Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa Kolesarjenje- bila sem že 2x sicer bolj po ravnem terenu in sem bila kako urco na kolesu, se je pa tisti dan poznalo na mlekcu, mi je potem partonažna rekla, da je telo zdaj še zelo zaposlen z predelavo mleka in sestavljanja v prešnje stanje pred nosečnostjo tako da ni glih priporočeno preveč telovadit in se ukvarjat s športom. Bom sicer še šla samo manjše ture in bolj na izi če bo vreme dopuščalo. Alisa, kako to mislis se je poznalo na mleku? Ker imam jaz obcutek, da imam po vcerajsnjem plavanju bolj mlahave joske, to je manj mleka; ceprav mali pa se zmeraj zadostuje max 10 minut na eni, torej predvidevam, da mleko je... Ja, tale tvoj recept za celonocno spanje, da si jo vceraj dojila na pol ure, pa mogoce res deluje. ker meni je patronazna ko je prisla rekla, da naj jo kar priklopim cimveckrat oz. kadar bo hotela, tako bo mogoce ponoci dalj spala... no, trenutno mi spi ze skoraj 2 uri, gabriel tudi, jaz pa zdaj ne morem, ker imam za pospravljat in pripravit kufre Ko sem pa hotela zjutraj ninananat se je pa drla!! to je zmeraj tako, murfijev zakon!! aja, sem pozabila povedat, da je bila pri nam predvcerajsnjim ze akcija je moze priganjal, ni mogel vec zdrzat in sem se predala je pa kar malo bolelo, se spomnim da po gabrielu je bilo isto, je bilo treba namazat malo z zelejem simonalokar, lepo se redi tvoja princeska ves, glede spanja pa mislim da bomo na podobni taktiki tudi mi. zaspi pri nama in potem v svojo posteljico sobo h gabrielu gremo kuhat!!