Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:24:05
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ta-zgornjo in pol zjutraj reče: nikoli več, nikoli več ne pijem. Pol pa si zaželi ob 7h govejo župco in močno upa da jo bo dobil. Ja, seveda ja..manj pij pa lahko ješ tud gobovo s kislo smetano Bogi! tasa; za take primere imam jaz kak lonček juhe v škrinji vedno jaz tud će bi imela nebi dala kaj pa mora vse popit kaj teče.. Pa saj ni čudno da mi pravi da sem v človeški podobi na čase sva že dve
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:24:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sva že dve že lažje diham, ko vem da nisem sama
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:25:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ta-zgornjo in pol zjutraj reče: nikoli več, nikoli več ne pijem. Pol pa si zaželi ob 7h govejo župco in močno upa da jo bo dobil. Ja, seveda ja..manj pij pa lahko ješ tud gobovo s kislo smetano Bogi! tasa; za take primere imam jaz kak lonček juhe v škrinji vedno jaz tud će bi imela nebi dala kaj pa mora vse popit kaj teče.. Pa saj ni čudno da mi pravi da sem v človeški podobi na čase Pa še ŽENSKA povrh!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:25:09
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz pa juho v vrečki. jaz imam tud polno juh v vrečki samo takrat si jaz zaželim glih gobovo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:25:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz pa juho v vrečki. jaz imam tud polno juh v vrečki samo takrat si jaz zaželim glih gobovo Kazen mora bit vzgojna.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:25:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, ja, saj jaz tudi...samo midva nisva poročena pa sem za foro vprašala, če za izvenzakonske (kaka bedna beseda ) moške to tudi velja...saj vem, da je isto..joj, spet lapsus...sorry! Ne vem, ti povej. Jaz sem poročena.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:26:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sva že dve že lažje diham, ko vem da nisem sama Včeri smo tekmovale, katera je najbolj boga, danes pa katera je največji
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:26:26
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sva že dve že lažje diham, ko vem da nisem sama ej, sam moj je vsaj doma, ko ga pije; oz. skup s sosedom imata čistko kleti in pol jemljeta steklenice vina ven, da ja ne zastara;
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:26:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa še ŽENSKA povrh! kako že D.M. reče: srečen ker sem moški, tako da jaz pravim: srečna ker sem ženska
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:27:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, ja, saj jaz tudi...samo midva nisva poročena pa sem za foro vprašala, če za izvenzakonske (kaka bedna beseda ) moške to tudi velja...saj vem, da je isto..joj, spet lapsus...sorry! Ne vem, ti povej. Jaz sem poročena. ja, velja to, da so isti in isto počnejo...jaz pa mu trobim, da ima otroka in da bi se lahko malo drugače obnašal...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:27:59
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sva že dve že lažje diham, ko vem da nisem sama Včeri smo tekmovale, katera je najbolj boga, danes pa katera je največji v vsaki ženski je malo vsaj meni se zdi ej, Najaa, sem danes mojmu pravla kako temo smo včeraj mele (me je vprašal, da kaj smo imele tokrat na tapeti) pa je začel, da moški že niso taki, da ženske skoz neki kompliciramo....ja, ja, seveda
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:28:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sva že dve že lažje diham, ko vem da nisem sama Včeri smo tekmovale, katera je najbolj boga, danes pa katera je največji Uffff, tu pa sem jaz verjetno vodilna!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:28:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sva že dve že lažje diham, ko vem da nisem sama ej, sam moj je vsaj doma, ko ga pije; oz. skup s sosedom imata čistko kleti in pol jemljeta steklenice vina ven, da ja ne zastara; T. se ga tud nažinga takrat ko je doma, če pa gre ven pa malo pazi kak pa kaj, že zarad tega ker je on oče in mora pazit na ugled To lahko sam on ven spravi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:28:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, ja, saj jaz tudi...samo midva nisva poročena pa sem za foro vprašala, če za izvenzakonske (kaka bedna beseda ) moške to tudi velja...saj vem, da je isto..joj, spet lapsus...sorry! Ne vem, ti povej. Jaz sem poročena. ja, velja to, da so isti in isto počnejo...jaz pa mu trobim, da ima otroka in da bi se lahko malo drugače obnašal... No sej, to je to.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:28:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa še ŽENSKA povrh! kako že D.M. reče: srečen ker sem moški, tako da jaz pravim: srečna ker sem ženska Who?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:28:41
