo v nedeljo lepo vreme,ja čene bomo pa ta pregovor izkoristili Naj bo pa ponedeljek pri vas čim bolj lep in da pridete na vrsto ,da bo dobil mali bebi lepo sobico Kako lepo ,prav čudovita mami si,tvoj posvojenček je lahko vesel dai ma tko čudovito mami ,bebica bo pa še lahko bolj saj bo lahko ves čas ob tebi,pa še brateca velikega ima mariee.iiii kako lepo ,daj nam pol poslikaj voziček kepica.ob tvojem branju atija in mamice sem se samo zgrozila.Bodi vesela da imaš vsaj tasta in taščo ok,vsaj od nekoga imata podpro tI MISLI SAMO NASE IN NA BEBIJA ,kaj si pa mislita tvoja starša pa ni važno rižkoo:ja sedaj sta doma ,upam ,da je bila prva noč čim bolj mirna ,najbolj pa je važno da sta doma ob atiju in da ste sedaj prava družina
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 10:25:39
|
|
|
|
sonček85
|
GLASUJTE ZA MOJEGA SONČKA
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 10:29:43
|
|
|
|
malaMravljica
|
Biba, ma ves da boste dobile slikce, mislis da bi jaz zdrzala, da ne poslikam tega mega vozicka danes morem se sportni del sestavit, da vidim ce vse stima. Mal zelo moder je, tisti svetli del modre bi lahko tudi oranznnega dala, bi se isto mazalo. Ma s pisano dekco bo super lepo. Soncek, ves v ponedeljek uni mizar sele prejsnji projekt koncuje in bi moral zacet delat naso sobico ampak sele v njegovi delavnici. Ma se res ne sekiram, ce bo sobica kaksen teden prepozna pac bo, zaradi tega ne bomo umrli, se bomo pac skupaj cartali v spalnici. Moj ta teden tako zgodaj vsataja in je danes rekel,da je tako zmatran, pa sem rekla, da bova spala za vikend, ja seveda, vikend tudi dela, sem rekla pa drugi teden vsaj do 7 ali 7,30 zjutraj in mi je cel zaspan odgovoril da drugi teden bom pa jaz v bolnici Ej, za krst vam pa res zelim lepo vreme, niti ne vem kaksno napoved imate, ma da ne bo premrzlo. Pa slikc se ze veselim. Kepica, imas zs. Glavo pokonci! in vsem ostalim dobro jutro!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 10:30:21
|
|
|
|
malaMravljica
|
Poglejte moj tickercek!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 10:41:12
|
|
|
|
sonček85
|
mm:super,ja saj če bo kak t kasneje ,bosta vidva z bebijem še tko 3 dni v bolnici in se bo vse lepo izšlo.Super.Še 3t jeeeeeeeeeeeeeeeeeee Hvala za lepe vreme
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 10:54:30
|
|
|
|
tassika
|
MM saj bo vse ok, boš videla. Tudi jaz hočem slikco vozička. Ej a že imaš un albumček za dojenčka ko notri vpisuješ zadeve, eč ga nimaš ti ga jaz kupim oz tvojemu bejbiju, imam tako lepega in nekaj sem celo že izpolnila, samo če te ne moti da je v slovenščini. Sonček, jaz sem imela pol leta take lepe nohtke z gela, pol so bli pa moji čisto zanič, samo res da je to že zelo dolgo nazaj, imam pa zdaj od nosečnosti naprej svoje tako lepe da se jih kar ne nagledam Danes sem pa žleht, moj ima neko službeno zadevo in kot vedno ne zna pridet kmalu domov, ker je povsod treba bit do zadnjega, ker se on ful zabava in zdaj jim že drugo leto zapovrstjo dežuje. Sem packa vem
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 12:43:06
|
|
|
|
malaMravljica
|
in na ogled postavljam moj vozicek sportni del kosara za zacetek url=http://www.Slikomat.com/slika/4004952.htm] [/url] z mojo dekico je pa cist kul a ne, ni vec tako moder. Sem pa sedaj itak ugotovila, da ta dekica je takoooo velika, za vozek cist prevelika in bom za v vozicek naredila se eno v zivo rdeci barvi, pol bo pa to 1a+ vozicek Tassika, a ves da na mojem racunalniku mi odpre tvojo povezavo, sam knjigice pa ne morem odpret. Je fajn, super, sam to gre do 6 leta, dvomim da bom jaz do 6 leta notri vpisovala. Sicer pa a ves, moj bejbi ima v Sloveniji res en kup stricev in tet, nono in nonota, pa takih in drugacnih tetk, sem zihr da mi bo kdo kaj takega prinesel. Nic mi ne kupuj, ti sparaj za tvojo bejbiko, ok. Itak mores sparat, da ji bos kupila tisto gugalnico a ves, kaj je ze kot ena gosenica ali cebelica.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 13:07:42
|
|
|
|
tassika
|
O vem vem, iščem tete in strice, ki so pripravljeni sofinancirat ta nakup. A veš kaj, meni s epa zdi da bo ta dekica bolj pasala notri kot živo rdeča, ker tako lepo poživi tist zelena in pa oranžna, meni je ful lepa. Prelistat je pa tudi jaz ne morem, do 6 let pa itak samo potem bolj slikice lepiš notri, povdarek je bolj na začetek, prvi koraki, prvo kopanje, prvi izleti,...
