|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
9.9.2009 21:43:11   
nell
ojla!

vidim, da sem že pogrešana - hja lepo in ni lepo.

Punce js nimam cajta še za dihat ne - in se ne hecam. Mal mam tud slabo vest kr mam skos šove v službi (popoldanski aktivi ipd.)in sem posledično manj s Tiborjem.

Na splošno lahko rečem, da če bi lahko še enkrat, službe niti pod razno ne bi menjala, ampak dobr neki odtehta tudi vožnja, vse pa niti slučajno. Starši krasni, sodelavke tudi, ampak možnosti o kakšni avtonomnosti - mislim, da še slišal niso, ves čas se neki izgovarjajo na neke interne pravilnike - kot starš in kot strokovni delavec sem razočarana in malo osramočena da sem tu kjer sem. Upam samo, da bom mojim malčkom uspela predati vsaj delček brezkrbnega raziskovanja, ki jim ga v okviru nenapisanih pravil sploh lahko predam. Tole je eden izmed stvari s katerimi se zadnje čase obremenjujem.

Drugi pa je moj sinček polovinček. Tibor je stisnil tipko "ignore" in mame ni več. Mislim skor dobesedno. Tolk mi je zameril, ker nisem več z njim dopoldan, da ko pridem domov, me niti ne pogleda, ko se hočem z njim igrat al pa it na sprehod, skos govori Ne, NE, NE, skos se mojga drži, če ga ni zraven k sva sama, se dere ATi, ATi... v glavnem js sm pa čist pafff.

Včeri sem mela vsega dovolj, ker je mali videl, da mi je hudo in da me lahko še mal zravn heca, pa že itak sem bla na robu joka, ker ni hotu z mano nikamor, da sem hotla it kr sama (moj je bil seveda doma). Pa je mali vido, da mislim resno, pa se je mal zbal, pol je pa šel z mano. Ampak sva šla na sprehod z vozičkom potem tako, da sem po tahudih hribih tukile tiščala voz, tamali je notr sedel in sem za eno roko mogla še njega držat. Sva se orng pogovorila, kam gre mami, da je mami žalostna, če se Tibor noče z njo igrat pa itd. itd. Sej dvomim, da me je kej štekal, sam važn, da se je men zdel da me je - dans je blo za odtenek boljše. Komi čakam na vikende, ko je spet malo moj, moj - se ravno navadima in potem spet jovo na novo.

Prebrala nisem ničesar, bom pa, ampak čez vikend, če ne bo preveč za službo za delat.

Drage moje, pogrešam vas in tud kakšen nasvet kako se spopast z vsem temle - mam tako kepo v želodcu, da se mi zdi, da se za eno lepo ne bo razvozlala.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 151
10.9.2009 7:21:09   
gajka
nelluser posted image user posted image user posted image Tole mora biti pa res hudo, ampak jaz sem prepričana, da bo tudi Tibor kmalu ugotovil, da ga ne nameravaš zapustit in da ga imaš zdaj še bolj rada. Daj mu malo časa! Kar pa se službe tiče, pa se za začetek prepusti malo njihovim pravilom, vsaj dokler si še nova in te še ne poznajo toliko in ne vedo, da si polna idej... Kasneje boš že počasi mogoče uspela kakšne svoje ideje udejanjit, nikar pa si ne ženi tako k srcu, če ne moreš vsega uresničiti že zdaj. Tudi za tvoje ideje bo še prišel čas!

