bella02
|
Se na hitro javim, potem pa učit Gajka, kot so ti že povedale punce, nogice hitro rastejo. Jaz sem pri Tjaši ugotovila nekaj in bom to tudi prakticirala pri Teji. Kupila sem ji usnjene škorenjčke in jih je imela celo zimo. Fajn so za hlače in za kiklce. Pri fantih je to mal drugač. Sem pa vzela v Cicibanu lanski model za 15€ in so usnjeni z dež, zdaj ima pa še supergice, tudi iz Cicibana za 15€. Res nama z eno plaćo ne znese, da bi dala skor 50€ za čevlje za dva meseca. Pa lepo, da si vsej nekaj dobila za Roka, tudi jaz moram v nabavo. Pa glede na to, da strašite, da se ne dobi bodijev in jlač od trenerke, kar mal odlašam. Sej je imela Tjaša dost cunj, sam sta s Tejo narazen pol leta (Tjaša zimska, Teja poletna) in se nosijo druge cunje . Pa bomo že. anita, iiiiiiiiiii, čestitke za sestrico (v prihodu). Sama sem si želela še eno pupo in sem je bla fuuuuul vesela, čeprav bi bli fantka ravno tako vsi veseli. Če mi kdo reče, da bom imela npr. še dve pupi, takoj podpišem. Ne vem, zakaj. Se mi zdi, da s fantkom ne bi znala. Če ga pa dobimo (ko bo čas za to), bo pa svojevrsten izziv in verjamem, da bi bili sestrici nori nanj nell, verjetno je res, da si tudi sama pod stresom zaradi službe in vsega in se te vse še bolj dotakne. Verjemi, da bo Tibor pokapčal, da ga ne zapuščaš in te bo spet normalno sprejel. Je pa verjetno res, da lahko pride do "zamere". Joj, česa so že zmožni ti naši mali čmrli. Pa glede vrtca dam gajki prav. Počakaj s svojimi idejami, bo prišel dan, ko te bodo sodelavke rade poslušale in upoštevale. Samo zaupaj vase. tejka, vsak dan je lažje, ne? Eni prej, drugi pa slej se bodo navadili, da se imajo v vrtcu lepo. To, z močenjem postelje, pa poznam. Naša Tjaša šele zdaj, lahko rečem slab teden, da se sama zbudi in gre na WC. Prej sva jo morala midva, ker če ni šla od večera pa do 7h, je blo prepozno, včasih pa tud že prej. Pa zanimivo, se sploh ni zbudila. So bla obdobja, ko je blo uredu, pol pa spet ne. Zdej upam, da smo končno prišli do točke, ko se bo sama zbujala. Teji je včerej spodaj pokukal na plan en zobek in vso to kakanje in sitnarjenje pripisujem temu. V vrtcu je včer več spala, še vedno pa mi gre doma spat ob 17h, ob 19h pa jo zbudim, če se sama ne. Potem mi ob 21h že spi. Tudi tjaša je postala bolj pridna, odkar jo vozim jaz. Prej je ustajala ob 5.20, zdaj pa ob 7h. Sama si umije zobke in obleče, pa še dobre volje je. Ko se Teja zbudi, ponavadi Tjaša zleze kar k njej v posteljo. Jo dostikrat Teja začne že klicat in jo tako zbudi . No, me že ni. Lep dan!!!
|