Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:31:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Who?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:31:49
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sva že dve že lažje diham, ko vem da nisem sama Včeri smo tekmovale, katera je najbolj boga, danes pa katera je največji v vsaki ženski je malo vsaj meni se zdi ej, Najaa, sem danes mojmu pravla kako temo smo včeraj mele (me je vprašal, da kaj smo imele tokrat na tapeti) pa je začel, da moški že niso taki, da ženske skoz neki kompliciramo....ja, ja, seveda ja, ja, seveda, zato pa je ON moški!!! bi blo pa fajn videt, da se enkrat za en dat samo, vloge zamenjajo;
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:32:01
|
|
|
|
MalaČebelica
|
prihajaaaaa me je ravno klical lahko noč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:32:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Who? fuj, kaj pa zdaj toti tu dela. pa ravno sem mislila it dol iz RR pa si mi mogla zdaj veče pokvarit
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:32:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz mu tudi nikoli ne miksam... vedno al z vilico pretlačim al pa z onim za pire delat! Pr nam pa se davit začne če ni zmiksano no riža ji nisem miksala,ga je tak pojedla. jaz sem rekla, da mu bom do 7.meseca miksala...to je še...hm, 2 dni .......danes sva bili s kolegico na kavici, pa njen 8 mesečnik papca piškot, pa moj papca piškot, pa se njenemu odlomi in ga lepo liže da se je stopil v ustih...no Timonu se je malo odšrbnil, pa se je fuuul ustrašil, ene 2x naredi kot da bo bruhal in potem jok...pa je rekla, ne mu miksat...sej vem da je to res krivo, samo kaj njen je rojen na rok, pa dober mesec že tako starejši....to se pa pozna....no, Timon poje kar imam pri mojem kosilu, ko mu dam probat, tako da bova začela "tlačiti"...je pa rekla ena, da je normalno da se otrok ene 3 dni malo "davi" ko še ni navajen....mora se navaditi, potem pa gre...ker če se samo miksa, potem ne razvija mišic v ustih, in samo požira.... Kokica, a mu že od nekdaj tlačiš? JA! Samo grah sem mu miksala, potem pa sem tak ugotovila, da ga nima rad. Tudi meso mu z vilico pretlačim, pa lepo poje...se nikoli ni davil...edino z grahom, ki ga kot pravim nima rad.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:33:22
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, a si mogla to sliko dat gor? Še Franček je lepši. Pozabla sem seznam nalimat na 170. stran. Pa tak sem čakala na to.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:33:43
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Who? joooj, kako lepo poje....pravi slavček
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:33:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy bi blo pa fajn videt, da se enkrat za en dat samo, vloge zamenjajo; jaz bi bla takoj za Samo takrat ko je T. na dopustu, ne ko je v službi ker jaz bi verjetno gsm, že nekam zakopala, če bi mi non stop zvonil
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:34:19
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz mu tudi nikoli ne miksam... vedno al z vilico pretlačim al pa z onim za pire delat! Pr nam pa se davit začne če ni zmiksano no riža ji nisem miksala,ga je tak pojedla. jaz sem rekla, da mu bom do 7.meseca miksala...to je še...hm, 2 dni .......danes sva bili s kolegico na kavici, pa njen 8 mesečnik papca piškot, pa moj papca piškot, pa se njenemu odlomi in ga lepo liže da se je stopil v ustih...no Timonu se je malo odšrbnil, pa se je fuuul ustrašil, ene 2x naredi kot da bo bruhal in potem jok...pa je rekla, ne mu miksat...sej vem da je to res krivo, samo kaj njen je rojen na rok, pa dober mesec že tako starejši....to se pa pozna....no, Timon poje kar imam pri mojem kosilu, ko mu dam probat, tako da bova začela "tlačiti"...je pa rekla ena, da je normalno da se otrok ene 3 dni malo "davi" ko še ni navajen....mora se navaditi, potem pa gre...ker če se samo miksa, potem ne razvija mišic v ustih, in samo požira.... Kokica, a mu že od nekdaj tlačiš? jaz moji ne miksam..samo z vilico pretlačim,pa lepo papa..tudi večje koščke,,tud piškot se ji odlomi pa ga poje..edino kruha ne.ker je suh ..grem ker se zbuja vsakih 5 min..eno vprašanje--ko mala leži se sliši kot bi imela zabasan nosek,pa ga nima,sm ji še kaplice pustila..ampak samo ko leži...ali zarad zobkov je lhko če bo kaj priteklo??ima vse dlesni otečene.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:34:38