K_a_t_j_a - user posted image za vzpodbudne rezultate!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 152
10.9.2009 7:24:55   
gajka
Sem dobila spet poročilo o Rokovem počitnikovanju. Ničesar ne pogreša (tudi mamice ne user posted image ), ponoči celo noč spi, zdaj že samo teka okrog, mu že hoja ni več dovolj, mačke vleče za repe, z v.d. taščo malo sorodnike obiskujeta in jim mora vsem pokazati vse, kar zna... Jutri zvečer pride domov in potem jo v soboto šibnemo na morje za cel teden! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 153
10.9.2009 7:34:52   
gajka
Aja, sem včeraj šla malo v šopingv Velenje, za Roka seveda! user posted image Sem šla tudi malo v izvidnico za čevlji. Tam, kjer naj bi imeli veliko čevljev Superfit, prenavljajo trgovino in je zaprta. V Massu, kjer imajo Ciciban in Superfit in še en kup drugih znamk, nisem našla ''dobrih'' modelov, razen enih Superfit, ki pa so imeli ceno 65€ user posted image ! Elefanten čevlji v Deichmanu so pa v malo ''večjih'' velikostih sami trdi in še noben model mi ni bil všeč... user posted image Očitno bomo šli malo na morju v šoping - če uspemo brez pritiskov tam avto nabavit, bomo pa še ene čevlje za Roka! user posted image Sem iskala tudi bodije z dolgimi rokavi od št. 86 dalje - BC v Velenju ima izbire približno nič, enako Pikapolonica, enako Wenice... V Takko sem včeraj celo prvič zavila in kupila Roku eno majčko in 2 para nogavičk z bremzicami, itak niso visoke cene, pa še na koncu sem na to imela 30% popust, ker imajo menda vsak mesec en dan na vse izdelke -30%. Sem prihranila cela dobra 2€! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 10.9.2009 7:35:18 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 154
10.9.2009 8:19:29   
tejkaz
Dobro jutro

Danes sem pa cel dan sama. Šef ima dopust user posted image Spali smo kar ok, edino Evo sem mogla dvakrat spet čisto preoblečt, na koncu je pristala med nama in sladko spala do jutra. Zjutraj se je Jaša začel jokati samo da smo parkirali avto pred vrtcem, ampak se je po prihodu v igralnico kmalu umiril.

Nell, ojoj. Daj Tiborju čas, izkoristita vsako skupno minutko in bo kmalu vse ok.

Katja user posted image za rezultate.

Gajka user posted image za neuspeli šoping.

Moram kaj narest.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 155
10.9.2009 9:17:25   
anita goitan
danuser posted image

Glede čevljev: včeraj sva kupila ji v Cicibanu, pa še ene copatke za doma, in tako kot je že tejkaz odg.gajki da otrok preraste v cca 2m. Čez dober mesec pa dobijo zimske modele-podložene...Imajo lanske modele -30%user posted image
Pa tako fino je sedaj šopingirat z Zojo, sama se sprehaja (beri: laufa) po štacuni, vleče majčke iz polic,..mami za njo pospravlja al pa tud ne..pestrouser posted image

Pišete, da opažate spremembe pri vaših črmlih sedaj ko so v vrtcuuser posted image
..no Zoja sicer ni v vrtcu in mogoče zato ne kaže kakih ekstremnih sprememb v karakterju, navihana in živa je mogoče še bolj ampak to je verjetno povezano z odraščanjem ( madonca, pišem kot da je že najstnicauser posted image ).

Ja in kaj novega...januarja pride še ena navihankauser posted image user posted image ..za seznam, šefica za avgustovske nosečke ga.sayuri
pejmo delat..pa pa

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 10.9.2009 9:19:11 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 156
10.9.2009 9:43:39   
gajka
tejkaz - uživaj danes brez šefa! user posted image

anita g. - user posted image za še eno navihanko! Pa hvala za info iz Cicibana.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 157
10.9.2009 9:45:29   
sayuri
NAŠE ponovne NOSEČKE

Ninaaa
PDP 27.11.2009
prihaja user posted image

Luna2008
PDP 12.12.2008

neža7
PDP 16.12.2009

m_m
PDP 18.12.2009

anita goitan
PDP 15.1.2010

bambi14
PDP 6.2.2010

MATEJKA_
PDP 6.2.2009

Čakamo naslednjo kandidatko
user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 158
10.9.2009 9:50:03   
sayuri
Jutro oz. dan user posted image

anita čestitke še za eno punčko user posted image  Nakupi pa pri nas isto izgledajo, samo da pri meni dva nadobudneža mečeta čevlje al pa oblačila iz polic user posted image user posted image user posted image

nell mislim, da si malce preveč resno vzela Tiborjevo zavračanje. Ne bit preveč žalostna. Otročki razumevajo stvari okrog sebe čisto po svoje. In prej sta bila veliko skupaj. Sedaj je sprememba velika in tudi on se mora nanjo privaditi. PA saj veš, da te ima rad in da si njegova mamica. Verjetno si malce bolj občutljiva sedaj, ko si v službi. Vse se bo poštimalo user posted image