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz mu tudi nikoli ne miksam... vedno al z vilico pretlačim al pa z onim za pire delat! Pr nam pa se davit začne če ni zmiksano no riža ji nisem miksala,ga je tak pojedla. jaz sem rekla, da mu bom do 7.meseca miksala...to je še...hm, 2 dni .......danes sva bili s kolegico na kavici, pa njen 8 mesečnik papca piškot, pa moj papca piškot, pa se njenemu odlomi in ga lepo liže da se je stopil v ustih...no Timonu se je malo odšrbnil, pa se je fuuul ustrašil, ene 2x naredi kot da bo bruhal in potem jok...pa je rekla, ne mu miksat...sej vem da je to res krivo, samo kaj njen je rojen na rok, pa dober mesec že tako starejši....to se pa pozna....no, Timon poje kar imam pri mojem kosilu, ko mu dam probat, tako da bova začela "tlačiti"...je pa rekla ena, da je normalno da se otrok ene 3 dni malo "davi" ko še ni navajen....mora se navaditi, potem pa gre...ker če se samo miksa, potem ne razvija mišic v ustih, in samo požira.... Kokica, a mu že od nekdaj tlačiš?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:28:56
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa še ŽENSKA povrh! kako že D.M. reče: srečen ker sem moški, tako da jaz pravim: srečna ker sem ženska go, go D.M.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:29:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa; ma zadnjič mu prinese čokolado (ma ne kinder ampak dorino) in mu reče: Žigec izvoli in on jo pogleda in ji odgovori: ˝ne, hvala, ne rabim. kr domov jo nesi nazaj.˝ a babi ne ve da je Kinder zakon?? babi že ve sam je un dan prišla kr tko na obisk, ne planirano.....ma, dej zadnjič pri njej ga ona lepo vpraša, če bo smoki, čokolado, jajček in on reče: ˝ne, ti meni kr lepo € dej pa si bom jaz sam kupu˝ ha ha ha kak je dober Kaj te ti tak počasi bereš? Mi smo že pri naslednjem! ja če kuham zraven
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:29:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sva že dve že lažje diham, ko vem da nisem sama Včeri smo tekmovale, katera je najbolj boga, danes pa katera je največji v vsaki ženski je malo vsaj meni se zdi ej, Najaa, sem danes mojmu pravla kako temo smo včeraj mele (me je vprašal, da kaj smo imele tokrat na tapeti) pa je začel, da moški že niso taki, da ženske skoz neki kompliciramo....ja, ja, seveda Ja ja, me itak kompliciramo. Lahko je njim, ko na ušesih sedijo in nič ne poslušajo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:29:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sva že dve že lažje diham, ko vem da nisem sama Včeri smo tekmovale, katera je najbolj boga, danes pa katera je največji v vsaki ženski je malo vsaj meni se zdi ej, Najaa, sem danes mojmu pravla kako temo smo včeraj mele (me je vprašal, da kaj smo imele tokrat na tapeti) pa je začel, da moški že niso taki, da ženske skoz neki kompliciramo....ja, ja, seveda ja, ja, seveda, zato pa je ON moški!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:29:49
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sva že dve že lažje diham, ko vem da nisem sama Včeri smo tekmovale, katera je najbolj boga, danes pa katera je največji Uffff, tu pa sem jaz verjetno vodilna! kokica, misliš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:29:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ej, sam moj je vsaj doma, ko ga pije; oz. skup s sosedom imata čistko kleti in pol jemljeta steklenice vina ven, da ja ne zastara; ja, veš ker bolj je staro več je vredno in vedno z težjim srcem bi pol morala takšno dragoceno vino odpret in spit. Saj ju razumem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:30:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, ja, saj jaz tudi...samo midva nisva poročena pa sem za foro vprašala, če za izvenzakonske (kaka bedna beseda ) moške to tudi velja...saj vem, da je isto..joj, spet lapsus...sorry! Ne vem, ti povej. Jaz sem poročena. ja, velja to, da so isti in isto počnejo...jaz pa mu trobim, da ima otroka in da bi se lahko malo drugače obnašal... No sej, to je to.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:30:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sva že dve že lažje diham, ko vem da nisem sama Včeri smo tekmovale, katera je najbolj boga, danes pa katera je največji A res? Se te bom bala. Uffff, tu pa sem jaz verjetno vodilna!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 10.9.2009 22:30:39
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa; ma zadnjič mu prinese čokolado (ma ne kinder ampak dorino) in mu reče: Žigec izvoli in on jo pogleda in ji odgovori: ˝ne, hvala, ne rabim. kr domov jo nesi nazaj.˝ a babi ne ve da je Kinder zakon?? babi že ve sam je un dan prišla kr tko na obisk, ne planirano.....ma, dej zadnjič pri njej ga ona lepo vpraša, če bo smoki, čokolado, jajček in on reče: ˝ne, ti meni kr lepo € dej pa si bom jaz sam kupu˝ ha ha ha kak je dober Kaj te ti tak počasi bereš? Mi smo že pri naslednjem! ja če kuham zraven pusti kuho, pridi na čvek
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?