Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem danes jedla lučko Magnum-čokoladno..zunaj na terasi ..pa tašča svojo....Pa me je Valentin ful opazoval in sem mu dala ovoj od lučke, da bi ga mučkal, pa mu ni bilo dovolj in sem mu dala malo lučke za polizati, ampak on je dobesedno planil nanjo oin zaril usteca vanjo, tak se mu je dopadlo. Pa sem mu jo odmaknila, ker mu pač ne dovolim, da je to sranje že zdaj. Še veliko tega bo pojedel v življenju. Tašča pa: " Pa daj mu no, joj, glej ga, kak bi on to jedel!" Jaz pa NO WAY!!! Valentin se je začel jokati, ker mu nisem dala a sem lepo lučko skrila njega pa zamotila z drugimi stvarmi. Ona pa še kuj, pa joj, kak je to sedaj vse zmešano, da otroci ne smejo vsega jesti, vse le postopoma, včasih pa je bilo to....Joj, sem skoraj popizdila..ampak midve imava ful kolegialni odnos pa sem ji rekla odločni NE! Res s klicajem je bil!!! Pa kaj se gre? Imam prav al ne? Seveda si oz. sta vidva tista, ki odločata kaj in kdaj bo vajin otrok jedel. Ti pa svetujem, da, če ne bi rada, da nekaj je (ker se ti ne zdi primerno za tako majhnega otroka), da mu tega niti ne daš za probat. Dokler ne ve kakšnega okusa je, lahko rečeš, da je to pa za mamico, očija,... (tako kot npr. kava). Ko pa enkrat proba in mu je všeč, pa sledijo prošnje in siljenje, da bi to jedel vsakič, ko ti to ješ. Pri našem starejšem to še sedaj deluje. Pa to pali pri vas za kavo? Naša Tija ne vem od kod se je vzela, da ji je kava dobra. Ona vedno mora vsaj peno pojest pri moji kavi, včasih pa kar vzame žličko in jo mal srka. In pol se sprašujem, od kje problemi s spanjem.
|