Pri nas nič novega. Zjutraj jok. Potem prenehata in sta dobre volje v vrtcu. Pojesta vse, spita po dve uri. SKratka...kar fajn. Zvečer sta mi zaspala že ob sedmih, zjutraj pa bila že ob 5h pokonci. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 159
10.9.2009 9:54:42   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

zjutraj pa bila že ob 5h pokonci. user posted image

Eh, tako je tri nas vsak dan. user posted image

Rabim eno brco, da grem  delat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 160
10.9.2009 10:25:56   
majči22
Pozdravljene!
Mi je tako čudno k sem sama doma, upam da se čim preje navadimuser posted image .

Gajka mi imamo Superfitke in smo res zelo zadovoljni. Sm probala Ciciban (navadne) in so mi bile pretrde, softy pa niso imeli. Glede velikosti čevljev mi je pa v Massu rekla, da je vsak čevelj zase in je treba probat in pogledat. Glede rasti noge je pa čist odvisen. Od moje kolegice sinčku se številka noge ni spremenila celih 5mesecev in je imel iste čevlje celo poletje. Lahko pa v roku 14 dni, je čist odvisn.

Sprememba otroka odkar je v vrtcu: lahko samo rečem, da je čisto druga, kar me zelo žalosti.user posted image Je zelo bolj jokava in skoz za mano.user posted image Sm že prav pomislila, kako to vpliva na otroka...čeprav pravi vzgojiteljica, da sploh ni panike, da še pojokca, ampak se hitro potolaži.
tejkaz jaz nisem mislila tako, da doma preklinjate, ampak je smešno za slišat pri tako majhnem. Sej neve kaj govori, mu je pa zanimivo, ker je neki novega sestavil, pa še mami se jezi zraven, kaj je boljšegauser posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 161
10.9.2009 10:46:06   
bella02
user posted image

Se na hitro javim, potem pa učituser posted image

Gajka, kot so ti že povedale punce, nogice hitro rastejo. Jaz sem pri Tjaši ugotovila nekaj in bom to tudi prakticirala pri Teji. Kupila sem ji usnjene škorenjčke in jih je imela celo zimo. Fajn so za hlače in za kiklce. Pri fantih je to mal drugač. Sem pa vzela v Cicibanu lanski model za 15€ in so usnjeni z dež, zdaj ima pa še supergice, tudi iz Cicibana za 15€. Res nama z eno plaćo ne znese, da bi dala skor 50€ za čevlje za dva meseca.
Pa lepo, da si vsej nekaj dobila za Roka, tudi jaz moram v nabavo. Pa glede na to, da strašite, da se ne dobi bodijev in jlač od trenerke, kar mal odlašam. Sej je imela Tjaša dost cunj, sam sta s Tejo narazen pol leta (Tjaša zimska, Teja poletna) in se nosijo druge cunjeuser posted image . Pa bomo že.

anita, iiiiiiiiiii, čestitke za sestrico (v prihodu). Sama sem si želela še eno pupo in sem je bla fuuuuul vesela, čeprav bi bli fantka ravno tako vsi veseli. Če mi kdo reče, da bom imela npr. še dve pupi, takoj podpišem. Ne vem, zakaj. Se mi zdi, da s fantkom ne bi znala. Če ga pa dobimo (ko bo čas za to), bo pa svojevrsten izziv in verjamem, da bi bili sestrici nori nanjuser posted image

nell,
verjetno je res, da si tudi sama pod stresom zaradi službe in vsega in se te vse še bolj dotakne. Verjemi, da bo Tibor pokapčal, da ga ne zapuščaš in te bo spet normalno sprejel. Je pa verjetno res, da lahko pride do "zamere". Joj, česa so že zmožni ti naši mali čmrli. Pa glede vrtca dam gajki prav. Počakaj s svojimi idejami, bo prišel dan, ko te bodo sodelavke rade poslušale in upoštevale. Samo zaupaj vase.