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica prihajaaaaa me je ravno klical lahko noč madonca, to pa je sprejem......hahaha....a sta še bolj pri svežih,a?....no jaz mojmu rečem, tam imaš če si kaj lačen, si naredi sendvič, in potem me je 3 x vprašal, če bom jaz jutri tisto salamo jedla,ko sem jo kupila...pa sem rekla, pa kaj ti je, pa pojej jo, če ti paše, kaj me neumnosti sprašuješ....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:34:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, a si mogla to sliko dat gor? Še Franček je lepši. Pozabla sem seznam nalimat na 170. stran. Pa tak sem čakala na to. mislim da je v.s.a.k. lepši tak da.. franček ruls Kaj bi rada imela katero drugo ali kaj? Bolj sexy aliko njega?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:35:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Who? A toti!!!! OMB!!!! Totega pa organsko ne prenesem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:35:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa; ma zadnjič mu prinese čokolado (ma ne kinder ampak dorino) in mu reče: Žigec izvoli in on jo pogleda in ji odgovori: ˝ne, hvala, ne rabim. kr domov jo nesi nazaj.˝ a babi ne ve da je Kinder zakon?? babi že ve sam je un dan prišla kr tko na obisk, ne planirano.....ma, dej zadnjič pri njej ga ona lepo vpraša, če bo smoki, čokolado, jajček in on reče: ˝ne, ti meni kr lepo € dej pa si bom jaz sam kupu˝ ha ha ha kak je dober Kaj te ti tak počasi bereš? Mi smo že pri naslednjem! ja če kuham zraven Aja!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:35:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sva že dve že lažje diham, ko vem da nisem sama Včeri smo tekmovale, katera je najbolj boga, danes pa katera je največji Uffff, tu pa sem jaz verjetno vodilna! kokica, misliš? Kaj? A se ne strinjaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:35:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica prihajaaaaa me je ravno klical lahko noč madonca, to pa je sprejem......hahaha....a sta še bolj pri svežih,a?....no jaz mojmu rečem, tam imaš če si kaj lačen, si naredi sendvič, in potem me je 3 x vprašal, če bom jaz jutri tisto salamo jedla,ko sem jo kupila...pa sem rekla, pa kaj ti je, pa pojej jo, če ti paše, kaj me neumnosti sprašuješ.... vidita se po tednu dni zato tak sprejem Čebelica uživajta!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:36:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, a si mogla to sliko dat gor? Še Franček je lepši. Pozabla sem seznam nalimat na 170. stran. Pa tak sem čakala na to. Boš pa na 175. počakala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:36:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica prihajaaaaa me je ravno klical lahko noč AKCIJA! Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:37:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica fuj, kaj pa zdaj toti tu dela. pa ravno sem mislila it dol iz RR pa si mi mogla zdaj veče pokvarit ČEBELA ne kompliciraj. Če pa Kokica ni vedela kdo je D.M. pa sem ji pokazala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:38:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, a si mogla to sliko dat gor? Še Franček je lepši. Pozabla sem seznam nalimat na 170. stran. Pa tak sem čakala na to. mislim da je v.s.a.k. lepši tak da.. franček ruls Kaj bi rada imela katero drugo ali kaj? Bolj sexy aliko njega? Ne ne, ne njega. Za lahko noč kaj lepega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:38:41
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica prihajaaaaa me je ravno klical lahko noč madonca, to pa je sprejem......hahaha....a sta še bolj pri svežih,a?....no jaz mojmu rečem, tam imaš če si kaj lačen, si naredi sendvič, in potem me je 3 x vprašal, če bom jaz jutri tisto salamo jedla,ko sem jo kupila...pa sem rekla, pa kaj ti je, pa pojej jo, če ti paše, kaj me neumnosti sprašuješ.... vidita se po tednu dni zato tak sprejem Čebelica uživajta!! a to pa je druga...no sej če seštejem, kolk jst mojga vidim v enem tednu?....kaj mu tudi kak sprejem zvečer naredim? Bo pomagalo? Mu pripada?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:38:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica prihajaaaaa me je ravno klical lahko noč AKCIJA! Lahko noč! Go Čebela, go Čebela!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:39:39
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Who? A toti!!!! OMB!!!! Totega pa organsko ne prenesem! ma KOKICA poglej kako je lep, simpatičen fantina
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:40:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica fuj, kaj pa zdaj toti tu dela. pa ravno sem mislila it dol iz RR pa si mi mogla zdaj veče pokvarit ČEBELA ne kompliciraj. Če pa Kokica ni vedela kdo je D.M. pa sem ji pokazala. Res je! EJ BABE MOJE; TAKE VAS IMAM RADA JA!!! KO TAKO LEPO KLEPETATAMO!!! TO SEM POGREŠALA! p.s. To sem se morala zadreti!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:40:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Go Čebela, go Čebela! zaj še jo ti jezi ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:40:45
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sva že dve že lažje diham, ko vem da nisem sama Včeri smo tekmovale, katera je najbolj boga, danes pa katera je največji Uffff, tu pa sem jaz verjetno vodilna! kokica, misliš? Kaj? A se ne strinjaš? tle smo nepremagljive, vse vodimo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?