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 13:12:11
|
|
|
|
malaMravljica
|
a mislis da ta dekica? sam ves kok je velika, sem jo sedaj za foto seanso prepognila ne vem kolkokrat, da je bila zadosti zlozena, pa tok barv ima, da sedaj se jih je videlo samo par.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 13:44:08
|
|
|
|
tassika
|
Ja ta zgornja postavitev mi je ful dobra, pa naredi tako pisano
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 13:46:49
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica in na ogled postavljam moj vozicek sportni del kosara za zacetek url=http://www.Slikomat.com/slika/4004952.htm] [/url] z mojo dekico je pa cist kul a ne, ni vec tako moder. Sem pa sedaj itak ugotovila, da ta dekica je takoooo velika, za vozek cist prevelika in bom za v vozicek naredila se eno v zivo rdeci barvi, pol bo pa to 1a+ vozicek Tassika, a ves da na mojem racunalniku mi odpre tvojo povezavo, sam knjigice pa ne morem odpret. Je fajn, super, sam to gre do 6 leta, dvomim da bom jaz do 6 leta notri vpisovala. Sicer pa a ves, moj bejbi ima v Sloveniji res en kup stricev in tet, nono in nonota, pa takih in drugacnih tetk, sem zihr da mi bo kdo kaj takega prinesel. Nic mi ne kupuj, ti sparaj za tvojo bejbiko, ok. Itak mores sparat, da ji bos kupila tisto gugalnico a ves, kaj je ze kot ena gosenica ali cebelica. uuuu, noro lep je, mM.... čudovit.... dekica pa še posebej...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 13:48:29
|
|
|
|
Kepica83
|
MM res je čudovit voziček. Zvesta kje se mi potepaš? Jaz sem na bolniški. Ti še delaš? ej ti mi sploh nisi rekal da si nosečka. Barabica ena
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 13:49:38
|
|
|
|
Kepica83
|
Punce kako lahko daste sliko gor na stran tak kot je MM dala voziček?
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 14:00:50
|
|
|
|
malaMravljica
|
iiii moj vozicek vam je lep. Pa se dekca je dobila pohvalo. Saj dekca je ze 97% koncana, sam se par malih delckov mi je sedaj zmankalo, ko sem skupaj sivala. Pa okoli jo moram se zakvackat, da bo imela rob. Bejbe, a sploh veste kaksna frajerka bom, ko bom vozickala okoli. Pa se bojim, da bo hotu oci bit tud frajer in pol bo vedno on hotu vozek vozit. Zvesta, ti pa pejdi mal precekirat na http://www.muttiundich.de/contents/de/d39_01.html Kepica, jaz dam slikco gor tko da grem na www.slikomat.com in tam imas pol vse napisano kaj in kako. Pazis da das stran kljukico pri javni objavi slik, da ne das na javno objavo ves. In pol prvo kodo gor kopiras sem.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 14:08:07
|
|
|
|
Kepica83
|
to pa je vaš novi član. Mala kepica MM hvala za pomoč.Zlata si. Brez tebe nebi v življenju naložila slikice.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 14:23:50
|
|
|
|
pilotina
|
hej hej punce sem preletela na hitro tko, da se opravičujem, če ne bom vsega pokomentirala danes kepica pa kaj jaz to berem no...nisem vedela, da imaš tako doma ampak veš kaj...vajin dojenček je tako lep tam na slikici in je tak srček...in za vse ostale ka te brigaja malaMravljica...všeč voziček ...moja najljubša barva
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 14:35:13
|
|
|
|
Kepica83
|
Hej moja pilotina! Ja žal je tak pri nas doma. mali je luban ne? tak je boksal z rokicami in nogicami da ga je G komaj slikala. Joj prav do solz sem se nasmejala ko sem ga gledala. jaz 3 dni v bolnici pa ker sem bila v skrbeh še grem 1x k G da pogleda kako je, on pa uživa v mamici in pleše. Prava mala faca je .