tejka, vsak dan je lažje, ne? Eni prej, drugi pa slej se bodo navadili, da se imajo v vrtcu lepo. To, z močenjem postelje, pa poznam. Naša Tjaša šele zdaj, lahko rečem slab teden, da se sama zbudi in gre na WC. Prej sva jo morala midva, ker če ni šla od večera pa do 7h, je blo prepozno, včasih pa tud že prej. Pa zanimivo, se sploh ni zbudila. So bla obdobja, ko je blo uredu, pol pa spet ne. Zdej upam, da smo končno prišli do točke, ko se bo sama zbujala.

Teji je včerej spodaj pokukal na plan en zobek in vso to kakanje in sitnarjenje pripisujem temu. V vrtcu je včer več spala, še vedno pa mi gre doma spat ob 17h, ob 19h pa jo zbudim, če se sama ne. Potem mi ob 21h že spi. Tudi tjaša je postala bolj pridna, odkar jo vozim jaz. Prej je ustajala ob 5.20, zdaj pa ob 7h. Sama si umije zobke in obleče, pa še dobre volje je. Ko se Teja zbudi, ponavadi Tjaša zleze kar k njej v posteljo. Jo dostikrat Teja začne že klicat in jo tako zbudiuser posted image .

No, me že ni. Lep dan!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 162
10.9.2009 10:58:10   
majči22
še Nell sm hotela odgovorit, pa me je poštar presenetil s svojim zvoncemuser posted image , pa sm raje kr pritisnila za oddajo sporočila.

Mislim, da so naši sončki sedaj v obdobju, ki je za njih novo in verjetno niso bili pripravljeni na tako hitro in za njih še zaenkrat "slabo" spremembo. Moramo se zavedati, da so bili navajeni skoz pozornosti in mamice, sedaj je pa kar naenkrat ni. In tako, kot je že ZojaMiša napisala, da se ti kar trga srce, ko vidiš tisti pogleduser posted image , ampak to so stvari v življenju, ki se morajo zgoditi, nimamo drugega izhoda...user posted image
Tibor pa trenutno še ne zna povedat, da te ima neskončno rad in da mu je hudo, da ga puščaš samega in verjetno na tak način pokaže.... ko bodo enkrat pogruntali, da je v vrtcu luštno, da imajo prijatelje, da se fino igrajo, ter da mami vedno, vedno pride po njih, takrat mislim, da bo dobro in bo odhod v vrtec vesel vsakdanji jutranji dogodek. Do takrat pa bo še nekaj mučnih dni in noči, pri vseh nas, ki uvajamo...mamice moramo biti pogumne še za naše sončkeuser posted image user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 163
10.9.2009 12:33:51   
sandra123
Danuser posted image , sem na hitrco prišibala malo pogledat kaj dogaja pri nas/vasuser posted image ...Mali2 že spita, jaz imam pa polno stvari za porihtat user posted image ...Drugače pa, sta T&T pravi mali navihankiuser posted image , mi takšne ušpičita, da ne moreš verjet, če ne vidišuser posted image . Včeraj si je Taja zmetala vse knjige s knjižne police in se potem nekako notri stlačila namesto knjiguser posted image , pa žal fotkič ni bil v bližini, pa tega nisem mogla poslikat
user posted image ...Teja pa veselo obrne okrog vsako stvar, ki ji pride pod rokeuser posted image user posted image , mi še posodo "pospravlja" iz omar, da o tem, da je v momentu v pomivalnem stroju, sploh ne govorim...smrklja spleza na vrata od pomivalca in briše potem tisto vodo, ki ostane od oprane posodeuser posted image ...Imata pa nek nenavaden apetit zdaj že nekaj dni, pa ne vem, a je spet kakšen preskok v rasti na sporedu, ali pa se jima je samo apetit povečal
user posted image . Se pa zdaj intenzivno ubadam z odstavljanjem od prsi, pa vam povem, da se groznooooooo počutimuser posted image , sicer sem opazila, da moje mlekarne ne proizvajajo več velikih zalog mleka, ampak vseeno se še obe s takšnim veseljem priklopita, da mi je kar težkouser posted image .

