Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:40:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica prihajaaaaa me je ravno klical lahko noč madonca, to pa je sprejem......hahaha....a sta še bolj pri svežih,a?....no jaz mojmu rečem, tam imaš če si kaj lačen, si naredi sendvič, in potem me je 3 x vprašal, če bom jaz jutri tisto salamo jedla,ko sem jo kupila...pa sem rekla, pa kaj ti je, pa pojej jo, če ti paše, kaj me neumnosti sprašuješ.... vidita se po tednu dni zato tak sprejem Čebelica uživajta!! a to pa je druga...no sej če seštejem, kolk jst mojga vidim v enem tednu?....kaj mu tudi kak sprejem zvečer naredim? Bo pomagalo? Mu pripada? po moje mu ne!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:40:58
|
|
|
|
yania
|
Krk 45 08N 14 40E min. max. vjetar Četvrtak 10.09.2009 19 °C 66 °F 24 °C 75 °F Petak 11.09.2009 20 °C 68 °F 24 °C 75 °F Subota 12.09.2009 19 °C 66 °F 23 °C 73 °F Nedjelja 13.09.2009 17 °C 63 °F 22 °C 72 °F Ponedjeljak 14.09.2009 16 °C 61 °F 18 °C 64 °F Utorak 15.09.2009 18 °C 64 °F 21 °C 70 °F Srijeda 16.09.2009 18 °C 64 °F 21 °C 70 °F grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....ma sploh ne vem, če bomo jutri šli..pa tako sem se veselila....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:40:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania a to pa je druga...no sej če seštejem, kolk jst mojga vidim v enem tednu?....kaj mu tudi kak sprejem zvečer naredim? Bo pomagalo? Mu pripada? probaj pa nam javi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:41:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica fuj, kaj pa zdaj toti tu dela. pa ravno sem mislila it dol iz RR pa si mi mogla zdaj veče pokvarit ČEBELA ne kompliciraj. Če pa Kokica ni vedela kdo je D.M. pa sem ji pokazala. Res je! EJ BABE MOJE; TAKE VAS IMAM RADA JA!!! KO TAKO LEPO KLEPETATAMO!!! TO SEM POGREŠALA! p.s. To sem se morala zadreti!!! Kaj se dereš? Pa glih me je nehala glava bolet!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:41:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Who? A toti!!!! OMB!!!! Totega pa organsko ne prenesem! ma KOKICA poglej kako je lep, simpatičen fantina FUJ!!!! Sem morala slikico ven vrečt, da se ne vleče več po naslednjih straneh! Mu samo reklamo delamo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:42:10
|
|
|
|
yania
|
jao....kako mi je pa tole zdej prileplo......sori..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:42:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Go Čebela, go Čebela! zaj še jo ti jezi ja.. Ah ne, danes je preveč dobre volje, zato si pa upam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:42:29
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica fuj, kaj pa zdaj toti tu dela. pa ravno sem mislila it dol iz RR pa si mi mogla zdaj veče pokvarit ČEBELA ne kompliciraj. Če pa Kokica ni vedela kdo je D.M. pa sem ji pokazala. Res je! EJ BABE MOJE; TAKE VAS IMAM RADA JA!!! KO TAKO LEPO KLEPETATAMO!!! TO SEM POGREŠALA! p.s. To sem se morala zadreti!!! sam res; kdo bi reku da se bomo tko fajn imele tle na forumu; nekatere se poznamo, nekatere ne sam vseeno čvekamo, čvekamo, čvekamo.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:42:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Go Čebela, go Čebela! zaj še jo ti jezi ja.. se bo morala sprijazniti...slej ko prej...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:42:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma KOKICA poglej kako je lep, simpatičen fantina Kokica veš, jaz pa sem ga celo stregla v R. ko sem delala. In ti moram povedat da smo se stalno kregale kira ga bo šla strežt. Ker si je stalno zaželel breskovo sadno kupo pa še napitnine ni nič dal
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:43:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica fuj, kaj pa zdaj toti tu dela. pa ravno sem mislila it dol iz RR pa si mi mogla zdaj veče pokvarit ČEBELA ne kompliciraj. Če pa Kokica ni vedela kdo je D.M. pa sem ji pokazala. Res je! EJ BABE MOJE; TAKE VAS IMAM RADA JA!!! KO TAKO LEPO KLEPETATAMO!!! TO SEM POGREŠALA! p.s. To sem se morala zadreti!!! Kaj se dereš? Pa glih me je nehala glava bolet!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:44:21
