leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz mu tudi nikoli ne miksam... vedno al z vilico pretlačim al pa z onim za pire delat! Pr nam pa se davit začne če ni zmiksano no riža ji nisem miksala,ga je tak pojedla. jaz sem rekla, da mu bom do 7.meseca miksala...to je še...hm, 2 dni .......danes sva bili s kolegico na kavici, pa njen 8 mesečnik papca piškot, pa moj papca piškot, pa se njenemu odlomi in ga lepo liže da se je stopil v ustih...no Timonu se je malo odšrbnil, pa se je fuuul ustrašil, ene 2x naredi kot da bo bruhal in potem jok...pa je rekla, ne mu miksat...sej vem da je to res krivo, samo kaj njen je rojen na rok, pa dober mesec že tako starejši....to se pa pozna....no, Timon poje kar imam pri mojem kosilu, ko mu dam probat, tako da bova začela "tlačiti"...je pa rekla ena, da je normalno da se otrok ene 3 dni malo "davi" ko še ni navajen....mora se navaditi, potem pa gre...ker če se samo miksa, potem ne razvija mišic v ustih, in samo požira.... Kokica, a mu že od nekdaj tlačiš? jaz moji ne miksam..samo z vilico pretlačim,pa lepo papa..tudi večje koščke,,tud piškot se ji odlomi pa ga poje..edino kruha ne.ker je suh ..grem ker se zbuja vsakih 5 min..eno vprašanje--ko mala leži se sliši kot bi imela zabasan nosek,pa ga nima,sm ji še kaplice pustila..ampak samo ko leži...ali zarad zobkov je lhko če bo kaj priteklo??ima vse dlesni otečene.
|