Anita, user posted image user posted image user posted image za še eno princeskouser posted image
Tejkaz, HB, da se Jaša počasi privaja na drugo okolje, pa verjamem, da potem cel dan visi na tvojih rokah, se ti obeša za noge...moji2 to počneta že, kadar me kakšno urco ni domauser posted image ...Glede Eve pa...ja, verjetno je tudi zanjo zdaj malo šok, ko je šla nazaj v vrtec, ampak ona to izraža malo drugače kot Jaša...je le bila skoraj celo poletje s teboj doma in ji verjetno ta sprememba ne odgovarja.
Erin, ste kaj boljšeuser posted image
Sayuri, a te mala2 ves čas okupirata, ko prideta domovuser posted image ...
Bambi, WB user posted image .
Neža, drži se user posted image .
Katja, user posted image za uspešen pregled in obetavne izvideuser posted image .

Lp, Sandra

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 164
10.9.2009 12:54:11   
Ryssa
Ojla.

Da še jaz malo javim po dolgem času, da boste vedela da sem še med živimi user posted image

V začetku septembra smo bili na morju, v Loparju, je blo res fino. Ta plaža je pa res raj za otroke, pa tudi za kakšne atije in mamice, ki radi gradijo gradove iz mivke user posted image
Lan je užival v vodi, že prvič ko sem ga dala sedet na obalo, je po vseh štirih odšpanciral direkt v vodo. Je fajn zato, ker je lahko sam čofotal po vodi kolikor je hotel, ni bilo bojazni, da bi bila voda pregloboka.

Glede čevljev, mi imamo take probleme, da Lanu malokateri čevelj sploh paše. Za na morje sem mu kupila teva sandalce, ene izmed redkih, ki so mu prav, pa tudi hodil je lepo v njih. Drugače pa imamo iz cicibana samo copatke za zavezat, to je edino kar mu je iz celega cicibana šlo na nogo user posted image Ima visoko in široko nogico.
Tak da zdaj ima še večinoma te copatke, za jesen mi pa ni jasno kaj bomo. Upam da bomo dobili kakšen lep čeveljček, ker večinoma so ti za visok nart grdi.

Drugače pa Lan sam še ne hodi, mu pa ne manjka veliko. Sedaj se sprehajamo tako, da me drži za prst. Začel se je pa tudi spuščat, tako da se v hiši kar spusti in naredi par korakov, potem pa že jaz pridirkam in ga na koncu ulovim user posted image
Ta teden je imel kar napredek, že kar daleč lahko gre sam. V korakih pa ne vem koliko jih naredi, ker tako šiba, da nimam časa štet user posted image

Se grozno bojim padcev, na morju je malo padel in si malo prebil ustnico, skoraj nič krvi ni bilo, jaz pa sem se tako ustrašila, da sem v nezavest padla. Predstavljajte si user posted image , ko ni vedel pri kom naj bo. Mali se je že smejal nič hudega ni bilo, jaz pa bumf po tleh. Še zdej ne vem kaj mi je bilo. Od takrat se še bolj bojim padcev.

Glede vrtca..... jaz računam na to da ga bom dala oktobra. Kar odlašam. Vpisan je bil že s septembrom, vendar jaz še nimam službe in sem prestavila na oktober. Bo pa skupaj s šestimi punčkami in enim fantkom, se bo tako v punčko spremenil user posted image
Se pa bojim tega vrtca, predvsem zaradi bolezni, pa tudi pustiti mi ga ne bo lahko. Je pa naš lump izredno vesel, ko vidi otroke, tako da po mojem mu bo luštno.