|
|
|
|
tasa_m
|
Kokica.. jaz te imam tud rada
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:44:26
|
|
|
|
yania
|
Ma ja sprejem....pa kaj še....že prej je rekel, da mora nekaj sprintat, pa sem rekla 5 minut mi še daj...evo in je zaspal na kavču ne, sej bom počasi zaključila..res ste luštna družbica..no , skor 2 uri sta minile..pa to ne moreš verjeti, kako to leti no...a sem se ob 21 priključila, a ne?....mater leti čas....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:44:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma KOKICA poglej kako je lep, simpatičen fantina Kokica veš, jaz pa sem ga celo stregla v R. ko sem delala. In ti moram povedat da smo se stalno kregale kira ga bo šla strežt. Ker si je stalno zaželel breskovo sadno kupo pa še napitnine ni nič dal Najprej sem misla, da ste ga vse hotle strežt. Pol sem pa dojela, da ste se kregale, kera ga NE BO stregla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:45:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma KOKICA poglej kako je lep, simpatičen fantina Kokica veš, jaz pa sem ga celo stregla v R. ko sem delala. In ti moram povedat da smo se stalno kregale kira ga bo šla strežt. Ker si je stalno zaželel breskovo sadno kupo pa še napitnine ni nič dal Res? Pa si mu kdaj špuknila v kupo? Pa je imel svojo primadono poleg? Evo dokaz, kak sem žleht!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:45:06
|
|
|
|
tasa_m
|
leo**tia.. nebio vedela ampak možno da je od zobkov. Ma kaj ji noska ne spiraš z fiziološko? Al kakšne kapljice ji to devaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:45:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ostržku raste nosek, KOKICI pa jeziček.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:45:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica.. jaz te imam tud rada
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:45:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ma ja sprejem....pa kaj še....že prej je rekel, da mora nekaj sprintat, pa sem rekla 5 minut mi še daj...evo in je zaspal na kavču ne, sej bom počasi zaključila..res ste luštna družbica..no , skor 2 uri sta minile..pa to ne moreš verjeti, kako to leti no...a sem se ob 21 priključila, a ne?....mater leti čas....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:46:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma KOKICA poglej kako je lep, simpatičen fantina Kokica veš, jaz pa sem ga celo stregla v R. ko sem delala. In ti moram povedat da smo se stalno kregale kira ga bo šla strežt. Ker si je stalno zaželel breskovo sadno kupo pa še napitnine ni nič dal Res? Pa si mu kdaj špuknila v kupo? Pa je imel svojo primadono poleg? Evo dokaz, kak sem žleht! nebom tu povedala da nebom kakšnega pisma odvetniške pisarne dobila na dom
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:46:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ostržku raste nosek, KOKICI pa jeziček. sam Kokica men nea zgledaš žleht
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:47:26
|
|
|
|
tasa_m
|
Feliška vidimo te
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:48:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ostržku raste nosek, KOKICI pa jeziček. sam Kokica men nea zgledaš žleht Kdo je rekel, da je žleht? Dolg jezik ima na zgornjih smajlijih.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:49:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ostržku raste nosek, KOKICI pa jeziček. sam Kokica men nea zgledaš žleht Videz vara!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:50:32
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma KOKICA poglej kako je lep, simpatičen fantina Kokica veš, jaz pa sem ga celo stregla v R. ko sem delala. In ti moram povedat da smo se stalno kregale kira ga bo šla strežt. Ker si je stalno zaželel breskovo sadno kupo pa še napitnine ni nič dal Res? Pa si mu kdaj špuknila v kupo? Pa je imel svojo primadono poleg? Evo dokaz, kak sem žleht! ma ta tip je res f.u.k.n.j.e.n......jaz ga tud ne morem; grave
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?