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 14:39:56
|
|
|
|
Kepica83
|
To pa mi je včeraj moj dragi kupil
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 14:54:35
|
|
|
|
tassika
|
Lep dojenček je, jaz pa komaj čakam naslednjo soboto ko imam uz da spet dobim kakšno lepo slikico ,če se bo še dalo, če ne bo prevelika. Jaz pa pečem drugo rundo muffinov, če jih spečem samo 12 jih prehitro zmanjka in moram vedno delat dvojno Jutri zjutraj grev apa na otroški bazar malo pogledat, pa mogoče v h&m če imajo zame kakšno lepo tuniko za naslednji petek. Sem končala z bolniško in že uživam
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 15:04:59
|
|
|
|
tassika
|
Evo takole počasi pa poteka izdelava naše sobice:
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 16:30:51
|
|
|
|
a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 to pa je vaš novi član. Mala kepica MM hvala za pomoč.Zlata si. Brez tebe nebi v življenju naložila slikice. Joj, pravi mali človeček je že... komaj čakam moj pregled, po drugi strani se ga pa bojim kot pes, da ne bi moje sanje šle v nič. Evo, danes štririnajst dni upam, da pridem s takšno slikico nazaj in nasmehom na obrazu. MM super voziček! Tudi barva je meni full všeč. S to dekico prav zaživi. Tik, tak 3 tedni oz. bilokdaj . Tassika vidim, da imate tudi oranžno rumeno kombinacijo, mi tudi na dveh stenah, na eni zeleno bež in ostalo bež. Še malo pa bo... Mi se pa ukvarjamo s praznovanjem rojstnega dneva, da ali ne praznovanje jutri. Pa sma že čist rekla, da ne glede na dopoldansko vreme, to popoldansko sonce nama je dalo pa spet mislit. Tak, da je prejle padla odločite, da roj. dan bo, če ne drugače imamo še vedno dovolj strehe - garaža in dva nadstreška, ker vprašanje kakšno vreme bo v naprej... tako, da gremo potem še po nakupih, nekaj še jutri dopoldan, pa za torto še spečemo pecivo zvečer, pol bo pa že nekak. Tolk, da pridejo otroci dokler je še pod vtisom roj. dneva in damo to za sabo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 16:36:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce moje.... sam na hitro... Moj tikerček pa laže Smo doma, pančkamo... , zdej gremo papat... Doma pa smo, ker smo fajn papali, pridobivali na teži in ker mami ni obupala nad dojenjem in izbrizgavanjem mlekeca.... in ker smo hitro šli čez zlatenico in.., in, in.... skratka ponosna sem na svojga sineka, mali borček je. Če ste mislile name..., tok bolš , zlate ste.. Sonček85, HVALA ZA VSO POMOČ, HVALA ZA VSE.... Enkratna punca si in vedi, da si mi ogromno pomagala. Tega ne pozabim. Totalno nesebično bitje si.... in mam te za prijateljico... Nekatere enostavno sprejmeš..., pa niso potrebna leta. Vesela sem, da te poznam. Moj sinek tudi. Ponosna mami Rižkoo
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 11.9.2009 16:39:42 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.9.2009 17:07:19
|
|
|
|
malaMravljica
|
iiii Rizkoo je nazaj. Suuuuper in cestitke se enkrat, mami si Pilotina, a ves, men je modra barva tudi tok lepa, moj ubogi dojencek ima sedaj na racun tega vozicek moder in lezalnik tudi. Drugo bo pa vse neutralno, pa oranzno, rumeno, zeleno, rdece. Rdeca oblacilca so sploh lepa, pa tko tezko se najdejo. hihi.. mala Kepica je pa pravi clovecek ja. A bo sinek, ze ves al kaj? Jaz sem pa tudi pridna mami, sem sla kupit igracko za dojencka. Kupila sem tisto, ki se da gor na postlco, 4 zivalce so gor, pa melodijo igra ko navijes. Se pa ne premika in prav lepo izgleda. Hmm.. le katere zivali so gor a, ja itak sedaj obljubljam, da je dovolj ziraf, krokodilov in nilskih konjev
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?