Glede bolezni..... smo še zdravi, vendar še vedno kašlja. Baje je to še od bronhiolitisa, ki ga je imel aprila. Ko se utrudi začne kašljat. Sem se že bala, da nima kakšne astme. Zato se pa grozno bojim bolezni, ker ne vem v kaki obliki se bojo pokazale, glede na to, da še zdaj kašlja, lahko pričakujem najhujše.

V torek smo imeli posvetovalnico, namerili so ga 83 cm in 12100 g, pa polulal se je v tisto škatlo za merit user posted image res fejst se je polulal.
Dobil je pikico, nič jokal. Konec septembra imamo pa še zobozdravnika.

Pa še nekaj slikic:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 165
10.9.2009 14:36:49   
bambi14
Sem htela nekaj pokomentirat in lej ga šmenta<: jooooook

Imate probleme,.....mogoče bom naslednjič tako reagirala, a si predstavljate,.....

http://www.youtube.com/watch?v=1OXLFiB62ec&feature=related

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 166
10.9.2009 15:20:47   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Imate probleme,.....mogoče bom naslednjič tako reagirala, a si predstavljate,.....

Jaz včasih sicer v milejši obliki to naredim pred Evo in pali user posted image

Jaša naj bi danes v vrtcu veliko pojedel, ampak je prišel domov tako sestradan da je pojedel cel jogurt in pol kosa kruha.

Smo hoteli iti malo po lužah čofotat, pa je spet začelo deževati.

Ryssa, super da ste se imeli lepo. Lepe slikice. Kaj pa navadni cicibanovi čevlji za zavezat?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 167
10.9.2009 15:26:17   
Krysia
Pozdravljene ... očitno mi ne znes, da bi se javila vsak dan .. ampak bom še naprej poskušala, enkrat bo že ratalo ...user posted image

nell, en velik user posted image zate. Vem, da veš, da te ima Tibor rad, ampak je tud logično, da si zarad njegovega "ignoriranja" žalostna. Punca, jst verjamem, da bo kmalu ugotovil, da ga ne puščaš v vrtcu, ker bi mu hotla kaj slabega al pa ker ga ne bi marala. Je pa res, da naši malčki ne znajo pokazat, da so žalostni, pol pa vse sorte obnašanje pride na plan ... kar se pa službe tiče, pa upam, da bo pomagal nasvet, ki so ti ga punce dale in bo čez nekaj časa situacija boljša ... se mi pa ne zdi prav, da so ti tkole "pristrigli krila". Ker se mi zdi, da si polna idej in da si ena od tistih fajn vzgojiteljic, ob katerih otroci uživajo in se veliko naučijo ...

anita, čestitke za še eno princesko ... tvoj user posted image bo imel pa polno hišo punc ...

moje grlo je boljše ... sam danes imam spet pevske vaje ... upam, da ne bo prehudo ...

čeveljčki ... mi moramo enkrat v bližnji prihodnosti po nove - smo mu kupili čevlje v začetku julija in jih je prerastu v mesecu in pol ... itak je bil večinoma bos čez poletje, ampak zdej mu pa res moram nekaj kupit ...

Ryssa, tebe pa res dolgo ni bilo na našem čveku- WB!

Mi pa že ene 10 dni pojemo Pika poka pikapolonica ... sem mu parkrat zapela pesmico, zdej pa kar sam začne - se postavi ob kavč pa se začne zibat in delat "aka aka" ... prov hecen je, sam je tko srčkan, da mu moram zapet ... sej mu pojem tud druge pesmice, ampak očitno ga je ta fascinirala ... user posted image

Nič, grem, se tipkamo ... mogoče mi rata že jutri kaj napisat ... čez vikend pa ne preveč računat name - gremo v soboto na en piknik, pa bomo kar še v nedeljo tam ostali. Uživajte in ... jutri je petek, HB user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 168
10.9.2009 20:31:15   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

nelluser posted image user posted image user posted image Tole mora biti pa res hudo, ampak jaz sem prepričana, da bo tudi Tibor kmalu ugotovil, da ga ne nameravaš zapustit in da ga imaš zdaj še bolj rada. Daj mu malo časa! Kar pa se službe tiče, pa se za začetek prepusti malo njihovim pravilom, vsaj dokler si še nova in te še ne poznajo toliko in ne vedo, da si polna idej... Kasneje boš že počasi mogoče uspela kakšne svoje ideje udejanjit, nikar pa si ne ženi tako k srcu, če ne moreš vsega uresničiti že zdaj. Tudi za tvoje ideje bo še prišel čas!

K_a_t_j_a - user posted image za vzpodbudne rezultate!

No da nahitr ddam repliko na tole - razumem kaj mi hočeš povedati, ampak problem je, da ne gre za neke moje nove ideje al pa kej, ampak za ene najbolj osnovne stvari, ki bi jih po kurikulu mogli imet zagotovoljene... po drugi strani pa naj vas vprašam...vašega otroka zanimajo npr. mravljice, metuljčki, polži ipd. - kako to otroku najbolje predstaviti, da bo videl, da je to živo bitje - na slikah - ja zagotovo, ampak še vedno se najbolje učijo iz živih primerov. Moja praksa je takšna, da če je interes v neki takšni stvari, jo prinesem otrokom pokazat, ali jo gremo skupaj iskat, jo opazujemo, dnevno, zanjo skrbimo, raziskujemo - na tisoč in en možen način - no to tukaj ni mogoče. Otroci radi posnemajo delo odraslega - to je mišljeno tudi kuhanje ipd. načeloma naj bi jih k temu spodbujali. Vedno do sedaj, smo skupaj z otroki pripravljali kakšne sadne kaše, napitke, kuhali čaje, povabili kuharje z njimi kej ustvarili - tukaj otroci ne smejo delati ničesar kar je povezano s hrano ????? In potem se vprašam - kaj pa lahko????
Erin kako imate to pri vas??? Ste tudi tako omejeni - meni je kaj takega povsem novo, pa sem delala že v različnih vrtcih, še v času študentskih let.

No toliko na hitro, da boste razumele za kaj se gre.

Moj Tiborček - ja vem, da si vse verjetno še bolj jemljem srcu, ker tud mene boli, da nisva skupaj...pa razumem, da je to faza - ena grozna sicer, ampak jo bomo prerasli in preživeli. Tko k je tejka napisala - res poskušam vsak trenutek preživet z njim, ampak si ga moram včasih kr iztrgat iz rok koga drugega, ker se res upira - noče k meni, ko pa sva skupaj, pa vztrajno izsiljuje - kot da bi vedel, da mi je hudo in mu bom v vsem ugodila. Zdej se vsak dan pogovarjava o vrtcu - no js govorim, tibor pač žlobudra v svojem jeziku - in ja vem, da mu bo s časom to nekaj čistio normalenega, je pa res, da vse ne more it tok preprosto.

Sm pa vesela, da vas mam, da vam lahk kdaj kej pojočem user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 169
10.9.2009 22:03:56   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: nell

... po drugi strani pa naj vas vprašam...vašega otroka zanimajo npr. mravljice, metuljčki, polži ipd. - kako to otroku najbolje predstaviti, da bo videl, da je to živo bitje - na slikah - ja zagotovo, ampak še vedno se najbolje učijo iz živih primerov. Moja praksa je takšna, da če je interes v neki takšni stvari, jo prinesem otrokom pokazat, ali jo gremo skupaj iskat, jo opazujemo, dnevno, zanjo skrbimo, raziskujemo - na tisoč in en možen način - no to tukaj ni mogoče. Otroci radi posnemajo delo odraslega - to je mišljeno tudi kuhanje ipd. načeloma naj bi jih k temu spodbujali. Vedno do sedaj, smo skupaj z otroki pripravljali kakšne sadne kaše, napitke, kuhali čaje, povabili kuharje z njimi kej ustvarili - tukaj otroci ne smejo delati ničesar kar je povezano s hrano ????? In potem se vprašam - kaj pa lahko????
Erin kako imate to pri vas??? Ste tudi tako omejeni - meni je kaj takega povsem novo, pa sem delala že v različnih vrtcih, še v času študentskih let.

Jah tko no, smo tudi kar omejeni glede tega... gospodinjenje z otroci spada bolj pod Montessorijev program, pri nas npr. preizkušamo sadje (npr v miže potem pa povejo kaj so dobili), gremo na obisk v pekarno, kuhamo ne...  kar se narave tiče pa smo že imeli v skrbi za en dan živalce, ampak micene, no paličnjake smo imeli celo leto, drugače pa smo opazovali mravlje in črve v zaprti stekleni posodi kako delajo rove, pa gojili smo fižol in opazovali rast...
Nismo pa imeli igre z vodo tako kot so imeli v nekem drugem vrtcu kjer delajo po programu Korak za korakom... mah vse je pomešano, nečesa se striktno držijo, drugega ne, za tretje ni pogojev,... nekje se držijo Kurikuluma, drugje ne...
Veš ravno danes sem mislila nate, imaš mogoče kje zapisane kake fajne bibarije? Za te micene kot so avgustovčki - igre s prstki in rime, kot so križ kraž, biba leze...?

Drugače pa sem jaz tudi prejšnji teden dajala skozi ignoranco pa sem mu nazaj vračala in je sam prišel do mene... prve dni sem se mu vsiljevala potem pa ne.. ampak joka pa ne za menoj ko grem medtem ko za mojmu takoj samo da gre na balkon na čik.. danes je pri P jokal za punčko s katero se je igral na tleh in je potem šla... za menoj neuser posted image Bo že minilo boš videla, mama je le ena, verjemi da ni pozabil tvojih sladkih besed, poljubčkov objemov,.... tako je reagiral, vsak na drugačen način ampak mine...

krysia - naš tudi obožuje pikapoka pesem že od mini minija - par mesecev user posted image , je čist nor na pikapoke in sem zagrebla se za znakec pikapoka v vrtcu...

Ryssa - WB!user posted image user posted image user posted image PRelepe slikce!  Zakaj si omedlela? Si šla kaj k Dr? Se ti je to že kdaj naredilo? Si delala test user posted image ?user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 170
10.9.2009 22:17:56   
Erin
user posted image user posted image user posted image sem napisala še pol romana pa mi ni poslalo...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 171
10.9.2009 22:18:36   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Jaz včasih sicer v milejši obliki to naredim pred Evo in pali user posted image

To mora biti pa hecno za videtuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 172
10.9.2009 22:21:13   
K_a_t_j_a
Vas na hitro pozdravim, komentirala bom pa jutri. Sem tako utrujena, sma danes z mojim user posted image belila, pa še delat sem šla vmes. Sam dnevna soba je pa spet lepa. user posted image Je take rumene barve. Obožujem tople barve kot so npr. rumena in oranžna. Se vidi, da imam rada poletje in sonce.user posted image

Upam, da bo Jan spal kaj bolje, včeraj je spal kar med nama celo noč. Sma mu mogla celo Lekadol sirup dat, ker ga je tako bolelo, je tako jokal.user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 10.9.2009 22:29:56 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 173
10.9.2009 22:27:38   
Erin
bambi - lepe slikce user posted image Prav simpatična je tvoja nagajivkauser posted image

gajka - že komaj čakaš da vidiš malega kajne? Jaz vem da nebi zdržala teden dni brez da bi ga videla... kaj pa tašča, je šla v nabavo?

anita - jupi za še eno bejbo!user posted image user posted image user posted image

Lp vsem puncam, sayuri, Zoja Miša, majči, kaja, bela,...user posted image

sandra - naj bo odvajanje čimlažje user posted image user posted image user posted image

Mi2 - sva bolje, kašljava oz izkašljujeva, jutri sva še doma, v ponedeljek pa novi start..upam da ni vsega pozabil....

< Sporočilo je popravil Erin -- 10.9.2009 22:32:44 >

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 174
10.9.2009 22:31:46   
Erin
Sem mogla hit odposlat ker se je jokal... ne vem ali zaradi zabasanega noska al kaj, smao nič ne pomaga, niti crklanje niti čaj....user posted image potem sem pa živčna zarad tega pa moj prevzame ker se jezat začnem..

Eh bo že....

Lepo se imejte, papaauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?